Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım moralini yüksek tut. lekenme oluyormuş normalde. devir teslim diye bişey diyorlar. bi yerde okumuştum. ama şuan tam hatırlayamadım. bol bol uyu dinlen. fazla ağır bir iş de yapma

canim sen iyi düsün ki oda iyi olsun..moralini yüksek tutmaya calis yat dinlen..1 kere olduysa kilcal damar kanamalari oluomus belki öyle birseydir...zaten persembe randevun var insallah kesesinide görürsün kalbinide duyarsin meleginin:CüvCüv:

slm mevzey uzun zamnadır gımıyordum hamısmısın cok sevındım canım uzulme leke ıcın olabılır ama bol bol dınlen rabbım kucagınada almayı nasıp etsın canım

canım benim sıkma sen canını.bunlar olası şeyler.hemen paniğe kapılma.ben de yaşadım hatırlarsan ve benimki 1 kere de değil bi kaç gün geldi ama çok şükür yarın 24.haftayı deviriyoruz bebişimle.Rabbim sana da yardım etsin.duacınım canım.ama hiç korkma.çoğu insanda oluyo bu durum.bu tutunma kanamasıdır muhtemelen.inşallah hayra yoralım hayır olsun.sakin olmaya çalış canım benim.inan benimki az da değildi ve bir hafta içinde 3-4 gün devam etti ama sonuç kötü olmadı çok şükür.sen de ii düşün ii olsun inşallah.Rabbim yavrunu da seni de korusun inşallah.çok öpüyorum Allaha emanet olun...

canım bebişin yeniden hayırlı olsun.kesesini görmek eminim çok hoş gelmiştir.hele kalp atışlarını duyduğunda daha da bi farklı hissedeceksin inşallah.Rabbim sağ salim onu da yaşatır inşallah.inşallah herşey daha da güzel gider.bulantılarının olmaması çok iii.ben çok çektim bulantılardan.seninki büyük nimet emin ol.benim 8.haftada başlamıştı ve 16.haftanın sonuna kadar sürmüştü.Allah sizleri korusun bundan:Saruboceq:
canım balık konusunda haklısın ama toxoplasmanın çiğ et (kırmızı et ve tavuk gibi)ve çiğ,ii yıkanmamış sebzelerden geçtiğini biliyorum.özellikle çiğ ete elle fazla dokunmak bile sakıncalı olabiliyormuş.mesela benim dr'um çiğ köfte yeme,çiğ ete dokunma demişti.ve sebzeleri de çok ii yıkayıp ya demişti.bu açıdan söööledin sanırım.ben testi yaptırdım ve buna daha önce yakalanmadığım için daha dikkatli olmalıymışım.
verdiğin bilgiler için sağol canım.gerçekten birbirimizden duyunca daha dikkat çekici olabiliyo.
bebeğinle sana güzel,sağlıklı günler diliyorum.öptüm..

canım moralini yüksek tut. lekenme oluyormuş normalde. devir teslim diye bişey diyorlar. bi yerde okumuştum. ama şuan tam hatırlayamadım. bol bol uyu dinlen. fazla ağır bir iş de yapma

Dün saat onda aldım kan tahlili sonuçlarımı değerim 1681 olmuş 4+ 2 günlükmüş daha ama alttan kesemizi gördük haftayada kalp atışlarını duyucaz inş. dok her ihtimale karşı 10 gün rapor verdi progestan a benzer fitil verdi sağol canım aşılamadan sonra prensesler gibiyim zaten eşimin canı çıkıyor zavallımın sağol canım ben arada girerim:1hug:

İii düşünemedim canım ama bol dua ettim yukarıda yazdığım gibi gördük keseyi senin adında çok sevindi allahım nazar değdirmesin sorunsuz devam etsin inş.dok bişey yok dedi tehlike adına çok öptüm:1hug:

slm mevzey uzun zamnadır gımıyordum hamısmısın cok sevındım canım uzulme leke ıcın olabılır ama bol bol dınlen rabbım kucagınada almayı nasıp etsın canım

Sağol canım topici ihmal ettiğinizden oabilirmi acabasırnaşık şey şaka şaka darılma sakın rabbim snada sorunsuz en güzelinden bebiş nasip etsin canım daha iiyim şükür dün gördük siyah noktamızıdinlenmekten başka bişey yaptırmıyor eşim zaten çok öptüm kendine ii bak:1hug:

İlk anda çok üzüldüm sona üzüntüm katlandı durdu eşim telkin etmeye çalıştı ama ben taktımmı takıyom walla neyse sabah erkenden kan verdimde kurtuldum şimdide kaalp atışını duyabilecekmiyim korkusu var ne güzel atlattınız ya allahım bizede tezden bebişlerimizi büyütmeyi nasip eyle:Saruboceq::Saruboceq:demek snde atlattın ha bizle paylaşmadınmı acaba hatırlayamadım böle bişey yoksa akşam sende geldi aklıma acaba yaşamışmıdır diyekorkulacak bişey yok dedi ama tedavi ile olan gebeliklerde düşük riski vardır dedi dok 10 rapor verdi progestan gibi fitil verdi adı başka şimdi dahasakinim ekmek elden su gölden walla koşturuyor eşim ay biz çok sanşlıyız walla böle kocalarımız varrabbim hepimizin yavvrusunu korusun inş. sizde allaha emanet olun:1hug:a.s.

İlk anda çok üzüldüm sona üzüntüm katlandı durdu eşim telkin etmeye çalıştı ama ben taktımmı takıyom walla neyse sabah erkenden kan verdimde kurtuldum şimdide kaalp atışını duyabilecekmiyim korkusu var ne güzel atlattınız ya allahım bizede tezden bebişlerimizi büyütmeyi nasip eyle:Saruboceq::Saruboceq:demek snde atlattın ha bizle paylaşmadınmı acaba hatırlayamadım böle bişey yoksa akşam sende geldi aklıma acaba yaşamışmıdır diyekorkulacak bişey yok dedi ama tedavi ile olan gebeliklerde düşük riski vardır dedi dok 10 rapor verdi progestan gibi fitil verdi adı başka şimdi dahasakinim ekmek elden su gölden walla koşturuyor eşim ay biz çok sanşlıyız walla böle kocalarımız varrabbim hepimizin yavvrusunu korusun inş. sizde allaha emanet olun:1hug:a.s.

mevzey canım daha çok yeniymiş güzelim. Allah inş. tamamına erdirsin. ben 5-6 haftalık sanıyordum. 4+2 isen bu implantasyon kanamazı yani yerleşme. bebek rahime yerleşirken oluyormuş.
ben de 7. haftada duymuştum kalp atışını. çok başka bi duygu. rabbim hepinize yaşatsın inş. kendine ve yiğenimize iyi bak.

mrb nesemese hala sitedemisin bilmiyorum ama tedavının sonucunu merak ettim ben de klomen tedavisine bu ay başlayacağım bilgi verirsen sevivirim.Umarım suan hamıssindir.

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asutay.........................
--Parıl..........................

--tramissu1986.............
--26eser26....................
--zeyhat.......................
--maat.........................
--boncukx...................
--ahsenecem...............
--mişha...............
--idilengin.................
--dila_naz....................
--özlem1415.................
--canimdacan ............
--belya.....................
--kadisim...............
--ebrusko1982.........
--şimal82...............
--ibem77............
--07HS07..............

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................:CüvCüv: KIZ.....

2)asyacan7...............İlknur:CüvCüv: ERKEK.....
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53...........:CüvCüv:
6)sevil78............:CüvCüv:
7)beryal...................:CüvCüv:
8) hazanyagmuru...........:CüvCüv: 25 EKİM
9)EliFatihEFU..................:CüvCüv:

10) mevzey....................:CüvCüv:

inş. hsg ye gerek kalmaz canım. Rabbim bu ay bebişini yollar sana. dularımız seninle. :Saruboceq:

Selam hAZAN ben Hazan6 siteye yeni giriyorum detaylarını pek bilmiyorum ama umarım mesajım sana ulaşır Bende bu ay klomen tedavısıne başlıcam yapılan progestan testınde bu ay hıc yumurtamın olmadıgını söledi dk.Moralim Çok bozuk gectıgımız temmuzda 2,5aylık bebişimin kalbi durdu kürtaj oldum 4ay ara verdım ama 4aydır korunmuyorum ama hamıle kalamıyorum.Yumurta üretmıyosam nasıl hamıle kaldım ben ?kürtaj tekrar anne olmama engel olmus olabılır mı fikirlerinize ihtiyacım var

