Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat..............
--maat................
--boncukx...........
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--dila_naz...........
--özlem1415.......
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim...........
--ebrusko1982....
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty................... :CüvCüv:kiz
2)asyacan7...............:CüvCüv:erkek
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53.................:CüvCüv:
6)sevil78....................:CüvCüv:
7)beryal.....................:CüvCüv: erkek
8)EliFatihEFU.............:CüvCüv:
9) mevzey...................:CüvCüv:
10) 26eser26....................:CüvCüv:

aramıza hosgeldın cnm ..........
hayırlısı olsun artık cnm ya bak ne guzel 3 yumoş warmıs ınsalla hayırlı haberleını alırız cnm .......
eşinle ne oldu bılmıyorum istersen anlatabılırsın ama cnm ınan kı benımde bazı sorunlar olmustu bızım yapmamız gereken en onemlı sey onlarada morak wermek we sonsuz sabır cunku onlarda bence bellı etmeselerde bızden cok uzuluyorlar ......

öyle deme cnm ya uzuldum şimdi cunku ben demiştim sana bırıncı war ıkıncı için ugrasma cok allah ona uzun omur wersın dıe ......
üzüldüm şimdi....
sonucta ıkıs ucu hepsı bebek yanı allah herkese ıstedıgını wersın inşallah cnm ya ......
hiçte yılma bence umudunu yıtırme asla hepımız gıbı bı gun sende ıkınıcıye anne olucaksın belkıde bız bırıncıyı olmadan sen üçüncüye anne olucaksın cnm allah dualarını kabul etsın hepımız en kısa zamanda hamile kalırız inşallah.....

arkadaşlar banada aşılama yapılacak fakat rapor işlemleriyle falan uğraşıyoruz pkos var bende de yalnız bişey sorucam size ben henüz ilaçlara başlamadım adetimi bekliyoruz adetlerim çok düzensizdi 1 yıldan beri sık sık yani ayda 2 defa falan oluyordum şimdide aşılamaya karar verdik 1 aydır da adetim gelmiyor düzeni değişti hatta bizi de merak sarıp kanda gebelik testi falanda yaptırdım tabiki hiç bişey çıkmadı neyse doktorum bana pregon kartuş,ovitrelle 250 mcg,orgalutran 0,25 vermiş dediğim gibi henüz ilaçlara başlamadım fakat bu ilaçlardan kullanan varmı acaba herhangi bir yan etkileri oldumu sizlere benim ilk aşılamam olacakta bide bakıyorum herkesin kullandığı ilaçlar farklı gibi acaba aranızda benimkilerden kullanan varmı

Canım benim Allah dualarını kabul etsin inşallah .Tabikide Mevlam önce size tattırsın.
İnan nerdeyse tüm namazlarımda sen ve asude isimlerinizle dua listemdesiniz o liste uzundu canım ama bak neredeyse bitmek üzere şimdi sıra sizde umarım en kısa zamanda sizinde müjdelerenizi alırım burdan.

kızlar ne oldu ya nerelerdesınız .............................
tamam sıteye saldırı oldu bı kac gun yoktu yada ywastı ama artık gırın yanı :teytey::teytey::teytey:
ben buguhn dr gıttım hala regl olmadım dıe baktı kıst falan yok ben bu ay fazla stres yapmıstım başka bı işe o yuzden dır hormonlarla alakalı dedi kist falan yok dedı cok sukur ilaç werdi farlutal kullanıcam bıtınce regl olucam we 2.aşılamaya start wericez allahın izniyle bu kez daha bı umutluyum daha bı rahatım we herseyden onemlısı daha bi pozitifim mutluyum cunku inanıyorum........

Canım aşılaman hayırlı olsun inşallah pozitif sonucu alırsın .Eşlere gelince evet çok sitresli oluyorlar ama onlar için bence daha zor heleki problem onlardaysa. Biraz daha anlayışlı olmamız lazım ama bizde insanız sonuçta.

