Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bana hep gelemicekmisiim gibi gelio esimde gelmek istemiyo zaten 30 gün izni var onuda dogum zamani alicak yalnizda benim isime gelmiyo..bakalim hayirlisi olsun

elifcim bende bu sene izmite gidicem izmit benim memleketim sende kısa b,r süreliğine kaç ya madem bulamıyosun orda taze bişey gözün gönlün açılır canım bende çilek yedim şekili çilek ama tam tadı yok erik çıksa şöle bol bol kücücük paket 20 tl alasım gelmio hem güzel değil hem pahalı azcık sabredeyim demi şimdi diyarbakırdayım buranın karpuzu güzel biliosun ama izmite çevreden gelio bende karpuzu kaçırıyorum ne yapalım gelene kadar bitmez herhalde neyse seni gaza etiriyorum galiba elifçim kilo almaya başladınmı ben yatmaktan herhalde popom büyüyo sanki çok küçükmüş gibi ileri gidiyo eşim bakıp gülüyo yaa ii olup yürüyüş yapmam lazım çok öptüm kendine ii bak

tramisu canım benim inş. en yakın zanmanda olucak ama hayatı erteleme bu arada ne yaparsan kardır mesela spor ben her an olabilecek gibi kendimi 2 senedir hapsettim ne gereği vardı rabbim ol dedimi sen ne tehlikeli hareket yapsanda bebişin senle kalabilio bunun çok örneğini gördüm o yüzden kilolu isen rejim yap güzel kıyafetler al bu seni çok mutylu edecektir unutma her kadın gibi yapmak istediğin ve ertelediğin ne varsa işte sona pişman oluyosun çünkü artık hür değilsin eline alıyor iplerini hem çok küçüksün canım benim erken anne olmak çok güzel aslında genç kalıyosun hep ama kardeşimle yaşıt olduğun için kıyamıyorum sana kardeşim daha ünv son sınıfta bu arada okulda yurttan arkadaşımnın sezeryanı var dua edin kıslar küçük zeynep gelio arkadaşım beni çok onure etti böle işte ne gevezeyim demi sakın beni yanlış anlama yapmak isteyipte yaopamadıklarımı paylaşıyorum ukalalık sanılmasın allahıma şükür en çok istediğim şey oldu ama ona ulaşıya boşuna üzülüp yıprattım kendimi kaybım bu yani kayıp etmemen dileğiyle çok öptüm canım seni en yakın zamanda taze anne olman dileğiyle

sağol canım ne biliyim sırıngayı bastırıncada çıkabilir iğne falan diye düşüğndüm.kapak biraz zor çıkıyomuş.bugün oldum ben aşılamamı hayırlısı artık allah herkese nasip etsin bebeklerimizi

tramissucuğum ben şuan hiç birşey kullanmıyorum.Evet sende ;Mevzey de haklısınız çok şükür bir evladım var ama inanın bu duygu farklı sanki ben hiç anne olmamışım tekrardan o duyguyu tatmak istiyorum hamileliği özledim , emzirmeyi özledim bebek kokusu özledim yaa .Tabiiikide oğluma her baktığımda rabbime bana onu bağışladığı için şükrediyorum her zaman o benim küçük meleğim ama neyse işte inşallah yine tadarım anneliği Mevlam hiç tadmayanlara yanıp tutuşanlara da versin.

