Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada eser baktımda sen aralık annesi olucan inş. çalışmıyosan sorun yok bzaten izin konusunda

bu arada eser baktımda sen aralık annesi olucan inş. çalışmıyosan sorun yok bzaten izin konusunda

yok calısmıorum anım bakın dun nette gezerken gordum dogumuzu şoyle hesaplıyabılırmıssınız ben hesapladım benımkı ocak 23 falan oluyo baklım dr bu gun ne dıyecekte son adet tarıhınıze 7 gun ekleyıp sonucu 3 ay oncesıne sayacakmıssınız yapın bakalım dogru cıkacakmı sızın dogumunuzun gunu bellıdır artık

son adet tarihini yazıyosun ototmatik doğum tarihi hesaplayıcılar var onlarla doğru tarihi bulursun

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat..............
--maat................
--boncukx...........
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--dila_naz...........
--özlem1415.......
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim...........
--ebrusko1982....
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty................... :CüvCüv:kiz
2)asyacan7...............:CüvCüv:erkek
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53.................:CüvCüv:
6)sevil78....................:CüvCüv:
7)beryal.....................:CüvCüv:
8)EliFatihEFU.............:CüvCüv:
9) mevzey...................:CüvCüv:
10) 26eser26....................:CüvCüv:

eserciğim yazını okurken kendimi tutamadım çok duygulandım Rabbim bizlerede en kısa zamanda o mutluluğu yaşatır inşallah.Canım Hayırlısıyla Mevlam kucağına almanı nasip eder inşallah.

Arkadaşlar merhaba bende bu ay ilk defaa klomene başladım inşallah bu ay hamile kalırım.benide listeye eklermisiniz

Arkadaşlar merhaba bende bu ay ilk defaa klomene başladım inşallah bu ay hamile kalırım.benide listeye eklermisiniz
eklerım canım .....
hosgeldin aramıza senınolmama nedenı ne canım anlat bırazda tanıyalım senıde ......
inşallah en kısa we hayırlı zamanda alt listeye gecersın canım......

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat..............
--maat................
--boncukx...........
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--dila_naz...........
--özlem1415.......
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim...........
--ebrusko1982....
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......

--nergis55.........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty................... :CüvCüv:kiz
2)asyacan7...............:CüvCüv:erkek
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53.................:CüvCüv:
6)sevil78....................:CüvCüv:
7)beryal.....................:CüvCüv:
8)EliFatihEFU.............:CüvCüv:
9) mevzey...................:CüvCüv:
10) 26eser26....................:CüvCüv:

eklerım canım .....
hosgeldin aramıza senınolmama nedenı ne canım anlat bırazda tanıyalım senıde ......
inşallah en kısa we hayırlı zamanda alt listeye gecersın canım......

ayy inşallah canım ya. Biz bir yıldır istiyoruz. eşimde sperm morfolojisi sorunu var. Doktor yumurta sayımı arttırarak şansı arttırmaya çalışıyor. Bakalım inşallah hamile kalırım bu ay

ayy inşallah canım ya. Biz bir yıldır istiyoruz. eşimde sperm morfolojisi sorunu var. Doktor yumurta sayımı arttırarak şansı arttırmaya çalışıyor. Bakalım inşallah hamile kalırım bu ay
hımm geçmiş olsun canım ya allah en kısa zamanda sana bana we tum isteyenlerede nasıp etsın ınsallah cnm ya bı yıl olmus daha olsun daha cok erken stres yapma cnm olur hersey zamanla stres cok onemlı eşinde ilaç falan kullanıyordur zaten hayırlısı olsun tatlım ....

tramisu canım naber uyuyamadınmı eser den haberin varmı uğramadı hiç dok gidecekti merak ettim

benım eşim gece gec gelıyo canım ben bu saatlerde hep burdayım yanı :)
eser gııtı doktora mısafırlerı war bugun we gece kızı hemiş hamiş yoruyorlar walla oda kıaramıo denk geldı tam bu sırada walla
neese doktora gıttı hersey cok ııymiş cnm maşallah görmüş bebişini we keseyi kendı doktoru yokmus başka bırıne gıtmiş ama haftaya kendı doktoruna dewam edecekmiş bı tek tuz seker yag yok demiş cnm kolestrole we tansıyona dıkkat yanı......
sen nasılsın cnm bebeiş nasıl......

