Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bizim sorun sperm hareketliliği ile ilgili.toplam hareketli sayısı % 15,sayı 40 milyon 2 yıldır bebek istiyoruz ancak sorunun 1 yıldır farkındayız.ilaçlar kürler bitkisel bir sürü şey ama pek yükselme olmadı.bakalım doktor son spermiogram sonucu çıkınca nasıl bir tedavi önerecek.sizde sıkıntı ne canım?

arkadaşlar slm beni de aranıza alırmısınız be n de bebek istiyorum ve klomene başladım bu ay klomenle hamile kalanlar var mı 2 gün sonra adet tarihim idrar testini ne zaman yapayım
kadus .!.:
klomen bitince doktora gittim ve dr 2 yumurtan var birisi 13.5 diğeri 10.5 cm imiş sizce bu normal mi
zaten burda hamile kalan pek cok bayan klomenle kaldi..klomenden sonra 10,5 ve 13,5 mm iki yumurtan olusmus bana bu biraz kücük gibi geldi cünkü normalde 18- 20 mm yumurta büyüdükten sonra catlama oluyo..doktor bu degerlere bir yorum yapmadi mi peki?
catlatma ignesi herhangi bisey kullandim mi yoksa dogal yolla mi catlamasini beklediniz?

eger adetine 2 gün varsa adet olmayi bekledigin sabah idrariyla bir test yap en azinda icini rahatlatmis olursun..ama cikma ihtimali cok az haberin olsun

tombişcim sağol canım ii dileklerin için allahım tez zamanda sana ikinci meleğini sağlıkla verir inş. ben niye olmuyor diye 1,6 sene hayıflandım ama şimdi en ii zaman çünkü zor geçio anca kaldıracak yaşa geldim allahım hayırlı zamanı bilio dualarım seninle

elifcim güldürdüğüme sevindi haklısın eşimede öle diyom unuttum o ne demekti rüyalarda görüyorum o kadar yani eşimde zor durumda ama yeterki veletimiz ii olsun sabredicez artık dok kanama olmadıkça önemli bişey yok dedi süreklide ultrasona girmek istemiyorum ama hafta hafta gebelikte bu yaşadıklarım aynen var o yüzden korkum geçti sadece sabahtan beri ağzım çok kötü sürekli bişey yemek istiyorum bir şeyi iki kere yiyemiyorum hergün yeni bişey eşim nerden bulacak anlamadım tatlı yiyemiyodum bugün ii yiyorum walla aklında olsun canın bişey isterse özellikle bu haftada vucut sinyal veriyomuş mutlaka ye eşime yanlışlıkla bişey demeyeyim atıyor kendini yollara biliosun raporluyum evde patlıyorum ya sabah programlarının müadivimi oldum işte böle çok öptüm

zeynepcim meraba hayatım.yazdıklarınızı okuyorum epeydir,yazamadım.rapor almışsın.ii etmişsin.yat dinlen keyfine bak hayatım.ağrılarının olduğunu söölemişsin.benim de çok oldu senin zamanlarında hatta benim 3 ay sürdü.ilk zamanlar daha çoktu.bunlar normal.sakın endişelenme.bu ağrılar hem gazdan oluyo hem de sanırım aşılama olanlarda çok görülüyo.hiç korkma tatlım.inan ben de aynı sorunları yaşadım.geçecek inş.bence de dr'un dediği gibi kanama olmadığı sürece sorun yoktur.sen dikkat et hareketlerine,gerisi Allah kerim.koruyacak olan O.bence hamişliğin tadını çıkar kesinlikle.zaman ööle hızlı geçecek ki bi bakmışsın 9 aylık olmuşsun.şimdiden o günleri bekleme.sonra ne hızlı geçti,bööle iidik diyeceksin inan ki.ben şuan 27.haftaya başladım.zaman çok çabuk geçti.endişelerden hiç bişey anlayamadım.sen ve elif rahat olun.geçen zaman geri gelmiyo.oluruna bırak tatlım.Rabbim inş.bundan sonrasını da güzel eylesin.bugünleri gördün ya gerisi gelir inş.
çok öpüyorum..Allaha emanet olun bebişinle...:1hug:

sonucu we tedawının ne oldugunu ogrendıgındede yazarsın cnm bakalım kısmet artık hayırlısı olsun hepımız için .....

