Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende bugun sanophone başladım arkadaşlr.. yaa ganofene dedi doktor bulmk ne mumkun onuyaa karsıyakadan menemene kadr aradık bulamadık bakalım haftayada pregly iğnesi var yapılcak onu nasıl bulcaz

maşallah canım değerin çok güzel çıkmış. benim 1 şubat aşılamaydı 14 şubatta ise kan değerim 70 küsürdü. aradan 5 gün geçtikten sonrada 554 çıkmıştı. değerin çok iyi yani. dr. ne zaman gidceksin. çok merak ediyorum inş. güzel haberlerle gelirsin. bencede 2009 bizim kızlara uğurlu gelecek.
senin gelişen kaç tane yumurtan vardı?

ay ii dediğine sevindi iki yumurtam vardı sağda ve solda gonal-f kullandım 7 gün allahın izniyle beni,mde değerim yükselir inş. bende çok merak ediyorum dok yarında kan testi yaptırmamı söyledi bakalım allahım herkese sorunsuz sağlıklı gebelik nasip etsin herşeyden önce sağlık süt içiyosun demi bol bol badem ceviz fındık ta yiyecekmişiz unutma ama ben çaydan nasıl vazgeçicem bilemiyorum okulda insanın canı sıkılıyor hadi öptüm taze anne

inşallah değerin yükselmiş olur. içini ferah tut. canım ben her gece süt içiyordum ve bi avuç ceviz badem fındık fıstık vs. yiyordum. ama malesef son 1 haftadır bulantılarım azdı. hiçbirini yiyemiyorum. şuan folik asit alıyorum bide kan pıhtılaşmasını önlemek için coraspin vermişti onu kullanıyorum. çayı da günde iki tane açık iç. kahve kola çiğköfte yeme. inş. bebişlerimiz sağlıklı olurda çektiğimiz sıkıntıları unuturuz.

150 cok iyi cikmis canim yaa acaba benim kac cikicak p.tesi bekleyemicem gidip bende mi test yaptirsam cok merak ettim simdi

bence yaptır elifcim belkide ikizdir öğreniriz hemen nasıl bu zamana meraklanmadın anlamadım walla ben çok merak ettim öldüm walla sonucu alana kadar hadi bakalım

bence yaptır elifcim belkide ikizdir öğreniriz hemen nasıl bu zamana meraklanmadın anlamadım walla ben çok merak ettim öldüm walla sonucu alana kadar hadi bakalım

inşallah kızlar. ikiz annesi olursunuz ama çalışan anneler çok zorlanır. benim 3 yumurtam vardı ben korkuyordum ikiz olabilir diye ama tek olduğunu öğrendim kafam şimdi daha rahat. mevzey sen ultrason için doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun ?

canım dok çağırmadı yarınki kan testine göre çağıracak herhalde ne zaman çağırdı seni doktorun bu arada kasım anneleri olcaz allah izin verirse inş.

ah canım benım içinde sürü şu ayagını ya.........:)
haklısın cnm benımde aklıma gelmişti ama bu ama net hatırlamıyorum asyacanla beautynın bebişlerinin cinseyetlerını o yuzden yazmadın sen söyle cnm ben yazarım daha iii olur hatta tahmını dogum tarıhını bıle yazalım cnm daha iii olur ...........

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asutay.........................
--Parıl...........................

-BLACK_PEARL..........
--tramissu1986.............
--26eser26....................
--zeyhat.......................
--maat.........................
--boncukx...................
--ahsenecem...............
--mişha...............
--idilengin.................
--dila_naz....................
--ingilizceci..................
--özlem1415.................
--canimdacan ...............
--dolunay_esra................
--sevdalinka59................
--nursim05................
--asude80......................
--belya.....................
--kadisim...............
--ebrusko1982...........
--hulyaeyup...............
--şimal82...............
--ibem77............
--07HS07..............

