slm cnm hosgeldin aramıza......ovitrelle ben kullanmaya bugün başladım.iğneler ne günler olduğuna tam bilmiyorum.doktor yumurtanın 2 cm olduğunda iğne ol dedi.doğru mu?:Saruboceq:inşallah bebişimiz olur.hepimizin....
hazır şırınga zaten o sadece paketi açıcaksın canım iğne ucundakı kapak cıkıo tabııkı kapakla beraber girmezki iğne cnm göbeğin iki cm yanından yapıcaksın etini biraz sıkıp o araya yapıcaksın cnm ne zaman yapıcaksın senovitrella nasıl kullanılıyo kapağı çıkarıcazmı ucunda kapak gibi bişi var
hayır olsun canım ya bu sıkıntı ilersinde müthiş bi haber getirir inşallah sana cnm dua etmekten başka bi çaremiz yok gercekten allah dualarımızı kabul etsın hepımızın inşallah canım takma bu kadr lütfen bızım en cok morale we stressiz bi yaşama ihtiyacımız war stres yapma tatlım ya bız stres yaptıkca bı sonrakı şansımızı da azaltıyoruz istemeyerek canım ya üzme kendini canım ya sık sık gir de konusuruz ama bu aralar kimse girmiyor cok boş kaldı buralar yakızlar nasılsınız neler yapıyosunuz hamişler ve anne adayları hepinizi öptüm içim çok
sıkıldı bir yazayım dedim yine nerdeyse bir yıl daha geçti yine yaz geldi ve yine bende tık yok ufff
iiice üzülmeye bailadımMevlam kabul et artık dualarımızı ne olur yaa
zeynepcim meraba hayatım.yazdıklarınızı okuyorum epeydir,yazamadım.rapor almışsın.ii etmişsin.yat dinlen keyfine bak hayatım.ağrılarının olduğunu söölemişsin.benim de çok oldu senin zamanlarında hatta benim 3 ay sürdü.ilk zamanlar daha çoktu.bunlar normal.sakın endişelenme.bu ağrılar hem gazdan oluyo hem de sanırım aşılama olanlarda çok görülüyo.hiç korkma tatlım.inan ben de aynı sorunları yaşadım.geçecek inş.bence de dr'un dediği gibi kanama olmadığı sürece sorun yoktur.sen dikkat et hareketlerine,gerisi Allah kerim.koruyacak olan O.bence hamişliğin tadını çıkar kesinlikle.zaman ööle hızlı geçecek ki bi bakmışsın 9 aylık olmuşsun.şimdiden o günleri bekleme.sonra ne hızlı geçti,bööle iidik diyeceksin inan ki.ben şuan 27.haftaya başladım.zaman çok çabuk geçti.endişelerden hiç bişey anlayamadım.sen ve elif rahat olun.geçen zaman geri gelmiyo.oluruna bırak tatlım.Rabbim inş.bundan sonrasını da güzel eylesin.bugünleri gördün ya gerisi gelir inş.
çok öpüyorum..Allaha emanet olun bebişinle...:1hug:
canim türkiye de istedigin zaman ultrason yapiyolarmi ki herhangi bir durum sözkonusu degilken bile..burda yasak bebege zararli oldugu icin belli araliklarla yapiliyo...
canim ben esime diyorum ki buzamana kadar bebek olsun diye yaptigimiz atraksiyonlara say tehlikeli zaman gecene kadar diyete devam hihoyyythihoyyyt
benim canim öyle extra dan hicbisey cekmiyo herkes soruyo aserme varmi diye ama yok niyeyse sonradan baslar oda herhalde..esime de hep bastan sagma yemekler yapiyorum nekadar hizli pratik seyler varsa,,benim icin kokmasin yeter , mutfaktan tiksindim ben acayip sabahlari kahvalti hazirlamaya giriyorum dolabi acip bi fasil mide bulantisi yasiyorum...delikafadulden..
