Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben 6 aydır klomen kullandım bu ay sondu bizde her seferinde stres yapıyorduk bu ay stres yapmadık adetim 9 geçikti bakalım hayırlısı

Beauty canım ya ben sana alınırken sen bize alınmışın hiç uğramıyosun artık ama sana bişey soracaktım akşam aklındaydı unuttum ama şimdi neyse sona aklıma gelirse yazarım sen kendine ii bak yolculuğun bitiyor kısa zamanda inş. bu arada ben çok hastayım ama kimse merak edip sormuyor bide

Geçmiş olsun mevzeyciğim nasıl oldun kusura bakama girip çıkıyorum pek detaylı her sayfayı okuyamıyorum iisindir inşallah .

sağol canım ağır bir şekilde grip geçiriyorum vede midem çoştu bu sıra allahım bebişimi korusunda ben önemli değilim artık soranlar sağolsun sormayanlarda:teselli:

ben 6 aydır klomen kullandım bu ay sondu bizde her seferinde stres yapıyorduk bu ay stres yapmadık adetim 9 geçikti bakalım hayırlısı
inşallah cnm nasıl stres yapmadınız anlamadım sonucta ınsan ıstemeden de olsa bı yererde oluyor aklında ama inşallah senın de bebişin gelmiştir sana hayırlı haberını beklıyorum cnm ............

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asude80.............

--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat..............
--maat................
--boncukx...........
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--dila_naz...........
--özlem1415.......
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim...........
--ebrusko1982....
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty................... :CüvCüv:kiz
2)asyacan7...............:CüvCüv:erkek
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53.................:CüvCüv:
6)sevil78....................:CüvCüv:
7)beryal.....................:CüvCüv: erkek
8)EliFatihEFU.............:CüvCüv:
9) mevzey...................:CüvCüv:
10) 26eser26....................:CüvCüv:

hadı bakalım cnm başlanmıs iş bitmiş iş sayılır artık allahın ıznı ıle bu ay ılacsız gelsin bebişin sana inşallah canım ya bak bende bu ay tekrar başladım we pozıtıf olucaz stres yok olucak ınan yeter ben artık oyle dıyorum olucak ama belkıde daha zamanı war bellkıde dogru zaman dııl emınım kı en dogru zamanda gelıcek bebişim bana senınkıde we tum ısteyenlerınde allah hayırlısı ıle wersın bebişlerini cnm .......

sağol canım ağır bir şekilde grip geçiriyorum vede midem çoştu bu sıra allahım bebişimi korusunda ben önemli değilim artık soranlar sağolsun sormayanlarda:teselli:
ay ay ay kıyamam ben hamişlere alınganlık ayındamısınız nedır ??? hakkımı yemeyın ama cnm ben bı kac gundur gıremıyorum aslında gırıyorum bes dakka yazmaya bıle fırsatım olmuyor hemen okuyup bakıp cıkıyorum cnm cunku gunum wardı benım bugun we hafta boyu temıslendım hep perdeler halılar koltuklar e sobayı falanda cıkarttım cok işim wardı yanı cnm ben ıhmal etmem bılırsınız mecbur olmasam walla yazmamazlık yapmam asla kı bılırsınız tanıdınız artık artık benı
aynen dedgın gıbı canım allah bebeişni korusun hayırlısıyla saglıkla dunyaya gelsınde 9 ay da mıde sorunun olsa bebişini görünce hiç bişiy kalmaz cnm dualarım senınle tatlım az kaldı sayılır canım ya yolu yarıladınız artık banada bulaştırın artık ama yanı hadı bu ayda benım için dua edın de bende sııraya gıreyım inşallah :Saruboceq:
ha bu arada kızma kızma geçmiş olsun demeyıde unutmadım canım cok cok cok geçmiş olsun allah daha beterınden korusun senı we bebişini öpüyorum cokkkkkŞeniz

oh oh oh maşallah cok da keyfiymiş senınkısı inşallah doguncada boyle olurda cok uzmez senı yatırdıgın gıbı uazatır bacakları uyur mısıl mısıl :sm_cool:
kocaman oldu bebiş allah 74 cm oldugu gunlerıde göstersın ınsallah canım herkese boyle soylemede nazar degmesın canım ıyı goz war kotu goz war allah korusun bebişini we senı canım yol izni almanada cok sewındım senın için cok ıyı olucak ama bızıde yıne haberdar et kendınde unutma bızı de yanı cnm :)))
unuttum sanma resmıde hala eklemedın beklıyorum walla canım :)))))))))))

ah canım ya kıyamam ben sana senın hakkın buyuk sen olmsan bız olmazdık konuyu acan sensın tatlım ya allah razı olsun walla tekrar tekrar az once baktım ılk mesajına da ne gunlerdı dımı canım sen atlattın sıra bızde dualarını esıreme senı unutmak ne kelıme cnm ya hepımız duacınız emın ol ki ne kdr kaldı dogunma az kalmısıtır hadı bakalım hayırlısı ıle al bebişini kucagına saglıkla huzurla mmutlulukla uzun omurler sızın olsun inşallah öpüyorum cok....

