slm kızlar dr a gıttım alttan baktı bebısımı gordummmmmmmmm cok kucuk rabbım korkularımdan uzak tutsun cok korkuyodum kızlar kesemı gene goremezsek dıye cok sukur bebısımı gordum ayyyyyyy cok guzel bı duygu ya baktı ıste hersey cok guzel dedı kesen olusmus dusuk tehlıken hıc yok dedı bebısın saglıklı olup olmadıgını daha anlamamız ıcın kucuk dedı haftaya gene bakalım dedı saglıkocagında tuzu yasaklamıslardı ya bana sımdıden tansıyon muhabbetınden ıdrar kan tahlılı ıstedı ıltıhabında yk ayrıca dedı seker kolestrol hıc bısı yok dedı haftaya gel gene bebegıne bakalım dedı tabıkı ona gıtmıcem benım dr kongredeymıs daha haberı yok hafta sonuna dogru ona gıdıcem ınsallah oda aynı seylerı solerde bebısımle olmaz dıyenlere ınsat donerız evımıze kızlar ne oldu bılıyomusunuz bızım kayınvaldeyle tasınırken sorunlarımız oldu ama 5 yıldır ben bu bebısın yolunu beklıyorum güya oda beklıyo hamıle oldugumu orendıgımızde haber verdı esım ne demıs bılıyomusunuz ıyı hayırlı olsun ama ben sevınemedım sevınmıcem zzaten hep sorunlu oldu tedavıyle oldu ne malum yasayacagı o yuzden doguma kadarda hıc bısı ozenıp yapmıcam demıs nasış zoruma gıttı sankı sen heveslensen heveslenmesen olmıcak bebek rabbım ıstedıkten ızın verdıkten sonra .yanı babannemız yıne yaptı yapacagını ılk golu attı cok sevınıyo anlayacagınız torun gelıyo dıye amannnnnnnn dusunmıcem onu o sevınmeye dursun napııım cokda tın bole ıste kızlar
canim bence sen 10.haftayi bitir 11 e baslayinca git ki ikili testini de aradan cikartirsin..10 la 14.haftalar arasi ikili tarama testi yapiliomus..ben 10 a baslayinca gittim sadece idrar aldilar test icin bundan sonraki her seferde de idrar testi yapilcakmis..13.haftada yine randevum var ikili test icin gitcem...dedigim gibi bekle ikisni birarada cikartirsin...bide doktor teyze dedi bize iki gün önde gidiyomus benim ufaklik beauty ninde öyleydi galiba..acaba riskli bisey olusturumu ki? sormadim doktora da hicay eserciim kızma ama ne gıcık kadın ya çekememiş belli tedavi ile olmadı deseydin kendiliğnden deseydin bence gönlü yok bişey almaya size böle bahane bildiriyor eşin ne dedi peki neyse evet rabbim korusun bebişini oda çatlasın sen beş yıldır mı istiyodun canım ayyyy ne güzel kavuştun muradına haftaya kalp atışını duyarsın canım dok üstüne düşeni yapmış ama bana idrar tahlili yaptırmadılardı soracam busefer gidişimde beni sallıyo ya haftayda biz gidicez bakalım ne dicek hadi kendine ve bebişe ii bak kolay bulmadık onları çünkü
canim hayirli olsun bu mutlulugu sende yasadin coksükür.kalbini duymadiniz mi nekadarlik oldun simdi?
kayinvaliden de harbiden golü atmis yani, benimki duydugunda sevincten aglamisti kayinbabam gitti pasta aldi kutladik,hergün arayip halimi hatrimi soruyolar,kayinvalidem hep diyo siz sadece bezini mamasini alin kalan herseyi ben alicam diye benimde canima minnet tabikikaydirigubbakcemile3..
