elicim gözün aydın adına çok sevindim benim 2 ayım var neredeyse anamın yanına gitmeye mide bulantılarını sorma akşam afedersin tuvalete gittim ağzımı biri açtı sanki mahvettim ortalığı erik ve dondurma yiyorum ondan oluyo diyolar ama canım başka bişi istemiyor ne yapayımyani 3 . ayda başladı benimkilerde allah sonumuz hayretsin tezden geçer inş. yoksa yaz meyveleri yiyemicem annemlerde dikkat etmeliyim orası kalabalık kardeşlerim falan insanın iştahı açılıoama almamam lazım çok zaten o zaman yuvarlanarak gelirim bilet almama gerek kalmaz
insallah cikmaz canim doktoruma sormadim daha izin olayini ama hesapadim 17.haftanin sonunda gelicez 21 in sonunda dönücez ikili test üclü test hepsi burdayken yapilmis olcak yani..zaten cok sükür hersey yolunda gidiyo ..ikinci trimestera gecmis olcaz ozamanda en güzel zaman olcak benim icin allah in izniyle, ailemi görcem cok güzel olcak cookkkk:sm_cool::sm_cool::dance::dance:tramissu1986 .!.:elifcım cok sewındım ya bak cok istıyordun zaten allah bı aksılık rahatsızlık cıkartmadan gıdıp donmeyı nasıp etsın inşallah cnm bol bol yıyın walla maşallah sanada mewzeyede ..
mewzey cnm cok guldum sana ya walla sauan o kdr moralım bozukkı anlatamam test sonucunu aldım da ama benı cok guldurdun otobuse gerek kalmadan yuvarlancan ha
11 gunde 16 olması demek kı bı ıkı gune kdr catlar yumurtaların cnm hayırlısı bakalım cnmallah hakkınızda hayırlısını wersın dualarınızı kabul etsın cnm inşallah hamiş olursun bu ay .....
Ben hiç kolumdan vurulmadım seninki hangi iğneydi acaba benimki Prengly 5000 di sanırım.Benimde bu cuma adet olmama gerekiyor yine belirtiler başladı ufff.
iyiki varsınız kızlar, gerçektende tuhaf duygular yaşıyorum.şu gerçek var ki Allah OLdemedimi yırtınsanda boş.ben bununiyice anladım. ilk günler soğukkanlı 1hafta sonra ağlayan bir asude oluyorum.iyiki varsınız.genetik bişey va mı bilmiyoz.çikolata kistim var....bugün babam ank da fıtık amelyatı oldu,onada gidemedim diye üzüldüm.gurbet iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?