Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
esercim......
canım nasıl sewındım inan bilemezsin ilk daha söylediğinde bi sürprizim war die o zaman daha anlamıstım ama sen söyleyene kadr da söyleyemedım belki başka bişiydir de üzülürsün die .....ama cok cok cok sewındım canım kendım gıbı sewındım inan ki senin pozitifini öğrendikten 15 dakka sonra kendi negatıfımı ögrendım ama olsun suan kendımı bıle unuttum senı dusunuyorum allah ınan kı cok cok buyuk bak ayda 2 kez bıle hem de ne sıkısıklıkta beraber oldunuz ama yıne de werdı allah sana eşya taşıma telaşından hiç aklına bıle gelmıyordu hatta tahmın bıle etmıyordun ama dıyorlar ya bosuna diil tam tedawıyı bıraktıgında yanı tam umursamadıgında gelır bebişin sana die buna artık tamamen ınandım başka yerlere başka şeylere odaklanmak lazım dusundukca daha hiç olmuyor cunku bu ay ne sartlarda oldugunu cok ııı bılıyorum canım yeterki allah istesın nasıp etsın canım bek eşyada taşısan 50 kiloda kaldırsan allah koruduktan sonra we ıstedıkten sonra olur canım bız ne yapsak bos sonucta sende cok cook ııı bılıosun kı burda bı cok arkadas aşılama olduk yok dıkkat etmeler ewden cıkmadım kac gun ama olmadı işte olmayınca olmuyor olsun bende ınanıyorum bır gun bende anne olucam we alcam bebişimide sana gelcem kıs :) allaha sukur ki inançlı ınsanlarız hayırında serrınde allahtan geldıgıne ınanıyoruz cok sukur bu halımıze nepalım herseyın bı zamanı war canım bak senınde zamanın şimdi imiş kim derdi ki bu ay olucak die yanı bizimde en kısa zamanda olur inşallah hamişler in duası kabul bılıosun cok dedık hamişlere bizim içinde dua edın dıe ama sana demıyorum cunku her zaman benı d unutmadıgını bılıyorum canım benım ya gercekten de cok sewındım cok mutlu oldum canım ınan bana ki ha bu arada bana kız olcak gıbı gelıo canım bıde dogumun da kasımda olucak hadı bakalım hayırlısı ıle alırsın kucagına artık cekersın bol bol foto bakarız hepımız canım cok cok öpüyorum taze anneyı canımsın benım kendıne we bebişe cok iii bak tatlım herseyıne cok dıkkat et lutfen bu kadr ugrastık ummadıgın bı anda buyuk bı mucızeyle geldı bebişin sana degerını bıl ha :) senı cok sewıyorum gercektende canım ıyiki warsın görüşmek üzere canım cokda yazdım şairliğim tuttu yıne hadı cok öptüm seni cnm .......

Son düzenleme:
evet kızlar galıba hamıleyım.tramıssu canımsın bıtanemsın aglattın beni gene kızlar mucıze gıbı bısı oldu hala şoktayım ınanamıyorum kızlar bu ay ev tasıdım yanı 15 gun once falan o stresle ev buldum bulamadım derken gonlume gore bı ev buldum delı gıbı temızlık yaptım 4 .kata esya cıkardık esya tasıdıgımız gun benım yumurtlama gunumdu esımle dr a gıtsekmı gıtmesekmı dıye cok ıkelemde kaldık ole bısı kı kızlar saklıcak bısı yok cebımızde 20 mılyon para vardı onu ya dra verecektık yada esya tasıdıgımız gun ona buna vercektık bende dedımkı bosver bu ay gıtmeyelım o parayla esya tasıyanların sıgarasını falan alalım bu ayda kendı halıne bırakalım zaten ıgnemı bı vurunsam ılıskıye gırecek bı ortam yok dıye ama hep de aklımda kalmıstı pısman olmustum gıtmedıgıme sonra 2 kere fırsat bulduk ılıskıye gırmeye hıc ıhtımal vermedım gecen hafta yegenım kucagımda carsıya getırıp goturdum annesı 7 aylık hamıle yurutemedık hep aklıma geldı varsa varsa dıye ama naptınkı ne beklıon dedım hep kendıme adetım ayın 17 deydı gelmeyınce garıp oldum normalde hıc sasmaz hep dıyodum zaten 1 gun gecse bıdaha beklemem gelmesını dıye sabah esımı ıse goonderırken gene sordu gelen gıden varmı dııye yok ama agır falan kaldırdım ya ondan herhalde gelır gelır dedım o gıttı sonra uyku tutmadıı kardesımı aradım bana test alırmısın dıye oda hemen aldı geldı ben yapmadım testı sen yap dedım ama kızlar evın ıcınde delı gıbı donup duruyorum ıcıme dogdu ablaaaaaaaaaaaaaa dıye bı bagırdı var dımı dedım evt dedı bı sarılıp agladım kardesıme ama sılık kızlar normal dımı daha adet gunumu 1 gun gectı sok oldum hemen esımı aradım tel da agladı sukurler olsun dedı ve bıde bu ay cok buyuk bı aıle sorunu yasamıstım o kadar uzucu ve yorucu bı aydı kı rabbımın bana en buyuk hedıyesı oldu ınsallah sorunsuz saglıklıdır sılık cıkısı bıraz canımı sıktı ama netlesır herhalde gercekten kızlar rabbım cok buyuk hıc ummadıgın anda ve bıttı dedıgın bı cokseyı sankı tekrarr hayata sarılman ıxcın bı sebep gosterıyo ya ınsallah kucagıma almayıda nasıp eder allah