allah nasip etti sende hamile kaldin hayirlisiyla, ne malummus bebegin yasayabilecegi ne malum onun bebegin dogdugu zamana kadar yasayabilcegi???allah sanada bebegine de saglikli ve uzun ömürler versin bugün o laflari söyleyenler ilerde utansinlar..takma sen kafana allah büyük hamileligin tadini cikart böyle seylerle sinirlerini bozma hic
canim bence sen 10.haftayi bitir 11 e baslayinca git ki ikili testini de aradan cikartirsin..10 la 14.haftalar arasi ikili tarama testi yapiliomus..ben 10 a baslayinca gittim sadece idrar aldilar test icin bundan sonraki her seferde de idrar testi yapilcakmis..13.haftada yine randevum var ikili test icin gitcem...dedigim gibi bekle ikisni birarada cikartirsin...bide doktor teyze dedi bize iki gün önde gidiyomus benim ufaklik beauty ninde öyleydi galiba..acaba riskli bisey olusturumu ki? sormadim doktora da hic
slm kızlar dr a gıttım alttan baktı bebısımı gordummmmmmmmm cok kucuk rabbım korkularımdan uzak tutsun cok korkuyodum kızlar kesemı gene goremezsek dıye cok sukur bebısımı gordum ayyyyyyy cok guzel bı duygu ya baktı ıste hersey cok guzel dedı kesen olusmus dusuk tehlıken hıc yok dedı bebısın saglıklı olup olmadıgını daha anlamamız ıcın kucuk dedı haftaya gene bakalım dedı saglıkocagında tuzu yasaklamıslardı ya bana sımdıden tansıyon muhabbetınden ıdrar kan tahlılı ıstedı ıltıhabında yk ayrıca dedı seker kolestrol hıc bısı yok dedı haftaya gel gene bebegıne bakalım dedı tabıkı ona gıtmıcem benım dr kongredeymıs daha haberı yok hafta sonuna dogru ona gıdıcem ınsallah oda aynı seylerı solerde bebısımle olmaz dıyenlere ınsat donerız evımıze kızlar ne oldu bılıyomusunuz bızım kayınvaldeyle tasınırken sorunlarımız oldu ama 5 yıldır ben bu bebısın yolunu beklıyorum güya oda beklıyo hamıle oldugumu orendıgımızde haber verdı esım ne demıs bılıyomusunuz ıyı hayırlı olsun ama ben sevınemedım sevınmıcem zzaten hep sorunlu oldu tedavıyle oldu ne malum yasayacagı o yuzden doguma kadarda hıc bısı ozenıp yapmıcam demıs nasış zoruma gıttı sankı sen heveslensen heveslenmesen olmıcak bebek rabbım ıstedıkten ızın verdıkten sonra .yanı babannemız yıne yaptı yapacagını ılk golu attı cok sevınıyo anlayacagınız torun gelıyo dıye amannnnnnnn dusunmıcem onu o sevınmeye dursun napııım cokda tın bole ıste kızlar
slm canım ılk gebelıgımde tuvaletten gelemıodum ama bunda ole olmadı saece sabahın 4 nde falan kalktım haladaha ole gece sıkıstırıyor yanı ve belırtı olarakda sadece uykumda bacaklarımda kasılmalar oldu o kadar canım hıc bısı anlamadım yanı yenı yenıde uyku yapmaya basladıesercim sana bişey soracam hani adet olmaya yakın sık idrara cıkma idrarda yanma sancılar oluyorya bu ay senin onlar hiç olmadımı hamile olunca hiç bu sikayetler olmuyormu diger kzılarada sorayım..
asudecim canım ya sıkma canını dua ediyoruz sanada olucak ümidini kybetme nereye tayin çıkıo bak görüceksin herşey daha güzel olacak biz buraya geldiğimizde ben herkese açık olucam sölicem diyodum tedavi görüyoz diye eski okulumda sölemediğimden dedikodum yapıolıodu ve ben hissediyodum konuşulanları ve byrada psikolojim düzeldi bak elif aşılaması tutmadı ertesi ay kendiliğinden kaldı buradaki örnek olduğu için söylüyorum daha ne örnekleeer var inanki benim kadar umutsuz olamassın zamanının tadını çıkar çok arıcan bu günleri rabbim tez zamnda bizimkilere arkadaş versin arkadaşları çoğalsın inş.mekan değişikliğinde vardır bir hayır parıl ,sen, tramisu en yakında verirsiniz inş. müjdeleri
elifçim şimdi zor duruyorum bir hafta daha nasıl dayanayım ya ikilyi doğum hastanesi var orda yaptır diyo arkadaşlar bilmiom kafam karışık dok bana hiç idrar testi yaptırmadı bende çok merak ediyorum arada yanma oluyo enfeksiyon olabilir diye korkuyorum ama bu gidişimde zorlucaz eşim seren serengilin halini görünce bir celallendi doktora soracam ona bizi sallıyomu acaba diye baktık tatmin olmuyoz değiştiricez artık neyapalım ya elif bişey sorucam aşılamayı bu dok yaptıya bizden bişey mi bekliyor acaba hediye falan ya hemen almayı düşündük ama ayıp olurmu ya bizi terslerse diye korktuk baya bide ilk gidişimde sevinme daha gebelik kesinmi gibi anlamına gelecek şeyler söledi bişey yani kan testinden sona bile kötü ihtimalleri düşündü ama başta hatırlıyosan hiç sevinemedim hep teditgindim sayın dok sebeb neyse cicim ben hav-berdar ederim seni bebişin ne güzel önden gidiyo çabuk gelişp hemen gelicek annesi kollarına kayınvalidengilden de allah razı olsun ne güzel her bekar kıza bölesi nasip olsun şanslısın vesselam hadi öptümmm sizi bayyy
sorma parılcım beauty giriyor ama 15 tatilden sona asyacan hiç girmedi ben ona küstüm bıraktı gitti beauty canım benim zorlada olsa arada haberdar ediyor sen neler yapıosun bakalım[
Canım ben tedavi adına hiç birşey yapmıyorum öyle kös kös bekliyorum bir umut belki kendiliğinden olur diye aşılamayı düşünüyorum ama hala hayata geçiremedim neyse vardır herşeyde bir hayır inşallah onada gerek kalmaz.Asyacan neden uğramaz oldu anlamadım merakda ediyorum beautynin arasıra yazılarınuı görüyorum ama oda pek sık yok burada neyse canları sağ olsunda gerisi önemli değil Allah hayırlısıyla doğurmak nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?