Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba ozlemnaz, bende pco luyum bende 2. aşılamamı oldum ve bugün regl oldum yani yine negatif. Aşılama oldun mu hiç.

hyr olmadım doktor altı aydan sonra aşılamaya geçeriz dedi bilmiyorum hangi doktora inanacamı bu ikinci doktor ilkide üç ay klomen üç ay ara veririz demişti 6 ay klomen kullanmamında sakıncaları nedir bilmiyorum hayırlısı Allah hepimize sabır versin hayırlısını nasip etsin

ayy kizlar ben bugün cok kötüyüm midem yaniyo kavruluyo asitten ne yesem ne koklasam geri gelio mutfaga giresim gelmiyo ne yapcam yaadelikafadulden
sabahta haffi bir tansiyon düsüklügü yasadim allahtan düsük tansiyonu daha önceden de cok tanidigim icin önceden anlayip attim kendimi yataga hamilelikte tansiyon yükselir sanirdim düstügüde oluyormus

geçmi olsun elif hamilelikte tansiyon düşüklüğü olurmuş allah yardımcın olsun canım

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asutay.........................
--Parıl..........................
--tramissu1986.............
--26eser26....................
--zeyhat.......................
--maat.........................
--boncukx...................
--ahsenecem...............
--mişha...............
--idilengin.................
--özlem1415.................
--canimdacan ............
--belya.....................
--kadisim...............
--ebrusko1982.........
--şimal82...............
--ibem77............
--07HS07..............

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty....................:CüvCüv: KIZ.....
2)asyacan7............... :CüvCüv:İlknur ERKEK.....
3)Dayset ..................:CüvCüv:
4)Hülya32.................:CüvCüv:
5)Honey53................:CüvCüv:
6)sevil78...................:CüvCüv:
7)beryal....................:CüvCüv:
8)EliFatihEFU...........:CüvCüv:
9) mevzey.................:CüvCüv:

ah canım ya gecmiş olsun diyorum sana ama ben 9 ay o bulantıları cekmeye hazırım walla ama nafıle bence şıkayet etme cnm ya olsun bebişin sağlıklı olsunda sen saglıklı olda mıde neyse ama tansıyona dıkkat et cnm ya kendıne we bebişede ii bak cnm ......
ha bu arada ben gırememiştim bayagıdır cnm ya listeyı duzeltmişin saol bende dusundum sılmeyı ama içim el wermedı napalım kader kısmet hayat allahın takdırı hersey hakkımızda hayırlısı neyse onu wersın allah.....

beni de listeye ekler misinz? belkı umut olur bana da

tombişcim rahim filmini aralıkta çekildim tüplerde tıkanıklık varsa boşuna uğraşmayayım diye 130 çekildi ama araştrdık türkiye genelinde en ucuz burası.spermiogram başka yerlerde 40 50 civarı illede hastanede olacak diye bişey yok labaratuarlar varilaçlarımın bir kısmını dev karşılasada 250 nakit ödedik 350de aşılama iğnemi göbekten vurundum yedi gün insilün iğnesine benziyor bu kadar canım şuan gene rapor aldım dok ihtimalleri gözden geçiriyor pazartesi gecesi çok ağrım oldu adet gibi gazda olabilir ama çok korkuttu beni böle işte rabbim tez zamanda verir inş. bişeye gerek kalmadan

elifcim o tansiyon düşüklüğü bendede oluyor sanırımhiç hareketedemedim içim pır pır bişey yeme ihtiyacı portakal suyu içiyorum dengeleniyor ay yaz gelsede bol bol meyve yesek çok özledimdün dok 10 günlük rapor verdi yukarıda bahsettim ağrım oluyor iki gündür allahım 9. ayda olsak ya şimdi ya ssana bişey sölicem ikidir oluyor benim velet çok usturuplu olacak ikidir gece iki kişinin rüyamda sevişmesini görecek gibi oluyorum kasığım bir kasılıyor bir acıyla uyanıyorum sorma bu neyin nesi anlamadım tuvalte gidiyom geçio ama geçen gece geçmedi bu gecede tuvalet öncesi kasılıp bir süre beni sıkıntıya soktu senin ağrın oluyomu ya beni korkutuyor bu durum

ben de bugün rahim filmi çekindim anestezi isteyenleri şimdi anlıyorum çok zormuş .bir kez aşılama yaptırmama rağmen rahim filmi çekinmemiştim.100 tl ye çekindim.spermiogram 60 tl.

canim ben anladim niye tansiyonum düstü cünkü sekerli hicbisey yiyemiyorum dogal olarak kan sekerim düsüyo ve tansiyonmu düsürüyo..evlenmeden önce cok yasardim ben bunu birsürü testten gectim hicbisey cikmadi simdi de sekersiz vücut etkiliyo haliyle...

