elifcim yani ayıpmı ettim ben hediye almamakla biz çok istedik ama dedimya belli olmas bakalım sağlıklımı gibi laflaredince işte kötüsünü düşünüp salak gibi hediye alma istemedim yani kese var ama bebiş yoksa gibi şeyleri bize düşündürdü o yüzden cimrilik kesinlikle değil cesaret edemedik hani gelin güvey olma derler ya ben ilk gittiğimde şikayetlerimi söleyince sen de daha ne varki hamilelik havalarına giriyosun dermiş gibiydi tamam kan testine göre gebesin ama ....yani ilk heyecanımı yaşayamadım hayatdaki dok olsa uçardı resmen ya anlatabildimmi bilmiyorum ama böle işte idrar testi yapmadı canım hiç ama vefa borcum var bir kere ne yapayım bırakamam gibi gelio sence bu gidişimde bişey alsam ayıp olurmu yada ne alayım dok yaşlıca bir bey öle orta yani
asudecigim insallah icinde bulundugun durum bir an önce gecer.
hepimiz gectik bu yollardan ama senin aklina gelen düsen bebeklerin daha cok icini yakar tabiki allah sana sabir ve dayanma gücü versin.
hayirlisiyla en kisa zamanda sende kavusursun yazacak bile birsey bulamiyorum inancini hic kaybetme allah kulun nasip etmeyecegi sey icin dua ettirmezmis, insallah bu sabrin sonu seninde mutlulukla bitecek
Asudeciğim mevlam sanada en kısa zamanda bir evlat nasip etsin ne olur üzme kendini bu kadar
Mevlam bana açılan elleri boş çevirmekten ar ederim diyor inşallah senide boş çevirmeyecek .
En kısa zamanda seninde müjdeni almayı Rabbimden diliyorum dualarımdasın unutma.
Buaralar dilime dolanan zekeriya a.s duasını sanada yazmak istedim "Rabbi hebli minessalihin"
"Rabbim bana salihlereden bir evlat hibe et"amin.
Burayada daha sık uğra ben özler oldum hepinizi beauty, asyacan pek uğramıyorlar sende aynı
birtek benle mevzey kaldık gelin artık yaa.
asudecim canım seni en çok biz anlarız hepimiz geçtik bu yollardan giden bebişlerin için diyecek bişey bulamıyorum ama düşünsene gebe kalabiliyosun bunu hiç tadamıyanlar var ben hiç tadamıcam diyodum ama rabbim ol dedimi gerisi hikaye ya bebişin doğsaydıda allah korusun ileriki yaşlarda ona bişey olsaydı o acının tarifi olabilirmi ki canım herşeyde vardır bir hayır seninde olacakkkkkk rabbim dualarımızı boş çevirmesin inş. ben çok inanıyorum buna sona aman niye bu kadar üzülmüşüm diyecen hadi cicim öptüm
elifcim yani ayıpmı ettim ben hediye almamakla biz çok istedik ama dedimya belli olmas bakalım sağlıklımı gibi laflaredince işte kötüsünü düşünüp salak gibi hediye alma istemedim yani kese var ama bebiş yoksa gibi şeyleri bize düşündürdü o yüzden cimrilik kesinlikle değil cesaret edemedik hani gelin güvey olma derler ya ben ilk gittiğimde şikayetlerimi söleyince sen de daha ne varki hamilelik havalarına giriyosun dermiş gibiydi tamam kan testine göre gebesin ama ....yani ilk heyecanımı yaşayamadım hayatdaki dok olsa uçardı resmen ya anlatabildimmi bilmiyorum ama böle işte idrar testi yapmadı canım hiç ama vefa borcum var bir kere ne yapayım bırakamam gibi gelio sence bu gidişimde bişey alsam ayıp olurmu yada ne alayım dok yaşlıca bir bey öle orta yani
merhaba arkadaşlar kullandığım iğnenin tanımını öğrenmek isterken bu siteyi gördüm ve üye oldum ben 10 aylık evliyim gebe kalmak için tedavi oluyorum adetimin 5 günü klomen kullandım ayın bu16'sında ovitrelle iğnesini yaptı dr.'um şimdi bekliyorum bana dua edin allah kimseye evlat acısı vermesin,evlatlarıyla sınamasın.:Saruboceq:
canım aramıza hoş gedin, inşallah bir an önce bebişine kavuşursun.Senin kaç yumurtan oluşmuştu canım.
inşallah rabbim herkese bebiş nasip ederİnşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın nergiz55 benim yumurtalarım 2 tane 16.5 di inşallah olur :uhm:
canım 18 mm aşşağıya iğne vurulmuyor bildiğim yani bende kullandım 3 ay boyunca prosüdür buydu neyse ama inşallah hamile kalmışsındır bile ve uğraşmana gerek kalmaz Rabbim hayırlısını versin .
bende biliyordum ama dtr. iğneyi kolumdan vurdu 2 tane iğneydi raporla aldım 1 tanesini vurdu ikincisini vurmadı bunu anlamadım 5 günüm kaldı umarım rabbim hayırlısını verir ama hep şuna dua ediyorum eğer hayırlı evlat olacaksa geksin amin
11 gunde 16 olması demek kı bı ıkı gune kdr catlar yumurtaların cnm hayırlısı bakalım cnmallah hakkınızda hayırlısını wersın dualarınızı kabul etsın cnm inşallah hamiş olursun bu ay .....bende bugün doktora gittim kızlar 11.gün. 2 yumurtam oluşmuş 16mm çapında iyimiki bu? Doktor yakında yumurtlayacaksın dedi gün aşırı ilişki önerdi inşallah tutar ya.
cnm geçmiş olsun ya maşallah walla nazar degmiştir cnm ya mılletın gözü göz diil bu dewırde walla dıkkat et kendıne bol bol dua et cnm benımde dualarım senle we bebişinle .......tramisu olurmu canım öle şey sarmazmı muhabbetin ya ben 3 gündür fenayım annem bana nazar değdirdi öğürüyor vaziyetteyim 2.5 aylık başladı allah allah ya böle gider sanıyodum dün ağzımı gözümü sardım yemek yapayım artık dedim ama akşamım mahvoldu kocişim sen daha yapma diyo bişey değil milletin içinde olucak diye korkuyorum rezillik diz boyu neyse bende böle ben srekli girip bakıyom ama sen yooksun be gülüm pek göremiyorm kendi kendimede yazmak istemiyorum hadi canım öptüm diğer kıslar sizde yanlız bırakmayın bakim topici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?