Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam
Epey birkaç ay önce üye oldum ama yeni yazabiliyorum..2 aşılamam da tutmadı..Şımdi 3.ye başladık..Muhtemelen 4-5 gün sonra 3. aşılama gerçekleşecek...Dr. 3 ilaçla (klomen) 3 de iğneyle aşılama dedi ama ben 3. aşılamadan sonra tüp bebek'e geçmeyi düşünüyorum..5 senedir evliyiz...2 senedir korunmuyoruz..Benim kanallardan birinde problem çıktı..Laparoskopi ve histerokopi de oldum...Eşimde de morfolojiyle ilgili problem var...Ama doktor tek kanal açıksa problem yok dedi..1-2 tüp bebek merkezine gittik...Onlar da "2 tarafta da problem var boşuna aşılama deniyosunuz hemen tüp bebeğe geçin" dediler..Biz iyice kararsız kaldık tabi..Neticede tüp bebek merkezleri para kazanma derdinde...Ayrıca hangi tüp bebek merkezine gideriz o konuda da kararsızız..Herkes farklı bir şey söylüyor...Forumları okudukça bu konudA daha da çok kafamız karışıyor...Durum böyle..Umarım hiç gerek kalmadan 3. aşılamada hamile kalabilirim...UMarım herkes bir an önce bebeğine kavuşur...Bu arada çatlatma iğnesinden sonra benim de karnım çok ağrıdı..Regl ağrısınıa benzer bir ağrı...

canım ne derlerse desınler hıc canını sıkma rabbım o kadr buyukku ımkansız dıye bısı yok sen tedavını bırakma ama beynınıde tedavı suresıne yorma bırak kendı halıne tedavı oluyomusun oluyosun gerısını dusunme neden dıye sorma kendıne bır cogumuzun beynınnde bıtıyo ıs rabbım en kısa zamnda bebegını mujdelesın ınsallah sana

Günaydın güzel anne adayları vede olmaya çok yaklaşmış kardeşlerim şimdiden anneler gününüz kutlu olsun

canım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz bende iki defa aşılama oldum biri klomenle diğeri iğneyle iğneden sonra kistlerim oluştu bir ay araverdik şimdi üçüncümü yoksa tüpbebek mi karar veremedim çünkü üçüncüde gene kist oluşma riski var oyüzden korkuyorum tutmazsa gene aravereceğiz ben yaztatilinde bu işi halletmek istiyorum yani tüpbebeği onun için zaman benim için önemli belki üçüncüyü gene klomenle yaparız çünkü klomenlede yumurtalarım büyüyo ama tüpbebek olursa nereye gideceğim konusunda kararsızım eğer tavsiye edebileceğin biryer varsa sevinirim

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asude80.............

--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat..............
--maat................
--boncukx...........
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--dila_naz...........
--özlem1415.......
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim...........
--ebrusko1982....
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty................... :CüvCüv:kiz
2)asyacan7...............:CüvCüv:erkek
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53.................:CüvCüv:
6)sevil78....................:CüvCüv:
7)beryal.....................:CüvCüv: erkek
8)EliFatihEFU.............:CüvCüv:
9) mevzey...................:CüvCüv:
10) 26eser26....................:CüvCüv:

kızlar.........
hepinizin anneler günü kutlu olsun hepinizi öpüyorum.........
seneye hepımız anne olacagız we bebişlerimizle kutlayacagız ben inanıyorum.......

sagol elifcigim. iyi olmanıza sevindim.yegenim akılllı seni fazla zorlamaz inşallah.evet canım biraz kafamı dinlicem ve kafaya takmamaya çalışıcam.zaten şu aralar guatırla ugraşıyorum.kendine çok iyi bak.anneler günün kutlu olsun canım.bütün annelerinde anneler günü kutlu olsun.

kizlar kasim anneleri topiginde ekledim bu resimleri
bunca zaman hertürlü kahrimi cektiniz, burdada paylasmak istedim sizde bakin
masallah deyin haaa teyzeleriklava:

yesin teyzesi orada yatanı.maşallah,maşallah,maşallah.tütütütü.bayağı belli etmiş kendini.darısı başımıza inşallah

canım elif ya maşallah sana 41 kere maşallah nazar degmesın inşallah cnm ya warsa ultrason cıktılarını da ekle de yegenımızı de görelim canım ya cok mutlu oldum walla bu fotoları gorunce tekrar maşallah.....

