Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tramissu canım listeden niye sildin beni bende hamiş olmak istiyorum.üzüldüm bak şimdi.....:a015:
aşk olsun cnm ya lıstede olan bı cok kısının ısmı war ama kendı yok onlar hamiş olsalarda haberımız olmayacak yanı o yuzden kırptım bı kac seferdır ama senıde pek gorememiştim aklımada geldı yanı sılsem mı dıe silmiş bulundum cnm kusura bakma duzelttım yıne artık silmem kımseyı cnm tekrar kusura bakma tabııkı hepımız hamiş olmak ıstıyoruz allahın ıznı ıle en kısa zaamanda allah bızede kısmet etsın ınsallah cnm .....

teşekkür ederim canım benim.ben tedaviye ara verdim zaten ama siteyi takip ediyorum devamlı.bide tedaviden sonra kistlerim oldu.onlarla uğraşıyorum işte.Allahıma çok şükür verdiği herşey için vermedikleri için ise hayırlısını istiyoruz.böyle geçiyor günlerimiz işte.canım inşallah kısa zamanda listedeki tüm bekleyenleri hamiş kısmına transfer edebiliriz.beni tekrar eklediğin içinde çooooook teşekkür ederim bide öpiyim seniiiiiiiiiiiŞenizAllaha emanet olun canım arkadaşlarım benim............

hadi hayirlisi cok sevindim valla senin adina...rutin kontrollere gecmis doktorun benide 3 hafta sonra cagirdilar buda demek oluyo ki hersey yolunda gidiyo Alllah in izniyle...her muayenede böyle olmazsin canim bunlar ilkler oldugu icin böyle heyecanli oluo zamanla alisiyomus insan...benim kocamda isyanlarda bi görsen diyorum ona zar zor 4 sene üstüne bir bebegimiz olcak kendi zevklerim icin onu tehlikeye atamam..anlayisla karsilio tabiki ama takilmadan da edemiyo hani :roflol:galiba ben annelik fedakarligi havalarina soktum kendimi kaydirigubbakcemile3
galiba ikimizde kendi kendimize nazar ettik bende ilk basta midem bulanmiyo asermiyorum diyodum ama birkac gündür bende de oluyo cubuk kraker kurutulmus tuzlu ekmek idare ediyorum..buzdolabini acasim gelmiyo kokuyo sanki gecen alkolle dezenfekte ettim ama hala kokuyo gibi gelio...bende mide asiti olmaya basladi 2 gündür o nasil gecicek bilmiyorum valla internetten arastiriyorum simdi ..patates cok iyi secim bende öyle yapiorum midem onu aliyo bugünde firinda yaptim bende..cokacimcoooktuzlu tuzlu yedim afiyetle

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asutay.........................
--Parıl..........................
--tramissu1986.............
--26eser26....................
--zeyhat.......................
--maat.........................
--boncukx...................
--ahsenecem...............
--mişha...............
--idilengin.................
--özlem1415.................
--canimdacan ............
--belya.....................
--kadisim...............
--ebrusko1982.........
--şimal82...............
--ibem77............
--07HS07..............

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty....................:CüvCüv: KIZ.....
2)asyacan7............... :CüvCüv:İlknur ERKEK.....
3)Dayset ..................:CüvCüv:
4)Hülya32.................:CüvCüv:
5)Honey53................:CüvCüv:
6)sevil78...................:CüvCüv:
7)beryal....................:CüvCüv:
8)EliFatihEFU...........:CüvCüv:
9) mevzey.................:CüvCüv:

hazanyagmuru nu listeden sildim eger görürse üzülmesin diye

slm kızlar uzun suredır yoktun ev degıstırdım ayrıca bu aykı son ıgnemıde vurunamadım cunku o gun ev tasıdık ıgnemı vurunsamda ılıskı ye gırmemız ımkansızdı bende vurunmadımne var ne yok sızlerde

nasıl yani eser boşunamı iğne vuruldun şimdi darısı beim başıma anım bizim ev çok güzel ama bir o kadar da soğuk seneye burada olmamamız gerekiyor ben dondum kıs boyunca halada devam havalar bir ısınsa yazında acayip sıcak oluyor bu ev o zamn tadından yenmiyor püfür püfür esiyor walla bende böle artık takılırsın sık sık

