Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kulaklarım cok fena cınladı bırılerı benı cekelestırmıs canımsın tramıssu canım ne bıcım konusuyon acı bıber surerum azına konusma ole .kızlar eskısı gıbı gıremıyorum annemler bıraz tamır bıde badana falan yapıyorlar gece gec gelıyyoruz eve ben yemek cay falan yapıyorum o yuzden gıremıyorum sızlerı unutmadım yanı ınann bıde bır uyku cokuyo gına geldı artık kafam hıc kalkmıyor saat 10 oldugunda yatma vaktım gelıyor esım ısten gelene kadar coktan uyumus oluyorum ve ınann gozlerım kapalı gelıyorum resmen eve sankı badanayı ben yapıyorum o kadar yorgun hıssedıyorum kı kendımı yanı eve geldıkten sonra bırakın sıteyı gıremyı yatagı zor buluyorum haftaya esım gunnduzde gırerım sanırım pazartesı dr a gıdıcem kızlar kendı dr umdan randevu aldım kalp atıslarını duyacaz ınsallah rabbım kazasız belasız kucagıma almayıda bı nasıp etse o da olcak ınsallh gene dr donusu yazarım kızlar tramıssu sende karamsar olma tatlım benım nasıl hamıle kaldıgımı en ıyı sen bılıyosun ne sartlarda olmaz dıye hıc bısı yok bunu dr un bıle dese ınanma mucıze gercekten var yasanılıyor ole bı sorunnnda yok ımkansız deıl hıc bısı senı cok sevıyorum arkadasım

biz iyiyiz teyzesi 11.haftanin icindeyiz artik 3 ayin sonuna geliyoruz nerdeyse..karnimizda cikmaya basliyo yavas yavashihoyyyt
sen nasilsin?

canim babana gecmis olsun...
benim bildigim kadariyla bebek rahime yerlesirse artik kistler bisey yapmiyo cünkü cikolata kistleri yumurtaliklarda oluyo bebegin yerlestigi yerde degil...hatta gebelik kistleri durduruyo..bence genetik bir test yaptir niye hep böyle oluyo sebebini bulsunlar..

kostinoral tüp ne kiizzz doktor dilinde konusma banakafamçokkarıştıbende hamile kalmadan 1,5 yil önce baslamistim folik asite hatta hamile kaldigim ayda artik siqintidan birakmistim ama benim tüp bebek merkezindeki doktorum 9 ay tavsiye eddiyorum demisti onun icin ben devam edicem,,,
ayy ne güsel yaa türkiyedeki doktorlar cd yapip veriyo burdakiler ultrasonda gösteriyo birakiyo türkiye üreme konusunda cok gelismis valla imreniyorum.gelince bende orda giricem ultrasona hem cinsiyetinide ögrenirimkaydirigubbakcemile5

ya yanlış yazmışım gülüm noral tüp dediydi heyecandan evet buradakiler beni şaşırtıyor ben beklemezdim hiç cd vereceklerini bu ayda arkadaşıma 6. ayda verdiler bende öle bekliodum belkide özel hastanae diye böle ben 3 hafta sona öğrenicem teyzesi cinsiyetimizi ay iiki vermiş cdyi dok bakıp bakıp saviyom yavrumu kardeşim maşallah de dedi kendin değdircen nazarı sabah uyuyamadım kalkıp izledim ultrason fotolarını inceledim uzun uzun inanamıyorum ya galiba ben yeni yeni anlıyorum anne olduğumu sevgisi şimdi düştü yüreğime onu gerçekten görüünce endişeden sevemedimki neyse canım sen yalovayamı gelecektin bende izmite gidicem belkim görüşürüz hımmm ben ve sen ii olursan

vallah haa nazar etcen masallah de her lafin ardindan..gerci annelerin nazari degmez derler ama olsun sen yine de degerline yerimseniben...
yaa bende cd istiyom..ne güzel ya sacin sikilinca ac cd ye bak karnini sev..ben sadece karnimi sevebiliyorum bide kiyafetlerine bakiyorum okadar...bak ben tr ye gelim bende yaptirip babamiza postalicam sasirsin biz burda yokken onunla oyalanir:jeyyar:
evet canim yalovaya geliyorum..keske görüsme imkanimiz olsa ne iyi olur..bu sitede tanistigim yalovali bi kiz var onunla görüsürüz herhalde

slm kızlar ya zaten bozuk olan psikolojimi yazdıklarınızla paramparça yaptınız önce eser bayaa bi ağlattı beni şimdide asude allah herkesin yar ve yardımcısı olsun