sıze netlesmeden solemıcektım ama olmadı ınsan duramıyor sımdı sızce ben ne yapmalıyım buyuklarım 10 gun gecsın ole gıt dıyolar ben yarın oburgun gıtmeyı dusunuyorum dr umu aradım progestanla parlodelı kullanmaya devam edeyımmı dıye kullansın demıs cok korkuyorum ılk bebegım gıbı olacak dıye ya kızlar hayretler ıcındeyım ben tamamen umıdımı kesmıstım buay kı gıttıgımde belkı son ıgnemı vurunmadan bana hsg dıyecektı tramısssu canım saolsun hep gıt su hsg nı barı yaptır bekletme dedı durdu yanı ben onu kabullenmeye hazır olmaya calısırken oldu kızlar rabbım cok sukur dun sukur namazı kıldım kızlar aklıma gelen tabı en basta tramıssum senın ıcın dua ettım agladım yalvardım rabbımolmayan herkesın kucagını doldursun hamılelerınde kucagına almayı nasıp tesın dogum masasında da kımseyı eylemesın

:teytey::teytey::teytey:Ohh beee halayınııı çekelimm şimdiiiii.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:Tebriklerrr cnaımm.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn.Mucizee iştee buna denirrrr....delikafaduldenİlaçlarr foss olduğu birkezz daha ortada:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

evet sukur ben burda soledım canım herkese cok sukur darısı basınıza

ohh ohhh eserde hamileeeeeeehihoyyythihoyyythihoyyyt
canim cok tebrik ediyorum gercekten cok sevindim:teytey::teytey:
hic beklemedigin ummadigin anda oldu seninkide
demmekki zamani gelmis ki Allah onu bir sekilde kafandan sildi sonrada minik melegin geldi
bence bu hafta icinde hemen git doktora kan degerlerini kesinlestir kesesini gör icin rahatlasin
cok tebrik ediyorum yeniden saglikla hayirlisiyla kavusursun insallah

esercim nasıl sevindim anlatamam canım ya sendemi kasım annesisin ne güzel dedimdi kasımda nüfus patlaması olacak benimde adetten bir gün önce silik çıkmıştı önceden 10 gün geçse bile çıkmıyodu benim hayatımda ilk defa çift çizgiyi gördüm başka test alıp yaptınmı canım var allahın izniyle hiç merak etma betahcgne mutlaka baktır iki günde bir normal gittiğinden emin ol gün geçmesini bekleme derim ben hadi allahım hepimize kucağımıa almayı nasip etsin olmayan canlarımızıda peşimize taksın inş.

[/QUOTcanımsın aksam benı cok uzdun o an ınsan ne yapacagını bılmıyor bılıyomusun en yakınını arıyor bugune kadar o yolda onla yuruyenı arıyor ben bu tedavıyı goruyoruyorum dedıgınde elındekı bebegını oksayıp senı sadece dınlemıs olmak ıcın dınleyen ınsanları arayasın bıle gelmıyor cunku senın uzuntunden her aykı gelen kırmızılara senle uzulen onlar olmadıkı hanı dedkı ya tok acın halınden ne anlasın dıye ben ıste onalara hıc soleme geregı bıle duymadım aklıma bıle gelmedıler kı herseyımı ben bu tedavı suresınce 12 yıllık arkadasımı bıle tanıyamadıgımı farkettım hatırlarmısın 3.catlatma ıgnemın sonunda gene kırmızılar geldıgınde tel da nasıl aglamıstın benımle senın hakkını ben odeyemem dıyorum ya belkı senle 12 yıl bısey paylasmadık yeme ıcme gıbı bı fırsatımız olmadı yan yana bı gorusmemız olmadı ama sen baska bı yer aldın bende ve evımde.ama hergece yataga kafamı koydugumda hep dualarıma karıstın hep rabbım bana verırken onada ver bu yolda beraberız onada nasıp et dedım dun sabah orendıgımde ılk solemek ıstedıgım hatta esımden bıle once sana solemek ıstedım aradımda sonradan ole bı pısmanlık yasadım kı oturup agladım esım geldı eve naptın arkadasına soledınmı dedı azcık solemeye calıstım ama solemek ıstemıyorum baska bı yalan bulalım dedık esımı fab ıstanbula semınere gonderecek bende onunla gelecegım gorusebılırız dıyecektım sana ama msn yı actıgımda kacack yerım kalmamıstı anlamıstın zaten senı gercekten uzmek ıstemedım kıyamamm sana ama bılıyorum ve ınanıyorum bundan sonrakı dualarım gene senınle rabbım sanada nasıp edecek senı cok sevıyorum arkadasım gene planladıgımız gıbı aynı guzel bebıs kıyafetlerden 2 tane alıp bırını sen bebısıne bırını ben bebısıme gıydırecegız[/QUOTE]
canım benım gercektende benım için ne kadr üzüldüğün yuzunden belli idi kendıne bıle tam olarak sewınemedın canım bana uzulmkten senınde gununu maf ettım ama ne bılıyım işte benımkıde 12 gun gecıkınce bı umut yaptım test senın gzaınada geldım bılıodum olmadıgını ama olsun içimizde kalmadı işte napalım benım kısmetım başka bı zaman ben ınanıyorum cok haklısın kı bazen yanımızdakı ınsanlar hiç tanımadıgımız bı ınsanın aldıgı degerı alamıyor bazen oyle bı an gelıyorkı yıllardır tanıdıkların dusman oluyor ama bı kac paylasım yasadıkların unutulmuyor hos bızım paylasımlar bırkacıda gectı olsun ncanım ben sana cok sewındım tabııkı beklıyorum kıyafetleri :) anladın sen onu :) neese canım benım kociş geldi cok öptüm seni kendine we bebişe ii bak canım görüşürüz benım içinde üzülmeyı bırak artık da kendıne sewın bız eşimle öyle yapıyoruz ınan kı oda cok sewındı senı duyunca cok tebrik ediyor canım bu aralar pek giremeyebılırım ancak bu saatlerde kardesın burda da ben ararım senı gırcegım zaman canım görüşürüz taze anne.....

