Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canim bence önümüzdeki ay listede sen vu asude de olucaksiniz ALLAH in izniyle :)
sadece birazcik daha zaman gerekiyo seninde dedigin gibi
eger listeden silindigi icin rahatsiz olan kisiler olursa ekleriz yeniden canim o sorun degil..

Canım benim aramızda bu muabbeti yapmakbile bana mucize gibi geliodu şükür rabbime oldu.15 de 150 dedimya bugün 17. gün 243.07 çıktı dok konuştum gayet ii dedi perşembe çağırıyor artık allahım sağlıklı sıhhatli nasip etsin inş. Canım benim çocuklar çok yaramaz onlara kızmadığım gün yok koca eşşekler walla bağırıp çağırıyom ama elde değil çıldırtıyolar sonra geliom kendime ama dikkat edicem inş. iş yapmıom canım ya eşim mahvoldu ogünden sona zaten bende heyecanım yeni geçti herhalde bişeyler yemeğe başladım sabah biraz bulantım oluyor ama allahıma şükürler olsun şımarıklığımın hat safasındayım bütün okulun haberi vardı benim aşılamadan yeni okulum biliosun eski okulumda sıkıntılıydım bu konuda strese girmedim kimseden saklım yoktu aşılamadan sona arkadaşlar bana kızmı erkekmi diyolardı çok üzülüyodum umudum yokya keşke gizli yapsaydık dedimdi ama oldu işte .Kaderimiz gerçekten benziyomuş birtanem inş. aydınlık bir kaderdir evet eskilerden biz kaldık bizi bıraktılar elifle bende sen ilknur gibi olduk çok ağrım oluyor ama canım ya korkutuyor beni gece 3 kere sıçradım bugünde iğne batıyormuş gibi oldu ama normalmi gene sana sorayım bu arada benim oğluşum olcak gibi gelio hayırlısı bakalım canım sende kendine ii bak göbüşün kocaman oldu demidelikafadulden özletme canım girebildiğin kadarına razıtyım sana bu konuda bişey diyemem artık çok rahat değilsindir çokkkk öptüm allaha emanet ola.s.

Canım bende takvime baktım 24 kasım diyor annesinin gününde allahım bebişlerimiz aynı zamnada doğacak inş. sorunsuz.Doktor yönünden ben şanslıyımi stediğim zaman ulaşıyorum yukarıya yazdım ama 2 gün sona değerim 243.07 çıktı dok ii dedi bebek sağlıklı gelişio dedi ne güzel panik değilsin ben anneme benziyom annemde böle paniktir evlatları söz konusu olunca sen inanmaya başladınmı ben hala inanamıyorum daha annelik duygusu yollanmadımı bana acaba bilmem benide perşembe çağırdı doktorum bir sıkıntın varmı elifcim benim kasıklar çok ağrıyor bide göğüslerim sı<zlıyor sütmü gelior ne kaydirigubbakcemile3 ben perşembe gidicem kısmetse bir hafta sona
annemgile söyledik kayınvalidem hep sorardı varmı bişey diye geçen 19 kasım kaybettik kendisini eşim anıp duruyor ilk önce anamı arardım şimdi diye allah rahmet eylesin annemler uçtu tabi benim özgürlük gitti ama şunu ye şunu yap yapma ama razıyım vazgeçtim hürriyetimden hadi

ah canlarım ne olur ben ve benim gibi bekleyen arkadaşlar da şu listede hamişler bölümüne transfer olsak..................Rabbim hamişlerimize bebişlerini sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah..................

Merhaba arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım dr çatlatma iğnesi olarak pregnly verdi onu bulamayınca ovitrelle aldım fakat kalçadan vuruldum, forumlara baktığım zaman kol ve göbekten vurulduğunu okudum kalçadan vurulan varmı bu iğneden cevap yazarsanız sevinirim

insallah sorunsuz dogsunlar cennet kokularini bizde alalim ALLAH in izniyle..burdaki doktorlar öyle ikide bir ultrasona falanda sokmuolar bebege zararli oldugunu düsünüyolar.. eger hersey yolunda gidiyosa gerekli bütün testler yapilio ilk zaman ayda iki kere sonra ayda bi kere duruma göre doktoruna gitmek zorundasin..
ben panik degilim evet kasik agrilarim vardi gecti sayilir benim adet günümün üstünden bugün 1 hafta gecti herhalde benimkide saglikla gelisiyordur...akintim oluo bide memelerim aciyo mide bulatim yok cok sükür bende bu acidan anneme benziyorum galiba hihoyyyt panik yapmak iyi degil biliyorum zaten arada unutuyorum acaba hamile degilmiyim niye belirtim yok diye sonra memelerime elliyorum bakiyorum aciyolar tekrar aklima gelio:1rolleyes:

melegimi rabbime emanet ettim saglikla bu yolculugu tamamlamayi diliyorum:Saruboceq:
kendine de bebegine de cok dikkat et :CüvCüv:

farkli yerlerden vurabilirsin fark etmez sonucta kana karisiyo kafana takma catlar yumurtan

melegimi rabbime emanet ettim saglikla bu yolculugu tamamlamayi diliyorum:Saruboceq:

canım bu söze bayıldım walla ya ......
allah bebişlerinizi herturlu kotulukten kedersen we hastalıktan korusun cnm............

