Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay eserciim kızma ama ne gıcık kadın ya çekememiş belli tedavi ile olmadı deseydin kendiliğnden deseydin bence gönlü yok bişey almaya size böle bahane bildiriyor eşin ne dedi peki neyse evet rabbim korusun bebişini oda çatlasın sen beş yıldır mı istiyodun canım ayyyy ne güzel kavuştun muradına haftaya kalp atışını duyarsın canım dok üstüne düşeni yapmış ama bana idrar tahlili yaptırmadılardı soracam busefer gidişimde beni sallıyo ya haftayda biz gidicez bakalım ne dicek hadi kendine ve bebişe ii bak kolay bulmadık onları çünkü

canim hayirli olsun bu mutlulugu sende yasadin coksükür.kalbini duymadiniz mi nekadarlik oldun simdi?
kayinvaliden de harbiden golü atmis yani, benimki duydugunda sevincten aglamisti kayinbabam gitti pasta aldi kutladik,hergün arayip halimi hatrimi soruyolar,kayinvalidem hep diyo siz sadece bezini mamasini alin kalan herseyi ben alicam diye benimde canima minnet tabikikaydirigubbakcemile3..
allah nasip etti sende hamile kaldin hayirlisiyla, ne malummus bebegin yasayabilecegi ne malum onun bebegin dogdugu zamana kadar yasayabilcegi???allah sanada bebegine de saglikli ve uzun ömürler versin bugün o laflari söyleyenler ilerde utansinlar..takma sen kafana allah büyük hamileligin tadini cikart böyle seylerle sinirlerini bozma hic

canim bence sen 10.haftayi bitir 11 e baslayinca git ki ikili testini de aradan cikartirsin..10 la 14.haftalar arasi ikili tarama testi yapiliomus..ben 10 a baslayinca gittim sadece idrar aldilar test icin bundan sonraki her seferde de idrar testi yapilcakmis..13.haftada yine randevum var ikili test icin gitcem...dedigim gibi bekle ikisni birarada cikartirsin...bide doktor teyze dedi bize iki gün önde gidiyomus benim ufaklik beauty ninde öyleydi galiba..acaba riskli bisey olusturumu ki? sormadim doktora da hic

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
canım suan 5 haftalıgız kalp atısını haftaya dınleyecek nasıpse aman kayınvalıdem bana ozenmedı kı torun ıcın ozensın almaz kız bısı zaten gecen seferde heyecanlanmadı mutlu olmamıstı zaten aman cokda tın ya ınsan bunu duyunca nebıleyım sesı tıtrerr sevınmedıgını hıssettrmeye calıssa bıle dımı karı ole ruhszu kı ne sesı degıstı ne gozlerı doldu ne dogru duzgun hayırlı olsun dedı zaten daha dun geldıler bıze ondan oncede sadece ogluna hayırlı olsun dedı banada dun yarım agızla aman sankı o demese nolcak dımı ınsan deger verdıgı kızıden umdıgınu bulamayınca uzulur ben o nıye bole yapıyo bıle demedım cunku senelerdır ole o bızım mutluluklarımız ı sadce mahvetmeyı zehır etmeyı bıldı bu zamana kadar allaha havale edıyorum yarın sevmeye dıye alır kucagına elbet

canım dogruu soyluyosunda daha kendı dr umun haberı bıle yok ben parlodel kullanıorum sut hormöonu ıcın onu belkı keser bu gttıgım dr sakın alma o hapı dedı yanı bıde ılkı dustu ya benım genede bı gıdeyım gorsun o hapı konusayım dıyorum test yapıldı ya bana yapmaz sanırım taramalara kadar zaten

elifçim şimdi zor duruyorum bir hafta daha nasıl dayanayım ya ikilyi doğum hastanesi var orda yaptır diyo arkadaşlar bilmiom kafam karışık dok bana hiç idrar testi yaptırmadı bende çok merak ediyorum arada yanma oluyo enfeksiyon olabilir diye korkuyorum ama bu gidişimde zorlucaz eşim seren serengilin halini görünce bir celallendi doktora soracam ona bizi sallıyomu acaba diye baktık tatmin olmuyoz değiştiricez artık neyapalım ya elif bişey sorucam aşılamayı bu dok yaptıya bizden bişey mi bekliyor acaba hediye falan ya hemen almayı düşündük ama ayıp olurmu ya bizi terslerse diye korktuk baya bide ilk gidişimde sevinme daha gebelik kesinmi gibi anlamına gelecek şeyler söledi bişey yani kan testinden sona bile kötü ihtimalleri düşündü ama başta hatırlıyosan hiç sevinemedim hep teditgindim sayın dok sebeb neyse cicim ben hav-berdar ederim seni bebişin ne güzel önden gidiyo çabuk gelişp hemen gelicek annesi kollarına kayınvalidengilden de allah razı olsun ne güzel her bekar kıza bölesi nasip olsun şanslısın vesselam hadi öptümmm sizi bayyy

