Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asutay.........................
--Parıl..........................
--tramissu1986.............
--26eser26....................
--zeyhat.......................
--hazanyagmuru..........
--maat.........................
--boncukx...................
--ahsenecem...............
--mişha...............
--idilengin.................
--özlem1415.................
--canimdacan ............
--belya.....................
--kadisim...............
--ebrusko1982.........
--şimal82...............
--ibem77............
--07HS07..............
--tombiş11................

HAMıŞLERıMıZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty....................:CüvCüv: KIZ.....
2)asyacan7............... :CüvCüv:ılknur ERKEK.....
3)Dayset ..................:CüvCüv:
4)Hülya32.................:CüvCüv:
5)Honey53................:CüvCüv:
6)sevil78...................:CüvCüv:
7)beryal....................:CüvCüv:
8)EliFatihEFU...........:CüvCüv:
9) mevzey.................:CüvCüv:

Son düzenleme:
ovitrelle ben kullanmaya bugün başladım.iğneler ne günler olduğuna tam bilmiyorum.doktor yumurtanın 2 cm olduğunda iğne ol dedi.doğru mu?:Saruboceq:inşallah bebişimiz olur.hepimizin....
slm cnm hosgeldin aramıza......
yumurtaları buyutmek için de klomen mi kullandın ?? anlatmak istediğinide pek anlamadım ama şöyle diyim ovıtrelle yumurta catlatma iğnesi we doktorun ultrasonda bakar yumurtan 16-20mm arasındaysa o sırada iğneyı yap der we yumurtan yaklaşıl 36 saat içinde çatlar we gün aşırı yada her gun ilişki önerir başka bişiy demedimi ki sana doktorun cnm yanı 1 kez kullanılır ayda sadece sen bu aymı ilk kez kullanmaya başladın yani .....
inşallah hepimiz bekliyoruz sabırla allah sanada bizlere de kısmet etsın inşallah en kısa zamanda anne olmayı ......

ovitrella nasıl kullanılıyo kapağı çıkarıcazmı ucunda kapak gibi bişi var
hazır şırınga zaten o sadece paketi açıcaksın canım iğne ucundakı kapak cıkıo tabııkı kapakla beraber girmezki iğne cnm göbeğin iki cm yanından yapıcaksın etini biraz sıkıp o araya yapıcaksın cnm ne zaman yapıcaksın sen

hayır olsun canım ya bu sıkıntı ilersinde müthiş bi haber getirir inşallah sana cnm dua etmekten başka bi çaremiz yok gercekten allah dualarımızı kabul etsın hepımızın inşallah canım takma bu kadr lütfen bızım en cok morale we stressiz bi yaşama ihtiyacımız war stres yapma tatlım ya bız stres yaptıkca bı sonrakı şansımızı da azaltıyoruz istemeyerek canım ya üzme kendini canım ya sık sık gir de konusuruz ama bu aralar kimse girmiyor cok boş kaldı buralar ya
kızlar nerdesınız ya gelin hadi dolup taşan topikte gunde bı masaj zor buluyoruz yani aaaaaklava:

Canım beni benim vefalı arkadaşımgeçen gün aklıma geldindi seninde ağrın olduğunu hatırladıydım ama sen kistim var diyodun demi yanılmıyosamartık dahada azaldı ağrım şükür canım walla bu günleri arayacağımı sanmıyorum hayırlısıyla evlatcımı kucağıma alayım çünkü korkular öldürecek beni:bbo: sen 27 haftalıkmı oldun şimdi o zaman mayıs sonu gibi izne ayrılırsın en çok doğum izniniz yanacak diye üzülüyorum walla amma hayırlısı rapor falan birşekilde halledrsiniz artık ya bankacı avukat olsaydık demi onların uzatma şansları yok karnın kocaman oldu demi ya bir fotonu yolasana bakalım bizim anniş nasıl olmuş göbek sivrimi yayvanmı çok merak ediyorum canım arada böle ii olduğunu haber ver merakta kalmayalım bu arada yaz geldi ne güzel yaz meyveleride çıkıyor çok seviniyorum :teytey::teytey: bol bol kapuz yicem canın çekmesin hazirana kadar ama çok öptüm cicim kendine ii bak:1hug:bebişede tabi

Elifcim çok yaşa emi biliosun biz şuanlarda çok tuhafız benimde böle garip isteklerim olabiliyor şuan iştahsızsınya çok acıkıp yemeği özlüyosun gibi geldi bana bencede kayınvalidenin dediği gibi yapın nostalji yapmış olursun şanslıyız ama canım yaz geldi herşeyi tadında yicez müthiş yaz meyveleri şimdiden ağzım sulandı tadı olmadığı için çoğu şeyden uzak duruyorum bakalım nasıl sabredicem eşim hemen alma taraftarı ama ben hemen bkıyom ya acele etmek istemiyorum hormonsuzu en güzeli hadi canım kendine ve bebişe ii bak çok öptüma.s.

Canım benim bırak şu karamsarlığı rabbim bir kere verdi ikincisinimi esirgeyecek senden inş. olacak inan buna inanmak çok önemli motiveyi sağlıyor mutlu oluyosun hormonlarda ii çalışıo sakın böle yapma hem oğluşunu unutma böle üzülcem diye ,onun yaşının tadını çıkar bir daha aynı yaşlara gelmeyecek duam seninle isteyen herkesle çok öptüm sıkılınca bize yaz kafan dağılsın hadi çok öptüm canıma.s.