merhaba kızlar ...
benim çatlatma iğnesini vurdurmamın üstünden 19 gün geçti hala adetim gelmedi fakat dün evde yapılan testlerden alıp uyguladım sonuç negatif çıktı ama hala kırmızılarım gelmedi şimdi ne yapmalıyım acaba bir fikri olan varmı ?
hepiniz kendinize çok iyi bakın kaydirigubbakcemile5

canım bu söze bayıldım walla ya ......
allah bebişlerinizi herturlu kotulukten kedersen we hastalıktan korusun cnm............

canim Allah izin vermezse bizler degil evlat sahibi olmayi gözkapagimizi bile kipirdatamayiz.....Yaradan bize bunu nasip etti bende bebegimi O na emanet ettim sag salim bize gelmesi icinde bol bol dua ediyorum..önceden de inacli birisiydim ama son günlerde dahada bir degistim, önceden arada sabah namazlarini savsaklardim zor gelirdi kalkmazdim simdi hic üsenmeden kalkiyorum ve hepiniz icin cok dua ediyorum, dualarin en cok kabul oldugu vakit gecenin sabaha kavustugu vakittir.tavsiye ederim sanada manevi acidan cok rahatlarsin

canım walla ya hep bakıorum ama kımse yok ki
heyyyyy kızlar.....depresyona mı gırdınız yoksa
e tabı ıkı tane bomba gıbı hamiş haberı hem üzdü hem sewındırdı bızı ama sakın yanlış anlamsın kımse kıskanclık diil aslında sewınıyorum cunku sıra bana geliyor artık:teytey::teytey::teytey:
hepiniz öpüyorum bebişlere iii bakım ha mıncıklayacaz ilerde onları:):):)

mevzey haklı ya bu topiği çok ihmal ediyoruz galiba.
tramissu eserden haberin var mı? ne zamandır göremiyorum.

haklısınız ya walla herkes cok boşladı cewap yetıstıremezdım şimdi de kımse yok walla
eser ii cnm ya ama eşinin işinden dolayı pek ewde kalmıyor o o yuzden pek gıremıyor bızde cok konusamıyoruz zaten bu aralar ama onunda bu ay olmamıstı zaten klomene dewam edıyordu bu aydaha ovıtrelle olup olmazsa po hsg olucak hayırlısı inşallah hsg ye gerek kalmaz.........

mevzey haklı ya bu topiği çok ihmal ediyoruz galiba.
tramissu eserden haberin var mı? ne zamandır göremiyorum.

canımsın geldım tramıssu dedı burdayım canım canım sıkkın ya elım hıc bıseye gtmıyo bıde esımın ısınden dolayı evde kalmıyorum pek hersey aynı hıc bı degısıklık yok canım cok saol hatrlanmak superrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kizlar ben geldim bende iki gün ugrayamadim siteye :)
bu sabah doktordaydim 5 hafta 1 günlükmüs , kesesine baktik bebisin kesenin icinde de minicik beyaz nokta, doktor simdilik hersey olmasi gerektigi gibi görünüyo dedi.ultrasondan cikti yapti doktor sabahtan beri onu seviyoruz :CüvCüv:kalp atislari 6 ila 8.hafta arasinda duyuluyomus, yeni randevu aldim 3 hafta sonra yeniden gidicem bugün kan verdim bundan sonrada her seferde kan vericem...hic bulantim olmuyo cok sükür anneme benziyorum bu acidan ama uyku yapio kafami yataktan alasim gelmio :)
iki asilamanin üstüne normal yolla hamilelik dedik doktor cok sasirdi hihoyyyt..
bide bana hamilelikle ilgili bilmedigim biseyi anlatti sizede yazayim istedim..kesinlikle hamileyim diye cok fazla yemege yüklenmeyin dedi bunu bende biliodum ama kalsiyum acisindan bebegin gelisimi icin süt yerine yogurt ve peynir tüketmek daha mantikli dedi..ben süt icerken cok zorlaniyodum gerek yok süt icmeye ayni görevi yapan baska gidalar var dedi... bide bir sey daha süt uzun vadede cok kilo aldiriyomus ve sütle alinan kilo cok zor veriliyomus
bide hamilelikte balik tüketimi cok önemli diye biliriz biz buda bir yanlismis haftada 1,en fazla 2 kez ve sadece tatli su baligi yemek gerekliymis, deniz baliklari balikla beslendikleri icin icerisinde civa miktari yüksek oluyomus ve hamilelikte zararlari varmis...ton baligi bile yasak cok severim ben aslinda 1 tenekeyi acar cig cig yerdim artik yasak google da arastirdim gercekten hamilelikte balik-civa diye yazin cikiyo..
bide benim toxoplasma testi pozitif oldugu icin toprakla direk temas yada toprakta yetisen seyler yiyebilirmisim cilek turp gibi..ama toxoplasma testini siz yaptirmadiysaniz bu tarz seylerden uzak durun...
hadi benden bukadar kendinize coook ii bakin topik bebis haberleriyle dolsun :)

Son düzenleme:
slm kıslar moralim çok bozuk ya nokta şeklinde kan geldibir kere dok aradım yarın gel önemli bişi yoktur dedi zaten iyiiyken kötü senaryolar yazıyodum şimdi çökmüş durumdayım bişey olmaz demi kızlar ya zor buldum yavrumu kaybetmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…