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................:CüvCüv:

2)asyacan7...............İlknur:CüvCüv:
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53...........:CüvCüv:
6)sevil78............:CüvCüv:
7)beryal...................:CüvCüv:
8) hazanyagmuru...........:CüvCüv:
9)EliFatihEFU..................:CüvCüv:

10) mevzey....................:CüvCüv:

tramisu canım benide eklermisin listeye.....daimiyim bak artık....nicedir sizinleyim...artık listeye girebilirimiyim.....
tabiiki cnm ya ne demek sende artık aramızdasın ben artık ısteyenlerı eklerım ama cnm malum bazen bı soru yazıp cıkan oluyor bı daha ugramayan oluyor o yuzden eklemedım herkesı yanı cnm
ekledım senı de inşallah ugurlu gelır we en kısa zamanda alt lısteye gecersin..............

canım dok çağırmadı yarınki kan testine göre çağıracak herhalde ne zaman çağırdı seni doktorun bu arada kasım anneleri olcaz allah izin verirse inş.

canım benim dr.um adet tarihinden bi hafta sonra çağırdı. öncelikle keseyi görmek istedi. çünki Allah muhafaza dış gebelik felan var mı diye bakmak için çağırdı. keseyi gördükten sonrada 2 hafta geçti bi daha gittim kalp atışı için. Allah kısmet ederse bende ekim annesiyim canım. şimdilik 25 ekim doğum tarihi. bakalım inşallah herşey yolunda gider de sağlıcakla yavrumu kucağıma alırım.

asyacanın oğlandı beauty nin ki kızdı. ben öyle hatırlıyorum. inşallah sende en kısa süre bu listede olursun.

öncelikle sen sigaraya daha devam ediyormusun? bak kesinlikle bırakman lazım o illeti. dualarımız seninle canım. sen şimdi ne yapmaya karar verdin. yani tedavin hangi aşamada? aramı verdiniz yoksa ikinci aşılama için karar verdiniz mi? kendine iyi bak öpüyorum.

canım benim.sevincini kesinlikle paylaşıyorum.bazen giriyorum nete pek bişey yazılmamış.ondan olsa gerek.yoksa sabırsızlıkla bekliyordum senin haberini.hatırlarsan demiştim sana eğer nasip olacaksa aşılamayla,varsın aşılama olsun bizim de yöntemimiz diye..evet sen benim yoldasın canım.ama çok şükür daha uzun sürmedi ikimizin de.darısı diğer kızların başına.
sende de demek ki adet sancıları olmuş.aynı bende de ööledi.sanırım söölemiştim benimki ağrılı oldu ve ümitsizliğe düştüm inanamadım,sen sakın erkenden karamsar olma diye..baya benziyomuş kaderimiz kardeşim.
canım ben adetimin 12.günü yapmıştım kan testini. 11.günden sonra çıkıyo kanda kesinlikle zaten.benim 12.gün 100.7 idi.seninki de gayet iiimiş canım.için rahat olsun.dr'um çok erken öğrendiğim için gün aşırı test yaptır bhcgni ölçtür sürekli dedi bana.yükseliş var mı diye.bence eğer stres yapıyosan sen de bi gün dur bi gün yaptır testini.inşallah çok ii yükselir.benim 2 güne 1 hep 2şer 3er kat artıyodu.inşallah bundan sonrası da güzel olur senin için.dualarım seninle.ama hiç korkma Rabbim korur meleğini.
evet hayatım çok şükür 2009u yakaladık.inşallah sonuna kadar herşey güzel gider.kaderimiz çok benziyo inşallah sen benim gibi bunlantılar yaşamazsın.:Saruboceq:insanı mahvediyo.o konuda umarım ilknura benzersin.:Saruboceq:
bu aralar hiç bi iş yapma olur mu hayatım.sana dost tavsiyesi.bırak kocan halletsin.yerimsenibenen azından 8.haftayı atlatana dek kendini hiç bi riske sokma.okulda da sakin ol.ani bağırmalar ya da hareketler yapma.kendini elinden geldiğince koru.Rabbim de inşallah ikinizi de korur.çok öpüyorum canım.inşallah daha sık yazmaya çalışıcam.artık buralardayım.yazışalım yine eskisi gibi.bi sen bi ben kaldık eskilerden sanırım.parıl nerelerde yahu?bi de elif var çok şükür.bugün ilknurcuma bi mesaj atiim bakalım napıyo..o da pek sık girmiyorum artık nete demişti.senin haberinden sonra ben yine takılmaya çalışıcam inş.Allaha emanet olun tatlım..:1hug:

Son düzenleme:
canım cinsiyetleri doğru hatırlıyosun.bakalım seninki ne olacak.Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin de..yazarsanız ben de sevinirim.
sanırım sen de benim gibi bi hamilelik geçiriyosun ben de 2 kilo vermiştim.ve resmen bulantı ve kusmalardan yorulmuştum.benim 16.haftaya kadar sürdü nerdeyse.sonra da aniden kesildi şükür.umarım senin daha az sürer.Allah ayrdımcın olsun arkadaşım...bebişinle sana sağlıklı ve mutlu bi hamişlik diliyorum..:1hug:

merhaba canım.iyi temennilerin için teşekkür ederim. evet benimde senin gibi aşılamayla oldu çok şükür ilk aşılamada tuttu. şu aralar biraz sıkıntı çekiyorum ama anne olmak kolay değil. ben ilk hamileliğimde daha kötüydüm. inşallah bu defa Rabbim tamamına erdirir.
ben cinsiyet olarak kız olacağını tahmin ediyorum belki yanlış bi teşhis ama aşılama olduğu için kız olur diye düşünüyorum. bi arkadaşım vardı onunda ilk çocuğu aşılama ile oldu ve cinsiyeti kız. Sağlıklı olsunda cinsiyet fark etmiyor. Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin. burdaki arkadaşlarımıza da en kısa sürede bu duyguyu yaşamalarını nasip inş. bebişin ve sen Allah'a emanet olun.

--Parıl...........................

-BLACK_PEARL..........
--mişha...............
--ingilizceci..................
--canimdacan ...............
--dolunay_esra................
--sevdalinka59................
--nursim05................
--asude80......................
--kadisim...............
--ebrusko1982...........
--hulyaeyup...............
--şimal82...............
--ibem77............
--07HS07..............

1)Beauty...................:CüvCüv: KIZ.....

2)asyacan7...............İlknur:CüvCüv: ERKEK.....
8) hazanyagmuru...........:CüvCüv: 25 EKİM

valla ikiz olurmu olur bizim sülalede hem anne tarafimda hem baba tarafimda elini sallasan ikize carpiyo :)ben aslinda merak ediyorum ama doktor p.tesi gelin ultrasonda bakalim dedi hem ogün kan testi yapicaklar bide idrar testini tekrar ediceklermis...bide bizde bir problem var ki her istedigin zaman randevusuz gidemiyosun doktora ancak acil ölüm kalim meselesi olmasi gerek,,böyle tuhaf bi yer bu almanya ...bende simdi tüp bebek merkezindeki doktoruma gitmek istemiyorum diger jinekologtan aldim randevumu beklicem bakalim..iyi hissediyorum simdilik panik yapmaya gerekte yok demi??
allah izin verirse kasim anneleri olucaz :) bizim ki babasiyla benim dogum günüm arasinda dogmus olcak hayirlisiyla..hatta dayanamadim hesaplayicilardan baktim 22 kasim gibi diolar ama uzayip kisalabilir tabiki
bol bol süt iciyorum, günde iki kez folik asit aliyorum, bol sebze meyve yiyorum,incir findik,ceviz , kuru kayisi böyle idare ediyorum zaten az kaldi randevuma da....sırnaşık şey
siz akrabalariniza hebr verdiniz mi?

Son düzenleme:
tramissu1986 canim asutay ve asude80 ayni kisi diger güncellediginde onu düzeltirsin senin elin ugurlu geldi bu listeye....bide seninde dedigin gibi topikte birkez yazmis cikmis hic görmedigimiz kisilerin isimleri duruyo listede..bu kisiler hamile olsalar bile haberimiz olmaz ki..sen tanimadigin burda yazmayan kisileride trasla bence şakkıdı

--Parıl..........................

--mişha...............
--canimdacan ............
--kadisim...............
--ebrusko1982.........
--şimal82...............
--ibem77............
--07HS07..............

1)Beauty...................:CüvCüv: KIZ.....

2)asyacan7...............İlknur:CüvCüv: ERKEK.....
8) hazanyagmuru...........:CüvCüv: 25 EKİM

tamam cnm asutay olarak bıraktım listede cnm ilk oyle gelmiş zaten
ah canım elim ugurlu gelsede keske tum listeyi boşaltsak gecen ay en ust sıralarda bız kaldık dıodum senın için we mevzey için simdi tek ben kaldım walla bakalım kısmet inşallah banada ugurlu gelır cnm :Saruboceq:
bazı kısılerı traşladım canım umarım yanlış bı traşlama yapmamısımdır son zamanlarda gormedıklerımı falan sıldım inşallah kımseyı kırmamısımdır ama bı sorun olduysa eger soyleyın cnm ya eksık yada fazla olan
zaten her mesaj yazıp cıkanı ekleseydım 1000 kısı olurduk walla delikafadulden :enbuyukkk:
bebişede iyi bak canım topikteki bebişler bizim gözbebeğimiz allah onları korusun sağlık we uzun bı hayat wersin inşallah onlara tüm bebeklere.........:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…