aramıza hosgeldın cnm ..........arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım aşılamayla ilgili yazılarınızı okudum,benim aşılamam da yapıldı bugün 6 gün oldu doktor kontrolüne gittiğimizde 3 yumurtanın çatladığını 1 yumurtanın daha ürediğini söyledi 14 mayıs ta belli olacak sabırsızlıkla bekliyorum aşılaması tutan arkadaşlar ve tedavisi devam eden arkadşlarda yazarsa çok sevinirim psikolojik olarak kendimi iyi hissediyorum fakat eşimde ciddi şekilde problemlere yol açtı.
öyle deme cnm ya uzuldum şimdi cunku ben demiştim sana bırıncı war ıkıncı için ugrasma cok allah ona uzun omur wersın dıe ......Asudeciğim canım benim Allah sabır versin güzelim inşallah en yakın zamanda yine süpriz bir hamilelik yaşarsın ve bu sefer bebeğine kavuşursun canım.Çok üzüldüm ama bir yandanda kendiliğinden hamile kalabilmene sevindim.Ne olur karamsar olma , olmayalım bende bugün hiiiç ii değilim çok ümitsizleştim çünkü adetim 3 gün gecikmeyle geldi hayalkırıklığının yanısıra, nasıl olacak ne yapayım diye düşünürken birde devletin çocuğu olanların aşılama yada tüp bebek tedavilerinde hiçbir masrafı karşılamadığını öğrendim dahada üzüldüm.:çok üzgünüm:Şimdi bazı arkadaşlar senin birtane var neden bu kadar takıyosun diyorlar
ama inan ben kendimi sanki hiç doğurmamış hiç emzirmemiş gibi hissediyorum bunu anlaması zor olabilir ama inan aynen böyle.senağlama
Bugün hastanede tanıştığım bir bayanında 9 yaşında bir kızı varmış .Kızını doğurduktan sonra hemen hamile kalmış ama aldırmış ardından bir düşük bir aşılama bir tüp bebekden sonra ikinci tüp bebek için uğraşıyordu onu görünce ben yıldım açıkcası.kafamçokkarıştı
Kadıncağız aldırdğım bebğimin cezasını çekiyorum diyor.
öyle deme cnm ya uzuldum şimdi cunku ben demiştim sana bırıncı war ıkıncı için ugrasma cok allah ona uzun omur wersın dıe ......
üzüldüm şimdi....
sonucta ıkıs ucu hepsı bebek yanı allah herkese ıstedıgını wersın inşallah cnm ya ......
hiçte yılma bence umudunu yıtırme asla hepımız gıbı bı gun sende ıkınıcıye anne olucaksın belkıde bız bırıncıyı olmadan sen üçüncüye anne olucaksın cnm allah dualarını kabul etsın hepımız en kısa zamanda hamile kalırız inşallah.....
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım aşılamayla ilgili yazılarınızı okudum,benim aşılamam da yapıldı bugün 6 gün oldu doktor kontrolüne gittiğimizde 3 yumurtanın çatladığını 1 yumurtanın daha ürediğini söyledi 14 mayıs ta belli olacak sabırsızlıkla bekliyorum aşılaması tutan arkadaşlar ve tedavisi devam eden arkadşlarda yazarsa çok sevinirim psikolojik olarak kendimi iyi hissediyorum fakat eşimde ciddi şekilde problemlere yol açtı.
kızlar ne oldu ya nerelerdesınız .............................
tamam sıteye saldırı oldu bı kac gun yoktu yada ywastı ama artık gırın yanı :teytey::teytey::teytey:
ben buguhn dr gıttım hala regl olmadım dıe baktı kıst falan yok ben bu ay fazla stres yapmıstım başka bı işe o yuzden dır hormonlarla alakalı dedi kist falan yok dedı cok sukur ilaç werdi farlutal kullanıcam bıtınce regl olucam we 2.aşılamaya start wericez allahın izniyle bu kez daha bı umutluyum daha bı rahatım we herseyden onemlısı daha bi pozitifim mutluyum cunku inanıyorum........
