ah canım ya bıde o patlamaya ben katılabılseydım senağlamasenağlamasenağlama
ama süpewr ya muhabbetlerınız maşallah sıze bayıldım bakın hamişlerin duası kabul olurmus canım ya lütfen bana da her gece yatarken dua edın ya ne olur bende istıyom ya cok heweslendırdınız benı walla .......
beauty we mewzey cok cok öptüm sizi we bebişleriniziikinizde hayırlısıyla we tum hamişler alır inşallah saglıkla kucagına bebişini allaha emanet olun canlarım ya tekrar maşallah nazar degmesın inşallah......
Elif cim niye ağrım olduğunu bilmiyorum ama gazdan şüpheleniyorum üşütüyorum gibime gelio o kadarda dikkat ediyorum üşümem bitmediki donuyorum battaniye ile geziyorum .10. haftada dok gidicem sıkıştırıcam toxoplasma idrar testi yapmadı bana onu sorucam bu üşüme niye devam ediyo.eşinle senin adına sevindim gazanız mübarek olsun gerdek gecesi gibi olmuştur aradan sona bizim yasak bitince özel gerdek gecesi yapmayı düşünüyorum çünkü evlendiğimizde olmadı adet olmuştum sonada yerleşmemiş eve gittik tek kişilik yer yatağında uyuduk:):)uzun bir ara olacağa benziyo işi romantikleştirmek lazım demi bu arada ağrı beautydede olmuş aşılama ile kalanlarda oluyor dedi endişelenmiyorum artık ne yapalım rabbim meleğimi verdi mübarek insanların duasıyla oldu çok inanıyorum sonuna kadarda koruyacaktır yavruşumu sütyen takmayı zaten sevmiyorum anneme kısardım yerlere değecek tak diye evlenince sıkıntı yapmaya başladı bende takmıyorum artık benimki yerlere değer emzirirken acıyolar ya neyse canım benim sıkıntıdan çeneme vurdu çok öptüm ii bak yeğenime
mevzey ve elif ilk aşılamanızmıydı.allah hayırlısını versin.sağlıcakla alın bebişlerinizi kucağınıza
ya arkadaşlr hamilelerin duası kabul olurmuş ne olur banada dua edin.size çok heves ediyorum maşallah diyorum ayrıca da bende o duyguyu yaşamak istiyorum artık hayırlısıyla...............Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
4 gün degil kiz 2 gün benimde 15 subatti..valla ben gercekten cok sansliyim degerim 10a katlandi hamile kaldigimdan beri, bir ilgi bir alaka aksam kaynanama dedim karpuz gördüm rüyamda sabah almis gelmis cokta tatliydi bu zamanda sasirdim erikte 1 hafta icinde gelir demisler onuda alicak babannemiz:lepi:mutfaga giremiyorum diyorum yemegi kocam yapiyo sofrayi topluyo cok sevdim ben bu hamileligi cok insallah herkesin böyle olur hamileligikaydirigubbakcemile3benim sat 17 şubattı canım senle aramızda 4 gün var ne kadar şanslısın ben tadını çıkaramıyorum hamileliğin geçende akrabamız geldi yerinden salınmadı söylediğim halde dok fazla hareketi yasakladı diye sinir oldum güya tebriğe gelmişler yardım ederdi azda olsa ama öküz eve girerken ayakkabılarını bile içeri almadılar bende eşime söledim al diye ona işttirmek için eşimde kızın dayısı olur eşim çay tuttu utanmadıda hasbam kızları var iki bücür yenge su verirmisin tembihliyomu anlamadım bir daha istesinler ananızmıyım dicem sanki inadına yapıolaryani sen anla bu nasıl anlayış belki abartıyorum ama eşim suyumu bile verirken ona o zman sancılıydım hizmet etmek çok sinirimi bozdu birde zeynep canın ne isterse söle çekinme dedi ay istermiyim bana yaptırır sona işlerini çok tembel çokkk walla 1 adır evdeyim ondanda unutuldum galiba ama boşveriyorum bugünümde yanımda olmayan zaten arkadaşım değildir neyse şu kondom işini bende merak ediyodum sorarsan cevabı benlede paylaş emi bende soramam çünkü
evet canım olmuş o kadar insan hiç farketmiyo.olacak mı olmıycak mı derken yolun sonuna geliyorum nerdeyse.inşallah sen de kavuşursun bir an önce bebişine.sakın olur mu olmaz mı deme,bak bana Rabbimiz isteyince herşey oluyo ve kendimizi yıpratmaktan başka bişey yapmıyoruz aslında.duacınım canım.Allahım inşallah gönlüne göre versin tez zamanda.sende son durum nasıl?inşallah herşey istediğin gibi hayırlı bi şekilde gider.çok öptüm canım.Allaha emanet ol..:1hug:güzel duaların için de Allah razı olsun. benim de dualarım seninle ve tüm isteyenlerle...