kızlar artık pek uğramıyorum buralara,tüp bebek hüsranımdan sonra biraz uzakta kalmak istiyorum.tedavide aldığım kiloları selülitleri falan dert ederek acımı unutmaya çalışıyorum. benim dışımda herkes bebek bekliyor sanırıml.Allah hayırlısıyla Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
son bir ayda etrafımda hamişler iyice arttı. tam sayıyı bilmiyorum ama 15 falan oldu.enson 8di.herkes erkek bekliyor,daha hiç kız duymadım.inşallah birgün benimde bebişlerim olur.geçen eski bir melektaşım ""ay ne tembelsiniz çocuk yapamadınız 2 sene oldu deyince "bende "çocuğumuz olmuyor"dedim.10 gün sonra tayin yerimiz belli olacak ve gittiğimiz yerde herkes "hoş geldiniz,bebek yok mu?"diyecek.şimdiden geriliyorum.çocuk görünce bile ağlar oldum.inşallah toplarım yakın zamanda.

esercim sen hic moralini bozma ne demekmiş tedaviyle olur düser sacmalamasın Allahımıza cok sükür herkesin burda tedaviyle oldu hepside cok saglıklı masallah seninkide öyle olacak bosver sen onu tadını cıkar.

esercim sana bişey soracam hani adet olmaya yakın sık idrara cıkma idrarda yanma sancılar oluyorya bu ay senin onlar hiç olmadımı hamile olunca hiç bu sikayetler olmuyormu diger kzılarada sorayım..

esercim sana bişey soracam hani adet olmaya yakın sık idrara cıkma idrarda yanma sancılar oluyorya bu ay senin onlar hiç olmadımı hamile olunca hiç bu sikayetler olmuyormu diger kzılarada sorayım..
slm canım ılk gebelıgımde tuvaletten gelemıodum ama bunda ole olmadı saece sabahın 4 nde falan kalktım haladaha ole gece sıkıstırıyor yanı ve belırtı olarakda sadece uykumda bacaklarımda kasılmalar oldu o kadar canım hıc bısı anlamadım yanı yenı yenıde uyku yapmaya basladı

asudecim canım ya sıkma canını dua ediyoruz sanada olucak ümidini kybetme nereye tayin çıkıo bak görüceksin herşey daha güzel olacak biz buraya geldiğimizde ben herkese açık olucam sölicem diyodum tedavi görüyoz diye eski okulumda sölemediğimden dedikodum yapıolıodu ve ben hissediyodum konuşulanları ve byrada psikolojim düzeldi bak elif aşılaması tutmadı ertesi ay kendiliğinden kaldı buradaki örnek olduğu için söylüyorum daha ne örnekleeer var inanki benim kadar umutsuz olamassın zamanının tadını çıkar çok arıcan bu günleri rabbim tez zamnda bizimkilere arkadaş versin arkadaşları çoğalsın inş.mekan değişikliğinde vardır bir hayır parıl ,sen, tramisu en yakında verirsiniz inş. müjdeleri

tatlım sağol desteğin için.bende bebeklerinize hayırlı kavuşun diye dua ediyorum.tayin nereye çıkacak bilmiyorum.mayısta belli olacak.deniz kenarlarını yazdık.burada ve ankarada herkese kistlerimden bahsettim.eşimin morfoloji sorunundan pek bahsetmedim.herkes çikolata kistini,şu heray oluşan basit kistlerden sanıyor.inanmıyorlarmı,tüp bebek yaptığımızı söylemedim kimseye,tedavi sonrası 3 kg aldım ondan mı ...bilmiyorum.tedavi basit kist yapmış,bir de onun için doğum kontrol hapı kullanıyorum.bilmiyorum ne olacak.inşallah bizlerde evimizin neşesi olacak evlatlara sahip olabiliriz.evde yalnızken üst kattan ikiz çocukların sesi,alt kattan bebek sesi,camdan bakıyorum hamişler yürüyüş yapıyor.önden nikahlanan ve henüz aynı evde yaşamayan 2 arkadaş bile hamile.onların göbüşlerini falan sevince çok mutlu oluyorum.içim kıpır kıpır oluyor ama sonra yalnız kalınca düşen bebeğim doğsa 1 yaşına yaklaşmış olacaktı,kimyasal gebeliklerim tutsa şukadar aylık olacaktı,...diye geli veriyor aklıma..bahar geldi ve ben iyice duygusallaştım. umarım çabuk toplarım.geçen yıl bu durum 1 ay sürmüştü umarım bu sene çok uzamaz.

