Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ya nerdesınız sayılı kişi konusuyoruz burda ayıp oluyor böyle klava:klava:klava:
walla bı hafta bısıy yazmazsa kımse listeden cıkarcam onu artık ama ..............kötükedihüso

merhaba arkadaşlar bende cuma günü ovıtrelle vurulacam beş gün gonaphene kullandım (klomen bulamadım)bir şey sorcam ben yazdığım mesjları sonra bulamıyom yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar malasef benim 2. aşılamada tutmadı 4 gündür ancak kendime gelebildim birde kistlerim oluştu ilacın yan etkisi şuanda iki dr. birden gidiyorum biri özel biri tıp fak. tıptaki dr um doğum kontrol hapı verdi kistlerin erimesi için özeldeki ise buna gerek yok onun yerine kendi kendine erimesini bekle dedi hem buarada hamile kalma şansında oluşur dedi napıcağımı şaşırdım kullansam mı kullanmasam mı bana bir akıl verin zamanda benim için önemli çünkü buda tutmazsa tüp bebeğe geçeceğim ve bunun yazın olmasını istiyorum kistlerim erken erimezse tüp bebek olayı eylüle kalacak bu ilacı kullanan arkadaşlar ra sormak istiyorum nekadar sürede eriyor bunlar bana en az ilki ay dedi drlar öylemi çok uzun süre benim için soğan suyuyla halledebilirmiyim acaba ilaç kullanmadan lütfen acele cevap yazarsanız sevineceğim

merhaba arkadaşlar bende cuma günü ovıtrelle vurulacam beş gün gonaphene kullandım (klomen bulamadım)bir şey sorcam ben yazdığım mesjları sonra bulamıyom yardımcı olurmusunuz

farklı farklı konulara mesaj yazmışsın hepsini burada arama.ana sayfaya gelince konuları görürsün onlara ayrı ayrı bakmalısın

aşılama yöntemleri ve tecrübelerimize tıkla tüm konuları görürsün zaten konuları sağında en son yazanın adı da vardır

slm cnm aramıza hoşgeldin öncelikle ...........
hayırlısı olsun bakalım hamiş haberını de werırısın inşallah cnm
yazdıgın mesajlara gelınce kendı profiline gir dogum gunun giriş tarıhının mesaj sayının we blog yazılarının ne oldugunu yazan bı yer war onun altında ise tüm istatistikleri göstre dıe bı yer war oraya tıkla sonrada 33 nevin kullanıcısına ait butun mesajları ara yazan yere tıkla tum site içinde yazdıgın mesajları orada bulursun cnm kolay gelsin......

üzüldüm cnm ya inşallah tüpe gerek kalmadan hamiş kalırsın eger ıkı dr da farklı seyler dedıyse bı dr daha gıdebılırsın cnm kendı kendıne kıstlerın gecmesı zor dıe bılıorum ama dedıgın gıbı ben pek anlamam o işlerden ama alternatıf tıpta da ınanılmaz mucızeler oluyor dene bence kaybedecegın kıstlerın olur hayırlısı buymus demekkı ya allah en kısa zman da bızlere de anne olmayı nasıp etsın inaşallah cnm.....

Canım benim bozma moralinisana tavsiyem hayıt tohumunu kullan sabah akşam bir bardak suya bir tatlı kaşığı hayıttan koyup demleyip içiyosun bendede kist oluşmuştu 10 günde eridi dkşaşıdı ende doğum konrl kullanmayı redmşştim sanada tavsiye edrim şfa olur inş.:Saruboceq:

iyiyim cok sükür canim..hamilelik iyi gidiyo masallahim var bebekten yana bir siqintim yok..zahmet vermiyo bana ufaklik..6 hafta 2günlük oldu gecen kalp atislarini da dinledik icim rahatladi..insallah hep böyle gider de saglikla ona kavusuruz...tek problemim ne yesem gaz yapio rahatsiz oluyorum, sanki birkac aylikmis gibi karnim cikiyo bitkisel caylarda icemiyorum zarari oluo diye, senin bildigin bir yöntem varmi bu durumdan kurtulmak icin?CADIARZU