hadi hayırlısı olsun canım inşallah suan ttutunuyordur bebişin sana cnm allah yardımcın olsun bol bol dua et cnm allah gonlune göre wersin inaşallah hepimizin.......
amin canım ya allah bıze wersın hiç olmayanlara wersın isteyen herkese wersin hayırlısı ile we saglıkla uzun ömürler wersin inşallah bebişlere hamişler we isteyen lere inşallah allah hepımızın yuzunu güldürsün canım tabııkı kardeş ister insan ya özlemişindir tabııkı ama cok dert etme canım ya allah korusun ogluna allah uzun omur saglık sıhat wersın canım inşallah bı kardeş gelir size en yakın zamanda walla ben dıyorum işte mevzey we elif dogurana kadr inşallah bizde hamiş oluruz canım .....
haklısın canım ya ama ben pek kısıtlamam kendımı ya bı aşılama oldugunda hiç bi iş yapmamıstım bı hafta ama olmadı allah ol desın her zaman olur allah istesın olur ona inanıyorum en dogru zaman da olucak belkıde hayırlısı boyle yanı artık cok takmıyorum en azından mayıs a ikinci aşılamama kadr yani :) tam ustune bastın canım bu ay 2 nişanımız war arkadasımın we kuzenımın bı suru sey aldım walla cok da iii geldı zaten cok sewıyorum alıswerıs yapmayı nişanda bahane oldu hem nişan cok yakınlarımın telaş war yanı bebiiş çok gelmio aklıma bu aralar hatta regl tarıhımı bıle yemın edıyorum unuttum buraya yazmıstım ama hangı sayfada bulmam cok zor gercekten napım ama ya ne zaman isterse o zman gelır ben beklerim .....arkadasında inşallah hayırlısı ile saglıklı dogum yapar dualarım sizinle canım .....ewet canım yasıtlarım üniwerstede ama kısmet boyleymiş we ewlendım cnm we 2.5 yıl oldu yasım ufak ama ewlılık tarıhım buyuk malesefki ama olsun aslında warya bazen dusunuyorum canım gercekten istıyormuyum dıe tamam cok istıyorum ama bun stresın bence kaynagı etraf cewre ne kadr takmasada insan ben kımseye istedımızı söylemedım hala erken dıyom ama mıllet soruyor ona o zamn sınır oluom ama sonra gecıo cok takmıyom yanı ama bu yıl dııl de ne bıleyım seneye falanda olsa o akdr sorun yapmam gıbı gelıyor dedıgın gıbı yasım ufak sayılır bı kac sene sonra daha cok koyar o zaman daha cok sorun yaparım dıe dusunuyorum yanı bı yandan da yas ufak sorun yok nıe dıyom ama allahın bılecegı iş sonucta herkese hayırlısını wersın inşallah......
canım cok saol bana da bunları yazdıgın için ama inan aslında cok cok cok öyle maf olmus gıbı dertlı diilim allaha sukur kı ne zamansa o zamna olucak sonucta sende hamileliğinin tadını cıkart bol bol gez dolaş bence kısıtlama kendını canım bebişinle bol zamanın war içindeyken inan bence cıkınca keske bıraz daha kalsaydı dıyecek bıseyın olmasın canım cok öpüyorum seni canım kendıne cok cok iii bak sen kusura bakma ben cok yazdım ama okursun artık okumadan gecme haaaa
ay ben cıkayaım barı artık yazdıkca yazasım gelıo cok sewerımde yazmayı delikafadulden

Son düzenleme:

yok yok zeynep sen beni yöle bir gaza getiriyosun ki sirf taze meyve icin gelesim geliyo...benimde gecenöerde canim erik istedi ama erik agaclari daha cicekte hem bu salak almanlar erik bilmiyo mevye olarak süs olarak parklarda bahcelerce ekiolar.. bir keresinde görümcemle erik yiyoduk yol kenarinda adam geldi yemeyin karniniz agrir cok tehlikeli zehirlenirsiniz dedi gitti bizde güldük arkalarindan...daha bunun gibi pekcok meyveden yoksun bunlar yol kenarlari parklar ihlamur agaclari dolu mesela ama yasak toplamak niye cünkü onlar süs gölge yapiolar....kafamçokkarıştı

sana ben cilek yolluyayim burdn burda cikti cilek dün yedim 1 kiloyu tek basima cok tatli degiller ama idare ediyo...benim karnim hafif hafif sismeye baslamis herkes öyle diyo yani bilmeyen yine anlamaz ama bilenler öyle diyo benim koca da dalga gecio benimle sisko göbekli diye..memelerim cok sisti benim kocaman oldular simdiden sütyenlerim olmuyoo.. hic kilo almadim zaten yemek aliskanligimida degistirmedim ama yinede sisiyorum galiba:sm_cool:
p.tesi yine randevum var doktorda ´bakalim doktor teyze ne dicekCADIARZU

merhaba arkadşalr nasılsınz bi sorun olck size ama 31martta igne oldum iğne hap tedavısı oldum yani.
sorum su reglımı normal bekledıgım gundemı beklemelıyım yoksa iğneden 14 gun sonramı yardımcı olursanız sevınırım

normal olmasi gereken zamanda olur aslinda ama bazilarinda erkende gelebiliyomus
insallah tutmustur da hic gelmez adetin:)