hepinizin yazdıklarını sıkılmadan okudum yanlız değiliz bende 3.5 yıllık evliyim 10-11 aydır felan bebek istiyoruz ne bende ne de eşimde hiç sorun bulunamadı (yada görülemedi) bu ay 5 gün günde 2 adet klomen kullandım.bittiğinin ertesi günü yani 10.günümde dr. a gittim sağda solda farklı büyüklüklerde bir kaç yumurta vardı ama en büyüğü 17cm.dr 2 gün sonra 10000lik pregnyl vuruldu(çarş.) ev ödevi gibi de beraberlik ve berbat bi psikoloji ama çok ilginç herkes hap ve iğneyle çok acı çekmiş ağrı felan ya bende hiç bi şey olmadı sizce normal mi hala tık yok bide dün 36. saatte birlikte olduk bundan sonrası için ne yapmalıyım sizce bir de ne zaman belli olur ki

aramiza hosgeldin
catlatma ignesini etkisini gösterene kadar yumurtan muhtemelen 18 mm olmustur..ideal cap 18 -20 mm zaten biliyosundur...ignenin yaptigi agri bende genelde yumruta catlarken olan agriydi ama diger kizlari bilemem..esas adet günleri yaklasinca agrilar oluyo hapin ve ignenin etkisiyle...o ev ödevi gibi birlikte olma psikolojisi hele hic söylemiyorum bile ..hepimiz yasadik biliyoruz...insallah tutturursun. bundan sonra yapman gereken bisey yok adet gününü beklemekten baska yada catlatma ignesinden 14 gün sonra kanda gebelige baktirabilirsin..normal hayat devam mümkün oldugunca az düsün strese sokma kendini

cnm cok haklısın ama ben daha dr gıtmedım ılk gıttıgımde kanda gebelıge bı baktırda keın emın olalım demiştı ama ben bı kac gun sonra gıttım test yaptım sonrada doktorum kongreye mı ne gıtmiş o yuzden yok yanı test sonucunu da görmedı daha cnm pazartesı gıdıcem kısmetse .....
ateşlemeye dewam etcem be canım düzeldim artık e arada olur oyle karamsarlıklar yanı mazur görün kızlar ya...
inşiallah dedıgın gıbı olurda buyuk bı sürprizle gelir bebişimiz bize cnm .....

slm kızlar ya zaten bozuk olan psikolojimi yazdıklarınızla paramparça yaptınız önce eser bayaa bi ağlattı beni şimdide asude allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
slm cnm ya nıe bu kdr bozuldukı moralın yapma allah askına cnm ya bız burda moral bozmak için diil paylaşmak için rahatlamak için warız senın için en onemlı olan bı donemde sakın hiç ama hiç bişayı dusunme lutfen hayatının tadını cıkart eşinl bol bol guzel wkıt gecır 2 hafta sonrada bıze cewabı werırısın artık cnm inşallah hersey gonlunce olur dualarımız kabul bebişlerimiz bizimle olur....

oooooooooooooooooooooo kımler gelmiş kimler :) zoruna be canm hosgeldın walla gorusemez olduk senle hiç benım mısafırler senın mısafırler zaten annenın işleri derken bayagı oldu sen bıraz daha gırme bak ben daha nelerını cekelestırcem senın tum kırlı camasırlarını cıkarcam ortaya kk yı bırakma ama aaaaaa kızarım bak ben hamile kaldın bırakırsan walla darılırım sana ama ::) ııı hadı haftaya eşinin işi musaıt oluyor gorusuruz belki cnm ya
kımsenın zaten olmaz dedıgı yok benımde dedıklerımı unut hanı her ay bı ıkı gunluk bı karamasarlık ysama donemeımdeydım ama şimdi iiyim wallla cnm bomba gıbıyım allaha sukur bı tek bugun grıp oldum ya yarında gunum war off grıpken bı yere gıtmeyıde hiç istemıyom ama napalım artık başkaa bıseyım yok allaha sulur kı sende gıt bakalım dr ne dıcek ınsallah hersey olması gereken gıbıdır canım ya allah yardımcımız olsun hepımızım senı we bebişini korusun dualarım senınle canımsın cok opuyorum senı özletme kendını kız ......

