- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
canım benim.sevincini kesinlikle paylaşıyorum.bazen giriyorum nete pek bişey yazılmamış.ondan olsa gerek.yoksa sabırsızlıkla bekliyordum senin haberini.hatırlarsan demiştim sana eğer nasip olacaksa aşılamayla,varsın aşılama olsun bizim de yöntemimiz diye..evet sen benim yoldasın canım.ama çok şükür daha uzun sürmedi ikimizin de.darısı diğer kızların başına.
sende de demek ki adet sancıları olmuş.aynı bende de ööledi.sanırım söölemiştim benimki ağrılı oldu ve ümitsizliğe düştüm inanamadım,sen sakın erkenden karamsar olma diye..baya benziyomuş kaderimiz kardeşim.
canım ben adetimin 12.günü yapmıştım kan testini. 11.günden sonra çıkıyo kanda kesinlikle zaten.benim 12.gün 100.7 idi.seninki de gayet iiimiş canım.için rahat olsun.dr'um çok erken öğrendiğim için gün aşırı test yaptır bhcgni ölçtür sürekli dedi bana.yükseliş var mı diye.bence eğer stres yapıyosan sen de bi gün dur bi gün yaptır testini.inşallah çok ii yükselir.benim 2 güne 1 hep 2şer 3er kat artıyodu.inşallah bundan sonrası da güzel olur senin için.dualarım seninle.ama hiç korkma Rabbim korur meleğini.
evet hayatım çok şükür 2009u yakaladık.inşallah sonuna kadar herşey güzel gider.kaderimiz çok benziyo inşallah sen benim gibi bunlantılar yaşamazsın.:Saruboceq:insanı mahvediyo.o konuda umarım ilknura benzersin.:Saruboceq:
bu aralar hiç bi iş yapma olur mu hayatım.sana dost tavsiyesi.bırak kocan halletsin.yerimsenibenen azından 8.haftayı atlatana dek kendini hiç bi riske sokma.okulda da sakin ol.ani bağırmalar ya da hareketler yapma.kendini elinden geldiğince koru.Rabbim de inşallah ikinizi de korur.çok öpüyorum canım.inşallah daha sık yazmaya çalışıcam.artık buralardayım.yazışalım yine eskisi gibi.bi sen bi ben kaldık eskilerden sanırım.parıl nerelerde yahu?bi de elif var çok şükür.bugün ilknurcuma bi mesaj atiim bakalım napıyo..o da pek sık girmiyorum artık nete demişti.senin haberinden sonra ben yine takılmaya çalışıcam inş.Allaha emanet olun tatlım..:1hug:
Canım bende takvime baktım 24 kasım diyor annesinin gününde allahım bebişlerimiz aynı zamnada doğacak inş. sorunsuz.Doktor yönünden ben şanslıyımi stediğim zaman ulaşıyorum yukarıya yazdım ama 2 gün sona değerim 243.07 çıktı dok ii dedi bebek sağlıklı gelişio dedi ne güzel panik değilsin ben anneme benziyom annemde böle paniktir evlatları söz konusu olunca sen inanmaya başladınmı ben hala inanamıyorum daha annelik duygusu yollanmadımı bana acaba bilmem benide perşembe çağırdı doktorum bir sıkıntın varmı elifcim benim kasıklar çok ağrıyor bide göğüslerim sı<zlıyor sütmü gelior ne kaydirigubbakcemile3 ben perşembe gidicem kısmetse bir hafta sonavalla ikiz olurmu olur bizim sülalede hem anne tarafimda hem baba tarafimda elini sallasan ikize carpiyo :)ben aslinda merak ediyorum ama doktor p.tesi gelin ultrasonda bakalim dedi hem ogün kan testi yapicaklar bide idrar testini tekrar ediceklermis...bide bizde bir problem var ki her istedigin zaman randevusuz gidemiyosun doktora ancak acil ölüm kalim meselesi olmasi gerek,,böyle tuhaf bi yer bu almanya ...bende simdi tüp bebek merkezindeki doktoruma gitmek istemiyorum diger jinekologtan aldim randevumu beklicem bakalim..iyi hissediyorum simdilik panik yapmaya gerekte yok demi??
allah izin verirse kasim anneleri olucaz :) bizim ki babasiyla benim dogum günüm arasinda dogmus olcak hayirlisiyla..hatta dayanamadim hesaplayicilardan baktim 22 kasim gibi diolar ama uzayip kisalabilir tabiki
bol bol süt iciyorum, günde iki kez folik asit aliyorum, bol sebze meyve yiyorum,incir findik,ceviz , kuru kayisi böyle idare ediyorum zaten az kaldi randevuma da....sırnaşık şey
siz akrabalariniza hebr verdiniz mi?
Canım bende takvime baktım 24 kasım diyor annesinin gününde allahım bebişlerimiz aynı zamnada doğacak inş. sorunsuz.Doktor yönünden ben şanslıyımi stediğim zaman ulaşıyorum yukarıya yazdım ama 2 gün sona değerim 243.07 çıktı dok ii dedi bebek sağlıklı gelişio dedi ne güzel panik değilsin ben anneme benziyom annemde böle paniktir evlatları söz konusu olunca sen inanmaya başladınmı ben hala inanamıyorum daha annelik duygusu yollanmadımı bana acaba bilmem benide perşembe çağırdı doktorum bir sıkıntın varmı elifcim benim kasıklar çok ağrıyor bide göğüslerim sı<zlıyor sütmü gelior ne kaydirigubbakcemile3 ben perşembe gidicem kısmetse bir hafta sona
annemgile söyledik kayınvalidem hep sorardı varmı bişey diye geçen 19 kasım kaybettik kendisini eşim anıp duruyor ilk önce anamı arardım şimdi diye allah rahmet eylesin annemler uçtu tabi benim özgürlük gitti ama şunu ye şunu yap yapma ama razıyım vazgeçtim hürriyetimden hadi
farkli yerlerden vurabilirsin fark etmez sonucta kana karisiyo kafana takma catlar yumurtanMerhaba arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım dr çatlatma iğnesi olarak pregnly verdi onu bulamayınca ovitrelle aldım fakat kalçadan vuruldum, forumlara baktığım zaman kol ve göbekten vurulduğunu okudum kalçadan vurulan varmı bu iğneden cevap yazarsanız sevinirim
melegimi rabbime emanet ettim saglikla bu yolculugu tamamlamayi diliyorum:Saruboceq:
canım bu söze bayıldım walla ya ......
allah bebişlerinizi herturlu kotulukten kedersen we hastalıktan korusun cnm............
mevzey haklı ya bu topiği çok ihmal ediyoruz galiba.
tramissu eserden haberin var mı? ne zamandır göremiyorum.
kızlar klomen kullanıom gene cuma dr a gtcem yumurta kontrolune gene dua edın bu ay hamıs kalayım yoksa hsg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?