evet kasım yada aralık annesıyım bende hesap falan yapamıyorum saglık ocagına gıttım bugun kanda bakarsa dıye oda ıdrarda baktı pozıtıf cıktı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oda benı ebeye yonlerdı tansıyonumu olctu yuksek cıktı tuzu kesınlıkle bırakıyosun dedı altındakı kotu atıyosun gunde 2 bardakk sut ıcıyosun dedı saydı durdu yanı yarın saat 5 de kadın dogumcuma gıdıcem bıde ona gorunecegım cok sukkur pozıtıfı baska bı elden duydum bıde yarın dr uma gıdeyım bakalım nolacak gene yazarım dondugumde kızlar hı bu arada bebıs 5 haftalıkmıs

esercim gözün aydın .Allah saglıkla tamamlamayı nasip etsin insallahhhhhhhhh

eser canım benim tebrik ederim Allah hayırlı etsin inşalah.canım ne olur bizede dua edin.sizleri görünce çok umutlanıyorum yaaaaaaaaa:dance::dance:Şeniz

zeynepim doktora sorduk kondom isini bize siz zaten birlikte olmayin sadece sevisin dedi sanki cok kolaymis gibi..daha önce cok az bir kan geldi diye belki vücut gebelige tepki verir dedi tehlikeli zaman gecsinde hele cogu gitti azi kaldi..ama illede birlikte olunnacaksa bundan sonrasi icin, kondom olmazsa daha iyi dedi

kıs harbiden ne kolay konuşuyo dok sevişmeye başalyınca insan duramaski o da çok alemmiş yani neyse şunu şrası bir kaç hafta sıkalım bakalım dişimizi ne olacak bişi olmas bu arad bebiş nasıldı cicim neler yapıodu meyve suyu içtin demi giderken hareketleniyomuş çünkü haftaya da ben gidicem 10 haftalıkken bakalım şimdi parende atıyomuş zıplıyomuş köprü kuruyomuş biliyomusun

bebis iyiydi teyzesi doktor prima dedi yani cok cok güzel...haftasina göre durumu iyi..meyve suyu icmedim canim ya sabah kaktigimda midem bulanyiodu doktora gitmeden öncede cikarttim zaten midem almadi hicbisey icemedim ama ona ragmen bebek kipirdaniyodu kafasi asaagi dogruydu jelibon kadar bisey dedi doktor...kaydirigubbakcemile3
canim benim doktorum alman oldugu icin onlara gayet normal geliyo burda sokakta sevisen insanlar bile görmek mümkün....hatta ben bu evime yeni tasindigimda karsi binalardan birilerininn cam kapi acik inleme seslerini cok duydum :roflol:neyse sunun surasinda 3 ayin bitmesine ne kaldi(kemal sunal filmi gibi oldusırnaşık şey)

senden de iyi haberler bekliyoruz allah in izniyle

eser canım benim tebrik ederim Allah hayırlı etsin inşalah.canım ne olur bizede dua edin.sizleri görünce çok umutlanıyorum yaaaaaaaaa:dance::dance:Şeniz

tesekkur edrım canım darısı basınıza olmaz olmıcak dıye bısı yok rabbım kıme ne zamn verırse benım bu ay hıcmı am a hıc umudum yoktuı yazıp anlattım zaten yanı ımkansız dıye bısı yok

hadi esercim ii haberlerle gelirsin inş. allatn bakabilir biraz sıkışık git bence zayıfsan karındanda görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…