kızlar ne oldu ya nerelerdesınız .............................
tamam sıteye saldırı oldu bı kac gun yoktu yada ywastı ama artık gırın yanı :teytey::teytey::teytey:
ben buguhn dr gıttım hala regl olmadım dıe baktı kıst falan yok ben bu ay fazla stres yapmıstım başka bı işe o yuzden dır hormonlarla alakalı dedi kist falan yok dedı cok sukur ilaç werdi farlutal kullanıcam bıtınce regl olucam we 2.aşılamaya start wericez allahın izniyle bu kez daha bı umutluyum daha bı rahatım we herseyden onemlısı daha bi pozitifim mutluyum cunku inanıyorum........
canım benim çok şükür buluştuk gerçekten.sağol teyzesi büyüdü bizim ufaklık.yoruyo şimdiden ama değer..Rabbim inşallah sana da yeniden yaşatır bu duyguları..:Saruboceq::Saruboceq:Beauty ciğim ne güzel buluşabildik burada maşallah seninki bayaa bir tosun olacak heralde Allahın izniyle.Bayaa da yoruyomuş seni sen önce bir doğur bak yatakta yatmanın tadını anlayacaksın gerçi şuan yaşadıkların öyle zor olsada paha biçilemez şeyler.
Benden ne haber demişsin valla ii haberler yok be güzelim dün tekrar hormon testi yaptırdım bir sene önceki fsh 6,96idi şimdi ise 14.55 olmuş çok üzüldüm ama ne yapayım hiç olmazsa umutlanmam diyorum.Adam akıllı bir doktora gidip aşılamaya başlamak istiyorum ama nasip işte.
Dualaarını eksik etme canım inan ihtiyacım var.Sende inşallah bir avazda hayırlısıyla alırsın kucağına bebişini.
canım benim çok şükür buluştuk gerçekten.sağol teyzesi büyüdü bizim ufaklık.yoruyo şimdiden ama değer..Rabbim inşallah sana da yeniden yaşatır bu duyguları..:Saruboceq::Saruboceq:
canım ya sıkma canını.bence hep kafaya takmaktan yükseliyo bu hormonlar.aslında hiç aklında olmasa bebek konusu eminim şıp diye olurdu şimdiye.ama biliyorum ki bu mümkün değil.insan birşeyi çok isteyince hayatının tümünü kaplıyo işte..peki dr ne diyo senin durumuna?acaba sen de ilknurcum gibi şimdiye kadar yanlış dr'lara mı gittin canım ya..valla mutlaka bi çaresi vardır ama Rabbim onun için bi zaman biçmiştir elbet.sabır güzel kardeşim,sabır..Allah izin verdiği an gelecek meleğin inş.sakın ümitsizliğe kapılma.beni hatırla.en olmaz dediğim anda oldu şükür.senin de zamanın gelir elbet.dualrım seninle canım benim.sen de eksik etme lütfen.sık sık görüşürüz inş.çok özlemiştim seninle sohbeti..:1hug:a.s.
arkadaşlar merhaba önceden sık giriyordum ama ara verdiğim için pek takılmıyorum bir aydır
ben daha önce iki kez aşılama oldum biri hapla sonuncusu iğneyle sonuncuda kistlerim oluştu iğnenin yan etkisi iki dr a gittim biri doğum kontrol hapı kullan kistlerin erisin dedi diğeri ise kullanma onun etkisi az bırak kendiliğinden erisin belki bu aradada hamile kalabilirsin dedi banada mantıklı geldi ve kullanmadım soğan suyu filan içtim en son ikinci aşılamadan sonra iki gün erken hasta adet oldum martın 26 sında ve nisanın 25de tekrar adet olacaktım ve olmadım şimdi mayısın 8 ve hala adet görmedim yaklaşık 13 gün geçti arkadaşlar belki hamilesin diyorlar ama ben ininmak istemiyorum çünkü hephayal kırıkları beni test olmamaya zorluyo siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ayrıca kistlerim erimediği veya hormonlardan dolayı geçiktiğini filan düşünüyorum ben sizlerin başınıza böylebişey geldimi benim adet gecikmelerim olurdu fakat 3-5 gün filan bukadar çok değil[/QUOT
Canım adet düzenin nasıl bilyorum ama bence al bir test ve bak bakalım inşallah hamilesindir.Şimdi ister istemez stresde yaparsın kendine en iyisi test yapaman.
