esercim......
canım nasıl sewındım inan bilemezsin ilk daha söylediğinde bi sürprizim war die o zaman daha anlamıstım ama sen söyleyene kadr da söyleyemedım belki başka bişiydir de üzülürsün die .....ama cok cok cok sewındım canım kendım gıbı sewındım inan ki senin pozitifini öğrendikten 15 dakka sonra kendi negatıfımı ögrendım ama olsun suan kendımı bıle unuttum senı dusunuyorum allah ınan kı cok cok buyuk bak ayda 2 kez bıle hem de ne sıkısıklıkta beraber oldunuz ama yıne de werdı allah sana eşya taşıma telaşından hiç aklına bıle gelmıyordu hatta tahmın bıle etmıyordun ama dıyorlar ya bosuna diil tam tedawıyı bıraktıgında yanı tam umursamadıgında gelır bebişin sana die buna artık tamamen ınandım başka yerlere başka şeylere odaklanmak lazım dusundukca daha hiç olmuyor cunku bu ay ne sartlarda oldugunu cok ııı bılıyorum canım yeterki allah istesın nasıp etsın canım bek eşyada taşısan 50 kiloda kaldırsan allah koruduktan sonra we ıstedıkten sonra olur canım bız ne yapsak bos sonucta sende cok cook ııı bılıosun kı burda bı cok arkadas aşılama olduk yok dıkkat etmeler ewden cıkmadım kac gun ama olmadı işte olmayınca olmuyor olsun bende ınanıyorum bır gun bende anne olucam we alcam bebişimide sana gelcem kıs :) allaha sukur ki inançlı ınsanlarız hayırında serrınde allahtan geldıgıne ınanıyoruz cok sukur bu halımıze nepalım herseyın bı zamanı war canım bak senınde zamanın şimdi imiş kim derdi ki bu ay olucak die yanı bizimde en kısa zamanda olur inşallah hamişler in duası kabul bılıosun cok dedık hamişlere bizim içinde dua edın dıe ama sana demıyorum cunku her zaman benı d unutmadıgını bılıyorum canım benım ya gercekten de cok sewındım cok mutlu oldum canım ınan bana ki ha bu arada bana kız olcak gıbı gelıo canım bıde dogumun da kasımda olucak hadı bakalım hayırlısı ıle alırsın kucagına artık cekersın bol bol foto bakarız hepımız canım cok cok öpüyorum taze anneyı canımsın benım kendıne we bebişe cok iii bak tatlım herseyıne cok dıkkat et lutfen bu kadr ugrastık ummadıgın bı anda buyuk bı mucızeyle geldı bebişin sana degerını bıl ha :) senı cok sewıyorum gercektende canım ıyiki warsın görüşmek üzere canım cokda yazdım şairliğim tuttu yıne hadı cok öptüm seni cnm .......[/QUOTcanımsın aksam benı cok uzdun o an ınsan ne yapacagını bılmıyor bılıyomusun en yakınını arıyor bugune kadar o yolda onla yuruyenı arıyor ben bu tedavıyı goruyoruyorum dedıgınde elındekı bebegını oksayıp senı sadece dınlemıs olmak ıcın dınleyen ınsanları arayasın bıle gelmıyor cunku senın uzuntunden her aykı gelen kırmızılara senle uzulen onlar olmadıkı hanı dedkı ya tok acın halınden ne anlasın dıye ben ıste onalara hıc soleme geregı bıle duymadım aklıma bıle gelmedıler kı herseyımı ben bu tedavı suresınce 12 yıllık arkadasımı bıle tanıyamadıgımı farkettım hatırlarmısın 3.catlatma ıgnemın sonunda gene kırmızılar geldıgınde tel da nasıl aglamıstın benımle senın hakkını ben odeyemem dıyorum ya belkı senle 12 yıl bısey paylasmadık yeme ıcme gıbı bı fırsatımız olmadı yan yana bı gorusmemız olmadı ama sen baska bı yer aldın bende ve evımde.ama hergece yataga kafamı koydugumda hep dualarıma karıstın hep rabbım bana verırken onada ver bu yolda beraberız onada nasıp et dedım dun sabah orendıgımde ılk solemek ıstedıgım hatta esımden bıle once sana solemek ıstedım aradımda sonradan ole bı pısmanlık yasadım kı oturup agladım esım geldı eve naptın arkadasına soledınmı dedı azcık solemeye calıstım ama solemek ıstemıyorum baska bı yalan bulalım dedık esımı fab ıstanbula semınere gonderecek bende onunla gelecegım gorusebılırız dıyecektım sana ama msn yı actıgımda kacack yerım kalmamıstı anlamıstın zaten senı gercekten uzmek ıstemedım kıyamamm sana ama bılıyorum ve ınanıyorum bundan sonrakı dualarım gene senınle rabbım sanada nasıp edecek senı cok sevıyorum arkadasım gene planladıgımız gıbı aynı guzel bebıs kıyafetlerden 2 tane alıp bırını sen bebısıne bırını ben bebısıme gıydırecegız
:teytey::teytey::teytey:Ohh beee halayınııı çekelimm şimdiiiii.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:Tebriklerrr cnaımm.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn.Mucizee iştee buna denirrrr....delikafaduldenİlaçlarr foss olduğu birkezz daha ortada:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
esercim nasıl sevindim anlatamam canım ya sendemi kasım annesisin ne güzel dedimdi kasımda nüfus patlaması olacak benimde adetten bir gün önce silik çıkmıştı önceden 10 gün geçse bile çıkmıyodu benim hayatımda ilk defa çift çizgiyi gördüm başka test alıp yaptınmı canım var allahın izniyle hiç merak etma betahcgne mutlaka baktır iki günde bir normal gittiğinden emin ol gün geçmesini bekleme derim ben hadi allahım hepimize kucağımıa almayı nasip etsin olmayan canlarımızıda peşimize taksın inş.
