canım benim,seni çooook ii anlıyorum.umarım kırmıyoruzdur,üzmüyoruzdur.emin ol ki hepinizin yaşaması için bu duyguyu çok dua ediyorum.ben zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım.hala durup düşünüyor ve Allaha şükrediyorum.mucize gerçek oldu bizim için.sıra sendedir ve tüm isteyenlerdedir inşallah.dualrım seninle ve isteyen herkesle.aynı yollardan geçtiğim için ii anlıyorum,ama ümit hep var ve sonunda da mutlaka Yaradanın lutfu var sakın unutma canım..ah canım ya bıde o patlamaya ben katılabılseydım senağlamasenağlamasenağlama
ama süpewr ya muhabbetlerınız maşallah sıze bayıldım bakın hamişlerin duası kabul olurmus canım ya lütfen bana da her gece yatarken dua edın ya ne olur bende istıyom ya cok heweslendırdınız benı walla .......
beauty we mewzey cok cok öptüm sizi we bebişleriniziikinizde hayırlısıyla we tum hamişler alır inşallah saglıkla kucagına bebişini allaha emanet olun canlarım ya tekrar maşallah nazar degmesın inşallah......
canım benim sağolasın.zaman hakikaten çok hızlı geçiyo güzel şeyler yaşarken.sen de inşallah bi bakacaksın ki doğuma günler kalmış...şimdiden tadını doya doya çıkar.inan ben belki bu lutuf bi keredir diye herşeyin tadına varmaya çalışıyorum.Rabbim büyük gerçi belki bi kez daha nasip eder ileride anneliği ama yine de bu güzel anları çok ii geçirmeye çalışıyorum işte,bööle zor olunca..kizlar ben geldim valla kayntamissiniz yine uzun uzun..
aksam rüyamda erikle karpuz gördüm yaaa dün yazdiklarinizi okumustum..sanki ne alaka bebek karpuzun erigin tadini biliyo mu ki hep bizim istahimizdan kaynaklanio..simdi bütün marketler sirada gezip erik aricam karpuz var alllahtan kafamçokkarıştı
zeynepcigim senin niye hala agrilarin devam ediyo ki devamli bisey mi yoksa arada mi oluyo?meme agrilarina destekli sütyen iyi geliomus biz evdeyiz diye takmiyoruz ozaman daha fazla agri yapmasina neden oluyomus..ben alicam firsat bulunca hamile sütyenleri yoksa sütyen giymeye giymeye memelerim sarkicaksırnaşık şey..ben enson 5+1 ken gitmistim simdi 9+1 ken cagirdi yine tam 4 hafta icinde oluyo yani...bundan sonraki randevumuda herhalde 10 la 14. hafta arasinda vericek cünkü ikili test zamani geldi...
aaa bisey daha biz kocisle kardeslige son verdik iki kez birlikte olduk hihoyyyt doktor bir sakincasi yok dedi..ilk seferinde azcik karnim agridi ama sonra gecti sonrasinda bisey olmadi..yavas ve temkinli olunca bisey olmuyomus
beauty de bebegini büyütmüs masallah allah saglik versin canim..nekadar cabuk gecti senin yaa kizina kavusmaya az kaldi..dogum korkularin mi basladi ben dogum aklima gelince hep düsünüyorum hayvanlar nasil dogada hic yardimsiz doguruyolar , dünya varoldugundan beri kadinlar hep dogurdu demekki zor bisey degil deyip kendimi sakinlestiriyorum sende öyle yap...aa bide bisey daha benim doktorum dedi ki bebeginize yeni kiyafetler giydirmeden önce defalarca yikayin üzerindeki tekstil boyalari tamamen ciksin..sende simdiden basla yikamaya her makinayi calistirirken onun kiyafetlerini de at yikansin...alerji yapma riskini ortadan kaldirirmissin böylece..bebislerin derileri cok hassas oldugu iicn bide senin dogum yaz sicagina denk gelicegi icin alerji olmasiin minik kizin..sana kolay dogumlar canim saglikla insallah kendinize iyi bakinyerimseniben
Rastlaştık rastlaştık canım naber????
sen niye bebiş çizelgesi yaptırmadın gün sayardın buradan
ben sana yapayim tatlim gerci cok ahim sahim seyler yok benim takip cizelgesi yaptigim sayfada ,diger sayfalarda var güzel seyler ama onlari da ben cözemedim bide kk her linki kabul etmiyo ,bu hic yoktan iyidircanım nasıl yapıldığını bilmiyorum..
inşallah eser de hamiştir aynen ben de çok duygulandım.bugün zaten biraz duygusal takılıyorum.ağlarım vallaasevinçten...
sağol canım.temizlik çok hoş bişey ya.kadın gidiyo sanki ben yapmışım gibi mutlu oluyorum..yerimsenibenbenim de eşim yapıyo bazen,hiç de sevmiyo ama zaten üstten üstten yapıyo yarım saatte tüm evi süpürüyo bizim hızlı gonzalessırnaşık şey
slm canım bılerek eklemıyorum arkadaşlarla daha önce konusmustuk ben her gelenı eklıyordum ılk başlarda ama bı kac kez gıren bı daha gelmedı we dolayısı ıle onlar hamiş olsalar bıle haberımız olmayacak yanı lıstemiz ıvır zıvır diil gercekten isteyen we kalıcı olanlarda emek weren we paylaşanlarla dolsun istedık hatta gelmeyen bı cok arkadaşıda sildin gecen zamanlarda o yuzden artık sadece benı de ekle falan dıyenı eklıyorum yanı canım sana kastı bişiy diil tatlım seni birinci listeye ekledım ama inşallah ikinci listeye gecersin en kısa zamanda hayırlısı ile canım .........:Saruboceq:arkadaşlar beni niye yazmadınız listeye aşkolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?