Bizimlede paylaş umarım müjde verirsin.
hosgeldin............alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisben geldim mucukalkisalkisalkis
slm cnm bence kendını pek heweslendırme cunku bızım en uzuldugumuz nokta bılıyorsun kı hayal kırıklıgı ama artık guçlü oldugumuzun farkındayız hepımız sayesınde ...benımde bu ay tam 30 gun gelmedı adetım hata hala gelmedı okumussundur kıst war falan sandım ama diilmiş gittim dr we hormonal degısıklık dedı stres olsun kılo almak weya wermek olsun etkıler dedi cnm belkide böyle bişeydir senınde ama inşallah degildirde senı alt listeye eklerım canım kendını dıkkat et belkide suan bi bebişin war yoksada bebişine bı ay daha yaklastın bak hep pozitif olalım artık bence kkkadınına hiç bi zaman hatta tum kadınlara hiç bi zaman huzun negatıflık stres yakısmıyor ben bunu anladım cook öpüyorum cnm senı .......mutlu haberını yaz inşallah.....:teytey:arkadaşlar merhaba önceden sık giriyordum ama ara verdiğim için pek takılmıyorum bir aydır
ben daha önce iki kez aşılama oldum biri hapla sonuncusu iğneyle sonuncuda kistlerim oluştu iğnenin yan etkisi iki dr a gittim biri doğum kontrol hapı kullan kistlerin erisin dedi diğeri ise kullanma onun etkisi az bırak kendiliğinden erisin belki bu aradada hamile kalabilirsin dedi banada mantıklı geldi ve kullanmadım soğan suyu filan içtim en son ikinci aşılamadan sonra iki gün erken hasta adet oldum martın 26 sında ve nisanın 25de tekrar adet olacaktım ve olmadım şimdi mayısın 8 ve hala adet görmedim yaklaşık 13 gün geçti arkadaşlar belki hamilesin diyorlar ama ben ininmak istemiyorum çünkü hephayal kırıkları beni test olmamaya zorluyo siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ayrıca kistlerim erimediği veya hormonlardan dolayı geçiktiğini filan düşünüyorum ben sizlerin başınıza böylebişey geldimi benim adet gecikmelerim olurdu fakat 3-5 gün filan bukadar çok değil
ufaklik beni zorlamiyo teyzesi bulantilarda bitti sayilir artik hamilelikte balayi dönemine giriyoruzsırnaşık şey..en iyisini yapiyosun azcik dinlen stresten uzaklas mümkün oldugunca baska seylerle ilgilen belki bu rada kendiliginden glir sana melegin hic belli olmaz..allah in izniyle canim seninde bu mutlulugu yasamana az kaldiaslimuratelkoca .!.:merhaba elif. canım iyi olmanıza çok sevindim.nasıl ufaklık seni zorluyomu.inşallah hayırlısıyla allahım kucagına almayı nasip etsin.canım bende iyiyim biliyosun ilk aşılamam tutmadı.ikiciyi yaptırmak için dr um farklı ilaçlarla tedaviye başlıyalım dedi.oda igneymiş igneleri alabilmek için rapor almak gerekiyormuş raporu aldım 4 gün boyunca göbekten igne vuruldum.ama malesef benim yumurtalar gene gelişmedi 2 tane yumurta oluşmuş ama işe yaramıyor dedi dr.ama çatlatma igneni vurul bu seferde kendiniz deneyin dedi.gene olmadı.gene hüsran.şimdi eşimle biraz ara vermeye karar verdik.çünkü çok stres yapıyorum sıkılıyorum.biraz kafamı dinlicem.bakalım hayırlısı.bu süre zarfında bişey olmazsa gene tedaviye devam.yegenime ve kendine çok dikkat et.öpüyorum selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?