Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
elicim gözün aydın adına çok sevindim benim 2 ayım var neredeyse anamın yanına gitmeye mide bulantılarını sorma akşam afedersin tuvalete gittim ağzımı biri açtı sanki mahvettim ortalığı erik ve dondurma yiyorum ondan oluyo diyolar ama canım başka bişi istemiyor ne yapayımyani 3 . ayda başladı benimkilerde allah sonumuz hayretsin tezden geçer inş. yoksa yaz meyveleri yiyemicem annemlerde dikkat etmeliyim orası kalabalık kardeşlerim falan insanın iştahı açılıoama almamam lazım çok zaten o zaman yuvarlanarak gelirim bilet almama gerek kalmaz

elifcım cok sewındım ya bak cok istıyordun zaten allah bı aksılık rahatsızlık cıkartmadan gıdıp donmeyı nasıp etsın inşallah cnm bol bol yıyın walla maşallah sanada mewzeyede ..
mewzey cnm cok guldum sana ya walla sauan o kdr moralım bozukkı anlatamam test sonucunu aldım da ama benı cok guldurdun otobuse gerek kalmadan yuvarlancan ha :roflol::roflol::roflol:..

benimde 8 haftadan sonra basladi bulantilarim bu gün iki kez cikarttim yinede rahat degilim ama sanki her an kötü seyler olcak gibi mutfaga gittigimde ...bende bugün buldum erigi 500gr erige 4 € para verdim ama olsun gelecege yatirim oldu:sm_cool:
hepsini yedim sayilir simdi gaz yapicak kesin dokunucak..canim dondurma mideni üsütmene neden olabilir ben birkez yedim yedigimi hep bogazimda hissetim daha yemiyorum dondurma zaten tatli canimda cekmiyo
hic kilo aldin mi sen 2,5 ay icinde...sen hele anneni gör bak ne iyi gelir sana sadece yaninda olmak bile iyi gelir gibime geliyo..3 aydan sonra baslarsin düzelmeye insallah az kaldi canim birazcik daha sabir kavusmak icin bukadar caba harcadik simdi naz yapmak yok:teselli:

insallah cikmaz canim doktoruma sormadim daha izin olayini ama hesapadim 17.haftanin sonunda gelicez 21 in sonunda dönücez ikili test üclü test hepsi burdayken yapilmis olcak yani..zaten cok sükür hersey yolunda gidiyo ..ikinci trimestera gecmis olcaz ozamanda en güzel zaman olcak benim icin allah in izniyle, ailemi görcem cok güzel olcak cookkkk:sm_cool::sm_cool::dance::dance:

sen hangi testin sonucunu aldin da üzüldün ne oldu bildigim kadariyla bu ay bisey yapmamistiniz..adetin mi geldi

elifçim gçen hafta 10 liradan alıyodum eriği bu hafta 4 e düşmüş ben en az 1kg alyorum yiyorum hepsini ne yapayım zaten çok severim dondurmada şu magnum reklamı beni baştan çıkaryor ya ama bugün yemicem artık sabredebilirsem akşam haşlanmış patates ve sade bulgur pilavı yedim ne yapayım salçada enim lite dışı oldu bakalım geçer inş. yoksa sağlıklı bişey yiyemicem birde sen ceviz yiyomusun şiddetle tavsiye ediyolar ama en başta yedim bademde onlarda çıktı hayatımdam balıkta ne yapıcam ya çocuğumun akıllı olması için şart yemem . Dediğin gibi annemizin yanında olmak tabiki ii gelecek kıs kardeşim alese girip yanıma gelecek biras ona naz yaparım gelmeden ayyy bir tatil gelse ha bu arada teyzeleri bugün kısmetse bebişimizi görücez inş.allahım inş. sağlıklı bir şekilde büyümüştür hiç uyumadım ya heyecandan birde bacaklarımı temizledim akşam anam mahvoldum eskiden acımazdı şimdi kıvanıyorum ya yokmu bu işe bir çare

he elifçim bir sorunu kaçırmışım kilo almadım ama sabah tartılmam lazım daha emin olmak için şimdilik bişi yok kasım annelerini göbüşleri çıkmış ama kıskandım walla ama benim zaten göbüş var arkadaş belli olmaya başkladı dedi bilmem ki birde dok beni tartmıyor inş. tartmaz çünkü kompleksliyim bennnn bu konuda