Asudeciğim mevlam sanada en kısa zamanda bir evlat nasip etsin ne olur üzme kendini bu kadar

Mevlam bana açılan elleri boş çevirmekten ar ederim diyor inşallah senide boş çevirmeyecek .

En kısa zamanda seninde müjdeni almayı Rabbimden diliyorum dualarımdasın unutma.

Buaralar dilime dolanan zekeriya a.s duasını sanada yazmak istedim "Rabbi hebli minessalihin"
"Rabbim bana salihlereden bir evlat hibe et"amin.

Burayada daha sık uğra ben özler oldum hepinizi beauty, asyacan pek uğramıyorlar sende aynı
birtek benle mevzey kaldık gelin artık yaa.

sorma parılcım beauty giriyor ama 15 tatilden sona asyacan hiç girmedi ben ona küstüm bıraktı gitti beauty canım benim zorlada olsa arada haberdar ediyor sen neler yapıosun bakalım

asudecim canım seni en çok biz anlarız hepimiz geçtik bu yollardan giden bebişlerin için diyecek bişey bulamıyorum ama düşünsene gebe kalabiliyosun bunu hiç tadamıyanlar var ben hiç tadamıcam diyodum ama rabbim ol dedimi gerisi hikaye ya bebişin doğsaydıda allah korusun ileriki yaşlarda ona bişey olsaydı o acının tarifi olabilirmi ki canım herşeyde vardır bir hayır seninde olacakkkkkk rabbim dualarımızı boş çevirmesin inş. ben çok inanıyorum buna sona aman niye bu kadar üzülmüşüm diyecen hadi cicim öptüm

canim kocisim izinli bugün evde bilgisayari mesgul ediodu zorla kaldirdimalkisalkisalkis

zaten bu hafta bitti canim p.tesiden sonra git ki 11.haftaya baslamis olursun...enfeksiyon falan öyle seyleri düsünme yaa doktor kontrol yapmiyo mu sana ultrasona girdiginde bana yapio ...canim ben asilamayla hamile kalsaydim bizde bir hediye yada bir cicekle tesekkür edicektik yada dogumdan sonra burda herkes bebegin resimlerini gönderiyo tesekkür ediyo tüp bebek merkezinde hep öyleydi ama türkiye deki doktorlar nasil bilmiyorum..ama eger seni salliyo diye düsünüyosan bence yeni birini bul onu birak sonucta mecbur degilsin ona gitmeye memnun degilsen iyi birileri vardir mutlaka kaldiginiz yerde
seninde raporun bitti galiba ,hadi kendine bebisine dikkat et ben 3 gün ugrayamayabilirim koncam izinli bilgisayar onun himayesinde oluo

asudecigim insallah icinde bulundugun durum bir an önce gecer.
hepimiz gectik bu yollardan ama senin aklina gelen düsen bebeklerin daha cok icini yakar tabiki allah sana sabir ve dayanma gücü versin.
hayirlisiyla en kisa zamanda sende kavusursun yazacak bile birsey bulamiyorum inancini hic kaybetme allah kulun nasip etmeyecegi sey icin dua ettirmezmis, insallah bu sabrin sonu seninde mutlulukla bitecek

elifcim yani ayıpmı ettim ben hediye almamakla biz çok istedik ama dedimya belli olmas bakalım sağlıklımı gibi laflaredince işte kötüsünü düşünüp salak gibi hediye alma istemedim yani kese var ama bebiş yoksa gibi şeyleri bize düşündürdü o yüzden cimrilik kesinlikle değil cesaret edemedik hani gelin güvey olma derler ya ben ilk gittiğimde şikayetlerimi söleyince sen de daha ne varki hamilelik havalarına giriyosun dermiş gibiydi tamam kan testine göre gebesin ama ....yani ilk heyecanımı yaşayamadım hayatdaki dok olsa uçardı resmen ya anlatabildimmi bilmiyorum ama böle işte idrar testi yapmadı canım hiç ama vefa borcum var bir kere ne yapayım bırakamam gibi gelio sence bu gidişimde bişey alsam ayıp olurmu yada ne alayım dok yaşlıca bir bey öle orta yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…