elifcim krakeri ii aklıma getirdin ekmektten bile iğreniyorum başlarda canım birşeyler istiyodu şimdi çok tuhafım açım ve yiyemiyorum simdi olduğu gibi kahvaltı yapasım yok ilk aylar bebeği etkilemediğinden çokda durmuyorum üzerinde seninki benden 1 hafta önde demi benim 6 haftaymış geçen hafta 4 haftalık diyodu şimdi 6 ya geçtik walla anlamadım atlaya atlaya gidiyoz ,çokta üzerinde durmuyorum problem yokmu tamam kaç mm şurası nasıl falan filan sormuyorum yoksa hayat benim için çekilmez olur dok sanadamı yasakladı ilişkiyi biz en son aşılamadan sona ki gün olmuştu oda görev gereği bugün tam bir ay oldu bende dalga geçiom kardeş kardeş yatıoz sen nniye korkuyonki dok bişey dememişse bir arkadaşım doğuma 1 hafta kala bile yapıolardı walla pırt diyede doğurdu bu veletler şimdiden kısıtlıyolar bizi allahım hayırlısını versin sağlıkla gelsinlerde ben vazgeçtim hürriyetimden hadi tatlı anne öptüm

merhaba arkadaşlar tam bir aydır yoktum ancak geldım ama gıttıgım yerde sızlerı takip ettim
Hamılelerımıze o kadar sevındımkı hle mevzey sana herkeze dua edıyorum ama namazlarımda beauty asyacanı asutay ve senı isimle hep söylerdım nerdeyse hepnizde hamile kaldınız sıra ben ve asudede inşallah en kısa zamanda bizlerde mutlu haberi alırız şimdi sizler bize dua edin hemde bol bol .
Buarada diğer hamile kalan arkadaşlarıda tebrik ediyorum Rabbım sağsağlım kucağınıza almayı nasip etsin canlarım.Sayfaların hepsini okumadım omarım herkez iiidir .

merhaba canım , neler yaptın?çalışmalar nedurumda?ben de okuyamadım sayfaları..
uzun süredir ilk kez bugün girebildim. aslına bakarsan buradan uzaklaşınca bazen unutuyorum bu acıları. okulumuzda bizim devrede 30-35 öğretmenle çalışıyorum.bayanların 9 tanesi hamile,yavaş yavaş elbise falan giymeye baaşlıyorlar. onlar adına sevinip kendim adına buruluyorum...dr tüp bebekten sonra 3 ay doğal yolla hamile kalma şansın var dedi,geçen ay eşim yoktu.bu ay da 4,5cmlik basit kistim olduğu için doğum kontrol hapına başlıyorum.Allah henüz nasip etmedi demek ki. hamişlerimize bende hayırlı hayırlı bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin. darısı bizimde başımıza.
canım namazlarında bizleri söylemeye devam et,özellikle sabah namazlarında bende çok dua ediyorum.Rabbim hayırlı hayırlı versin.O dualarıımızı duyuyor ve doğru zamanı bekliyor. güzel haberlerle buluşmak dileğiyle....

canim sakin cok yeme cubuk krakerí acayip mide asiti yapio ben iyi gelio bastirio diye biraz fazla kacirdim midem yandi bogzalarim tahris oldu nerdeyse asitten...ben dün ilk defa sabah istifra ettim sucuk yapiodum esime kokusu beni mahvetti..gözlerim yasardi tir tir titredim cikaricam diye cünkü ben pek beceremem istifra etmeyi ama basardim sonra bütün gün cok rahattim...
biz bugün 6+6 olduk yani 7.haftanin icindeyiz...senin son adet günün neydi ki ona göre hesaplasana..benim p.tesi atlio yeni haftaya...
doktor bize iliski yasak demedi hatta gayet normal devam edin dedi ama gecen 1 damla kan geldi ya beni korkuttu.onunla ilgisi olmamasina ragmen bir süre ara vermeyi dogru buluyorum..en azindan ilk 12 hafta bitsinde sonra bakariz kardes kardes mi devam etcek yoksa kari-koca mi olcaz yinekaydirigubbakcemile3
neyse sekerim benim yine bulantim var bugün azcik kraker kemireyim..kendine iyi bak bebisler Allah a emanet:ecrin_bebek:

