slm kıslar moralim çok bozuk ya nokta şeklinde kan geldibir kere dok aradım yarın gel önemli bişi yoktur dedi zaten iyiiyken kötü senaryolar yazıyodum şimdi çökmüş durumdayım bişey olmaz demi kızlar ya zor buldum yavrumu kaybetmek istemiyorum
slm kıslar moralim çok bozuk ya nokta şeklinde kan geldibir kere dok aradım yarın gel önemli bişi yoktur dedi zaten iyiiyken kötü senaryolar yazıyodum şimdi çökmüş durumdayım bişey olmaz demi kızlar ya zor buldum yavrumu kaybetmek istemiyorum
canım benim sıkma sen canını.bunlar olası şeyler.hemen paniğe kapılma.ben de yaşadım hatırlarsan ve benimki 1 kere de değil bi kaç gün geldi ama çok şükür yarın 24.haftayı deviriyoruz bebişimle.Rabbim sana da yardım etsin.duacınım canım.ama hiç korkma.çoğu insanda oluyo bu durum.bu tutunma kanamasıdır muhtemelen.inşallah hayra yoralım hayır olsun.sakin olmaya çalış canım benim.inan benimki az da değildi ve bir hafta içinde 3-4 gün devam etti ama sonuç kötü olmadı çok şükür.sen de ii düşün ii olsun inşallah.Rabbim yavrunu da seni de korusun inşallah.çok öpüyorum Allaha emanet olun...slm kıslar moralim çok bozuk ya nokta şeklinde kan geldibir kere dok aradım yarın gel önemli bişi yoktur dedi zaten iyiiyken kötü senaryolar yazıyodum şimdi çökmüş durumdayım bişey olmaz demi kızlar ya zor buldum yavrumu kaybetmek istemiyorum
canım bebişin yeniden hayırlı olsun.kesesini görmek eminim çok hoş gelmiştir.hele kalp atışlarını duyduğunda daha da bi farklı hissedeceksin inşallah.Rabbim sağ salim onu da yaşatır inşallah.inşallah herşey daha da güzel gider.bulantılarının olmaması çok iii.ben çok çektim bulantılardan.seninki büyük nimet emin ol.benim 8.haftada başlamıştı ve 16.haftanın sonuna kadar sürmüştü.Allah sizleri korusun bundan:Saruboceq:kizlar ben geldim bende iki gün ugrayamadim siteye :)
bu sabah doktordaydim 5 hafta 1 günlükmüs , kesesine baktik bebisin kesenin icinde de minicik beyaz nokta, doktor simdilik hersey olmasi gerektigi gibi görünüyo dedi.ultrasondan cikti yapti doktor sabahtan beri onu seviyoruz :CüvCüv:kalp atislari 6 ila 8.hafta arasinda duyuluyomus, yeni randevu aldim 3 hafta sonra yeniden gidicem bugün kan verdim bundan sonrada her seferde kan vericem...hic bulantim olmuyo cok sükür anneme benziyorum bu acidan ama uyku yapio kafami yataktan alasim gelmio :)
iki asilamanin üstüne normal yolla hamilelik dedik doktor cok sasirdi hihoyyyt..
bide bana hamilelikle ilgili bilmedigim biseyi anlatti sizede yazayim istedim..kesinlikle hamileyim diye cok fazla yemege yüklenmeyin dedi bunu bende biliodum ama kalsiyum acisindan bebegin gelisimi icin süt yerine yogurt ve peynir tüketmek daha mantikli dedi..ben süt icerken cok zorlaniyodum gerek yok süt icmeye ayni görevi yapan baska gidalar var dedi... bide bir sey daha süt uzun vadede cok kilo aldiriyomus ve sütle alinan kilo cok zor veriliyomus
bide hamilelikte balik tüketimi cok önemli diye biliriz biz buda bir yanlismis haftada 1,en fazla 2 kez ve sadece tatli su baligi yemek gerekliymis, deniz baliklari balikla beslendikleri icin icerisinde civa miktari yüksek oluyomus ve hamilelikte zararlari varmis...ton baligi bile yasak cok severim ben aslinda 1 tenekeyi acar cig cig yerdim artik yasakgoogle da arastirdim gercekten hamilelikte balik-civa diye yazin cikiyo..
bide benim toxoplasma testi pozitif oldugu icin toprakla direk temas yada toprakta yetisen seyler yiyebilirmisim cilek turp gibi..ama toxoplasma testini siz yaptirmadiysaniz bu tarz seylerden uzak durun...