Son düzenleme:
arkadaşlar slm beni de aranıza alırmısınız be n de bebek istiyorum ve klomene başladım bu ay klomenle hamile kalanlar var mı 2 gün sonra adet tarihim idrar testini ne zaman yapayım
slm cnm hosgeldın aramıza sende bence hiç test falan yapma zaten olsada cıkmaz cunku adetını bekle eger bı kac gun gecıkırse eger o zaman test yaparsın cunku her test bızı bıraz daha üzdüğü kanaatıne wardım artık gerek yok dıe dusunuyorum ama sen bılıırsın bızıde haberdar edersın gelısmelerden boyuta gelınce bencede ufak bıraz dr başka ne dedı kı daha ayrıntılı yazarsan daha iii olur alllah tez zmanda gönlüne göre wersın canım....

canim türkiye de istedigin zaman ultrason yapiyolarmi ki herhangi bir durum sözkonusu degilken bile..burda yasak bebege zararli oldugu icin belli araliklarla yapiliyo...
canim ben esime diyorum ki buzamana kadar bebek olsun diye yaptigimiz atraksiyonlara say tehlikeli zaman gecene kadar diyete devam hihoyyythihoyyyt
benim canim öyle extra dan hicbisey cekmiyo herkes soruyo aserme varmi diye ama yok niyeyse sonradan baslar oda herhalde..esime de hep bastan sagma yemekler yapiyorum nekadar hizli pratik seyler varsa,,benim icin kokmasin yeter , mutfaktan tiksindim ben acayip sabahlari kahvalti hazirlamaya giriyorum dolabi acip bi fasil mide bulantisi yasiyorum...delikafadulden..
yalniz birkac gün önce canim cok sacma bisey istedi bak anlatayimda gül azcik,, hani denizde saatlerce yüzersin ,yorulursun , acikirsin, annen sana domates, peynir , salataliktan olusan sandwich hazirlar getirir doyasiya yersin ..ben deniz kenarinda büyüdüm annem bizi denize yollar arkamizdan yemek getirirdi kücükken, onu cekti canim..kaynanama anlattim onlarinda evinin kenarina park var icinden de hos bir dere akiyo gölet gibi bisey daha dogrusu bana diyo sen git oraya ben sana sandwich yapar getiririm :roflol:
neyse biz istedik katlanicaz ne olursa olsun yeterki onlar saglikli olsun 9 ay cabuk gecer

merhaba arkadaşlar ben 3 nisanda ovıtrelle iğnesi vuruldum bu gün bir hafta oldu dr 1 tane yumurtam olduğunu söyledi iğnedensonra akıntım çok fazlalaştı benim gibi olanlar varsa lütfen yardımcı olsun iyiye mi kötüye işaret 13 nisanda puregestan kullanıcam
17 nisana kadar bekliyeceğim adet olmazsan gel dedi dr um

klomen ve ovitrelleden hamile kalan arkadaşlar ben bugun iğnemi yapacam bana tavsiyeleriniz nedir eşimle hangi aralıkta beraber olmalıyım önerilerinizi bekliyorum

gercekten cok harika 9 aylik yolculugu mükemmel anlatiyo ben 2 sene önce izlemistim bu dvd yi..izlemeyenler varsa tavsiye ederim beni hüngür $angir aglatmisti..
sagol tramissu valla tesekkür butonu da kalkti nasil tesekkür yetcez sana simdiCADIARZU

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. al bari cicekler senin olsun gönlümden koptu

slm cnm akıntının olması bence iiye işaret cunku o yumurtanın buyudugunu we catlamaya hazır oldugunun gostergesi hatta catlamış olmasına bıle zaten senın yumurtan catlamıştır bu zamana kadr progestanın bu akıntıyla bı alakası warmı bılmıyorum burda cogu ark kullandı inşallah 17 nısana kdr adet olmazsın cnm :)

saol canım ya bende ilk kez izledim bunu başka turlerıne bakmıstım ama bu daha bana etkıleyıcı geldı canım hem cok uzun tamamen anlatıo senın bebiş şimdi hangı ewrede tatlım biliomusunen ?
sorma canım ya teşekkür butonu cok güzeldi ama bozulmuş........ e bu kadr uye ye ne dayanır canım ya :)
çicekler için cok cok cok saol canım ya cok sewındım bende senı kocaman öpeyim canım benım ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

bende bunun dvd si var hatta ilk bizimde bebegimiz olsun fikri bu belgesele baktiktan sonra olmustu bizde..kismet 2 sene sonrasinaymis :roflol:
bugün itibariyle 7 hafta 5 günlük olduk teyzesi artik elleri ayaklari olusmaya basladi ALLAh in izniyle ben bu filmden degilde daha cok gebelik sayfalarindan takip ediyorum degisimleri...
ayin 20 sinde yeniden randevum var simdi burda paskalya bayrami onun icin heryer tatilde..tatilden dönüste doktor teyzemiz ne dicek bakalim kaydirigubbakcemile3

kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz hamişler ve anne adayları hepinizi öptüm içim çok
sıkıldı bir yazayım dedim yine nerdeyse bir yıl daha geçti yine yaz geldi ve yine bende tık yok ufff
iiice üzülmeye bailadımMevlam kabul et artık dualarımızı ne olur yaa

ovitrelle ben kullanmaya bugün başladım.iğneler ne günler olduğuna tam bilmiyorum.doktor yumurtanın 2 cm olduğunda iğne ol dedi.doğru mu?:Saruboceq:inşallah bebişimiz olur.hepimizin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…