Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mevzey nbr cnm sabh sabah günaydın tatlım a.s.okuldamısın nasılsın bakalım hazan:CüvCüv:yagmurunun haberıyle başladın gune ama allah kararlamıstır herseyı sende cok üzme kendını cnm kendıne we bebişe iii bakman gerek

yok canım okulda değilim raporum bitmedi daha evdeyim ama uyku tutmuyor haftaya uyku diye ölcem biliyorum ama bende bu sıra çok korkuyorum kalp atışlarını duymak için cumartesi gidicez ama bir aksilik çıkacak diye aman ne zormuş bu işler ya allahım hayırlısıyla doğurmak nasip etsin herkese

ben de iyiyim cnm ya en önemlisi de o zaten cnm ya allah hayırlı ewlat wersın hayırlısı ile kucagına da almayı saglıklı uzun ömür gecirmeyi nasip etsin size we herkese cnm allah her isteyene hakkında hayırlısı ne ise onu wersın dıyorm ya allah ınan kararlamıstır bu hayatta herseyın bı sebebi wa hazanın olup dogamaması bızım olmamamsı falan filan herkesın bı waktı zamnı war allah hepımıze sabır wersin cnm
sen şimdi cumartesıye kadr uyumazsında
iyi düşünhersey iii olsun canım ya hayırlısıyla kalp atıslarınıda cinsiyetını de görmeyi nasıp etsın allah .....

canım benim sağol duan için rabbim inş. senin yüzünü güldürür buay sende yaşarsın en güzelinden ama tavsiyem benim gibi pipirikli olma zarardan başka bişi vermio

inşallah cnm allah hayırlısı ile wersin yok cnm ya ben o kdr pimpirikli diilimdir cok bı temızlıkte cok pımpırıklı olurum bu konularda rahatımdır cok sukur cnm sende bosalt kafanı cnm yapma bu kdr stres getırır bak bebiş üzülür......

kizlar ben geldim kayntamissiniz yine hazan yagmurunu okudum üzüldüm ama allah in takdiri O verdi O aldi demekki zamani degilmis..insallah en kisa zamanda yeniden ve saglikli bir sekilde hamile kalir ve bebegini kucagina alir..

zeynepcigim ne kadarlik oldunuz siz.biz 5 + 5 ken duyduk kalbini allah in izniyle..ilk randevumuzda sadece kesesi vardi ve kesenin icinde minicik bir nokta ama 5 gün sonra kafa yapisi ve gövde kismi belli oluyodu minicik bir bezelye tanesi gibi
insallah sende duyarsin ilk randevunda..endise etme kendini rahat birak..bende senin gibi ilk zaman uykusuzluk cekiyodum simdi de esim ise gitmese hic yataktan kalkasim gelmiyo..kalbini dinledigin zaman sende de bir rahatlama olucak insallah

sagol nesli seninde bebegin hayirli ugurlu olsun
ben artik anladim ki vakti zamani gelmeden hicbirsey olmuyo..bizimde vaktimiz bu zamanmis insallah saglikla tamamlamakta nasip olur bütün hamileler icin tek duam bu benim artik

iyi dileklerin için teşekkür ederim ..ama maalesef bugün sabah kanamam başladı doktora gittik kanda bakıldı değerde düşüş var yani buda düşüyor dedi.hayırlısı artık ne diyeyim buda nasip olmamayacakmış .allah sizlerinkini bağışlasın korusun ,sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin .

Bak ben gene endişe yaptım şimdi 4 haftalıkken gitmiştik keseyi gördük noktadan bahsetmedi dok ya sen kalp atışınıkarından bakılıncamı gördün dediğin gibi canım duyunca rahatlayacağım bugün kasıklarım ağrıdı 5. haftada normal diyolar hadi canım bu vesvesenin geçmesi için bana dua et öptüm canım

canım çok sevindim iyi olmanıza negüzel inşallah hamilaligin boyunca hiç sıkıntı yaşamazsın canım.benim bildigim incir kürü var kuru inciri alıp kaynatıcan ve suyunu içicen 1 yda 2tanede yiyebilirsin gaz sancısına bire birmiş.bende de aşırı gaz sancısı olur evlendigimden beri böyle benimde bende deniyecegim.ama iyi oluyomuş.canım kendine ve bebişine çok dikkat et allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah.öpüyorum canım selamlarŞeniz:dance::1hug:

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asutay.........................
--Parıl..........................
--tramissu1986.............
--26eser26....................
--zeyhat.......................
--maat.........................
--mişha...............
--idilengin.................
--özlem1415.................
--canimdacan ............
--belya.....................
--şimal82...............
--ibem77............
--07HS07..............

HAMıŞLERıMıZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................:CüvCüv: KIZ.....

2)asyacan7...............ılknur:CüvCüv: ERKEK.....
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53...........:CüvCüv:
6)sevil78............:CüvCüv:
7)beryal...................:CüvCüv:
8) hazanyagmuru...........:CüvCüv: 25 EKıM
9)EliFatihEFU..................:CüvCüv:

10) mevzey....................:CüvCüv:

Son düzenleme:
tramissu canım listeden niye sildin beni bende hamiş olmak istiyorum.üzüldüm bak şimdi.....:a015:

selam arkadaşlar
en son 03-02-2009 da görüşmüşüz
bunun üstüne marttada tuttmadı ve doktoruma artık beklemeden sıkıldığımı söyledim
ve aşılamaya geçtim
şuan yine beklemedeyim ilk aşılamam nisanın 6sında kan testi yapılacak gün sayıyorum

yaa ben dün aksam herkese cavp yazmistim niye cikmamis yazim neyse tekrar yazayim bari
canim benim nokta dedigim bebek kesenin icinde minicik nokta gibiydi..hemen panik yapma senin bebegininde kalbi atmaya baslamistir artik..ben kalbini vajinal ultrasona girdigimde duydum kanamam olunca doktor hemen vajinal yoldan bakti iyi dedi kalbi atiyo dedi öyle ögrendk yani...5.haftada bende de kasik agrilari vardi artik gecti ama simdide gaz problemi ve kabizlik yasiyorum yaa kuru kayisida olmazsa halim harap olucak

canim ben incir kürünü hamile kalmayi kolaylastirici özelligi icin kullanmistim eger gaz problemine iyi geliosa yien denerim ama tatli icim almiyo görmeye bile tahammülüm yok esim caya seker atarken bile ben bakmiyorum...sekerden soguttu bu bebek beni hihoyyyt....rezene denicem bakalim belki ise yarar

cok gecmis olsun canim insallah saglikla yeniden hamile kalirsin ve saglikla kucagina alirsin..umudunu kaybetme ALLAH büüyk sen ondan iste yeterki o cokca veren...

Elifcim dediğin gibi oldu vajinadan baktı bizimki güm güm yapıodu ama karından kesei gördü içindekini göremedi karnımın olmasında duvarı kalınmış kilom gene bana yaptı yapacağını 3 hafta sona çağıdı herşey ii dedi çok mutlu olduk eşimide çağırdı doktorm istersen gene rapor vereyim dedi işin ağırmı dedi benimde sınıfım ateş parçası bu hafta geçsin bakalım belki özleyip uslanmışlardır dua edirum olmasa gene rapor yazacak fitlie devam ilişki yok eşim mahvoldu ya ay çok dua ettim felak nas heyecandan ölecektim her muaynede bölemi olcam ya ..Bugn annemle konuşum bulantın varmı dedi bende yok dedim o zaman kurban kes dedi kendi 9 ay öğürüyomuşta sanki kendi kendime nazar değdirdim sabahtan hafif vardı yemek yedirtmedi bana çok açım ama ne yicem bilmiom en sonunda buldum patatesi soyup fırında pişiicem midemin alabileceği tek şey sanırım sanırım çok konuştum allahım herkese nasip etsin olanlarında bebişini korusun

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asutay.........................
--Parıl..........................

--tramissu1986.............
--26eser26....................
--zeyhat.......................
--maat.........................
--boncukx...................
--ahsenecem...............
--mişha...............
--idilengin.................
--özlem1415.................
--canimdacan ............
--belya.....................
--kadisim...............
--ebrusko1982.........
--şimal82...............
--ibem77............
--07HS07..............

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty...................:CüvCüv: KIZ.....

2)asyacan7...............İlknur:CüvCüv: ERKEK.....
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53...........:CüvCüv:
6)sevil78............:CüvCüv:
7)beryal...................:CüvCüv:
8) hazanyagmuru...........:CüvCüv: 25 EKİM
9)EliFatihEFU..................:CüvCüv:

10) mevzey....................:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…