Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim,seni çooook ii anlıyorum.umarım kırmıyoruzdur,üzmüyoruzdur.emin ol ki hepinizin yaşaması için bu duyguyu çok dua ediyorum.ben zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım.hala durup düşünüyor ve Allaha şükrediyorum.mucize gerçek oldu bizim için.sıra sendedir ve tüm isteyenlerdedir inşallah.dualrım seninle ve isteyen herkesle.aynı yollardan geçtiğim için ii anlıyorum,ama ümit hep var ve sonunda da mutlaka Yaradanın lutfu var sakın unutma canım..
güzel duaların için çok sağol canım.inşallah güzel kalbinin güzel hediyesini verir Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda.çok öptük biz de teyzesiŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

esercim başka topiçte gördüm test yapmışın canım silik çıktıysa mutlaka vardır bebiş ayyy inşallah canım ya ama bir daha al test özel hastane varsa iki saatte sonuç veriyolar hadi bakalım hayırlısı

canım benim sağolasın.zaman hakikaten çok hızlı geçiyo güzel şeyler yaşarken.sen de inşallah bi bakacaksın ki doğuma günler kalmış...şimdiden tadını doya doya çıkar.inan ben belki bu lutuf bi keredir diye herşeyin tadına varmaya çalışıyorum.Rabbim büyük gerçi belki bi kez daha nasip eder ileride anneliği ama yine de bu güzel anları çok ii geçirmeye çalışıyorum işte,bööle zor olunca..
doğum konusunda haklısın ama benim zaten evlenmeden önce bile en büyük fobim doğumdu,sanırım bu korkum eskiye dayandığı için kolay atlatmıyorum.ama bişekilde olacak inşallah.sağ salim olsun de napalım çekeriz dimi canım..
kıyafet konusunda ben çok titizimdir,normalde kendime aldığım şeyleri de yıkamadan giymem.paylaştığın için sağol canım,bol bol yıkarım inş.
siz de kendinize ii bakın:CüvCüv:Allah kolaylıklar versin..

Beautycim sende haklısın canım tabi nasıl bırakıcan bebişi ben heyet raporundan bahsettim aslında diğer rapor mecburi birine sorunca al ücretsiz izin diyo ama tek maaş nasıl geçinelim demi bebişin ihticı var gider artıcak hem o günler gelsinde o zman bakarsın canım bizimkiler olsun gelirdik diyolardı bende gurbetteyim diyarbakırda ben nasıl güvenip bırakayım bebişi küçükken benimde çok avantajlı değil doğum tarihi ama annem orda nasıl kalırım diyo şimdi herzamanki gibi yanlızım galiba hiç ısrar etmicem bakalım değerim ne kadarmış allah çalışan ve gurbette olanların yardımcısı olsun okulda arkadaşım 2 yaşında oğlu var 1 yaşındayken nöb tutturmak istediler biizim okul yatılı walla millet tavır aldı kız haklıyken insanlardada anlayış yok böle allahyardımcımız olsun canım öptüm

benden de ne olsun canım güle güle kirletevini bende kocişe evi temizletecektim yeni geldi elektrik evden taşınıcaz diye temizlikçi alamıyorum kocamda kırk nazla yapıo banada yaptırtmıyor böle eseride kasım annelerinin olduğu topice yazarken gördüm silik görmüş walla ilk öğrendiğim gün gibi heyecan yaptım şimdi bir gelse

sen niye bebiş çizelgesi yaptırmadın gün sayardın buradan

canım nasıl yapıldığını bilmiyorum..
inşallah eser de hamiştir aynen ben de çok duygulandım.bugün zaten biraz duygusal takılıyorum.ağlarım vallaasevinçten...
sağol canım.temizlik çok hoş bişey ya.kadın gidiyo sanki ben yapmışım gibi mutlu oluyorum..yerimsenibenbenim de eşim yapıyo bazen,hiç de sevmiyo ama zaten üstten üstten yapıyo yarım saatte tüm evi süpürüyo bizim hızlı gonzalessırnaşık şey