sağol canım Yaşım 29 ya bir an önce olsun istiyorum işte delikafaduldendelikafadulden

iiyim canım ne olsun yarın tatilya uyuyamadımdı bebişte iyidir herhalde haftaya dok gidicem bakalım inş. sağlıklıdır bebiş ya bak görüyonmu eseri inş. canım seninde bu ay olur takip edersin bizi çok istiyorum walla moralli ol tamammı canım senin vaktin yakın gibi gelio bana

ah canım ya agzından bal damlıyor resmen inşallah cnm ya ınsallah walla bende cok ıstıyorum ama kısmet işte allahın takdırı hepımız bılıyoruz we ınanıp sabredıyoruz belkı daha hayırlı bı zamanda gelıcek bebeişim bana bılmıyorum olsun ama napalım derdı weren allah dermanıda sabrınıda weroıyor cok sukur ......
bende esere cok sewındım walla oda ilk bebeği gibi olma ıhtımalı cok korkutuyordu benı ama allaha sukur olmadı we ınsallah hersey guzel başladıgı gıbı guzel gıdercanım tabı sade eserın dııl hepınızın hepımızın canım hadı bakalım sıra bende ddıyorsun yanı o zaman bu ay bol bol dualarını beklıyorum tatlım ......

etmezmiyim canım merak etme ama bana öle gelio çok yaklaştın gibi kehanet değil bu sadece aptala malum işi bakalım inş. yaaa çok istiyorum canım benim sende et hatta tefriciye çektir bu ay dua 4444 kere biliosundur belki ben çektirdim ama gerçekten ii biri olduğuna inandığın kişilere yani her yönden olucak inş. canım kociş beni çağırıyor çokk öptüm kendine ii bak yarın görüşürüz

slm kızlar dr a gıttım alttan baktı bebısımı gordummmmmmmmm cok kucuk rabbım korkularımdan uzak tutsun cok korkuyodum kızlar kesemı gene goremezsek dıye cok sukur bebısımı gordum ayyyyyyy cok guzel bı duygu ya baktı ıste hersey cok guzel dedı kesen olusmus dusuk tehlıken hıc yok dedı bebısın saglıklı olup olmadıgını daha anlamamız ıcın kucuk dedı haftaya gene bakalım dedı saglıkocagında tuzu yasaklamıslardı ya bana sımdıden tansıyon muhabbetınden ıdrar kan tahlılı ıstedı ıltıhabında yk ayrıca dedı seker kolestrol hıc bısı yok dedı haftaya gel gene bebegıne bakalım dedı tabıkı ona gıtmıcem benım dr kongredeymıs daha haberı yok hafta sonuna dogru ona gıdıcem ınsallah oda aynı seylerı solerde bebısımle olmaz dıyenlere ınsat donerız evımıze kızlar ne oldu bılıyomusunuz bızım kayınvaldeyle tasınırken sorunlarımız oldu ama 5 yıldır ben bu bebısın yolunu beklıyorum güya oda beklıyo hamıle oldugumu orendıgımızde haber verdı esım ne demıs bılıyomusunuz ıyı hayırlı olsun ama ben sevınemedım sevınmıcem zzaten hep sorunlu oldu tedavıyle oldu ne malum yasayacagı o yuzden doguma kadarda hıc bısı ozenıp yapmıcam demıs nasış zoruma gıttı sankı sen heveslensen heveslenmesen olmıcak bebek rabbım ıstedıkten ızın verdıkten sonra .yanı babannemız yıne yaptı yapacagını ılk golu attı cok sevınıyo anlayacagınız torun gelıyo dıye amannnnnnnn dusunmıcem onu o sevınmeye dursun napııım cokda tın bole ıste kızlar

canım kayınvalideler niyeyse hep böyle, kendileri hiç beklemeden hamile kalmışlar ya anlamıyolar işte, Bizimde öyle olmamızı istiyorlar, neyese üzme kendini canım, hamileliğin tadını çıkar :teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…