Canım negüzel hep böyle pozitif düşün inşallah aşılaman tutacak

Canım benim inşallah ikicide tutar mutlaka paylaşki dua edelim .
Buarada mevzey ,beauty .asude neredeler acaba üff kimse girmez oldu yaa.

slm kızlaaarr..ben geldiimmm...
nasılsınız bakalım?inşallah herkes iidir.uzun zamandır giremedim.23 nisan tatilinde eşimin ailesindeydik.döndüğümüzde nette sorun vardı.gelip baktılar meğer bizim bilg.da varmış problem.çok şükür halloldu ve ben de sonunda yazabiliyorum.ben çok şükür iim.salı günü randevum vardı.çok şükür bebiş de ii.teyzeleri kızım 1650gr olmuş.maşallah 3 haftada 600 gr almış keratasırnaşık şeybense toplamda 12 kilo aldım ama dert etmiyorum.7.ayımda 7.5 kilo almış vaziyetteydim ama sonradan 2 şer 2şer almaya başladım bakalım sonum nolacak??:uhm:neyse dr ii diyo.tek bebişim dünyaya sağlıkla gelsin de veririm bi şekilde..
hamişler sizden naber?nasıl gidiyo hamişlik?şimdilik rahat rahat uyuyun geceleri.son dönemlerde yatmak çok zor olacak kızlar.sağa dönerken bi ah diyorum sola dönerken bi ah diyorum valla zor zanaatmiş cidden.Allah kolaylık versin şimdiden..
parılcım senden naber?okuyamadım son yazdıklarınızı kusuruma bakma hayatım.inşallah herşey iiidir..hep dualarımdasın inan ki.Rabbim senin ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürür inş.en kısa zamanda...
hepinizi çok öptüm.Allaha emanet olun....:1hug:a.s.

Beauty ciğim ne güzel buluşabildik burada maşallah seninki bayaa bir tosun olacak heralde Allahın izniyle.Bayaa da yoruyomuş seni sen önce bir doğur bak yatakta yatmanın tadını anlayacaksın gerçi şuan yaşadıkların öyle zor olsada paha biçilemez şeyler.
Benden ne haber demişsin valla ii haberler yok be güzelim dün tekrar hormon testi yaptırdım bir sene önceki fsh 6,96idi şimdi ise 14.55 olmuş çok üzüldüm ama ne yapayım hiç olmazsa umutlanmam diyorum.Adam akıllı bir doktora gidip aşılamaya başlamak istiyorum ama nasip işte.
Dualaarını eksik etme canım inan ihtiyacım var.Sende inşallah bir avazda hayırlısıyla alırsın kucağına bebişini.

canım benim çok şükür buluştuk gerçekten.sağol teyzesi büyüdü bizim ufaklık.yoruyo şimdiden ama değer..Rabbim inşallah sana da yeniden yaşatır bu duyguları..:Saruboceq::Saruboceq:
canım ya sıkma canını.bence hep kafaya takmaktan yükseliyo bu hormonlar.aslında hiç aklında olmasa bebek konusu eminim şıp diye olurdu şimdiye.ama biliyorum ki bu mümkün değil.insan birşeyi çok isteyince hayatının tümünü kaplıyo işte..peki dr ne diyo senin durumuna?acaba sen de ilknurcum gibi şimdiye kadar yanlış dr'lara mı gittin canım ya..valla mutlaka bi çaresi vardır ama Rabbim onun için bi zaman biçmiştir elbet.sabır güzel kardeşim,sabır..Allah izin verdiği an gelecek meleğin inş.sakın ümitsizliğe kapılma.beni hatırla.en olmaz dediğim anda oldu şükür.senin de zamanın gelir elbet.dualrım seninle canım benim.sen de eksik etme lütfen.sık sık görüşürüz inş.çok özlemiştim seninle sohbeti..:1hug:a.s.

sen gir ara ara canım yaa bende özledim sizinle sohbeti.İnşallah duaların kabul olur güzelim inşallah ben ve bütün evlat isteyenler kavuşur dileklerine.

