Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hamile kalınca doktora bişey almak mı gerekiyomuş.Ah bi kalsam koşo koşa alırım ama hiç kalamadım ki.Canım sen bence acele etme hediye için 3 aylık bi olsun bence. Ya düşük falan olursa Allah korusun.

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat..............
--maat................
--boncukx...........
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--dila_naz...........
--özlem1415.......
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim...........
--ebrusko1982....
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......

--nergis55.........
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty................... :CüvCüv:kiz
2)asyacan7...............:CüvCüv:erkek
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53.................:CüvCüv:
6)sevil78....................:CüvCüv:
7)beryal.....................:CüvCüv:
8)EliFatihEFU.............:CüvCüv:
9) mevzey...................:CüvCüv:
10) 26eser26....................:CüvCüv:

birtanem dualarınızı eksik etmeyin,karnınızda meleklerinize biran önce kavuşun inşallah.namazlarda kendime de sizlere de dua ediyorum .Allah kimseye bulduğunu kaybettirmesin.evlat acısıyla,evlat üzüntüsüyle sınav etmesin bizleri.
yaza belki kistlerimi aldırtırım ve 2010da da tekrar tüp bebek deneriz.Allah hayırlısını versin,daha zor şeylerle sınav etmesin.
arada bir uğrarım,güzel haberlerinizi bekliyorum:CüvCüv:

canım inanmayacaksın bugün Türkçesinden Kuran okuyordum.Enbiya suresini okurken Hz Zekeriya ve Hz İbrahim in başına gelenler ettikleri dualar içimi öyle bir etkiledi ki,Hz Zekeriya nın hayatını açtım okudum az önce ve dualarının hepsini bilgisayara kaydettim.
inşallah Rabbim bize de nasip eder.iyi ki varsınız.ara ara girip güzel haberlerinizi alıcam.sürekli gelmeyince darılmayın hepiniz kalbimde dualarımdasınız.

birtanem çok haklısın,Allah kimseye evlat acısı taddırmasın.hepiimiz az çok aynı yoldan aynı sınavdan geçiyoruz.inşallah bende niye bukadar üzülmüşüm derim.veee inşallah evlerimize mutluluk,neşe,huzur getirecek evlatlara sahip oluruz.

canim böyle durumlarda vefa borcu yerine sana kendini daha iyi hissettiren vede seninle daha iyi ilgilenen bir doktor lazim...bence dogumdan sonra bebeginin güzel cekilmis bir resmi ve $ik bir kravat olabilir mesela alir doktorunuza gider tesekkür edersiniz....burda öyle yapiolar hep bebeklerinin resimlerini yaptirip tesekkür ediyolar tüp bebek merkezindeki doktorumun odasi yeni dogmus resimlerlerle doluydu..bide bizim burda bisey daha var tedaviyle hamile kalinca ilk kan testini yapiyolar ve seni kendi kadin dogumcuna geri gönderiolar hamilelik sürecine bakmiyo tedavi oldugun merkez..sizin orda birazcik baska oluyo

merhaba arkadaşlar kullandığım iğnenin tanımını öğrenmek isterken bu siteyi gördüm ve üye oldum ben 10 aylık evliyim gebe kalmak için tedavi oluyorum adetimin 5 günü klomen kullandım ayın bu16'sında ovitrelle iğnesini yaptı dr.'um şimdi bekliyorum bana dua edin allah kimseye evlat acısı vermesin,evlatlarıyla sınamasın.:Saruboceq:

canım aramıza hoş gedin, inşallah bir an önce bebişine kavuşursun.Senin kaç yumurtan oluşmuştu canım.

günaydın nergiz55 benim yumurtalarım 2 tane 16.5 di inşallah olur :uhm:

canım 18 mm aşşağıya iğne vurulmuyor bildiğim yani bende kullandım 3 ay boyunca prosüdür buydu neyse ama inşallah hamile kalmışsındır bile ve uğraşmana gerek kalmaz Rabbim hayırlısını versin .