canim öncelikle gecmis olsun..insallah tedviye gerek kalmadan gelir melegin...benimde ikinci asilama tutmayinca hemen sogan suyuna basladim..ovitrelle ve klomen malesef ki kist yapiyo, sogan suyu kistlerin erimesinde birebir yöntem..bende 3 yumurta vardi tutmadigini ögrenince kesin kist yapmistir diye icmistim 10 gün boyunca ve o arada hamile kalmisim..sende dene cünkü bu tarz kistler basit kistler oluomus olusan yumurta döllenemeyince rahimde kist görünümü aliyomus ve yüksek ihtimalle bir sonraki adetle kolay bir sekilde de atiliyolarmis..doktorlar hemen dogum kontrol hapi dayiyolar insana..önce sogan suyunu dene bir faydasi olmazsa ilaca yönelirsin..insallah bu arada da iyi haberlerini aliriz hamileyim diye

33 nevin merhaba
bende aynen senin ilaçları kullandım.şu an beklemedeyim bakalım göreceğiz
rabbim inş nasip eder...

canım çok çok teşekkürler ilgin için inşallah dediğin gibi olur ve kendiliğinden kalırım hamile sen normal yallamı gebe kaldılmıştın ne iyi

canım onun bir yan etkisi varmı peki biliyormusun aktarlardan bu isimle bulabilirim değilmi

ilgin için teşekkürler canım inşallah dediğin gibi olur çok sağol

özlemcim çokk eskidende kullanıyomuş ananelerimiz filan hayıt tohumu deyince biliyolar elifin yöntemide ii ama onda daha dikkatli olmak gereki hayıtın kist eritme dışında bir sürü yararı var benim adetler şaşmıştı onuda tam kıvamına soktu günlerimide kısalttı döngümü yani hayat mış adı aslında hayat veren hormon ilaçları ile kullanılmamalı sadece gebeykende sütü artırıyor doğumdan sona içilmeliymiş adaçayı tadı var ben çok memnundum doğumdan sona iiçicem inş.

ben geldim kızlar. yazdığım malesef doğru. kısmet değilmiş bu defada bebeğimi kaybettim. Allah'a sığınmaktan başka yapacak bişeyim yok. hafta sonu ankaradaydım. genetik olarak bazı tetkikler yapılacak. bu ikinci hamilelikti ama her ikisinde de kalp atışı durdu malesef. bi ara uğramaya bilirim. hepinize ilginizden ve dualarınızdan dolayı teşekkür ederim. inş. bütün arkadaşlar annelik duygusunu yaşar. lütfen dua ederken Allahtan hayırlısını isteyin. ben öyle dua ediyorum. ve biliyorum ki herşeyde bi hayır var. Rabbimin hazinesi bol. zamanı gelince en güzel şekilde verecek ıNŞALLAH.

allah sabır versin arkadaşım.umudunu yitirme yine bir hayır vardır bundada.allah yardımcın olsun.

cok üzüldüm canım ya ama sen cok güçlü bi kadınsın buna emımın gercekten derdi weren allah sabrını da werırmiş derler dogru canım senın de dedıgın gıbı allah her zaman herkese hakkında en hayırlısını wersın allah sana güç sabır kuwwet wersıın en yakın zamanda bebişini kucagına almak nasip olur inşallah dualarımdasın bunu da unutma canım allah tekrar tekrar sabır wersın en kısa zamanda allah yuzunu güldürsün caım kendıne cok iii bak ....

Canm benim ya çok üzüldüm ya durup dururkenmi oldu yani nasıl anladınız Allahım sabır versin en yakın zamanda sağlıklı bir bebiş dünyaya getirmen dileğiyle belliki sağlıklı değildi ay böle şeyler benim moralimi çok bozuyor kendine dikkat et dualarımız seninlesenağlamasenağlama:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…