canım,ben zaten hesap ettim(tabi Rabbim izin verirse)son üç haftaya kadar çalışırsam ekim 15te iznim bitiyo.bu dönem 2009un raporlarını hiç kullanmadım,mümkün olursa da hiç kullanmıycam.ekim 15in üstüne önce rapor hakkımı kullanıcam.o zaman da aralık 9 filan oluyo.20+20 heyet raporunu o zaman alırım diyorum.nasip olursa tabi.dediğin gibi o dönem bi gelsin bakıcaz artık..
arkadaşına çook acıdım valla.yazık ya.insanlar zaten birilerinin mağduriyeti için uğraşır hep ve zevk alırlar onu izlerken o halde.Allah yardımcımız olsun canım.hakikaetn gurbet çok zor.benim kışa gelebilecek kimsem yok.yaza ablam filan gelecek ama sonrasını düşünüyorum ben de şimdiden.inşallah hayırlı insanlar çıkar karşımıza.sen de haklısın,annen de haklı..çok zor bu işler..neyse inşallah bi çıkar yol verir Rabbimiz.

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat..............
--maat................
--boncukx...........
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--dila_naz...........
--özlem1415.......
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim...........
--ebrusko1982....
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty................... :CüvCüv:kiz
2)asyacan7...............:CüvCüv:erkek
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53.................:CüvCüv:
6)sevil78....................:CüvCüv:
7)beryal.....................:CüvCüv:
8)EliFatihEFU.............:CüvCüv:
9) mevzey...................:CüvCüv:
10) 26eser26....................:CüvCüv:

yaa birkac saat ugramadim yien cosmussunuz
eser simdi hamile mi kimse bisey bilmiyomu cok heyecan yaptim cokdelikafadulden

ben sana yapayim tatlim gerci cok ahim sahim seyler yok benim takip cizelgesi yaptigim sayfada ,diger sayfalarda var güzel seyler ama onlari da ben cözemedim bide kk her linki kabul etmiyo ,bu hic yoktan iyidir
sen son adetinin gününü yaz bide not olarak ne yazmak istedigini ben yaparim sana iki dakkada sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
HAMILELIGI SABIRSIZCA BEKLEYENLER:
-Asude80.............:Saruboceq:
--Parıl..................:Saruboceq:
--tramissu1986.....:Saruboceq:
--zeyhat..............:Saruboceq:
--maat................:Saruboceq:
--boncukx...........:Saruboceq:
--ahsenecem......:Saruboceq:
--mişha..............:Saruboceq:
--idilengin...........:Saruboceq:
--dila_naz...........:Saruboceq:
--özlem1415.......:Saruboceq:
--canimdacan ....:Saruboceq:
--belya...............:Saruboceq:
--kadisim...........:Saruboceq:
--ebrusko1982....:Saruboceq:
--şimal82...........:Saruboceq:
--ibem77............ :Saruboceq:
--07HS07...........:Saruboceq:
--manolyaa........ :Saruboceq:

1)Beauty................... :CüvCüv: kiz
10) 26eser26...............:CüvCüv:

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat..............
--maat................
--boncukx...........
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--dila_naz...........
--özlem1415.......
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim...........
--ebrusko1982....
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
1)Beauty................... :CüvCüv:kiz
10) 26eser26....................:CüvCüv:

ewet kıalar eser şimdi hamile misafırlerı wardı o yuzden gıremedı bu gece malesefki ama benden duyun kızlar hamile hemde bence kesin pazartesı doktora gıdıcek bakalım allahın izniyle bi sorun yoktur inşallah o zaman daha detaylı anlatır tabı gıremezse gene ben anlatırım o yenı ewe tasındı dıe gelen gıdenı cok oluyor cunku......

arkadaşlar beni niye yazmadınız listeye aşkolsun.
slm canım bılerek eklemıyorum arkadaşlarla daha önce konusmustuk ben her gelenı eklıyordum ılk başlarda ama bı kac kez gıren bı daha gelmedı we dolayısı ıle onlar hamiş olsalar bıle haberımız olmayacak yanı lıstemiz ıvır zıvır diil gercekten isteyen we kalıcı olanlarda emek weren we paylaşanlarla dolsun istedık hatta gelmeyen bı cok arkadaşıda sildin gecen zamanlarda o yuzden artık sadece benı de ekle falan dıyenı eklıyorum yanı canım sana kastı bişiy diil tatlım seni birinci listeye ekledım ama inşallah ikinci listeye gecersin en kısa zamanda hayırlısı ile canım .........:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…