Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
parılcım sorma benimki çişini yapo benim midem bulanıo (bir çocuğun annesinin midesinin neden bulandığını anlatma çabası öle zannediyomuş)ama allaha şükür çok beter değilim en azından bişiler yiyebiliyorum ev dışında seninde tedavin hayırlı olsun ha şöle bir sirkelenin artık fazla ağırdan aldınız inş. rabbim emeklerini boşa çıkarmaz çok öptüm

cumartesi aşılamam var. Perşembe akşam ovitrelle iğnesi olacam ama doktor kendin vur dedi bunu kendi vuran varmı ben yapamam dedim o zaman eşin yapsın dedi. Birde iğneyi 24 saat oda ortamına tuttum. Dolaptamı duracaktı özelden acil cevap yazarsanız sevinirim.

oyy oyy kiyamam yaa hem grip hemde mide bulantisi mi...gecmis olsun canim bak ben hsatayken kasim annelerinden juliet bi tarif verdi onu yaptim gerci sana ordan da yazdim ama kizlarin cenesi cok düsük cok geri sayfalarda kalmis olabilir şutarafagitti
ihlamur, 1 limon 1 elma kaynatiyosun icine bal katip iciyosun beni ertesi güne adam etti bu tarif valla..limonun kabuklarini soy yoksa cok aci yapiyo..
iki bardaktan da fazla icme ihlamur bile olsa bitkisel caylar zararli olabiliomus internette okudum...burun tikanikligina ve hapsurmaya yapicak bisey yok....tekrar gecmis olsun
benimde mide bulantisi gitti dedim iki gündür geri geldi bebek cisini yapinca mi annenin midesi bulaniyomus???yerim kiz ben onun cisininaniknanik minicik sipalar neler yapiyolar..artik karacigerleri safra salgilamaya baslamis seste cikarabiliyolarmis düsünmesi bile ne güsel yaa

valla haklisin asyacanla beauty nin dogumlari yaklasti sayilir artik..dogurduklarinda haberimizde olmicak..seninde tedavin hayirli olsun insallah yeni doktorundan sonuc alirsin..dualarim seninle:Saruboceq:

sağol elifcim tarif için deniycem bende bugün grip daha şiddetliydi okulda nane li,mon içtim sallama bulantıya ii geldi sende dene istersen şimdi resim koymaya çalışıcam sabah eşimi yataktan kaldırdım zaten kalkacaktıda biraz erken oldu tombili zeynepi görün istedim

dene dene cok ise yariyo beni adam etti senide eder
nane ben hic icmiyorum rahim kasilmasi yapiyomus,korkuyorum acikcasi
niye resim gönderemiyon bende acik yolluyamiyorum ama link cikio olsun öyle yap
gelismis ceap varya ordan gir taa alta dogru eklenti ekle diye bir bölüm var orayi ac
bilgisayardan sec resmi
sonra o pencereyi kapa gönder böyle oluyo

kızlar nasılsınız ay ben gıremıyorum artık delı oluyorum ya benım gıbı olan varmı benım aksam saat 10 da uykum gelıyor ve sızıyorum ınanırmısınız hıc bı dızımı bıle ızlemıyorum artık uyuyup kalıyorum tramıssucum unutmadım canım ama yemın ederım pc basına gelesım bıle gelmıyo o kadar yorgun hıssedıyorum kı kendımı nasıl yataga atacagımı sasırıyorum kendımı esım ızne cıktı onla bıle ılgılenmıyorum ne var ne yok bakalım

canım inşallah ya hayırlısı olsun artık inşallah senınde o arkadasın gıbı dogal yolla ummadıgın bı anda gelır bebişin sana :)))
bana da wer o doktorun adını cnm ya özelden istanbul bana yakın gıderız walla yeterki olsun :)))))))))

ilk zamanlari yorgunlugu sekerim zamanla geciyo, nekadarlik oldunuz ki?
bende de oluyodu ilk baslarda simdi azaldi yine eskiye nazaran daha erken uykum gelio ama dayanabiliyorum yine diziler bitesiye kadar

teyzoslar biz bugün doktordaydik hersey yolunda cok sükür minigim büyümüs 7,4 cm olmus
doktor teyze anormal bisey yok dedi sevindirdi beni
izine gelmeme de izin verdi hersey yolunda igttigi icin
iste büleee aksamada veledimin yeni halinin resmini eklerim simdi cok isim var
pek fotojenik oldugunu söyleyemem ama artik iyice belli ediyo kendini:sm_cool:
serilmis yatiyodu karnimda günesleniyo sanki bacaklari uzatmus kollari havada:dance:
ohh degmeyin keyfine

canım bebişin ii olduğuna sevindim tabi cinsiyet hakkında bişi demedi demi millet 11. haftada öğreniiyor neyse azıcık sabredicez

Kızlar cumanız mübarek olsun Rabbim bütün güzel dualarınızı kabul etsin inşallah.
Mevzeyciğim doktora gittim pek değişen bişey olmadı tekrar yumurta takibine başladım bu sefer ilaçsız
bünyemin neyi nasıl ürettiğini görmek istiyor önce doktor sonra yine hormon vereceek üfff aman hayırlısı işte.Neyse hepinizi öptüm kızlar .

canım hayırlı olsun bir yerden başlamak lazım bunu görmek istemesi çok doğal bakalım inş. en kısa zamanda sonuç alırsın

slm arkadaşlar.ara ara girip bakıyorum kimsenin hatırladığı yok.sağolun son yazdığıma da parıldan başka kimse cevap vermemiş.:çok üzgünüm:neyse siz mutlu olun da birlikte...
parılcım yeni dr'un inşallah hayırlı uğurlu olur.inş.Rabbim onu vesile etmiştir senin mutlulğun için.dualarım seninle.Allah yar ve yardımcın olsun...çok öpüyorum.sen gelişmelerden haberdar et yine tatlım.ben okurum...

Ahh canım karnındaki bebişin:CüvCüv: seni dahada bir hassaslaştırmış biz tabiki mutluyuz ama hepberaber o nedenle alınganlık yok tatlım tatmammı.yerimseniben
Allah razı olsun canım dualarından ben, ve tüm dileyenleri eksik etme olurmu.
Hadi öptüm gir ara ara özletme kendini.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…