elifcim canım ya yazık size harbiden salakmış almanlar ağızlarının tadlarını bilmiyorlar bende çilek aldım canım sağol bende 1 kg yedim ama tiksindim aman tiksinmesem kafamı kıracam ya yiyecek kalmayacak siz bakmayın gizliden toplayın ii meyveleri ama haram olursa o kötü bilmemki ne desem şimdi onlar yemiosalar olmas herhalde benim popo sivriliyo karnımda bişi yok arkadaşım geldi dün iyice süzüldün diyo bana depresyonada girdim evde tek kalmaktan bişeyde yapmak istemiyorum yiyemiyorum biri gelince iştahım açılıyor özledim kana kana yemeği abim hafta sonu burdaydı o çok iştahlıdır onla benimde açılıo ben sana yerkenki görüntümü kaydedeyim sende yersin diyo şu lenovo bil. reklamı gibi çok güldüm ama hep aynı şeyi yiyor olucam diyo benim göğüsleri sorma şiştiler seninki gibi evdeyimya sütyen takmıom dışarı çıkarken zor sabrediyom yatakta yan dönerken bile acıyo damarları çok çıktı ama olsun bebiş olduğunu unutturmuyor bana bugün biraz aağrım var solda bunlar normal deyip umaursamıyorum inş. öledir yada gene üşüttüm neyse canım hayırlısıyla tehlikeli dönemi bitirmek dileğiyle bebişe ve kendine ii bak neden pazartesi gidiyosun ben10. haftada gidicem kısmetse 6. haftada 3 hafta sona gel dedi 10. hafta oluyor demi gün sölemzki açık açık anlayayım öptüm bay

slm kızlar..nabersiniz bakalım.kaynatmışınız yine..yerimsenibenhamişler sizden naber?zeynepcim aşermeler başlamış.Allah yardım etsin.benimki hala bitmedi biliyomusun.nolur karpuz demeyin yaa,,benim de canım acayip karpuz ve erik istiyo ne zmandır.karpuz var burda uzun süredir ama resmen berbat.erik hiç yok henüz.valla bi çıksa da şööle bi doya doya yesek..
parılcım mesaj atmışsın canım.kusura bakma yazamadım.iiz biz teyzesi çok şükür.dün drla randevum vardı.gördük bebişi.büyüdü maşallah1.035 gr olmuş.1 kiloyu geçti.benim de bu aya kadar kilom ii gidiyodu ama şuan 10 kilo almış durumdayım.7 ay bitiyo bu hafta.dr biraz dikkat et dedi.canım,sanırım sürekli yatmaktan ve istirahatten oldu bööle.neyse 100 kilo da alsam dert etmiycem diyodum.dert değil.veririz inş.bebiş artık üzmüyo teyzesi.çok şükür herşey yoluna girdi.sen nasılsın.umarım iisindir..Rabbim en kısa zamanda sana da bu güzel duyguları tekrar yaşatır inş.hep duacınım canım benim..
kızlarr,hamişler..bu günlerinizin tadını çıkarın lütfen.sonraki zamanlarda uyumak da yürümek de zorlaşıyo.zeynepcim ağrıların normal hayatım.benim hala oluyo.hiç dert etme.ama şimdiden bişeyler almaya başla bence.millet bana kızıyodu acele ediyorum diye.nerdeyse herşeyi tamam şuan bebişimin.yatağını,bebek arabasını,tüm kıyafetlerini aldık.ii ki de almışız.yaza doğru daha zor olacak hareket etmek sıcakta..tavsiye ederim.zaten herşey Allahın elinde.O isterse oluyo herşey.Rabbime emanetiz,o yüzden endişelenmiyorum artık.inşallah hepimiz için herşey daima yolunda gider.
zeynepcim,elifcim kaç haftalık oldunuz bakiim?benim bugün 27+0,yani 28.haftaya başladık çok şükür.üçüncü trimester'a başladık.darısı size inşallah.zaman çok çabuk geçiyo ya..ben hep hamile olmak istiyorum..bu aralar doğum korkusu başladı bende..acayip sıkılıyorum doğum lafı geçince.sanırım normal doğum yapamam,sezaryen de çok korkutuyo.napıcam bilmiyorum.tek erken doğum olmasın da...bi şekilde olacak ama nasıl????:sm_confused::sm_confused:Allah hepimize yardım etsin.
uzun zamandır yazmayınca çenem düştü.neyse çok şişirmiyim başınızı hepinizi çok öptüm.Allaha emanet olun...Şeniz:1hug: :1hug:

canım 7 aylık oldu bebıs yazmıssın cok sasırdım kız oldumu o kadar ya zaman ne cabuk gecıyor ya valla sok oldum allah elıne ayagına kavustursun allah kurtarsın canım artık az kalmıs