Canım ALlah her ikinizide korusun. Tüh yaa nasıl yakalandın ilaçda alamıyosun tabii.
Ama Allahın izniyle atlatırsın canım bende böyle olmuştum bütün kemiklerim ağrıyodu yorgan döşek yatıyodum çok şükür ilaç kullanmadan geçti banada bebeğimede hiçbişey olmadı.Rabbim senide meleğinide korusun .

ewet kızlar elımden geldıgınce herkese cewap yazdım artık kendımı anlatmaya geldı tabı dıgererını okumaktan benı okumaya fırsatınız olursa :):)))))))))))))
bı kac gun baktım ama yazamadım hepsını okudum meraktan ama yazamadım walla kızlar gunum wardı bende cok işim wardı walla ama cok sukur bıttı aldık paraları yıcez şimdi delikafadulden
ben bıldıgınız gıbı adet olmayı beklıyordum farlutal kullanmıstım we beklenen an oldu adet oldum cuma gunu doktora gıttım cok sukur kıstım falan yok hiç bi sorun da yok bu kez bana gonal f dır bı ılac werdı kullanan warmı suan net hatırlanıyorum ama insülin iğnesı gıbı bısıy kalem bugun gıttım yıne doktoruma ilk iğnemi oldum öğretı bakalım ben bıraz korkuyorum iğneden ya iyice ögrettı yarın da 12 :30 da kısmetse kendım yapıcam ınsallah bı hata olmaz ılk kez kendıme boyle bişiy yapıcam hem korkuyorum hem kotu oluyorum kanda tutuyo benı cok dayanıklı dıılım yanı ama bebiş için katlanıcaz artık kızlar napalım muhtemelen de mayısın son haftası falan aşılamam olucak allahın ıznıyle hayırlısı olsun hepınızın dualarını belkılıyorum kenı duanızı ederken her gece yatarken kendınız için dua ederken ne olur benım için de bu ay dua edın olucak ben buna artık sonuna kadr ınanıyorum belkı b u ay belkıde daha sonra sadece bebişim belkıde en uygun zamanı belklıyor emınım buna ben allah herkesın gonlune gore wersın ınsallah allah hayırlısı ıle lıstemızın hepsının karnını bebişleele doldursun inşallah we tabııkı tum isteyenlerınde özlemişim walla yazmayı ne cok yazdım bu gece walla ya netse dah fazla kovulmadan ben ufak ufak uzayayım artık .....hepınızı cok cok opuyorum kendınıze cok ıyı bakın ıyıkı warsınız we ıyıkı bırbırımızı bulmusuk .........

tramisucum canım sağol geçmiş olsun dileklerin için aşılama girişimin hayırlı olsun bende gonal_f kullandım eşim yaptı 6 gün 75lik 7.gün 37.5 luk dok tadını çıkarın dedi bu anların walla eşimin uğuru olsa gerek oldu biliosun canım edicem size bol bol etmezmiyim hiç en çok biz anlarız birbirimizi tüm kalbimle diliyorum allahım nasip etsin artık bu ay çokk öptüm ha bu arada çatır çatır yemeler paraları

Evet canım çok kötüydüm o akşam ıhlamur içtim limonlu sabaha baş ağrım falan gitti anlamadım geçeceği varmış zeer daha öncede içmiştim .Benim öğrenciler sağolsun onlardan geçti elimi protexle hep yıkadım bişey olmas diyodum birde masam camın kenerında ve hep açık çok korudum galiba kendimi geçti neyse başka bişi geçmesinde grip atlatılır bir şekilde sağol duan için canım çok öptüm allahım herkesin meleğini korusun olmayanlara en kısa zamanda nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

Tiramissucuğum hep dualarımdasınız buradaki herkez sen ve asude umarım sizinde müjdeli haberlerinizi alırm en kısa zamanda buradan.
Allahım inşallah bu gördüğün son tedavi olur da bebişine kavuşursun sakin ol canım yaa bak beni bile heyecan bastı inan.
Rabbim emkelrinizi boşa çıkarmasın öptüm kendine çok ii bak güzelim.
ınşallah o gün paralarınıda bebişine harcamak nasip olur.