valla nasıl olsun canım klomen ovıtrelle son aydı bu ay ama ben ev tasıdım tam yumurtlama gunume denk geldı dr a gtmedım gıtsemde ıemı bosuna vurnmus olacaktım verdıgı ılıdkı gunlerıne uyamayacaktım bugun adet gunumdu ama hala adet olmadım hıc gecıkmez hıc bılmem mutlaka gece 12 bıle olsa o gun bıtmeden gelırdı ama hala yok eger kızlar bu ay ben hamıle kalırsam var ya kafamı duvarlara vurucam onca ugrastım olmadı bu kargasanın ıcınde ve kacamak yapıpta bı hamılelık yasarsam gercekten psıkolojık olduguna kanaat getırıcem yanı nasıp ya
Canım inş. yaşarsın bu duyguyu dualarımız isteyen herkesle yakında verirsin inş. ii haberleri:CüvCüv::CüvCüv:
canim hic kafani öyle duvarlara falan vurma banada aynisi oldu cünkü bu isler tamamen psikolojik ben bu anladim..sen onu düsünmeyi biraktigin anda gelio,okadar tedavi ugras bi ise yaramadi hic beklemedigim anda hamile kaldim..insallah gelmez adetin ve listemiz yeniden senlenir...test yaptin mi peki yada belirti bisey varmi memeler ilk haberci oluyo hamilelikte, bas agrisida yapiyo ..valla nasıl olsun canım klomen ovıtrelle son aydı bu ay ama ben ev tasıdım tam yumurtlama gunume denk geldı dr a gtmedım gıtsemde ıemı bosuna vurnmus olacaktım verdıgı ılıdkı gunlerıne uyamayacaktım bugun adet gunumdu ama hala adet olmadım hıc gecıkmez hıc bılmem mutlaka gece 12 bıle olsa o gun bıtmeden gelırdı ama hala yok eger kızlar bu ay ben hamıle kalırsam var ya kafamı duvarlara vurucam onca ugrastım olmadı bu kargasanın ıcınde ve kacamak yapıpta bı hamılelık yasarsam gercekten psıkolojık olduguna kanaat getırıcem yanı nasıp ya
canım sıkma canını hayırlısı olsun.belki de hiç bişey kullanmana gerek bırakmamıştır Allah.bakarsın hamiş haberini alırız.:Saruboceq:valla nasıl olsun canım klomen ovıtrelle son aydı bu ay ama ben ev tasıdım tam yumurtlama gunume denk geldı dr a gtmedım gıtsemde ıemı bosuna vurnmus olacaktım verdıgı ılıdkı gunlerıne uyamayacaktım bugun adet gunumdu ama hala adet olmadım hıc gecıkmez hıc bılmem mutlaka gece 12 bıle olsa o gun bıtmeden gelırdı ama hala yok eger kızlar bu ay ben hamıle kalırsam var ya kafamı duvarlara vurucam onca ugrastım olmadı bu kargasanın ıcınde ve kacamak yapıpta bı hamılelık yasarsam gercekten psıkolojık olduguna kanaat getırıcem yanı nasıp ya
canımcım yeni yazıyorum kusura bakma.bu aralar okul çok yorucu oluyo da.eve gelince dizlerimden aşağısı şişmiş oluyo.sürekli ayakta durmaktan ve sandalyede oturup ayalarımı aşağıya sarkıtmaktan oluyo sanırım.karnım da epey büyüdü.inşallah sen de o günlere gelince yaşıycaksın.aslında genel olarak iiim.ama benim malesef bel fıtığım var.o herşeyi zorlaştırıyo.yoksa henüz rahat hareket edebiliyorum şükür.Canım benim doğum kasım 24 üne geliyosezeyan olursa daha erkende olabilir ben kalan kısmı raporlahalletmeyi düşünüyorum heyettte alırım diyodum ama arkadaş bana bişey anlattı kadının biri gereksiz yere heyet almış çünkü bir problemimiz yok bebekle vakit geçirmek istiyozya bebeği allah korusun sakat olmuş o yüzden böyle bir risk alamam dinen araştırcam bakalım haksızmı diye haklısın canım zevkimizz için bebişi tehlikeye atamayız o yüzden beklicezama dokrada sorarım tabi izin ne zaman diye bu arda ben progestan tarzı fitil kullanıyom gece iki tane fenalık geldi fitil kullanmak çok zoruma gidiyo hap verseydi keşke senin tarih ters evet ama haklısın bizim planlar uymuyor bende temmuz ağustos olursa diyodum o zaman yapıcam diyodum 2 sene bekledik alakasız dönemde geldi bizim bebişimiz bende öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?