Haklısın canım söylediklerinde ama gelgelelim stres olmadan olmuyo üfff ne bileyim artık iice sıkıldım aşılamayada bir türlü başlayamadım ama hayırlısı.
İyiki varsınız yaa buraya yazınca bir umut oluyor sanki.
Öptüm canım sende gir sık sık hem şuan sen ne durumdasın tedavi görüyormusun.

ay ay ay kızlar ya bıttım bu meywadır göbektir muhabbetıne walla ya sırnaşık şeysırnaşık şeyay inşallah siz dogurmadan bende hamile kalırım ya cok özendim şimdi ama maşallah allah nazarlardan korusun hepinizi :Saruboceq:
bende cok merak edıom göbişlerinizi cekınde koyun bakalım azcıkın sonra silin ama cok kısı görmesin aman nazar falan deger ben cok inanırım öyle şeylere.....
hepinizi cok cok öptüm kızlar kendinize we bebişlere cok iii bakım bızı de dua etmeyı unutmayın ha...ŞenizŞenizŞeniz

:teytey::teytey::teytey:

:1no2lmuyo mevzey yaa sanki her ay hamile kalacakmışım gibi ama düşündükce nerdeyse 3-4 sene oldu olsa olurdu diyorum arada zamanı vardı belki diyorum ama hiç bukadar istememiştim bir bebek görünce içim doluyor çok şükür bir evladım var Allah ona sağlıklı uzun ömür versin ama oda kardeşsiz büyüdü benim yüzümden keşke hemen 2. ciyi isteseydim istemedim ama şimdi görüyorumki yalnış yapmışım kardeş o kadar önemliki.
Neyse benden sana tavsiye canım doğur Allahın izniyle sonrada korunma olacağı varsa zaten olur kardeşle büyüsün yavrucuğun kaydirigubbakcemile5ufff bende neler planlıyorum herşeyin hayırlısı güzelim.Öptüm kendine ve yavruna ii bak.a.s.

yok canım ya ben 2 ay ara werdım doktorda werebılırsın ne zaman ıstersen dedi bende mayısta allh kısmet ederse eger 2. aşılama mı olucam canım inşallah onun sonucu iyi olur canım sen sadece klomen falan mı kullanıyorsun canım ne zamandır ? ha bu arad da senın bı oglun mu war cnm sen ikinci için mi ugrasıyorsun bu kadr stres yapıyorsun ....

mewzeye yazmısın canım aldım ben cewaplarıma ya sen nıe bu kadr takıosun kı bırakta 1. bile olmayanlar taksın ya sen ogluna bol bol dua et allah acısını gostermesın allah ona saglıklı uzun omur wersın yanı mewzey cok cok haklı canım ya ıkıncıyı ıstıosun dıe oglusunu sakın ıhmal etme canım ya olsun sanada belkı 1 cocuk kısmetmiş yani hiç yoktan cok cok ııı be canım sen bızlere dua at tatlım ya bızde bırıncıyı bı bulsak walla ıkı 3 4 de hiç gözüm yok suan tabııkı kardes cok onemlı bencede ama olmuyorsada bence bu kadr dert etmeye degmez canım ya sakın uzme kendını ılk bebeğin tedavısız mı olmustu canım

parilcigim bukadar üzme kendini ne olur senin bir evladin var allah onu sana bagislasin ona saglik versin ona bakip mutlu olman gerek, kardeside gelicek insallah hayirlisiyla..hepimizin cok stresli oldugu zamanlar oldu zaman hic gecmiyormus gibi , sanki hic olmayacakmis gibi geldi ama sonu güzel oldu allah in izniyle, sanada birazcik sabir ve birazdaha zaman lazim....insallah biz dogurmadan sende hamile kalmis olursun:Saruboceq:

sen yine sanslisin türkiye de mevsiminde her meyveyi tazecik bulabiliyosun burda öyle degilki hersey olmadan ham toplaniyo baska uzak memleketlerden geliyo ,sert tatsiz tussuz seyler...tek avantaji bütün dünyadan meyve sebze geldigi icin her mevsim herseyi bulabiliyo olmak ,oda tabiki icin alipta güvenipte yiyebilirsen....gecen gün cilek aldim pakistandan gelmis cilek demeye bin sahit lazimdi teyzem dedi sakin yeme hormonlu ben napayim simdi canimda istiyo eksi eksi....
bak varya seyten diyo ki tam yaz basi hersey taze cikarken git türkiye ye doldur mideni sisir gel

gel kız elif burda hersey taze taze şişiririz göbişi yollarız almanyana ......................

aslinda istiyorum ramazan gelmeden bi türkiye yapip dönmek 2 hafta biel olsa yeter bana
doktora gittimde sorucam ucus sartlarini birsürü prosedür gerekiyo galibakafamçokkarıştı

yalova-cinarcik canim
yalova benim memleketim..oda tabiki gelebilirsem bakalim annemler bir heyecan bekliolar ama umut vermek istemyiorum ya gelemezsem üzülmesinler

bencede söyleme canım gıdersende sürpriz olsun daha guzel olur cnm inşallah gelebılırsın hava degısıklıgı de iii olur cnm ya ama cok dıkkat etmen gerek cnm ya haklısın cok prosedurlu ama cok istıyorsan eger halledebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…