merhaba elif nasılsın canım nasıl gidiyo uzun zamandır giremedim siteye hamileligin nasıl geçiyor umarım iyisindir nekadar oldu.allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah saglıkla alırsın bebişini kucagına.öptüm kendine dikkat et
canim babana gecmis olsun...asude80 .!.:iyiki varsınız kızlar, gerçektende tuhaf duygular yaşıyorum.şu gerçek var ki Allah OLdemedimi yırtınsanda boş.ben bununiyice anladım. ilk günler soğukkanlı 1hafta sonra ağlayan bir asude oluyorum.iyiki varsınız.genetik bişey va mı bilmiyoz.çikolata kistim var....bugün babam ank da fıtık amelyatı oldu,onada gidemedim diye üzüldüm.gurbet iştee
kostinoral tüp ne kiizzz doktor dilinde konusma banakafamçokkarıştıbende hamile kalmadan 1,5 yil önce baslamistim folik asite hatta hamile kaldigim ayda artik siqintidan birakmistim ama benim tüp bebek merkezindeki doktorum 9 ay tavsiye eddiyorum demisti onun icin ben devam edicem,,,mevzey .!.:elifcim dok folik asiti artık gerek yok diye kestinoral tüp kapandı dedi ben bide gebelik önceside başladığım için bıktım haptan multivitamin verdi bana walla sevindim ben bu işe 3.aydayızyaya böle canım sarıp sarıp bebişi izliyom arkadaşlardayız onlar kıza benzio diyo he maç olayıda olmas bu gece abim geldi ses yaparız sona
aramiza hosgeldinhepinizin yazdıklarını sıkılmadan okudum yanlız değiliz bende 3.5 yıllık evliyim 10-11 aydır felan bebek istiyoruz ne bende ne de eşimde hiç sorun bulunamadı (yada görülemedi) bu ay 5 gün günde 2 adet klomen kullandım.bittiğinin ertesi günü yani 10.günümde dr. a gittim sağda solda farklı büyüklüklerde bir kaç yumurta vardı ama en büyüğü 17cm.dr 2 gün sonra 10000lik pregnyl vuruldu(çarş.) ev ödevi gibi de beraberlik ve berbat bi psikoloji ama çok ilginç herkes hap ve iğneyle çok acı çekmiş ağrı felan ya bende hiç bi şey olmadı sizce normal mi hala tık yok bide dün 36. saatte birlikte olduk bundan sonrası için ne yapmalıyım sizce bir de ne zaman belli olur ki
cnm cok haklısın ama ben daha dr gıtmedım ılk gıttıgımde kanda gebelıge bı baktırda keın emın olalım demiştı ama ben bı kac gun sonra gıttım test yaptım sonrada doktorum kongreye mı ne gıtmiş o yuzden yok yanı test sonucunu da görmedı daha cnm pazartesı gıdıcem kısmetse .....tramissuneden sana doktorun adet söktürücü hap vermiyo bu durum dengeni bozar adet olamamak cok kötü bir durumdur herhalde..hem sen civil civil herkesi atesleyendin ne oldun böyle
umutsuzluga yeer yok tatlim olucak buna inan dogru zamani bekliyo yavrunn.sana mükemmel bir sürpriz hazirliyo belkide
slm cnm ya nıe bu kdr bozuldukı moralın yapma allah askına cnm ya bız burda moral bozmak için diil paylaşmak için rahatlamak için warız senın için en onemlı olan bı donemde sakın hiç ama hiç bişayı dusunme lutfen hayatının tadını cıkart eşinl bol bol guzel wkıt gecır 2 hafta sonrada bıze cewabı werırısın artık cnm inşallah hersey gonlunce olur dualarımız kabul bebişlerimiz bizimle olur....slm kızlar ya zaten bozuk olan psikolojimi yazdıklarınızla paramparça yaptınız önce eser bayaa bi ağlattı beni şimdide asude allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
oooooooooooooooooooooo kımler gelmiş kimler :) zoruna be canm hosgeldın walla gorusemez olduk senle hiç benım mısafırler senın mısafırler zaten annenın işleri derken bayagı oldu sen bıraz daha gırme bak ben daha nelerını cekelestırcem senın tum kırlı camasırlarını cıkarcam ortaya kk yı bırakma ama aaaaaa kızarım bak ben hamile kaldın bırakırsan walla darılırım sana ama ::) ııı hadı haftaya eşinin işi musaıt oluyor gorusuruz belki cnm yakulaklarım cok fena cınladı bırılerı benı cekelestırmıs canımsın tramıssu canım ne bıcım konusuyon acı bıber surerum azına konusma ole .kızlar eskısı gıbı gıremıyorum annemler bıraz tamır bıde badana falan