bu arada eser baktımda sen aralık annesi olucan inş. çalışmıyosan sorun yok bzaten izin konusunda
saol canım hala ınanamıyorum ayaklarım yerden kesılmıs bısekılde gezıyorum kız ımkansızdı ya rabbıme gore guclukmu var ıste cok sukur bugun 5 de dr a gıdıcem bakalım napıyolar ılk gıdıımde alttan bakıomu yanı vajınal ultrasonamı sokuyo canım parlodelı kullan dedı bana ya tel edıp sordum ılk orendıgımde de nese gıdınce konusucam onuda
esercim doktora gittinmi neler dedi merak ettim
eklerım canım .....Arkadaşlar merhaba bende bu ay ilk defaa klomene başladım inşallah bu ay hamile kalırım.benide listeye eklermisiniz
eklerım canım .....
hosgeldin aramıza senınolmama nedenı ne canım anlat bırazda tanıyalım senıde ......
inşallah en kısa we hayırlı zamanda alt listeye gecersın canım......
hımm geçmiş olsun canım ya allah en kısa zamanda sana bana we tum isteyenlerede nasıp etsın ınsallah cnm ya bı yıl olmus daha olsun daha cok erken stres yapma cnm olur hersey zamanla stres cok onemlı eşinde ilaç falan kullanıyordur zaten hayırlısı olsun tatlım ....ayy inşallah canım ya. Biz bir yıldır istiyoruz. eşimde sperm morfolojisi sorunu var. Doktor yumurta sayımı arttırarak şansı arttırmaya çalışıyor. Bakalım inşallah hamile kalırım bu ay
hımm geçmiş olsun canım ya allah en kısa zamanda sana bana we tum isteyenlerede nasıp etsın ınsallah cnm ya bı yıl olmus daha olsun daha cok erken stres yapma cnm olur hersey zamanla stres cok onemlı eşinde ilaç falan kullanıyordur zaten hayırlısı olsun tatlım ....
ah canım ya agzından bal damlıyor resmen inşallah cnm ya ınsallah walla bende cok ıstıyorum ama kısmet işte allahın takdırı hepımız bılıyoruz we ınanıp sabredıyoruz belkı daha hayırlı bı zamanda gelıcek bebeişim bana bılmıyorum olsun ama napalım derdı weren allah dermanıda sabrınıda weroıyor cok sukur ......iiyim canım ne olsun yarın tatilya uyuyamadımdı bebişte iyidir herhalde haftaya dok gidicem bakalım inş. sağlıklıdır bebiş ya bak görüyonmu eseri inş. canım seninde bu ay olur takip edersin bizi çok istiyorum walla moralli ol tamammı canım senin vaktin yakın gibi gelio bana
inşallah cnm dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım cnm mumının mumıne ettıgı dua kabul olurmus cnm ......sağol canım Yaşım 29 ya bir an önce olsun istiyorum işte delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?