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat..............
--maat................
--boncukx...........
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--dila_naz...........
--özlem1415.......
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim...........
--ebrusko1982....
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty................... :CüvCüv:kiz
2)asyacan7...............:CüvCüv:erkek
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53.................:CüvCüv:
6)sevil78....................:CüvCüv:
7)beryal.....................:CüvCüv:
8)EliFatihEFU.............:CüvCüv:
9) mevzey...................:CüvCüv:
10) 26eser26....................:CüvCüv:

ne biliyim hassas bi dönemden geçiyorum sanırım her şeye takılı kalıyorum yok kesinlikle öle demek istemedim ben burda moral buluyorum tersine bilmediğim çok şeyi öğrendim sadece arkadaşların yaşadıkları sarstı biraz beni güzel dileklerin için sağol her şey gönlünce olsun:1hug:

günaydınlar arkadaşlar .uzun zamandır giremiyordum topiğe nasılsınz.ben ve bebişim çok iyiyiz allaha şükür.ben tam 4 ayllık oldum .16 haftamız bitiyom yani 4 ayımız yarın bitiyo.2 li ve 4 lü tetlerim yapıldı iyi çıktı sonuçlarım bu arada cinsiyetini de öğrendik .erkek miş nohutum .teyzeleri erkek yeğeniniz oluyo.allah isteyen herkese nasip etsin .bende ovitrelle iğnesiyle hamile kaldım inşallah sizlerde tek tek hamile listesine geçersiniz.ne olur sabredin ve sıkılmayın .melekleriniz gelecek .

günaydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun sağsalim kucağına almak dileğiyle bende ovitrelle kullandım bugün regı günüm umarım olmam senin kaçıncı iğnendi acaba bilgilendirir misin?:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Asudeciğim canım benim Allah sabır versin güzelim inşallah en yakın zamanda yine süpriz bir hamilelik yaşarsın ve bu sefer bebeğine kavuşursun canım.Çok üzüldüm ama bir yandanda kendiliğinden hamile kalabilmene sevindim.Ne olur karamsar olma , olmayalım bende bugün hiiiç ii değilim çok ümitsizleştim çünkü adetim 3 gün gecikmeyle geldi hayalkırıklığının yanısıra, nasıl olacak ne yapayım diye düşünürken birde devletin çocuğu olanların aşılama yada tüp bebek tedavilerinde hiçbir masrafı karşılamadığını öğrendim dahada üzüldüm.:çok üzgünüm:Şimdi bazı arkadaşlar senin birtane var neden bu kadar takıyosun diyorlar
ama inan ben kendimi sanki hiç doğurmamış hiç emzirmemiş gibi hissediyorum bunu anlaması zor olabilir ama inan aynen böyle.senağlama

Bugün hastanede tanıştığım bir bayanında 9 yaşında bir kızı varmış .Kızını doğurduktan sonra hemen hamile kalmış ama aldırmış ardından bir düşük bir aşılama bir tüp bebekden sonra ikinci tüp bebek için uğraşıyordu onu görünce ben yıldım açıkcası.kafamçokkarıştı
Kadıncağız aldırdğım bebğimin cezasını çekiyorum diyor.

merhaba elif. canım iyi olmanıza çok sevindim.nasıl ufaklık seni zorluyomu.inşallah hayırlısıyla allahım kucagına almayı nasip etsin.canım bende iyiyim biliyosun ilk aşılamam tutmadı.ikiciyi yaptırmak için dr um farklı ilaçlarla tedaviye başlıyalım dedi.oda igneymiş igneleri alabilmek için rapor almak gerekiyormuş raporu aldım 4 gün boyunca göbekten igne vuruldum.ama malesef benim yumurtalar gene gelişmedi 2 tane yumurta oluşmuş ama işe yaramıyor dedi dr.ama çatlatma igneni vurul bu seferde kendiniz deneyin dedi.gene olmadı.gene hüsran.şimdi eşimle biraz ara vermeye karar verdik.çünkü çok stres yapıyorum sıkılıyorum.biraz kafamı dinlicem.bakalım hayırlısı.bu süre zarfında bişey olmazsa gene tedaviye devam.yegenime ve kendine çok dikkat et.öpüyorum selam.

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım aşılamayla ilgili yazılarınızı okudum,benim aşılamam da yapıldı bugün 6 gün oldu doktor kontrolüne gittiğimizde 3 yumurtanın çatladığını 1 yumurtanın daha ürediğini söyledi 14 mayıs ta belli olacak sabırsızlıkla bekliyorum aşılaması tutan arkadaşlar ve tedavisi devam eden arkadşlarda yazarsa çok sevinirim psikolojik olarak kendimi iyi hissediyorum fakat eşimde ciddi şekilde problemlere yol açtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…