selam
Epey birkaç ay önce üye oldum ama yeni yazabiliyorum..2 aşılamam da tutmadı..Şİmdi 3.ye başladık..Muhtemelen 4-5 gün sonra 3. aşılama gerçekleşecek...Dr. 3 ilaçla (klomen) 3 de iğneyle aşılama dedi ama ben 3. aşılamadan sonra tüp bebek'e geçmeyi düşünüyorum..5 senedir evliyiz...2 senedir korunmuyoruz..Benim kanallardan birinde problem çıktı..Laparoskopi ve histerokopi de oldum...Eşimde de morfolojiyle ilgili problem var...Ama doktor tek kanal açıksa problem yok dedi..1-2 tüp bebek merkezine gittik...Onlar da "2 tarafta da problem var boşuna aşılama deniyosunuz hemen tüp bebeğe geçin" dediler..Biz iyice kararsız kaldık tabi..Neticede tüp bebek merkezleri para kazanma derdinde...Ayrıca hangi tüp bebek merkezine gideriz o konuda da kararsızız..Herkes farklı bir şey söylüyor...Forumları okudukça bu konudA daha da çok kafamız karışıyor...Durum böyle..Umarım hiç gerek kalmadan 3. aşılamada hamile kalabilirim...UMarım herkes bir an önce bebeğine kavuşur...Bu arada çatlatma iğnesinden sonra benim de karnım çok ağrıdı..Regl ağrısınıa benzer bir ağrı...
selam
epey birkaç ay önce üye oldum ama yeni yazabiliyorum..2 aşılamam da tutmadı..şimdi 3.ye başladık..muhtemelen 4-5 gün sonra 3. Aşılama gerçekleşecek...dr. 3 ilaçla (klomen) 3 de iğneyle aşılama dedi ama ben 3. Aşılamadan sonra tüp bebek'e geçmeyi düşünüyorum..5 senedir evliyiz...2 senedir korunmuyoruz..benim kanallardan birinde problem çıktı..laparoskopi ve histerokopi de oldum...eşimde de morfolojiyle ilgili problem var...ama doktor tek kanal açıksa problem yok dedi..1-2 tüp bebek merkezine gittik...onlar da "2 tarafta da problem var boşuna aşılama deniyosunuz hemen tüp bebeğe geçin" dediler..biz iyice kararsız kaldık tabi..neticede tüp bebek merkezleri para kazanma derdinde...ayrıca hangi tüp bebek merkezine gideriz o konuda da kararsızız..herkes farklı bir şey söylüyor...forumları okudukça bu konuda daha da çok kafamız karışıyor...durum böyle..umarım hiç gerek kalmadan 3. Aşılamada hamile kalabilirim...umarım herkes bir an önce bebeğine kavuşur...bu arada çatlatma iğnesinden sonra benim de karnım çok ağrıdı..regl ağrısınıa benzer bir ağrı...
kizlar kasim anneleri topiginde ekledim bu resimleri
bunca zaman hertürlü kahrimi cektiniz, burdada paylasmak istedim sizde bakin
masallah deyin haaa teyzeleriklava:
kizlar kasim anneleri topiginde ekledim bu resimleri
bunca zaman hertürlü kahrimi cektiniz, burdada paylasmak istedim sizde bakin
masallah deyin haaa teyzeleriklava:
selam
Epey birkaç ay önce üye oldum ama yeni yazabiliyorum..2 aşılamam da tutmadı..Şİmdi 3.ye başladık..Muhtemelen 4-5 gün sonra 3. aşılama gerçekleşecek...Dr. 3 ilaçla (klomen) 3 de iğneyle aşılama dedi ama ben 3. aşılamadan sonra tüp bebek'e geçmeyi düşünüyorum..5 senedir evliyiz...2 senedir korunmuyoruz..Benim kanallardan birinde problem çıktı..Laparoskopi ve histerokopi de oldum...Eşimde de morfolojiyle ilgili problem var...Ama doktor tek kanal açıksa problem yok dedi..1-2 tüp bebek merkezine gittik...Onlar da "2 tarafta da problem var boşuna aşılama deniyosunuz hemen tüp bebeğe geçin" dediler..Biz iyice kararsız kaldık tabi..Neticede tüp bebek merkezleri para kazanma derdinde...Ayrıca hangi tüp bebek merkezine gideriz o konuda da kararsızız..Herkes farklı bir şey söylüyor...Forumları okudukça bu konudA daha da çok kafamız karışıyor...Durum böyle..Umarım hiç gerek kalmadan 3. aşılamada hamile kalabilirim...UMarım herkes bir an önce bebeğine kavuşur...Bu arada çatlatma iğnesinden sonra benim de karnım çok ağrıdı..Regl ağrısınıa benzer bir ağrı...
inşallah elifcim ya allah hayırlısı ıle hepımıze kısmet etsın ınsallah ...........
o zaman doktordan alınca beklıyorum bu başlangıc oldun doguma gıdene dek foto koy cnm sen we dıger hamişler hanı cogu bızı unuttu ama neyse artık onlar ıyı saglıklı olsunda :...................
hani resim ekliyodun sekerim noldu kocan uyanmadi mi daha:dilcikar:mevzey .!.:Günaydın kıslar naber uzun süredir giremiyorum aslında giriyom ama okuyup çıkıyorum çünkü halim yok midem beni öldürüyo hele bugün ama sitm eden arkadaşım olmuş canım unuturmuyum hiç sizi hep kontrol ediyorum ama kimse beni sormamış yani aslında ben biras küstüm size neyse sizde ii olun önemli değil aşılamaya start vermişin hayırlı olur inş. bu sefer rabbim güldürür yüzünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?