canim beni güldürdün valla niye öyle rüya görüyosun biliomusun kocaya hasret kaldin ya ondan rüyalarina giriyo :roflol:haliyle sende rüyadan etkileniyosun kasik agrilari ondan olabilir birdahaki randevunda doktoruna anlat bakalim ne dicek? ama agrilari ciddiye al tatlim ne olur ne olmaz bisey olmasin sonra..
benimde cok fazla tuvalet ihtiyacim oluyo gece saat 2 gibi oldumu sanki patlamaya hazir bomba gibi kalkiyorum tuvalete nasil kosturuyorum bi görsen simdiden idrar torbasina bukadar baski yapiosa son aylari düsünmek bile istemiyorum...

canim bende bütün herseyi cekmeye raziyim tabiki ama iste rahatsiz edici bir durum , bu sabah biraz cikardim simdi rahatim asit cikmazsa bütün gün yakiyo bogazlarim tahris oluyo..kaynanam bana hep derdi iyi günlerini yasiyosun bende derdim iyi gün yasamak istemiyorum artik bebegim olsun..demek ki bunlari anlatmaya calisiyomusfisfisfis
sende hamile kal senide görcez sekerim insan sükrediyo elbette ama hani bulantilar olmasa daha bi iyi olur sanki :bbo:

ben de bugün rahim filmi çekindim anestezi isteyenleri şimdi anlıyorum çok zormuş .bir kez aşılama yaptırmama rağmen rahim filmi çekinmemiştim.100 tl ye çekindim.spermiogram 60 tl.
diyorlarki 3 kollu bilgisayarlar varmıs onlarda pek acı olmuyormus bazıları hıc acımadı diyor nsıl oluyor bıraz anlatırmısınız kac kısı oluyor odada nekadar sürüyor

allahım su 12 hasftanı bir atlatsan bende 8 haftalık bebegımı kaybetmıstım tam adet tarihim oldugu ıcın kanamam baslamıstı asırı gaz olmustu bndede sen yüregını ferah tut her sancı düsük diye birsey yok yerlesme acısıda olur bırazda sen fazla takıyorsunya ondan da psikolojık gaz sancısı da olur bıraz rahat ol hiç bisey olmayacak korkma

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asutay.........................
--Parıl..........................
--tramissu1986.............
--26eser26....................
--zeyhat.......................
--maat.........................
--boncukx...................
--ahsenecem...............
--mişha...............
--idilengin.................
--özlem1415.................
--canimdacan ............
--belya.....................
--kadisim...............
--ebrusko1982.........
--şimal82...............
--ibem77............
--07HS07..............
--tombiş11................

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty....................:CüvCüv: KIZ.....
2)asyacan7............... :CüvCüv:İlknur ERKEK.....
3)Dayset ..................:CüvCüv:
4)Hülya32.................:CüvCüv:
5)Honey53................:CüvCüv:
6)sevil78...................:CüvCüv:
7)beryal....................:CüvCüv:
8)EliFatihEFU...........:CüvCüv:
9) mevzey.................:CüvCüv:

tombiş11... ekledım cnm senı dehadi bakalım hayırlısı olsun cnm inşallah en kısa surede alttakı lısteyede gecersın cnm ....

sonucu aldın mı pekı cnm tıkanıklık falan yok dımı ama nıe sana aşılamadan sonra yaptılar kı onu anlamadım benım cunku en son aşılama olmustu cnm olsun ama ya ınsallah tıkanıklık falan yoktur ben fılmı 60 tlye cektırmıstım spermiogram ise 25 tl idi en ucuz burasıymıs yani:)

sonucu o anda biter bitmez sordum iyi tıkanıklık yok dedi zaten raporu da aldım sorun yok yani.ilk aşılamamı başka bir yerde olmuştum doktor rahim filmi çekmeden yapmış.şimdi tüp bebek merkezine gidiyorum doktorum rahim filmi olmadan aşılamamı yapılırmış dedi ve o nedenle sonradan oldu.yani şimdi 2.aşılamaya doğru ilerliyorum canım tabi tedavi yolu olarak aşılama derse bakalım..

ewet yanı sonucta aşılama en son care sayılır we tum testler tetkıklerden sonra yapılır dıe bılıorum ama olsun bısy kaybetmıosun yanı eger gtıkanıklık olsaydı bosuna umutlanmıs we aşılama olmus olacaktın hakkında hayırlısı olsun cnm ya esas sorun neydı pekı cnm sızın kac yıldır ıstıyorsunuz peki siz....

arkadaşlar slm beni de aranıza alırmısınız be n de bebek istiyorum ve klomene başladım bu ay klomenle hamile kalanlar var mı 2 gün sonra adet tarihim idrar testini ne zaman yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…