elifcim allah nazarlardan korusun maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

sagolun kizlar,,,daha büyük göbekler daha hayirli evlatlar size insallah
tramissum ultrason ciktilari var ama en son 6 haftalik hali cok minik belli olmuyo yani
10 haftalikken gtiigimde esim beni eve birakip ise yetiscekti aceleyle ciktik doktorda kaldi ,persembe yine gitcem hem eskileri alirim hemde yeni halini ceker onlarida eklerim

inşallah elifcim ya allah hayırlısı ıle hepımıze kısmet etsın ınsallah ...........
o zaman doktordan alınca beklıyorum bu başlangıc oldun doguma gıdene dek foto koy cnm sen we dıger hamişler hanı cogu bızı unuttu ama neyse artık onlar ıyı saglıklı olsunda :...................

Günaydın kıslar naber uzun süredir giremiyorum aslında giriyom ama okuyup çıkıyorum çünkü halim yok midem beni öldürüyo hele bugün ama sitm eden arkadaşım olmuş canım unuturmuyum hiç sizi hep kontrol ediyorum ama kimse beni sormamış yani aslında ben biras küstüm size neyse sizde ii olun önemli değil aşılamaya start vermişin hayırlı olur inş. bu sefer rabbim güldürür yüzünü

Canım tüp bebek merkezleri niyeyse hep böyle diyorlar.Benim eşimde de morfoloji problemi var.(%2) İnternetten çok ünlü bi tüp bebek merkezine eşimin sonuçlarını gösterdim problem sadece morfoloji olmasına rağmen ve hiç aşılama yaptırmamıza rağmen direk tüp dediler.Bence onların dediklerini kafana takma çünkü onlar para derdinde .Benim asıl doktorum tüp en son aşama diyor. 4-5 aşılamadan sonra tüpü tavsiye ediyor.Üstelik kendisi tüp bebek doktoru. Bence sende kendi doktorunu dinlemelisin.Ama yinede sen bilirsin tabii

tamam sekerim hepsini bir ceker eklerim...kizlarin isleri var herhalde pek ugramiyolar

hani resim ekliyodun sekerim noldu kocan uyanmadi mi daha:dilcikar:
senin mide bulantilarin gecmedi mi daha benimkiler bitti sayilir..cok agir bisey kokmadikca etkilenmiyorum artik
sabir annesi az kaldi yakinda hepsi gecicek tepismeyede baslarlar 1 ay sonra ohh degmeyin keyfimizehihoyyyt

Elifçim seni kandırdım ya akşam senden sona burnum akmaya hapşırmaya başladım zaten sızmışım orda akşam boyunca yattım walla eşim gene uyuyor kusura bakma taytla dolaşıyom diyede üşendim uyanınca inş. bu sefer çekebilirim midem bugün beni mahvetti walla çıbıkla duruyoz eşim yavruşumu besliyemioz diye hayıflanıyor az önce zorla ağzıma oyun yapar gibi ceviz tıkıştırdı bende zor yuttum walla kivi falan yedimde biraz baş ağrım geçti burnum devam kardeşime cd deki görüntüleri yolluyodumda gitmedi azcık şey hadi öptüm cicim bay

merhaba kızlar neler yapıyosunuz anne adayları sizler nasılısınız mevzeyciğim miğden hala kötümü be güzelim seninkide beauty,ninki gibi yaramaz çıktı desene.Buarada beauty asude siz ne alemdesiniz zaten asyacanı hiç yazmıyorum o hepten kesti selamı sabahı.
Benimde yarın doktor randevum var çok yaşlı ama bir okadarda tecrübeli bir doktordan aldım umarım banada yardımcı olabilir.Arkadaşım polikistik over 4-5 yıl uğraştıktan sonra bu dr. da 3 ay içinde doğal yolla hamile kalmış inşallah bende aynı mucizeyi yaşarım .Öptüm hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…