Sakınan göze çöp batarmış hesabı ama olsun dediğin gibi Allah başka dert vermesin
umarım hemen atlatırsın seninkinin keyfi yerinde nasıl olsa ohh bulmuş sıcak yeri yan gelmiş yatıyo fındık.
sevgilerle kendinize ii bakın.

slm kızlar.yeni okuyabildim yazdıklarınızı.şükür cevap verenler olmuş,demek ki alınmak lazım hatırlanmak için..yerimseniben
parılcım,tiramisucum,mevzeycim..sağolun ilginiz için.cidden hamilelik alınganlık yapıyo galiba.ama birbirimize de lütfen cevap verelim.sonra insan kendini boşa konuşuyo gibi hissediyo,dimi ama..
mevzeycim geçmiş olsun canım.Allah korur seni de meleğini inş.ben her yıl yatak döşek geçirirdim kışı.ve en çok grip olmaktan korkardım.cidden Allah koruyo ya..bu yıl hamileliğimin hürmetine Rabbim korudu yalnızca 1 kere hastalandım şükür.sen de dikkat et tatlım.bu aralar da havalar aniden ısındı.bu da hastalık yapabiliyo.öğrenciler de sağolsunlar çok dikkatsiz.hapşurup öksürüyolar ağızlarını kapatamıyolar bi türlü..tekrar geçmiş olsun canım.bu arada bebişin cinsiyeti belli olmadı mı?gerçi daha zaman var ama.benim de 14.haf.da tahmin etmişti dr ama 16da kesinleşti.erkek bebkler daha erken belli oluyo..bakalım senin bebiş kız mı erkek mi..hayırlısını versin Rabbim...
parılcım,tedavin hayırlı olsun canım.benim vefalı arkadaşım.Rabbim gönlünün güzelliğini kaderine de yansıtır inş.bu kadar çok isterken sabretmek zor ama sabır güzel kardeşim.inş.bu ay da listemiz coşacak ben umutluyum.hadi inş.sıra sende ve tüm isteyenlerdedir...duacıyım canım..
tiramisucum..canım benim.Allah sizlerden de razı olsun inş.sayfayı ben açtım ama burası aşılama bölümüne döndü benden başlayarak..olsun tek bebişler sağlıkla gelsin de..cidden ilk sayfayı geçen yıl bu zamanlar açmışız.ne günlerdi...her ay bunalım,stres.ama çok şükür Rabbim bu günleri gösterdi.sizlere de nasip etsin inş.aşılaman da hayırlı olur inş.ben inanıyorum bu ay Rabbim nasip eder inş sana da.sadece çok sakin ol.iğneler de bi başlıyo bi bitiyo,hiç bişey anlamazsın bile.ben her gün drumun hastanesine gidiyodum yaptırmaya ama çoğu arkadaşın kocası yaptı,kendi yapanlar da var.hiç korkma.cidden aşılamanın en önemli anahtarı inanç ve sakin olmak.Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inş.ilgin ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim tatlım.inş bir an önce sen de o hassas döneme girersin de biz de seninle ilgileniriz canım.:Saruboceq:
bu arada parıl ya da tiramisu sormuş sanırım.kusura bakmayın hatırlayamadım.ben 32.haftadayım.normale göre 8 haftam var.ama sezaryen düşündüğüm için daha önce olur sanırım doğum.gerçekten çok az kaldı..ben bööle iiidim yaaa....:çok üzgünüm:malum doğum korkusu..bakalım hayırlısı.inş.siz de o günlere erişirsiniz bir an önce...Rabbim çektiğiniz sıkıntıları unuttursun inş.
tiramisucum gün paralarını inş.bebeğin haberiyle harcarsın..inş bu ay mucizen gerçek olur da bebiş için harcamaya başlarsın...
hepinizi çok öptüm..Allaha emanet olun...:1hug:a.s.

bende şimdi 75 lik kullanıyorum we ılkdefa kendım yaptım ben kolaydı canım acımadı ama hıssettım dr yanındakı kız yaparken hiç hissetmiyordum olsun napalım ....
persembeye kdr 75 lik yapıcam sonra dr gıdıcem dozu gegıstırecek galıba bakalım ınsallah bu ay benım ayım olucak cnm cok öpüyorum senı.....

canım ya walla burda kım yenı başlarsa yada hamiş olursa benıde m uthiş heycan basıyor oyle bı onemsıyoruz bırbırımızı bız canım bundan kaynaklanıyor walla canım inşallah canım ya walla saklayım o parayı da bebişe harcarız kısmetse cok hosuma gıttı bu lafın canım cok tatlı saol ınsallah dedıgın gıbı olur .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…