bende biliyordum ama dtr. iğneyi kolumdan vurdu 2 tane iğneydi raporla aldım 1 tanesini vurdu ikincisini vurmadı bunu anlamadım 5 günüm kaldı umarım rabbim hayırlısını verir ama hep şuna dua ediyorum eğer hayırlı evlat olacaksa geksin amin

slm kızlar ya yıne az az gırmeye baslandı hatta eserde hamiş olduktan sonra hiç gırmedı tabı sarmıo dımı hamişler muhabbetlerımız artık aaaa cok kırılırım ama kızlar ya nası gıdıo gunlerınız nasıl gecıo anlatın bakalım .....

bende bugün doktora gittim kızlar 11.gün. 2 yumurtam oluşmuş 16mm çapında iyimiki bu? Doktor yakında yumurtlayacaksın dedi gün aşırı ilişki önerdi inşallah tutar ya.

tramisu olurmu canım öle şey sarmazmı muhabbetin ya ben 3 gündür fenayım annem bana nazar değdirdi öğürüyor vaziyetteyim 2.5 aylık başladı allah allah ya böle gider sanıyodum dün ağzımı gözümü sardım yemek yapayım artık dedim ama akşamım mahvoldu kocişim sen daha yapma diyo bişey değil milletin içinde olucak diye korkuyorum rezillik diz boyu neyse bende böle ben srekli girip bakıyom ama sen yooksun be gülüm pek göremiyorm kendi kendimede yazmak istemiyorum hadi canım öptüm diğer kıslar sizde yanlız bırakmayın bakim topici

Ben hiç kolumdan vurulmadım seninki hangi iğneydi acaba benimki Prengly 5000 di sanırım.Benimde bu cuma adet olmama gerekiyor yine belirtiler başladı ufff.

bende bugün doktora gittim kızlar 11.gün. 2 yumurtam oluşmuş 16mm çapında iyimiki bu? Doktor yakında yumurtlayacaksın dedi gün aşırı ilişki önerdi inşallah tutar ya.
11 gunde 16 olması demek kı bı ıkı gune kdr catlar yumurtaların cnm hayırlısı bakalım cnmallah hakkınızda hayırlısını wersın dualarınızı kabul etsın cnm inşallah hamiş olursun bu ay .....

cnm geçmiş olsun ya maşallah walla nazar degmiştir cnm ya mılletın gözü göz diil bu dewırde walla dıkkat et kendıne bol bol dua et cnm benımde dualarım senle we bebişinle .......
olsun be cnm hersey gecer bak 2.5 ayı atlattın bız daha başlayamadık bıle napalım kısmet bakalım cnm ya bende gırıyorum hep ama kımse olmayınca bende kendı kendıme yazmıyorum ama artık yazayım barı ya bak benı de arayan gözler warmış :) :) :)
sen yazıosun hep tabııkı cnm benım sıtemeım esere idi o artık hiç yazmıo buraya ona dıyorum ben canım
tekrar tekrar maşallah sana we bebişe cnm cok cok öptüm sizi kendınıze cok iii bakım nazar boncugunu we duayı eksık etmeyın cnm yeter.......

bende varim bende bende devamli okuyorum yazilanlari ama bana laf düsmedigi icin pek yazmiyorum
zaten mide bulantisi uyku hali pek rahat birakmiyo beni....birkac gündür bulantilar azalmisti tamam dedim 3 ayin sonuna gelioz gececek herhalde ama busabah yine basladi feci bir sekilde
bu arada kizlar siz bilmiyosunuz daha ben tr ye geliom haziranin 15 inde 1 ayligina
gelemem diye hayiflaniyodum ama biletim hazir bile, anacigim bana yemekler yapcak bol bol taze meyve sebze yicem . denize giricem 1 ay süper gecicek..danalar gibi dönerim artik buraya kilo almis bir sekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…