zeynepim cok fazla dondurma yeme hizli kilo aldiriyomus....an hafif tatli ama yinede besleyici hem bebise de bir faydasi yoktur herhalde ona iyi gelen saglikli seyler tüketmeye gayret et..ben birkac gündür yemek yapabiliyorum hep yaptiklarimdan yiyorum ki ev ymegi olsun bebege iyi gelsin diye....
ayy sorma yaa kasim annelerinin göbekleri cikmis bende de hala belirgin bisey yok sadece alt karnim belli sanki gazim varmis da siskinlik yapmis gibi duruyo..esim disardan bakinca belli oluyo diyo ama hala oturunca göbegim iki kat oluyo hamislerin tek kat olmasi gerek :)bende hic balik yemedim yaa ceviz bademde yemiyorum baliga dayanamiyorum kokusuna ama digerlerinide canim cekmiyo..belki 3 aydan sonra baslarim yemeye cünkü sart saglikli besleyici seyler
bu senin 3. doktor kontrolün demi bak annesi nasil büyüdü görceksin..sansin varsa hareket bile eder...niye doktorun seni tartmiyo ki degis o doktoru bak bensana diyorum..ikili testini de yapirican galiba bugün hayirli haberlerle dönersin insallah

bıldıgınız gıbı ben bu ay hıc bısıy yapmamıstım ama benm adetım tam bugun 23 gun gectı ıdrarda cıkmadı dr gıttım ama kan testı yap dedı ben de nasılsa yok dıe hep erteledım ama dun cesaretımı toplayıp yaptım kan testı we n egatıf yanı bende salaklık ne olmasını beklıyordum kı yanı neyse işte dr da şimdi bı hafta yokmus kongreye m ı ne gıtmiş pazartesı anca gıdıcem we ne yapcaksa yapıcak artık bu ay es mı gectı yumurtam mı olusmadı bılmıyorum yada ıyıce tembellıge alıstık ılaclar falan ıyıce ayarım kactı yanı ılk kes boole oluyor en cok 11 gun gecıkmıstı oda 1.5 yıl once falan zaten o sıkayetle gıtmiştim sonra ılaclar falan arada ben yıne 2-3 ay ara werdıgım olmustu ama bu kdr gelmemezlık olmamıstı we hala yok yanı dıs gebeşlıkten falan supelendım we korktum ama ama dun emın oldum degerım 0.57 dolayısı ıle dıs bıle olsa cıkardı yanı işte oyle yanı iyice dengem bozuldu bu ara 3 kg werdım ben onun etkısı olmus olabılırmı we elma sırkesı ıctım kılo wermek için tek neden olarak onu goruyorum başka ne olmus olabılırkı sızce ???

kızlar o kadar karamsarlık,hassaslık ve ağlama hamile olduğumdanmış.dün düşük yapınca öğrendim.bbeğim olabiliyo diye sevindim ama dr onu çöpe attığında çok kötü oldum. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. şimdi yatıyorum.isyan etmeyeceğim,keşke demeyeceğim,sadece drların bile doğal yolla tesadüf dedği ilk gebeliğim den sonra 2. gebeliğimde de düşük olması hem umut hem acı verdi. tramissu üzülme aynı şeyleri bende yaşadım.seninle alakalı hiç birşey yok.geçen yıl bana da oldunaynısı.Allah verecek ama uğraştırıyor.
hamişlerrr sizlerin güzel haberleri bana umut oluyor.

asudecim şoka girdim gerçektenmi canım ya ayyyy çok üzüldüm şimdi allahım en yakın zamanda 3. verir oda senle kalır inş. ya canım ya allahım sabır versin ii haberlerini bekliyorum

tramisucum canım sna yakıştırmıyorum böle karamsarlığı sen umut doluydun benim öle ne günlerim geçti dok çıkarken ağlıyordum herkes bana bakıyordu günlerce hamileymişim gibi dolanıp sona hayal kırıklığına uğruyodum ya canım böle işte geçecek inan biraz sabır gülüm sona kendine aman ne kızmışım diyeceksin tamammı ciicm öptüm

Teyzeleri sizide biraz sevindireyim benim sıpayı gördüm walla eşimede banada erkek gibi geldi yani pembe kıyafetleri unutayım başta sakin sakin duruyodu dok çok ayrıntılı baktı cd bile verdi dok hareket etmiyor pek dedim senmisin diyen ayyy çıldırmış gibi çakılıp duruyodu ayy bu büyüyünce beni ii tekmeler ha afacana benziyo.neyse boyumuz 3.39cm miş jelibon kadar yani kulakları bile belli ay çok mutlu olduk dok rutin kontroleri konusunda nasıl sen gözden kaçtın dedi idrar kültürü ve rubelle toxoplasma troid testleri yapıldı cumartesi alıcam sonucu yani söylemesek bişey yok ama bu sefer çok ilgilendi doktorcuğum tansiyonum 10 6 çıktı en çokta folik asit ve glukofeni bıraktığıma sevindim noral tüp kapandı gerek kalmadı dedi aaa en çok sevindiğim bu değildi yasaklar bittiiii böle teyzeleri biz size siz bize dua edin olurmu????ÖPTÜK SıZı

ay cnm ya ben kolay kolay aglayamam aslında ama ASUDCIM yazdıgını gorunce gozumden yas aktı walla ya kk boyle bişiy işte sızı tanımıyorum belkıde hıc tanımayacagım ama her zaman herseyınızı paylaşmaya hazırım we benımde en buyuk destekcım we moral kaynagım sızsınız ya asudecım allahın takdırı ınan kı cok uzuldum kendım ı unuttum ama en azından hamile kalablıyorsun bı dahakı seferde kendılınden gelıcek bebişin sana we omur boyu saglıkla senle kalıcak cnm uzulme ıdcem ama ne fayda olucak bu acın ınan kı azalıcak we bebişini aylar sonra kucagına aldıgında bı tebessumle hatırlayacaksın cnm ya ......

