Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm elif nasıl gidiyo hamişlik. ne güzel bulantıların yok. maşallah nazarım değmesin. inş. olmazda. bu bulantılar çekilmiyor inan.
masallah demissin canim nazarin degmez
benim hamilelik iyi gidiyo valla anlamiyorum ki hamile oldugumu normal hayatim devam ediyo hihoyyyt tek fark esim dilinden hic düsürmüyo devamli hatirlatiyo... cok sevincli , benden beter bagimlisi oldu :roflol:

sende nasil gidiyo 9 haftalik oldunuz siz demi? bitmedi mi hala bulantilarin?bazen bu siteden bazende baska yerlerden duyuyorum 3 ayliktan sonra bile bulantisi baslayan oluyomus..insallah bende olmaz

zeynepcigim seninde iyi olmana sevindim canim insallah saglikla kucagina alicaksin..moralini yüksek tuttugun sürece ve bol bol dua ile ALLAH in izniyle hayirli olcak hersey..kendine iyi bak canim

Sağol elifcim sende kendine ii bak sende kasık ağrısı olmuyomu bende oluyo ara ara gaz olabilirmi bu ya anlamıom dinlemicem kendimi daha senin maşallahın var hep böyle devam eder inş.

canım 9+5 olduk ama halen devam ediyo malesef. benim ilk hamileliğimde 4 ay boyunca bulantı vardı. inş. senin böyle sağlıklı sürer hamileliğin. bu bulantılar bana hamile olduğumu unutturmuyo bulantıların tek güzel yanı bu. Rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsinde hepsi unutulur.

arkadaşlar merhaba;klomen ve ovitrelle tedavisi oluyorum.22 mart ta ovitrelle yaptıdım ve belime ,bacaklarımda ve kasıklarımda ağrı var ayağa kaltığımda özellikle kasıklarıma giren bir ağrı.iğneden mi acaba sizler yaşadınızmı böyle bişey.hamile arkadaşlar ilk belirtiler arasında varmı bu belirtiler.

Son düzenleme:

canım günaydın .ben de OVİTRELLE çatlatma iğnesiyle ilk denememde hamile kaldım ben adetimin 4 üncü günü femara adlı ilaç içtim 5 gün 10 uncu gün bıraktım ilaı ve 12 gün iğneyi oldum ve hamileyim darısı sizin başınıza

Sağol elifcim sende kendine ii bak sende kasık ağrısı olmuyomu bende oluyo ara ara gaz olabilirmi bu ya anlamıom dinlemicem kendimi daha senin maşallahın var hep böyle devam eder inş.

ilk günlerde oluyodu canim ama simdi gecti sükürler olsun...gaz bende de var melsefki salata yedigim zaman yada yogurt yedigim zaman gazman oluyorum:roflol:

gecen bir doktor anlatiyodu bulantilarin bir yani da sabah uyanirsiniz mideniz bulanir ve hamile oldugunuz akliniza gelir güne mutlu baslarsiniz demisti..bende de baslicak gibime gelio hafif hafif bulantim oluo iki gündür

aaa bu arada biz dün aksam hayatimizda duydugumuz en güzel seslerden birini dinledik..bir gözyasi damlasi kadar pembe kanamam oldu hemen doktoru aradik aksam saatiydi önemli bisey degildir dedi ama bizim icimize kurt düstü birkere hemen hastaneye gittik nöbetci doktor kontrol etti bisey yok dedi, bebisin kalbi atmaya baslamis güm güm öyle mutlu olduk ki delikafadulden..kanama da bebegin esi olusurken kilcal damara denk gelmis kanama yapmis..zaten devami da gelmedi cok sükür..ben yinede temkinliyim ayaklarimi uzatip dinleniyorum...hem cok mutluyum hemde endise ettim ama mutluluk endisemi bastiriyo galiba

canım adına çok sevindim darısı başıma inş. tüm bebişleri olanlara ii yapmışın dok gitmekle ihmale gelmez yalnız hazanyağmurunun avartarının altında yazan şeye bak ne diyorki hayırdır inş. inş. anladığım şey değildir

ayy valla eger gercekse cok üzülürüm canim bunuda kaldiramaz zaten ikizlerinide kaybetmis bir süre önce..sok oldum sok :1shok:

slm kızlar nasılsınız bakalım ???
benım bı kac gundur mısafırlerım wardı hiç bakamadım walla ama hep aklımdasınız ama hazan yagmuru yok hala bende anlamış diilim ama aksam bı baktım şok oldum ellerım tıtremeye başladı resmen inşallah tahmın ettıgımız diildir kızlar ya
hepinizi cok öptüm......