yapıyorlar gece gec gelıyyoruz eve ben yemek cay falan yapıyorum o yuzden gıremıyorum sızlerı unutmadım yanı ınann bıde bır uyku cokuyo gına geldı artık kafam hıc kalkmıyor saat 10 oldugunda yatma vaktım gelıyor esım ısten gelene kadar coktan uyumus oluyorum ve ınann gozlerım kapalı gelıyorum resmen eve sankı badanayı ben yapıyorum o kadar yorgun hıssedıyorum kı kendımı yanı eve geldıkten sonra bırakın sıteyı gıremyı yatagı zor buluyorum haftaya esım gunnduzde gırerım sanırım pazartesı dr a gıdıcem kızlar kendı dr umdan randevu aldım kalp atıslarını duyacaz ınsallah rabbım kazasız belasız kucagıma almayıda bı nasıp etse o da olcak ınsallh gene dr donusu yazarım kızlar tramıssu sende karamsar olma tatlım benım nasıl hamıle kaldıgımı en ıyı sen bılıyosun ne sartlarda olmaz dıye hıc bısı yok bunu dr un bıle dese ınanma mucıze gercekten var yasanılıyor ole bı sorunnnda yok ımkansız deıl hıc bısı senı cok sevıyorum arkadasım
slm cnm ya nıe bu kdr bozuldukı moralın yapma allah askına cnm ya bız burda moral bozmak için diil paylaşmak için rahatlamak için warız senın için en onemlı olan bı donemde sakın hiç ama hiç bişayı dusunme lutfen hayatının tadını cıkart eşinl bol bol guzel wkıt gecır 2 hafta sonrada bıze cewabı werırısın artık cnm inşallah hersey gonlunce olur dualarımız kabul bebişlerimiz bizimle olur....
HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat..............
--maat................
--boncukx...........
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--dila_naz...........
--özlem1415.......
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim...........
--ebrusko1982....
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.........
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty................... :CüvCüv:kiz[
2)asyacan7...............:CüvCüv:erkek[
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53.................:CüvCüv:
6)sevil78....................:CüvCüv:
7)beryal.....................:CüvCüv: erkek
8)EliFatihEFU.............:CüvCüv:
9) mevzey...................:CüvCüv:
10) 26eser26....................:CüvCüv:
HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat..............
--maat................
--boncukx...........
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--dila_naz...........
--özlem1415.......
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim...........
--ebrusko1982....
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.........
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty................... :CüvCüv:kiz
2)asyacan7...............:CüvCüv:erkek
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53.................:CüvCüv:
6)sevil78....................:CüvCüv:
7)beryal.....................:CüvCüv:
8)EliFatihEFU.............:CüvCüv:
9) mevzey...................:CüvCüv:
10) 26eser26....................:CüvCüv:
günaydınlar arkadaşlar .uzun zamandır giremiyordum topiğe nasılsınz.ben ve bebişim çok iyiyiz allaha şükür.ben tam 4 ayllık oldum .16 haftamız bitiyom yani 4 ayımız yarın bitiyo.2 li ve 4 lü tetlerim yapıldı iyi çıktı sonuçlarım bu arada cinsiyetini de öğrendik .erkek miş nohutum .teyzeleri erkek yeğeniniz oluyo.allah isteyen herkese nasip etsin .bende ovitrelle iğnesiyle hamile kaldım inşallah sizlerde tek tek hamile listesine geçersiniz.ne olur sabredin ve sıkılmayın .melekleriniz gelecek .
iyiki varsınız kızlar, gerçektende tuhaf duygular yaşıyorum.şu gerçek var ki Allah OLdemedimi yırtınsanda boş.ben bununiyice anladım. ilk günler soğukkanlı 1hafta sonra ağlayan bir asude oluyorum.iyiki varsınız.genetik bişey va mı bilmiyoz.çikolata kistim var....bugün babam ank da fıtık amelyatı oldu,onada gidemedim diye üzüldüm.gurbet iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?