aşk olsun cnm ya lıstede olan bı cok kısının ısmı war ama kendı yok onlar hamiş olsalarda haberımız olmayacak yanı o yuzden kırptım bı kac seferdır ama senıde pek gorememiştim aklımada geldı yanı sılsem mı dıe silmiş bulundum cnm kusura bakma duzelttım yıne artık silmem kımseyı cnm tekrar kusura bakma tabııkı hepımız hamiş olmak ıstıyoruz allahın ıznı ıle en kısa zaamanda allah bızede kısmet etsın ınsallah cnm .....tramissu canım listeden niye sildin beni bende hamiş olmak istiyorum.üzüldüm bak şimdi.....:a015:
aşk olsun cnm ya lıstede olan bı cok kısının ısmı war ama kendı yok onlar hamiş olsalarda haberımız olmayacak yanı o yuzden kırptım bı kac seferdır ama senıde pek gorememiştim aklımada geldı yanı sılsem mı dıe silmiş bulundum cnm kusura bakma duzelttım yıne artık silmem kımseyı cnm tekrar kusura bakma tabııkı hepımız hamiş olmak ıstıyoruz allahın ıznı ıle en kısa zaamanda allah bızede kısmet etsın ınsallah cnm .....
Elifcim dediğin gibi oldu vajinadan baktı bizimki güm güm yapıodu ama karından kesei gördü içindekini göremedi karnımın olmasında duvarı kalınmış kilom gene bana yaptı yapacağını 3 hafta sona çağıdı herşey ii dedi çok mutlu olduk eşimide çağırdı doktorm istersen gene rapor vereyim dedi işin ağırmı dedi benimde sınıfım ateş parçası bu hafta geçsin bakalım belki özleyip uslanmışlardır dua edirum olmasa gene rapor yazacak fitlie devam ilişki yok eşim mahvoldu ya ay çok dua ettim felak nas heyecandan ölecektim her muaynede bölemi olcam ya ..Bugn annemle konuşum bulantın varmı dedi bende yok dedim o zaman kurban kes dedi kendi 9 ay öğürüyomuşta sanki kendi kendime nazar değdirdim sabahtan hafif vardı yemek yedirtmedi bana çok açım ama ne yicem bilmiom en sonunda buldum patatesi soyup fırında pişiicem midemin alabileceği tek şey sanırım sanırım çok konuştum allahım herkese nasip etsin olanlarında bebişini korusun
merhaba arkadaşlar tam bir aydır yoktum ancak geldım ama gıttıgım yerde sızlerı takip ettim
Hamılelerımıze o kadar sevındımkı hle mevzey sana herkeze dua edıyorum ama namazlarımda beauty asyacanı asutay ve senı isimle hep söylerdım nerdeyse hepnizde hamile kaldınız sıra ben ve asudede inşallah en kısa zamanda bizlerde mutlu haberi alırız şimdi sizler bize dua edin hemde bol bol .
Buarada diğer hamile kalan arkadaşlarıda tebrik ediyorum Rabbım sağsağlım kucağınıza almayı nasip etsin canlarım.Sayfaların hepsini okumadım omarım herkez iiidir .
elifcim krakeri ii aklıma getirdin ekmektten bile iğreniyorum başlarda canım birşeyler istiyodu şimdi çok tuhafım açım ve yiyemiyorum simdi olduğu gibi kahvaltı yapasım yok ilk aylar bebeği etkilemediğinden çokda durmuyorum üzerinde seninki benden 1 hafta önde demi benim 6 haftaymış geçen hafta 4 haftalık diyodu şimdi 6 ya geçtik walla anlamadım atlaya atlaya gidiyoz ,çokta üzerinde durmuyorum problem yokmu tamam kaç mm şurası nasıl falan filan sormuyorum yoksa hayat benim için çekilmez olur dok sanadamı yasakladı ilişkiyi biz en son aşılamadan sona ki gün olmuştu oda görev gereği bugün tam bir ay oldu bende dalga geçiom kardeş kardeş yatıoz sen nniye korkuyonki dok bişey dememişse bir arkadaşım doğuma 1 hafta kala bile yapıolardı walla pırt diyede doğurdu bu veletler şimdiden kısıtlıyolar bizi allahım hayırlısını versin sağlıkla gelsinlerde ben vazgeçtim hürriyetimden hadi tatlı anne öptüm
nasıl yani eser boşunamı iğne vuruldun şimdi darısı beim başıma anım bizim ev çok güzel ama bir o kadar da soğuk seneye burada olmamamız gerekiyor ben dondum kıs boyunca halada devam havalar bir ısınsa yazında acayip sıcak oluyor bu ev o zamn tadından yenmiyor püfür püfür esiyor walla bende böle artık takılırsın sık sık
parılcım şükür kavuşturana nerdesin ya özlettin kendini walla canım etmezmiyim dualaım sizinle asude içinde artık ilknur hiç girmiyor beauty arada habersiz bırakmıyor işte böle sen neler yaptın bakalım bu surede
tombiş sağol canım ii dileklerin için rapor kısmını doktorum halletti özel hastaneye gidiyorum devlettle anlaşmalı gonal-f iğne kullandım 7 gün sağda ve solda olmak üzere iki yumurtam oluştu öncesinde rahim filmi vede spermiogram testide çıkmıştı tüplerin açık olması lazım aşılama için eşimdede bir problem yoktu ben pcosluyum aşılama sonrası ertesi gün ilişki dedi vede daha ilişkiye girmedik böle umarım sorularını cevaplayabilmişimdir sendemi aşılama istiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?