hadi benden bukadar kendinize coook ii bakin topik bebis haberleriyle dolsun :)
canım moralini yüksek tut. lekenme oluyormuş normalde. devir teslim diye bişey diyorlar. bi yerde okumuştum. ama şuan tam hatırlayamadım. bol bol uyu dinlen. fazla ağır bir iş de yapma
canim sen iyi düsün ki oda iyi olsun..moralini yüksek tutmaya calis yat dinlen..1 kere olduysa kilcal damar kanamalari oluomus belki öyle birseydir...zaten persembe randevun var insallah kesesinide görürsün kalbinide duyarsin meleginin:CüvCüv:
slm mevzey uzun zamnadır gımıyordum hamısmısın cok sevındım canım uzulme leke ıcın olabılır ama bol bol dınlen rabbım kucagınada almayı nasıp etsın canım
canım benim sıkma sen canını.bunlar olası şeyler.hemen paniğe kapılma.ben de yaşadım hatırlarsan ve benimki 1 kere de değil bi kaç gün geldi ama çok şükür yarın 24.haftayı deviriyoruz bebişimle.Rabbim sana da yardım etsin.duacınım canım.ama hiç korkma.çoğu insanda oluyo bu durum.bu tutunma kanamasıdır muhtemelen.inşallah hayra yoralım hayır olsun.sakin olmaya çalış canım benim.inan benimki az da değildi ve bir hafta içinde 3-4 gün devam etti ama sonuç kötü olmadı çok şükür.sen de ii düşün ii olsun inşallah.Rabbim yavrunu da seni de korusun inşallah.çok öpüyorum Allaha emanet olun...
canım benim sıkma sen canını.bunlar olası şeyler.hemen paniğe kapılma.ben de yaşadım hatırlarsan ve benimki 1 kere de değil bi kaç gün geldi ama çok şükür yarın 24.haftayı deviriyoruz bebişimle.Rabbim sana da yardım etsin.duacınım canım.ama hiç korkma.çoğu insanda oluyo bu durum.bu tutunma kanamasıdır muhtemelen.inşallah hayra yoralım hayır olsun.sakin olmaya çalış canım benim.inan benimki az da değildi ve bir hafta içinde 3-4 gün devam etti ama sonuç kötü olmadı çok şükür.sen de ii düşün ii olsun inşallah.Rabbim yavrunu da seni de korusun inşallah.çok öpüyorum Allaha emanet olun...
inş. hsg ye gerek kalmaz canım. Rabbim bu ay bebişini yollar sana. dularımız seninle. :Saruboceq:
Selam hAZAN ben Hazan6 siteye yeni giriyorum detaylarını pek bilmiyorum ama umarım mesajım sana ulaşır Bende bu ay klomen tedavısıne başlıcam yapılan progestan testınde bu ay hıc yumurtamın olmadıgını söledi dk.Moralim Çok bozuk gectıgımız temmuzda 2,5aylık bebişimin kalbi durdu kürtaj oldum 4ay ara verdım ama 4aydır korunmuyorum ama hamıle kalamıyorum.Yumurta üretmıyosam nasıl hamıle kaldım ben ?kürtaj tekrar anne olmama engel olmus olabılır mı fikirlerinize ihtiyacım var
canım bebişin yeniden hayırlı olsun.kesesini görmek eminim çok hoş gelmiştir.hele kalp atışlarını duyduğunda daha da bi farklı hissedeceksin inşallah.Rabbim sağ salim onu da yaşatır inşallah.inşallah herşey daha da güzel gider.bulantılarının olmaması çok iii.ben çok çektim bulantılardan.seninki büyük nimet emin ol.benim 8.haftada başlamıştı ve 16.haftanın sonuna kadar sürmüştü.Allah sizleri korusun bundan:Saruboceq:
canım balık konusunda haklısın ama toxoplasmanın çiğ et (kırmızı et ve tavuk gibi)ve çiğ,ii yıkanmamış sebzelerden geçtiğini biliyorum.özellikle çiğ ete elle fazla dokunmak bile sakıncalı olabiliyormuş.mesela benim dr'um çiğ köfte yeme,çiğ ete dokunma demişti.ve sebzeleri de çok ii yıkayıp ya demişti.bu açıdan söööledin sanırım.ben testi yaptırdım ve buna daha önce yakalanmadığım için daha dikkatli olmalıymışım.
verdiğin bilgiler için sağol canım.gerçekten birbirimizden duyunca daha dikkat çekici olabiliyo.
bebeğinle sana güzel,sağlıklı günler diliyorum.öptüm..
merhaba şu an aktif olan hamile arkadaşlarımız varsa bişi soracaktım. Bende 2 aydır klomen +ovitrelle+estraderm bant(neden kullandığımı bilmiyorum ???))) kulllanıyorum, maalesef bugünde adet oldum ,bu ay tekrar aynı tedaviyi kullanıcam, sizler ne kadar sürede hamile kaldınız, ek olarak kllandığınız ilaçlar neydi (ben de dr ma gittiğimde sölerim).. Birde bunların yaynında kür deneyen var mı lütfen cevaplarmısınız arkadaşlar
merhaba. burdaki bi çok arkadaş klomen ve ovitrelle tedavisi gördü. ben dahil. ben en son aşılamaya karar verdim. ve aşılama yapılacak ayda incir kürünü uyguladım. çok şükür şimdi hamileyim.
sizin sorun ne? dr.lar ne diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?