MEVZEYCİM cnm senın adına da cok seıvındım walla cnm ya allah bızede o gunlerı gormeyı nasıp etsın inşallah canm ya haklısın aslında ben delı doluyumdur kolay kolay takılmam ama bılırsın bazen olur ya bazı anlar gelır işte yıne o anlardayım ben ya ama gecıyo be cnm az kaldı yarına hiç bişeyım kalmaz hele bıde bu aksam kocişle cıkıp bı dolasyım ohh bıseyım kalmaz napalaım bı sekılde moral bulmak we sabretmek zorundayız en azından allahın ısterse werecegının farkında olan ınsanlarız cok sukur kı allah daha beter dert wermesın ınsallah benımde olucak olmaz dedıgım umutsuzluga kapıldıgım gunlere inat bı gun bende HAMİLEYIM dıyebılecegım buna ınanıyorum bende sizi kocaman öpüyorum we dualarım sızınle cnm kendınıze cok ıyı bakın yegenız uzmuyo bak senı hiç şikayetlere başlama cnm tatlı tekmeler onlar allah karnından 9 ay boyunca tekmelerı eksık etmesın cnm :Saruboceq:
ay ne cok yazdım walla arada acılıo cenem benımde neese goruısuruz kızlar.......ŞenizŞenizŞeniz

asudecim canim cok üzüldüm yaa neden hep böyle oluyo peki genetik bir problem mi var..ne desem bilemedim gercekten allah sana sabir versin tez zamanda kucagini bebislerle doldursun insallah..metanetli olman cok güzel daha cabuk atlatirsin ALLAH yasadiklarini unuttursun ve seni en güzeliyle meükafatlandirsin canim

tramissuneden sana doktorun adet söktürücü hap vermiyo bu durum dengeni bozar adet olamamak cok kötü bir durumdur herhalde..hem sen civil civil herkesi atesleyendin ne oldun böyle
umutsuzluga yeer yok tatlim olucak buna inan dogru zamani bekliyo yavrunn.sana mükemmel bir sürpriz hazirliyo belkide

zeynepim seni sona sakladim canim sevindirdin beni valla canavar sana rahat vermicek demek ki
benim doktorda haribo altin ayicik kadar demisti cok gülmüstük
saglikli olmaniza sevindim, yasaklar da kalkmis ohhh bu aksam mac var desene hehehe..meyve suyu ictin mi gitmeden önce gerckten bir ise yariyomu cok merak ediyorum
neden folik asiti biraktin doktor mu dedi ? daha 3 ay bitmedi ki hem birakmasanda oluyomus zarari yok sonucta ben 9 ay devam etmeyi düsünüyorum

merhaba elif nasılsın canım nasıl gidiyo uzun zamandır giremedim siteye hamileligin nasıl geçiyor umarım iyisindir nekadar oldu.allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah saglıkla alırsın bebişini kucagına.öptüm kendine dikkat et

iyiki varsınız kızlar, gerçektende tuhaf duygular yaşıyorum.şu gerçek var ki Allah OLdemedimi yırtınsanda boş.ben bununiyice anladım. ilk günler soğukkanlı 1hafta sonra ağlayan bir asude oluyorum.iyiki varsınız.genetik bişey va mı bilmiyoz.çikolata kistim var....bugün babam ank da fıtık amelyatı oldu,onada gidemedim diye üzüldüm.gurbet iştee

Ben hiç kolumdan vurulmadım seninki hangi iğneydi acaba benimki Prengly 5000 di sanırım.Benimde bu cuma adet olmama gerekiyor yine belirtiler başladı ufff.

mrb. canım evet kolumdan vurdu dktr. benim iğnem ovitrelle aynı değil cumartesi regli olmazsam allahın izniyle gün sayacağım kaderde yoksa tedaviye devam rabbim bebiş isteyenlerinyar ve yardımcısı olsun.arkadaşım rabbimden dileğim 9 ay boyunca regli olmaman (amin)

Canım sen elazığdamıydın

elifcim dok folik asiti artık gerek yok diye kestinoral tüp kapandı dedi ben bide gebelik önceside başladığım için bıktım haptan multivitamin verdi bana walla sevindim ben bu işe 3.aydayızyaya böle canım sarıp sarıp bebişi izliyom arkadaşlardayız onlar kıza benzio diyo he maç olayıda olmas bu gece abim geldi ses yaparız sona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…