canım 7 aylık oldu bebıs yazmıssın cok sasırdım kız oldumu o kadar ya zaman ne cabuk gecıyor ya valla sok oldum allah elıne ayagına kavustursun allah kurtarsın canım artık az kalmıs
evet canım olmuş o kadar insan hiç farketmiyo.olacak mı olmıycak mı derken yolun sonuna geliyorum nerdeyse.inşallah sen de kavuşursun bir an önce bebişine.sakın olur mu olmaz mı deme,bak bana Rabbimiz isteyince herşey oluyo ve kendimizi yıpratmaktan başka bişey yapmıyoruz aslında.duacınım canım.Allahım inşallah gönlüne göre versin tez zamanda.sende son durum nasıl?inşallah herşey istediğin gibi hayırlı bi şekilde gider.çok öptüm canım.Allaha emanet ol..:1hug:güzel duaların için de Allah razı olsun. benim de dualarım seninle ve tüm isteyenlerle...

evtt kızlar bıaylık daha bekleyişin sonuna geldık. reglımim geldıgını farkettım çok şukurkı gununde geldı.gecıkmedı bekletıp heveslendırmedı en azından bızı napalım buayda nasıp değilmiş

Canım benim şişirde sen şişir kafamızı göbüşü kocaman yapmışın maşallah doğum temmuzda zaten düşünüp germe kendini canım rabbim kolayını verir sen hatim indirdinmi? çok faydası oluyomuş doğuma birde hurma ye canım nasılsa canın çeker yersin birde yasin i şerif okuyun eşinde okuyabilir sen okuyamıyosan yusuf suresini dinlet bebişe güzel ahlaklı oluyomuş ben netten açıp dinliyom walla huzur doluyoz sanki canım duyduklarım bunlar :uhm: faydası mutlaka olur belkide sen yapıosundur bilemicem şimdi canım ben 8 haftalık oldum 9 un içindemiyim bilemiyorum canım senin gibi düşünmüyorum walla tehlikeli dönemi atlayayım sona hemen doğurayım ben sabırsız bir insanım resmen depresyondayım herşey yasak yasen anladın beni (kociş) aman ne yapcaz bebiş için herşeye değer deyip katlanacaz başka çaremiz yok allahım sağlıklı versin birde okul bitsin annemlerin yanına gideyim iki insan yüzü göreyim bahçemizde dolşayım çokkk sıkıldım buradan he aklıma gelmişken karpuz için azcık sabret 1 aya kalmaz güzelleri çıkar çıkamssa ben diyarbakırdayım yollarım sana gülüm hemide en güzelinden erik görüyorum carrefourda migrosta falan ama çok pahalı ve küçük biraz sabredicem bir reklam varya çocuklar erik çalıyo sona sahibini görünce yere düşürüyolar o erikler ne kadar güzel demi içim gidiyo yerde görünce eşime diyom çıkınca bana 5 kilo al hepsini sadece ben yicemdelikafadulden bak görüyonmu uzun süre yazamayınca laf bitmiyor bak gene geldi ben gazman oldum canım ya ayıptır sölemesi ağrım büyük ihtimlle ondan yada umarım önemsiz bişeyden neyse çokkkk öptüm seni ve bebişi

canım günaydın.seni yakalarım inş.çıkmadan.sağol güzelim güzel tavsiyelerin için.vay be 9 hafta oldu demek..gerçekten zaman çok hızlı geçiyo mutluyken..valla hayatım ilk dönemlerde,özellikle 20.haftaya kadar,insan zaman çabuk geçsin istiyo.hatta hafta hafta atlayası geliyo insanın.ama sonra bi bakıyosun ki zaten çok çabuk geçmiş herşey,birden keşke yavaşlasa da tadını çıkarsam telaşına kapılıyosun.yani en azından ben ööle oldum.sanırım doğum fobimden de kaynaklanıyo,belki sende olmaz bööle hisler...
canım ya durun bakiim daha 9 haftada kocişini özledin senbiz napalım:sm_confused:nerdeyse 8 ay olucak,hiç gık demiyozsırnaşık şeysabret tatlım.bebiş sahibi olmak kolay değilmiş,öğreniyoruz işte.:1rolleyes:
ya o reklamı ben de gördüm dellendim resmen.telef ediyolar güzelim erikcikleri..sağol canım,karpuz gönderirim demişsin,düşünmen yeter tatlım.senin de isteyip bulamadığın bişey olursa,söölemen yeter.
gaz sancıları ve kasık ağrıları çok normal.artık rahmin genişliyo,kasların açılıyo.bebişe yer hazırlıyo vücudun.o yüzden hiç endişe etme.ileriki aylarda da olacak bööle ağrılar.tek kanama olmasın da.dr'um bana bööle dedi.eğer kanama olursa ve niteliği farklıysa korkulurmuş.yoksa gerisi hep normal kabul edilirmiş.içini ferah tut canım.Rabbim korusun seni de bebişi de...çok öptüm ikinizi de...:CüvCüv:

tüh kaçırdım beauty seni ya 8 ay dilek olay sizedemi yasak yandık desene walla hiçta kolay değil benim arkadaş doğuma bir kaç gün kalaya kadar birlikte oldu eşiyle pırt diyede doğurdu doğuma yardımcı diye biliyorum neyse dayanıcaz sen izne çokmadın demi 32. haftada çıkılıyor çünkü demi

canım ben buralardaydım,yazdın mı diye baktım ama,ben de seni kaçırdım galiba..
valla dr bize ilk 4 ay yasak dedi.zaten 8-10 haftalıkken kanamam vardı.ilk hamile olduğumu öğrendiğimde daha yasaklamıştı.çünkü ilk gebelik düşük diye tedbirli olalım dedi dr.sonrasında da (3.-4. aydan sonra)biz sormaya çekindik açıkçasıben de problemli başladığımız için istemedim zaten.eşimde bu konuda problem yapmıyo sağolsun.sen yine de dr'una danış.ama biz korktuk bişey olucak diye ve sabredebiliriz yani..sorun değil.yeter ki bebiş sağ salim doğsun.valla hiç gözüm yok bişeyde:roflol:doğumu tetiklediğini biliyorum,özellikle son ayda.ama ben zaten şuan yine riskli dönemde sayılırım.çünkü 28.haftadayım.bu hafta yanlış bişey yaparsam Allah korusun erken doğum olur ve premature bi bebiş olur.ayyy hiç düşünemiyorum.Rabbim sen koru.yani ebn doğurana kadar hiç düşünmüyorumsana da sabretmeni tavsiye ederim canım,kolay bulmadık biz bu bebişleri dimi ama..bu benim görüşüm.sen bilirsin hayatım.dr'una danış yine de...
ben izne çıkmadım hayatım.evet 32.haftada çıkabiliyosun.son 8 hafta kalmış oluyo çünkü.ama benim doğum Allah izin verirse tatile geldiği için ben maalesef son 3 haftaya kadar çalışıcam sanırım.yoksa eylülün başında seminer döneminde okula başlamak zorunda kalırım.izin konusunda tarih biraz problemli oldu am takmıyorum napiim?Rabbim bu zamanı uygun gördüyse vardır bi hikmeti.ilk hamileliğim benim çok planlıydı ve ilk korunmayı bıraktığımız ay hamile kalmıştım.süper bi döneme denk geliyodu izin açısından.ama Rabbim istemedi olmadı,O'nun planına uyması gerek..o yüzden sorun etmiyorum.son 3 hafta da 17 haziran filan oluyo.yani anlıycan okulu kapatıp öğrencileri gönderip ben de ööle gidicem okuldanyerimsenibenyoksa 5 haftayı aktaramam.bööle olunca ekim ortasında bitiyo iznim.sonrasında raporlarımı kullanıcam,aralıkta bitiyo rapor hakkım ve heyet raporu alıp dönemi kapatırım diyorum.bakalım Allah izin verirse planım bu...senin doğum ne zamana geliyo?sanırım senin izin sorunun olmaz..hakkımızda hayırlısı tatlım.çok öptüm seni ve bebişi:1hug:

Canım benim doğum kasım 24 üne geliyosezeyan olursa daha erkende olabilir ben kalan kısmı raporlahalletmeyi düşünüyorum heyettte alırım diyodum ama arkadaş bana bişey anlattı kadının biri gereksiz yere heyet almış çünkü bir problemimiz yok bebekle vakit geçirmek istiyozya bebeği allah korusun sakat olmuş o yüzden böyle bir risk alamam dinen araştırcam bakalım haksızmı diye haklısın canım zevkimizz için bebişi tehlikeye atamayız o yüzden beklicezama dokrada sorarım tabi izin ne zaman diye bu arda ben progestan tarzı fitil kullanıyom gece iki tane fenalık geldi fitil kullanmak çok zoruma gidiyo hap verseydi keşke senin tarih ters evet ama haklısın bizim planlar uymuyor bende temmuz ağustos olursa diyodum o zaman yapıcam diyodum 2 sene bekledik alakasız dönemde geldi bizim bebişimiz bende öptüm sizi

beauty bu arada kasım anneleri diye topiç açmışlar anam bir kalabalığız sorma martta kedilerle beraber ii çalışmışız walla kasımda nüfus patlaması olacak haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…