parılcım şükür kavuşturana nerdesin ya özlettin kendini walla canım etmezmiyim dualaım sizinle asude içinde artık ilknur hiç girmiyor beauty arada habersiz bırakmıyor işte böle sen neler yaptın bakalım bu surede

elifcim kocanla kardeş olmakla ii yapmışın ne olur olmaz o zamanherşey veletler için geçen gün bende çıkardım biraz ama geçti daha bişey olmadı şükür yemeklerden tad almaya yeniden başladım ama az yiyebiliyorum doyana kadar yok kusacak gibi oluyorum tez acıkıyorum bebek beslenme alışkanlığımıda düzeltti neyse canım kendine ii bak

yok canım hıc vurunmadım bu ay ıgnemı yanı vurunsam bosa gıdecektı ılıskıye gıremezdık bende hıc vurunmadım yanı evım cok guzel cok buyuk sabah arka taraf ıkındı on taraf gunes goruyo super alah herkesın kendıne versın canım

Asude ciğim inşallah bizimde dualarımız en kısa zamanda kabul olur.Bnede bir hamile görüce tuhaf oluyorum ama ne yapalım Rabbimin bizi duyduğundan şüphesizim ama zamanı var sanırım.

Şükür güzelim şükür ne güzel bak sende hamilesin hepinizin adına çok seviniyorum Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Buarada ben hiçbirşey yapmıyorum aslında aşılama diye karar verdim ama daha fırsat bulup araştırma bile yapamadım ne bilim belkidekendiliğinde olur diye de bekliyorumdur içten içe inşallahda öyle olur.İlknurun girmemesine üzüldem umarım iidir beautynin yazısını okumadım ama inşallah oda iidir.
Hepinizi öptüm kızlarr.

canım sen ne kadardı uğraşıyodun ben aşılama ile hamile kaldım belki bilmiosundur bence bekleme boşuna rabbimin izniyle aşılama ile gelir meleğin bu arada oğluşun nasıl annesi ilknur iimiş tatil dönüşünden beri girmiyor girmeme kararı almış galiba neden bilmiyorum beauty haber veriyor ikiside iimiş şükür az kaldı onlarında neyse canım ya benim içim çok sıkılıyor alıngan oldum çok bozulup duruyom insanlara umurlarında değil belkide hormonlarımdandır ama niye bu kadar sıkılıyorum anlamıyorum çok mutlu olmam lazım bişeylerde eksiklk var çok öptüm kendine ii bak

meyzeycim uzun zamandır bende bu siteden sizleri takip ediyorum öncelikle bebegğin umarım saglıkla büyür.sana bısey sormak ıstıyorum asılama ıcın rapor nasıl cıkartılıyor bıde senın kac yumurtan olustu cevaplarsan cok mutlu olurum

tombiş sağol canım ii dileklerin için rapor kısmını doktorum halletti özel hastaneye gidiyorum devlettle anlaşmalı gonal-f iğne kullandım 7 gün sağda ve solda olmak üzere iki yumurtam oluştu öncesinde rahim filmi vede spermiogram testide çıkmıştı tüplerin açık olması lazım aşılama için eşimdede bir problem yoktu ben pcosluyum aşılama sonrası ertesi gün ilişki dedi vede daha ilişkiye girmedik böle umarım sorularını cevaplayabilmişimdir sendemi aşılama istiyosun

evet canım bende özel hastaneye gıdıyorum bu ay 3.klomen kullnanısım doktor bu aydan sonra dırek asılama dedı bende de pcos var sadece 1 yumurtam olusuyor esımdede hareket %35 sayı cok bırazda morf bozuk doktor hamıle bırakmamaya pek neden degıl dedı rapor cıkaracam deyınce malıyetı merak ettım senın kaca maloldu rahım fılmı ılac asılama

mrb arkadaşlar bendede pco var bu tedavide 4.ayım yumurta çok sayıda oluyor ama yeterli büyüklüğe erişmiyor bana önerebileceğiniz bir yöntem varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…