ben iyiyim canım hazanyağmurunu görünce daha ii olucam evet bende farkettim işin olduğunu olmasa sen bırakmassın topicimizi nasılsın bakalım neler yapıosun kendin bebişin adına

ay cnm ya tahmınde edermiş walla gercekten işiim olmasa gırerdım ama pc bana kalamadı walla ya kardesım we kuzenım sagolsun yapıstılar ekrana :):):)
iyiyim allaha şükür cnm ya kendı adıma kılo wermeye calısıyorum cnm ama bebiş adına hiç bişiy yapmıyorum artık nadasa çektim kendimi :):):):) mayısta tetrar allah kısmet ederse aşılama yaptırıcam o zamanana kadrda pek önemsemıcem bu konuyu unutmak daha dogru oluyor bu donemde cnm
sen we bebiş nasılsınız tatlım :)

merhaba EliFatihEFU, öncelikle bebeğin hayırlı olsun seni uzun zamandır takip ediyordum son aşılamandan sonra üzülmüştüm ama bu mutlu habere çok sevindim inan ki.
bende 2,5 ay önce ilk aşılamamda hamile kalıp 5 haftalık düşük yapmıştım çok üzüldüm ,ama işte 2.5 ay sonra şimdi 1 aylık hamileyim kendiliğinden oldu düşükten sonra çok rahat davranmıştım demekki rahat olunca oluyor .darısı tüm isteyenlerim başaına allah isteyen herkese versin .

sagol nesli seninde bebegin hayirli ugurlu olsun
ben artik anladim ki vakti zamani gelmeden hicbirsey olmuyo..bizimde vaktimiz bu zamanmis insallah saglikla tamamlamakta nasip olur bütün hamileler icin tek duam bu benim artik

yaa kizlar hazan yagmuru enson bana yazmis ayin 27sinde 9 hafta 5 günlük diye bu iki günde ne olduysa oldu bidahada görmedi kimse onu zaten...cok endiseliyim sabahtan beri allak bullak oldum resmen..ne olur kendi sayfasinda falanda bisey görürseniz burda da paylasalim...Allah ona sabir versin

merhabe elif nasılsın canım.nasıl gidiyor hamilelik.uzun zaman dır yazmıyodun merak ettim nasılsın diye.ama ismini görünce yazanlar arasında sevindim.bebişinde sende iyisinizdir inşallah.allahım hayırlısıyla tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah.kendine ve bebişine iyi bak.selamlar:sm_cool:kaydirigubbakcemile5

tiramisu canım bilirim bende misair varken giremiyorum onlardan ii yapıosun canım kendine bir meşgale bulmakla çok kilolu değilsinidir tahminim ama verdikçe moral kazanırsın belkide bebişe yaklaşırsın hiç belli olmaz canım sen daha su gibisin düşünmemen en güzeli yaşın nebiz korkuyoruz sende yaşlı olduğumuz için senin yumurtalıklar tam gazdır şimdi korkma o yüzden inş. aşılamayada gerek kalmayacak ben iyiyim çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum 5. hftadayız haftaya gitcez bakalım kalp atışlarını duymaya inş. duyarım çok korkuyorum hiç sııkıntım yok üşümekten başka ayaklarımı zor ısıtıyorum sıcak suyla uyuyorum boyna öle işte annesine sıkıntı vermiyo bebişim hadi canım snde kendine ii bak çok öptüm

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asutay.........................
--Parıl..........................

--tramissu1986.............
--26eser26....................
--zeyhat.......................
--maat.........................
--boncukx...................
--ahsenecem...............
--mişha...............
--idilengin.................
--özlem1415.................
--canimdacan ............
--belya.....................
--kadisim...............
--ebrusko1982.........
--şimal82...............
--ibem77............
--07HS07..............

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................:CüvCüv: KIZ.....

2)asyacan7...............İlknur:CüvCüv: ERKEK.....
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53...........:CüvCüv:
6)sevil78............:CüvCüv:
7)beryal...................:CüvCüv:
8) hazanyagmuru...........:CüvCüv: 25 EKİM
9)EliFatihEFU..................:CüvCüv:

10) mevzey....................:CüvCüv:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…