evet kasım yada aralık annesıyım bende hesap falan yapamıyorum saglık ocagına gıttım bugun kanda bakarsa dıye oda ıdrarda baktı pozıtıf cıktı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oda benı ebeye yonlerdı tansıyonumu olctu yuksek cıktı tuzu kesınlıkle bırakıyosun dedı altındakı kotu atıyosun gunde 2 bardakk sut ıcıyosun dedı saydı durdu yanı yarın saat 5 de kadın dogumcuma gıdıcem bıde ona gorunecegım cok sukkur pozıtıfı baska bı elden duydum bıde yarın dr uma gıdeyım bakalım nolacak gene yazarım dondugumde kızlar hı bu arada bebıs 5 haftalıkmıs
evet kasım yada aralık annesıyım bende hesap falan yapamıyorum saglık ocagına gıttım bugun kanda bakarsa dıye oda ıdrarda baktı pozıtıf cıktı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oda benı ebeye yonlerdı tansıyonumu olctu yuksek cıktı tuzu kesınlıkle bırakıyosun dedı altındakı kotu atıyosun gunde 2 bardakk sut ıcıyosun dedı saydı durdu yanı yarın saat 5 de kadın dogumcuma gıdıcem bıde ona gorunecegım cok sukkur pozıtıfı baska bı elden duydum bıde yarın dr uma gıdeyım bakalım nolacak gene yazarım dondugumde kızlar hı bu arada bebıs 5 haftalıkmıs[/QU
canım benim.çoooook sevindiiiimmm:teytey::teytey::dance::dance:Allahım inşallah kucağına da almayı nasip etsin.senle son konuştuğumuzda demiştik Allah belki bişey kullanmana gerek bırakmamıştır diye.bak çok şükür Allah isteyince oluyo.kesinlikle tüm herkese örneksin canım.hiç kimse umudunu kaybetmesin.'O' ol derse olur herşey.Allahım analı babalı büyütsün inş.
yalnız parlodel ve progestan kullanıyomuşsun sanırım,bence parlodeli kesmen lazım.o ilaç prolaktini düşürmek için.süt hormonunun artık düşmemesi lazım.dr'a görünene kadar içme benim tavsiyem.progestan zaten veriyolar hamilelikte.ama parlodel içme derim ben.
inşallah dr'dan da güzel haberlerle dönersin canım.5 haftalıksa kese de görünür inş.çok öptüm annecik:CüvCüv:Allaha emanet ol canım...
kıs harbiden ne kolay konuşuyo dok sevişmeye başalyınca insan duramaski o da çok alemmiş yani neyse şunu şrası bir kaç hafta sıkalım bakalım dişimizi ne olacak bişi olmas bu arad bebiş nasıldı cicim neler yapıodu meyve suyu içtin demi giderken hareketleniyomuş çünkü haftaya da ben gidicem 10 haftalıkken bakalım şimdi parende atıyomuş zıplıyomuş köprü kuruyomuş biliyomusun
esercim gözün aydın .Allah saglıkla tamamlamayı nasip etsin insallahhhhhhhhh
eser canım benim tebrik ederim Allah hayırlı etsin inşalah.canım ne olur bizede dua edin.sizleri görünce çok umutlanıyorum yaaaaaaaaa:dance::dance:Şeniz
evet kasım yada aralık annesıyım bende hesap falan yapamıyorum saglık ocagına gıttım bugun kanda bakarsa dıye oda ıdrarda baktı pozıtıf cıktı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oda benı ebeye yonlerdı tansıyonumu olctu yuksek cıktı tuzu kesınlıkle bırakıyosun dedı altındakı kotu atıyosun gunde 2 bardakk sut ıcıyosun dedı saydı durdu yanı yarın saat 5 de kadın dogumcuma gıdıcem bıde ona gorunecegım cok sukkur pozıtıfı baska bı elden duydum bıde yarın dr uma gıdeyım bakalım nolacak gene yazarım dondugumde kızlar hı bu arada bebıs 5 haftalıkmıs[/QU
canım benim.çoooook sevindiiiimmm:teytey::teytey::dance::dance:Allahım inşallah kucağına da almayı nasip etsin.senle son konuştuğumuzda demiştik Allah belki bişey kullanmana gerek bırakmamıştır diye.bak çok şükür Allah isteyince oluyo.kesinlikle tüm herkese örneksin canım.hiç kimse umudunu kaybetmesin.'O' ol derse olur herşey.Allahım analı babalı büyütsün inş.
yalnız parlodel ve progestan kullanıyomuşsun sanırım,bence parlodeli kesmen lazım.o ilaç prolaktini düşürmek için.süt hormonunun artık düşmemesi lazım.dr'a görünene kadar içme benim tavsiyem.progestan zaten veriyolar hamilelikte.ama parlodel içme derim ben.
inşallah dr'dan da güzel haberlerle dönersin canım.5 haftalıksa kese de görünür inş.çok öptüm annecik:CüvCüv:Allaha emanet ol canım...
saol canım hala ınanamıyorum ayaklarım yerden kesılmıs bısekılde gezıyorum kız ımkansızdı ya rabbıme gore guclukmu var ıste cok sukur bugun 5 de dr a gıdıcem bakalım napıyolar ılk gıdıımde alttan bakıomu yanı vajınal ultrasonamı sokuyo canım parlodelı kullan dedı bana ya tel edıp sordum ılk orendıgımde de nese gıdınce konusucam onuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?