masallah demissin canim nazarin degmezslm elif nasıl gidiyo hamişlik. ne güzel bulantıların yok. maşallah nazarım değmesin. inş. olmazda. bu bulantılar çekilmiyor inan.
masallah demissin canim nazarin degmez
benim hamilelik iyi gidiyo valla anlamiyorum ki hamile oldugumu normal hayatim devam ediyo hihoyyyt tek fark esim dilinden hic düsürmüyo devamli hatirlatiyo... cok sevincli , benden beter bagimlisi oldu :roflol:
sende nasil gidiyo 9 haftalik oldunuz siz demi? bitmedi mi hala bulantilarin?bazen bu siteden bazende baska yerlerden duyuyorum 3 ayliktan sonra bile bulantisi baslayan oluyomus..insallah bende olmaz
zeynepcigim seninde iyi olmana sevindim canim insallah saglikla kucagina alicaksin..moralini yüksek tuttugun sürece ve bol bol dua ile ALLAH in izniyle hayirli olcak hersey..kendine iyi bak canim
merhaba şu an aktif olan hamile arkadaşlarımız varsa bişi soracaktım. Bende 2 aydır klomen +ovitrelle+estraderm bant(neden kullandığımı bilmiyorum ???))) kulllanıyorum, maalesef bugünde adet oldum ,bu ay tekrar aynı tedaviyi kullanıcam, sizler ne kadar sürede hamile kaldınız, ek olarak kllandığınız ilaçlar neydi (ben de dr ma gittiğimde sölerim).. Birde bunların yaynında kür deneyen var mı lütfen cevaplarmısınız arkadaşlar
Sağol elifcim sende kendine ii bak sende kasık ağrısı olmuyomu bende oluyo ara ara gaz olabilirmi bu ya anlamıom dinlemicem kendimi daha senin maşallahın var hep böyle devam eder inş.
gecen bir doktor anlatiyodu bulantilarin bir yani da sabah uyanirsiniz mideniz bulanir ve hamile oldugunuz akliniza gelir güne mutlu baslarsiniz demisti..bende de baslicak gibime gelio hafif hafif bulantim oluo iki gündürhazanyagmuru .!.:canım 9+5 olduk ama halen devam ediyo malesef. benim ilk hamileliğimde 4 ay boyunca bulantı vardı. inş. senin böyle sağlıklı sürer hamileliğin. bu bulantılar bana hamile olduğumu unutturmuyo bulantıların tek güzel yanı bu. Rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsinde hepsi unutulur.
ilk günlerde oluyodu canim ama simdi gecti sükürler olsun...gaz bende de var melsefki salata yedigim zaman yada yogurt yedigim zaman gazman oluyorum:roflol:
gecen bir doktor anlatiyodu bulantilarin bir yani da sabah uyanirsiniz mideniz bulanir ve hamile oldugunuz akliniza gelir güne mutlu baslarsiniz demisti..bende de baslicak gibime gelio hafif hafif bulantim oluo iki gündür
aaa bu arada biz dün aksam hayatimizda duydugumuz en güzel seslerden birini dinledik..bir gözyasi damlasi kadar pembe kanamam oldu hemen doktoru aradik aksam saatiydi önemli bisey degildir dedi ama bizim icimize kurt düstü birkere hemen hastaneye gittik nöbetci doktor kontrol etti bisey yok dedi, bebisin kalbi atmaya baslamis güm güm öyle mutlu olduk ki delikafadulden..kanama da bebegin esi olusurken kilcal damara denk gelmis kanama yapmis..zaten devami da gelmedi cok sükür..ben yinede temkinliyim ayaklarimi uzatip dinleniyorum...hem cok mutluyum hemde endise ettim ama mutluluk endisemi bastiriyo galiba
merhaba EliFatihEFU, öncelikle bebeğin hayırlı olsun seni uzun zamandır takip ediyordum son aşılamandan sonra üzülmüştüm ama bu mutlu habere çok sevindim inan ki.
bende 2,5 ay önce ilk aşılamamda hamile kalıp 5 haftalık düşük yapmıştım çok üzüldüm ,ama işte 2.5 ay sonra şimdi 1 aylık hamileyim kendiliğinden oldu düşükten sonra çok rahat davranmıştım demekki rahat olunca oluyor .darısı tüm isteyenlerim başaına allah isteyen herkese versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?