bende kullandım cnm we burdakı herkes kullandı başlığımızda zaten klomen we ovıtrelle kullananlarovıtrelle iğnesi kullanan varmı
sagol nesli seninde bebegin hayirli ugurlu olsun
ben artik anladim ki vakti zamani gelmeden hicbirsey olmuyo..bizimde vaktimiz bu zamanmis insallah saglikla tamamlamakta nasip olur bütün hamileler icin tek duam bu benim artik
kizlar ben geldim kayntamissiniz yine hazan yagmurunu okudum üzüldüm ama allah in takdiri O verdi O aldi demekki zamani degilmis..insallah en kisa zamanda yeniden ve saglikli bir sekilde hamile kalir ve bebegini kucagina alir..
zeynepcigim ne kadarlik oldunuz siz.biz 5 + 5 ken duyduk kalbini allah in izniyle..ilk randevumuzda sadece kesesi vardi ve kesenin icinde minicik bir nokta ama 5 gün sonra kafa yapisi ve gövde kismi belli oluyodu minicik bir bezelye tanesi gibi
insallah sende duyarsin ilk randevunda..endise etme kendini rahat birak..bende senin gibi ilk zaman uykusuzluk cekiyodum simdi de esim ise gitmese hic yataktan kalkasim gelmiyo..kalbini dinledigin zaman sende de bir rahatlama olucak insallah
iyiyim cok sükür canim..hamilelik iyi gidiyo masallahim var bebekten yana bir siqintim yok..zahmet vermiyo bana ufaklik..6 hafta 2günlük oldu gecen kalp atislarini da dinledik icim rahatladi..insallah hep böyle gider de saglikla ona kavusuruz...tek problemim ne yesem gaz yapio rahatsiz oluyorum, sanki birkac aylikmis gibi karnim cikiyo bitkisel caylarda icemiyorum zarari oluo diye, senin bildigin bir yöntem varmi bu durumdan kurtulmak icin?CADIARZU
canim benim nokta dedigim bebek kesenin icinde minicik nokta gibiydi..hemen panik yapma senin bebegininde kalbi atmaya baslamistir artik..ben kalbini vajinal ultrasona girdigimde duydum kanamam olunca doktor hemen vajinal yoldan bakti iyi dedi kalbi atiyo dedi öyle ögrendk yani...5.haftada bende de kasik agrilari vardi artik gecti ama simdide gaz problemi ve kabizlik yasiyorum yaa kuru kayisida olmazsa halim harap olucakmevzey .!.:Bak ben gene endişe yaptım şimdi 4 haftalıkken gitmiştik keseyi gördük noktadan bahsetmedi dok ya sen kalp atışınıkarından bakılıncamı gördün dediğin gibi canım duyunca rahatlayacağım bugün kasıklarım ağrıdı 5. haftada normal diyolar hadi canım bu vesvesenin geçmesi için bana dua et öptüm canım
aslimuratelkoca .!.:canım çok sevindim iyi olmanıza negüzel inşallah hamilaligin boyunca hiç sıkıntı yaşamazsın canım.benim bildigim incir kürü var kuru inciri alıp kaynatıcan ve suyunu içicen 1 yda 2tanede yiyebilirsin gaz sancısına bire birmiş.bende de aşırı gaz sancısı olur evlendigimden beri böyle benimde bende deniyecegim.ama iyi oluyomuş.canım kendine ve bebişine çok dikkat et allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah.öpüyorum canım selamlar
cok gecmis olsun canim insallah saglikla yeniden hamile kalirsin ve saglikla kucagina alirsin..umudunu kaybetme ALLAH büüyk sen ondan iste yeterki o cokca veren...nesli .!.:iyi dileklerin için teşekkür ederim ..ama maalesef bugün sabah kanamam başladı doktora gittik kanda bakıldı değerde düşüş var yani buda düşüyor dedi.hayırlısı artık ne diyeyim buda nasip olmamayacakmış .allah sizlerinkini bağışlasın korusun ,sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?