arkadaşlar merhaba önceden sık giriyordum ama ara verdiğim için pek takılmıyorum bir aydır
ben daha önce iki kez aşılama oldum biri hapla sonuncusu iğneyle sonuncuda kistlerim oluştu iğnenin yan etkisi iki dr a gittim biri doğum kontrol hapı kullan kistlerin erisin dedi diğeri ise kullanma onun etkisi az bırak kendiliğinden erisin belki bu aradada hamile kalabilirsin dedi banada mantıklı geldi ve kullanmadım soğan suyu filan içtim en son ikinci aşılamadan sonra iki gün erken hasta adet oldum martın 26 sında ve nisanın 25de tekrar adet olacaktım ve olmadım şimdi mayısın 8 ve hala adet görmedim yaklaşık 13 gün geçti arkadaşlar belki hamilesin diyorlar ama ben ininmak istemiyorum çünkü hephayal kırıkları beni test olmamaya zorluyo siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ayrıca kistlerim erimediği veya hormonlardan dolayı geçiktiğini filan düşünüyorum ben sizlerin başınıza böylebişey geldimi benim adet gecikmelerim olurdu fakat 3-5 gün filan bukadar çok değil

slm cnm bence kendını pek heweslendırme cunku bızım en uzuldugumuz nokta bılıyorsun kı hayal kırıklıgı ama artık guçlü oldugumuzun farkındayız hepımız sayesınde ...benımde bu ay tam 30 gun gelmedı adetım hata hala gelmedı okumussundur kıst war falan sandım ama diilmiş gittim dr we hormonal degısıklık dedı stres olsun kılo almak weya wermek olsun etkıler dedi cnm belkide böyle bişeydir senınde ama inşallah degildirde senı alt listeye eklerım canım kendını dıkkat et belkide suan bi bebişin war yoksada bebişine bı ay daha yaklastın bak hep pozitif olalım artık bence kkkadınına hiç bi zaman hatta tum kadınlara hiç bi zaman huzun negatıflık stres yakısmıyor ben bunu anladım cook öpüyorum cnm senı .......mutlu haberını yaz inşallah.....:teytey:

bende geldim millet anca kesfettim sitenin eski haline geldigini ama bende hala cok yavas aciyo sayfalari gecmisi okudum simdide yazayim azcik özledim burda cene calmayi..kizlar dün gecen yaz kullandigim yazlik eteklerimi ,kapri pantolonlarimi, shortlarimi falan cikarttim,,hicbirisi olmuyo cok üzüldüm,göbek kismindan 3 cm kadar acik kaliyo aslinda 3 ay bitiyo ben hic kilo almadim daha ama göbegim almis anlasilan:sm_cool:simdi bütün dolabimi yenilemem gerekicek..bulantilarimda gecti cok sükür normal yemek düzenime kavustum diyebilirim

herkesde iyi sükür tramissuhayirli olsun sekerim yeniden tedaviye start vermisiniz,insallah bu sefer seninde yüzün güler tatlim..herkesin insallah parilinda asudeninde isteyen herkse versin rabbim hayirlisiyla

ufaklik beni zorlamiyo teyzesi bulantilarda bitti sayilir artik hamilelikte balayi dönemine giriyoruzsırnaşık şey..en iyisini yapiyosun azcik dinlen stresten uzaklas mümkün oldugunca baska seylerle ilgilen belki bu rada kendiliginden glir sana melegin hic belli olmaz..allah in izniyle canim seninde bu mutlulugu yasamana az kaldi

Elif ciğim bulantılarının geçmesine sevindim canım inşallah rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin.
Duaların için saoğl güzelim umarım kabul olur.

ya kızlar bende çarşamba günü catlatma iğnesi vuruldum.ondon öncede klomen ve yumurta takibi yaptırdım.çatlatma iğnesi yaptırdım 36 saat sonra ilişki dedi doc. ama ilişki olmadan önce yani ben gece yattım sabah kalktığimda göbeğimde bir ağrı vardıki doğrulamadım.daha sonra göbeğimi ellediğimde göbek deliğimizin 3 parmak üstünde küçük bi yuvarlak vardı.2 gün boyunca ağrıdı şimdi ise hafif ağri var.sizce bu nedir?sizlerde de vurulduktan sonra böle oldumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…