yalniz birkac gün önce canim cok sacma bisey istedi bak anlatayimda gül azcik,, hani denizde saatlerce yüzersin ,yorulursun , acikirsin, annen sana domates, peynir , salataliktan olusan sandwich hazirlar getirir doyasiya yersin ..ben deniz kenarinda büyüdüm annem bizi denize yollar arkamizdan yemek getirirdi kücükken, onu cekti canim..kaynanama anlattim onlarinda evinin kenarina park var icinden de hos bir dere akiyo gölet gibi bisey daha dogrusu bana diyo sen git oraya ben sana sandwich yapar getiririm :roflol:
neyse biz istedik katlanicaz ne olursa olsun yeterki onlar saglikli olsun 9 ay cabuk gecer
kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz hamişler ve anne adayları hepinizi öptüm içim çok
sıkıldı bir yazayım dedim yine nerdeyse bir yıl daha geçti yine yaz geldi ve yine bende tık yok ufff
hayır olsun canım ya bu sıkıntı ilersinde müthiş bi haber getirir inşallah sana cnm dua etmekten başka bi çaremiz yok gercekten allah dualarımızı kabul etsın hepımızın inşallah canım takma bu kadr lütfen bızım en cok morale we stressiz bi yaşama ihtiyacımız war stres yapma tatlım ya bız stres yaptıkca bı sonrakı şansımızı da azaltıyoruz istemeyerek canım ya üzme kendini canım ya sık sık gir de konusuruz ama bu aralar kimse girmiyor cok boş kaldı buralar ya
kızlar nerdesınız ya gelin hadi dolup taşan topikte gunde bı masaj zor buluyoruz yani aaaaaklava:
Canım benim bırak şu karamsarlığı rabbim bir kere verdi ikincisinimi esirgeyecek senden inş. olacak inan buna inanmak çok önemli motiveyi sağlıyor mutlu oluyosun hormonlarda ii çalışıo sakın böle yapma hem oğluşunu unutma böle üzülcem diye ,onun yaşının tadını çıkar bir daha aynı yaşlara gelmeyecek duam seninle isteyen herkesle çok öptüm sıkılınca bize yaz kafan dağılsın hadi çok öptüm canıma.s.
yok canım ya ben 2 ay ara werdım doktorda werebılırsın ne zaman ıstersen dedi bende mayısta allh kısmet ederse eger 2. aşılama mı olucam canım inşallah onun sonucu iyi olur canım sen sadece klomen falan mı kullanıyorsun canım ne zamandır ? ha bu arad da senın bı oglun mu war cnm sen ikinci için mi ugrasıyorsun bu kadr stres yapıyorsun ....Haklısın canım söylediklerinde ama gelgelelim stres olmadan olmuyo üfff ne bileyim artık iice sıkıldım aşılamayada bir türlü başlayamadım ama hayırlısı.
İyiki varsınız yaa buraya yazınca bir umut oluyor sanki.
Öptüm canım sende gir sık sık hem şuan sen ne durumdasın tedavi görüyormusun.
parilcigim bukadar üzme kendini ne olur senin bir evladin var allah onu sana bagislasin ona saglik versin ona bakip mutlu olman gerek, kardeside gelicek insallah hayirlisiyla..hepimizin cok stresli oldugu zamanlar oldu zaman hic gecmiyormus gibi , sanki hic olmayacakmis gibi geldi ama sonu güzel oldu allah in izniyle, sanada birazcik sabir ve birazdaha zaman lazim....insallah biz dogurmadan sende hamile kalmis olursun:Saruboceq:kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz hamişler ve anne adayları hepinizi öptüm içim çok
sen yine sanslisin türkiye de mevsiminde her meyveyi tazecik bulabiliyosun burda öyle degilki hersey olmadan ham toplaniyo baska uzak memleketlerden geliyo ,sert tatsiz tussuz seyler...tek avantaji bütün dünyadan meyve sebze geldigi icin her mevsim herseyi bulabiliyo olmak ,oda tabiki icin alipta güvenipte yiyebilirsen....gecen gün cilek aldim pakistandan gelmis cilek demeye bin sahit lazimdi teyzem dedi sakin yeme hormonlu ben napayim simdi canimda istiyo eksi eksi....Elifcim çok yaşa emi biliosun biz şuanlarda çok tuhafız benimde böle garip isteklerim olabiliyor şuan iştahsızsınya çok acıkıp yemeği özlüyosun gibi geldi bana bencede kayınvalidenin dediği gibi yapın nostalji yapmış olursun şanslıyız ama canım yaz geldi herşeyi tadında yicez müthiş yaz meyveleri şimdiden ağzım sulandı tadı olmadığı için çoğu şeyden uzak duruyorum bakalım nasıl sabredicem eşim hemen alma taraftarı ama ben hemen bkıyom ya acele etmek istemiyorum hormonsuzu en güzeli hadi canım kendine ve bebişe ii bak çok öptüma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?