Canım bana dünkü gazı sen verdin aslında sen idrarda çıkar deyince eşimi yolladım ve bunalımdan kurtuldum ayağını fena sürtmüşün belli ama çok ii yapmışın canım bebğini allah nazarlardan saklasın ne güzel bende görürüm inş. o zamanları çok tedirginim çünkü sonucum 150 çıktı iimi sence 15. gün evet sıra diğer kızlarda şiddetle onlarıda bekliyoruz:teytey::teytey:
ay ii dediğine sevindi iki yumurtam vardı sağda ve solda gonal-f kullandım 7 gün allahın izniyle beni,mde değerim yükselir inş. bende çok merak ediyorum dok yarında kan testi yaptırmamı söyledi bakalım allahım herkese sorunsuz sağlıklı gebelik nasip etsin herşeyden önce sağlık süt içiyosun demi bol bol badem ceviz fındık ta yiyecekmişiz unutma ama ben çaydan nasıl vazgeçicem bilemiyorum okulda insanın canı sıkılıyor hadi öptüm taze anne
canım benim nihayeten inş. katıldık aranıza bende diyodum beauty niye hala girmedinete bende sabırsızlandım yani paylaşmak için çok şaşkınım inanamıyorum adet olmayı beklerken hatta pazar günü sıkıntıdan hep uyudum gerçekten adet ağrıları çekosun inş. değerim yükselir canım bugün 150 çıktı sence iimi?benim yolum seninkinden geçiomuş canım beniminş. 2009 a yetiştik çok öptüm :1hug:sizde allaha emanet olun
bence yaptır elifcim belkide ikizdir öğreniriz hemen nasıl bu zamana meraklanmadın anlamadım walla ben çok merak ettim öldüm walla sonucu alana kadar hadi bakalım
ah canım benım içinde sürü şu ayagını ya.........:)valla sizlerle aynı acıları çektik o nedenle hiç birinizi dualarımda unutmuyorum. geçen hafta gittim 7+3 tü şimdi 8+3 oldu. dr. kalbini dinletti çok güzel bi duyguydu. yanlız bi haftadır bulantılar rahat vermiyor. inş. siz en kısa zamanda hamiş olursunuz ve bulantısız sağlıklı bi hamilelik geçirirsiniz.
kız sende mi hamilesin. canım tebrik ederim. tam msj yazarken kim ne yazmış diye sayfayı bi gözden geçireyim dedmiştim. ay çok güzel bi haber canım benim. kaydirigubbakcemile5ben ayağımı sürüdüm herhalde buna tam inanacam artık.
hadi bakalım kızlar sıra sizin tramissu eser sizleride bekliyoruz.
haklısın cnm benımde aklıma gelmişti ama bu ama net hatırlamıyorum asyacanla beautynın bebişlerinin cinseyetlerını o yuzden yazmadın sen söyle cnm ben yazarım daha iii olur hatta tahmını dogum tarıhını bıle yazalım cnm daha iii olur ...........taramissu canım bak madem artık listeyi sen güncellemeye başladın aramızda bebişin cinsiyetini öğrenenler sana haber versin listeyi güncellerken anne adaylarının yanına bebişlerin cinsiyetini de yaz. şuan zaten iki tane annenin bebek cinsiyetleri belli.
tabiiki cnm ya ne demek sende artık aramızdasın ben artık ısteyenlerı eklerım ama cnm malum bazen bı soru yazıp cıkan oluyor bı daha ugramayan oluyor o yuzden eklemedım herkesı yanı cnmtramisu canım benide eklermisin listeye.....daimiyim bak artık....nicedir sizinleyim...artık listeye girebilirimiyim.....
canım dok çağırmadı yarınki kan testine göre çağıracak herhalde ne zaman çağırdı seni doktorun bu arada kasım anneleri olcaz allah izin verirse inş.
haklısın cnm benımde aklıma gelmişti ama bu ama net hatırlamıyorum asyacanla beautynın bebişlerinin cinseyetlerını o yuzden yazmadın sen söyle cnm ben yazarım daha iii olur hatta tahmını dogum tarıhını bıle yazalım cnm daha iii olur ...........
canım benim.sevincini kesinlikle paylaşıyorum.bazen giriyorum nete pek bişey yazılmamış.ondan olsa gerek.yoksa sabırsızlıkla bekliyordum senin haberini.hatırlarsan demiştim sana eğer nasip olacaksa aşılamayla,varsın aşılama olsun bizim de yöntemimiz diye..evet sen benim yoldasın canım.ama çok şükür daha uzun sürmedi ikimizin de.darısı diğer kızların başına.canım benim nihayeten inş. katıldık aranıza bende diyodum beauty niye hala girmedinete bende sabırsızlandım yani paylaşmak için çok şaşkınım inanamıyorum adet olmayı beklerken hatta pazar günü sıkıntıdan hep uyudum gerçekten adet ağrıları çekosun inş. değerim yükselir canım bugün 150 çıktı sence iimi?benim yolum seninkinden geçiomuş canım beniminş. 2009 a yetiştik çok öptüm :1hug:sizde allaha emanet olun
canım cinsiyetleri doğru hatırlıyosun.bakalım seninki ne olacak.Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin de..yazarsanız ben de sevinirim.canım benim dr.um adet tarihinden bi hafta sonra çağırdı. öncelikle keseyi görmek istedi. çünki Allah muhafaza dış gebelik felan var mı diye bakmak için çağırdı. keseyi gördükten sonrada 2 hafta geçti bi daha gittim kalp atışı için. Allah kısmet ederse bende ekim annesiyim canım. şimdilik 25 ekim doğum tarihi. bakalım inşallah herşey yolunda gider de sağlıcakla yavrumu kucağıma alırım.
asyacanın oğlandı beauty nin ki kızdı. ben öyle hatırlıyorum. inşallah sende en kısa süre bu listede olursun.
öncelikle sen sigaraya daha devam ediyormusun? bak kesinlikle bırakman lazım o illeti. dualarımız seninle canım. sen şimdi ne yapmaya karar verdin. yani tedavin hangi aşamada? aramı verdiniz yoksa ikinci aşılama için karar verdiniz mi? kendine iyi bak öpüyorum.
canım cinsiyetleri doğru hatırlıyosun.bakalım seninki ne olacak.Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin de..yazarsanız ben de sevinirim.
sanırım sen de benim gibi bi hamilelik geçiriyosun ben de 2 kilo vermiştim.ve resmen bulantı ve kusmalardan yorulmuştum.benim 16.haftaya kadar sürdü nerdeyse.sonra da aniden kesildi şükür.umarım senin daha az sürer.Allah ayrdımcın olsun arkadaşım...bebişinle sana sağlıklı ve mutlu bi hamişlik diliyorum..:1hug:
bence yaptır elifcim belkide ikizdir öğreniriz hemen nasıl bu zamana meraklanmadın anlamadım walla ben çok merak ettim öldüm walla sonucu alana kadar hadi bakalım
tamam cnm asutay olarak bıraktım listede cnm ilk oyle gelmiş zatentramissu1986 canim asutay ve asude80 ayni kisi diger güncellediginde onu düzeltirsin senin elin ugurlu geldi bu listeye....bide seninde dedigin gibi topikte birkez yazmis cikmis hic görmedigimiz kisilerin isimleri duruyo listede..bu kisiler hamile olsalar bile haberimiz olmaz ki..sen tanimadigin burda yazmayan kisileride trasla bence şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?