Herkese Merhaba Arkadaşlar , Ben bu ay klomen tedavısıne başlıcam yapılan progestan testınde bu ay hıc yumurtamın olmadıgını söledi dk.Moralim Çok bozuk gectıgımız temmuzda 2,5aylık bebişimin kalbi durdu kürtaj oldum 4ay ara verdım ama 4aydır korunmuyorum ama hamıle kalamıyorum.Yumurta üretmıyosam nasıl hamıle kaldım ben ?kürtaj tekrar anne olmama engel olmus olabılır mı fikirlerinize ihtiyacım var Lütfen bişiler yazın

öncelikle aramıza hoşgeldin. geçirmiş olduğun olay için Rabbim yardımcın olsun. bende 2 yıl önce 4,5 aylık bebeklerimi kaybettim. ama bana kürtaj yapmadılar. normal doğum yaptırdılar. ben 2 yıl aradan sonra aşılama ile hamile kaldım. bana da çok şey söylediler. hatta menapoza girmişsin dedi bi dr. sonra başka bi dr. gittim.
kürtaj esnasında rahime zarar verilmiş olabilir. ama yinede bi uzmanla görüşmen lazım. burdaki bi çok arkadaş klomenle yumurta sahibi oluyor. ama kısmet olmayınca zamanı gelmeyince olmuyor işte. inşallah sende fazla beklemeden bebişine kavuşursun.

keseyi görmek bizi okadar heyecanlandirdi ki doktor o sirada biseyler anlatiodu ama biz ekrana bakmaktan dinleyemedik doktoru.....9.haftanin basinda yine randevum var ..insallah kalbini duymakta nasip olur...bulantim yok canim ama bulanti olmazsa kilo alma ihtimali daha fazla oluomus..ilk basta fazla kilo alip sagliksiz bir hamilelik yasamak istemiyorum acikcasi, onun icin yemek düzenimi hic degistirmedim ek olarak kalsiyuma özen gösteriyorum :)

sizde kizinla yolun yarisini bitirmissiniz masallah Nazar degmesin zaman cabuk gecti dogum yaklastikca heyecan oluyodur artik:) hazirliklar basladi mi ? odasi kiyafetleri hazirlaniyo mu yavas yavas??

evet canim haklisin toxoplasma cig ette var ama sebzelerde de varmis toprakla temas eden iyi yikanmayan sebzede oluomus..benim icin tehlike yok toxoplasma pozitif bende ama bu istege bagli yapilan bir testmis ve istemezsen yapmiyomus doktorlar..yaptirmayan kizlari uyarayim dedim..simdiden sarküteri ürünleri salam sucuk az pismis et yemege iyi yikanmamis sebze meyveye paydos etsinler cokacimcoook

Son düzenleme:
slm elif nasıl gidiyo hamişlik. ne güzel bulantıların yok. maşallah nazarım değmesin. inş. olmazda. bu bulantılar çekilmiyor inan.

merhaba şu an aktif olan hamile arkadaşlarımız varsa bişi soracaktım. Bende 2 aydır klomen +ovitrelle+estraderm bant(neden kullandığımı bilmiyorum ???))) kulllanıyorum, maalesef bugünde adet oldum ,bu ay tekrar aynı tedaviyi kullanıcam, sizler ne kadar sürede hamile kaldınız, ek olarak kllandığınız ilaçlar neydi (ben de dr ma gittiğimde sölerim).. Birde bunların yaynında kür deneyen var mı lütfen cevaplarmısınız arkadaşlar

merhaba. burdaki bi çok arkadaş klomen ve ovitrelle tedavisi gördü. ben dahil. ben en son aşılamaya karar verdim. ve aşılama yapılacak ayda incir kürünü uyguladım. çok şükür şimdi hamileyim.
sizin sorun ne? dr.lar ne diyo.

teşekkürler öncelikle cevabınız için. Dr yumurtanın yeterli olgumluğa ulaşması ve çatlamasında sorun var demişti. Bir de stres yaptığımdan olmuyomuşş . Esraderm bant kullanan kimseye rastlamadım. Onu merak ediyorum, siz bu ilaçların yanında başka bir ilaç kullandınız mı, incir kürünü nasıl uyguladınız
Bu arada Allah tamamına erdirsin inşallah hamileliğinizi, kaçıncı ayda oldu hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…