Elifçim seni kandırdım ya akşam senden sona burnum akmaya hapşırmaya başladım zaten sızmışım orda akşam boyunca yattım walla eşim gene uyuyor kusura bakma taytla dolaşıyom diyede üşendim uyanınca inş. bu sefer çekebilirim midem bugün beni mahvetti walla çıbıkla duruyoz eşim yavruşumu besliyemioz diye hayıflanıyor az önce zorla ağzıma oyun yapar gibi ceviz tıkıştırdı bende zor yuttum walla kivi falan yedimde biraz baş ağrım geçti burnum devam kardeşime cd deki görüntüleri yolluyodumda gitmedi azcık şey hadi öptüm cicim bay
parıl .!.:merhaba kızlar neler yapıyosunuz anne adayları sizler nasılısınız mevzeyciğim miğden hala kötümü be güzelim seninkide beauty,ninki gibi yaramaz çıktı desene.Buarada beauty asude siz ne alemdesiniz zaten asyacanı hiç yazmıyorum o hepten kesti selamı sabahı.
Benimde yarın doktor randevum var çok yaşlı ama bir okadarda tecrübeli bir doktordan aldım umarım banada yardımcı olabilir.Arkadaşım polikistik over 4-5 yıl uğraştıktan sonra bu dr. da 3 ay içinde doğal yolla hamile kalmış inşallah bende aynı mucizeyi yaşarım .Öptüm hepinizi
canım inşallah ya hayırlısı olsun artık inşallah senınde o arkadasın gıbı dogal yolla ummadıgın bı anda gelır bebişin sana :)))merhaba kızlar neler yapıyosunuz anne adayları sizler nasılısınız mevzeyciğim miğden hala kötümü be güzelim seninkide beauty,ninki gibi yaramaz çıktı desene.Buarada beauty asude siz ne alemdesiniz zaten asyacanı hiç yazmıyorum o hepten kesti selamı sabahı.
Benimde yarın doktor randevum var çok yaşlı ama bir okadarda tecrübeli bir doktordan aldım umarım banada yardımcı olabilir.Arkadaşım polikistik over 4-5 yıl uğraştıktan sonra bu dr. da 3 ay içinde doğal yolla hamile kalmış inşallah bende aynı mucizeyi yaşarım .Öptüm hepinizi.
ilk zamanlari yorgunlugu sekerim zamanla geciyo, nekadarlik oldunuz ki?kızlar nasılsınız ay ben gıremıyorum artık delı oluyorum ya benım gıbı olan varmı benım aksam saat 10 da uykum gelıyor ve sızıyorum ınanırmısınız hıc bı dızımı bıle ızlemıyorum artık uyuyup kalıyorum tramıssucum unutmadım canım ama yemın ederım pc basına gelesım bıle gelmıyo o kadar yorgun hıssedıyorum kı kendımı nasıl yataga atacagımı sasırıyorum kendımı esım ızne cıktı onla bıle ılgılenmıyorum ne var ne yok bakalım
slm arkadaşlar.ara ara girip bakıyorum kimsenin hatırladığı yok.sağolun son yazdığıma da parıldan başka kimse cevap vermemiş.:çok üzgünüm:neyse siz mutlu olun da birlikte...
parılcım yeni dr'un inşallah hayırlı uğurlu olur.inş.Rabbim onu vesile etmiştir senin mutlulğun için.dualarım seninle.Allah yar ve yardımcın olsun...çok öpüyorum.sen gelişmelerden haberdar et yine tatlım.ben okurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?