paril doktora gitcekti kimsenin haberi yok galiba
bidaha ugramadi
Beauty canım ya ben sana alınırken sen bize alınmışın hiç uğramıyosun artık ama sana bişey soracaktım akşam aklındaydı unuttum ama şimdi neyse sona aklıma gelirse yazarım sen kendine ii bak yolculuğun bitiyor kısa zamanda inş. bu arada ben çok hastayım ama kimse merak edip sormuyor bide
inşallah cnm nasıl stres yapmadınız anlamadım sonucta ınsan ıstemeden de olsa bı yererde oluyor aklında ama inşallah senın de bebişin gelmiştir sana hayırlı haberını beklıyorum cnm ............ben 6 aydır klomen kullandım bu ay sondu bizde her seferinde stres yapıyorduk bu ay stres yapmadık adetim 9 geçikti bakalım hayırlısı
hadı bakalım cnm başlanmıs iş bitmiş iş sayılır artık allahın ıznı ıle bu ay ılacsız gelsin bebişin sana inşallah canım ya bak bende bu ay tekrar başladım we pozıtıf olucaz stres yok olucak ınan yeter ben artık oyle dıyorum olucak ama belkıde daha zamanı war bellkıde dogru zaman dııl emınım kı en dogru zamanda gelıcek bebişim bana senınkıde we tum ısteyenlerınde allah hayırlısı ıle wersın bebişlerini cnm .......Kızlar cumanız mübarek olsun Rabbim bütün güzel dualarınızı kabul etsin inşallah.
Mevzeyciğim doktora gittim pek değişen bişey olmadı tekrar yumurta takibine başladım bu sefer ilaçsız
bünyemin neyi nasıl ürettiğini görmek istiyor önce doktor sonra yine hormon vereceek üfff aman hayırlısı işte.Neyse hepinizi öptüm kızlar .
ay ay ay kıyamam ben hamişlere alınganlık ayındamısınız nedır ??? hakkımı yemeyın ama cnm ben bı kac gundur gıremıyorum aslında gırıyorum bes dakka yazmaya bıle fırsatım olmuyor hemen okuyup bakıp cıkıyorum cnm cunku gunum wardı benım bugun we hafta boyu temıslendım hep perdeler halılar koltuklar e sobayı falanda cıkarttım cok işim wardı yanı cnm ben ıhmal etmem bılırsınız mecbur olmasam walla yazmamazlık yapmam asla kı bılırsınız tanıdınız artık artık benısağol canım ağır bir şekilde grip geçiriyorum vede midem çoştu bu sıra allahım bebişimi korusunda ben önemli değilim artık soranlar sağolsun sormayanlarda:teselli:
oh oh oh maşallah cok da keyfiymiş senınkısı inşallah doguncada boyle olurda cok uzmez senı yatırdıgın gıbı uazatır bacakları uyur mısıl mısıl :sm_cool:teyzoslar biz bugün doktordaydik hersey yolunda cok sükür minigim büyümüs 7,4 cm olmus
doktor teyze anormal bisey yok dedi sevindirdi beni
izine gelmeme de izin verdi hersey yolunda igttigi icin
iste büleee aksamada veledimin yeni halinin resmini eklerim simdi cok isim var
pek fotojenik oldugunu söyleyemem ama artik iyice belli ediyo kendini:sm_cool:
serilmis yatiyodu karnimda günesleniyo sanki bacaklari uzatmus kollari havada:dance:
ohh degmeyin keyfine
ah canım ya kıyamam ben sana senın hakkın buyuk sen olmsan bız olmazdık konuyu acan sensın tatlım ya allah razı olsun walla tekrar tekrar az once baktım ılk mesajına da ne gunlerdı dımı canım sen atlattın sıra bızde dualarını esıreme senı unutmak ne kelıme cnm ya hepımız duacınız emın ol ki ne kdr kaldı dogunma az kalmısıtır hadı bakalım hayırlısı ıle al bebişini kucagına saglıkla huzurla mmutlulukla uzun omurler sızın olsun inşallah öpüyorum cok....slm arkadaşlar.ara ara girip bakıyorum kimsenin hatırladığı yok.sağolun son yazdığıma da parıldan başka kimse cevap vermemiş.:çok üzgünüm:neyse siz mutlu olun da birlikte...
parılcım yeni dr'un inşallah hayırlı uğurlu olur.inş.Rabbim onu vesile etmiştir senin mutlulğun için.dualarım seninle.Allah yar ve yardımcın olsun...çok öpüyorum.sen gelişmelerden haberdar et yine tatlım.ben okurum...
sağol canım ağır bir şekilde grip geçiriyorum vede midem çoştu bu sıra allahım bebişimi korusunda ben önemli değilim artık soranlar sağolsun sormayanlarda:teselli:
Canım ALlah her ikinizide korusun. Tüh yaa nasıl yakalandın ilaçda alamıyosun tabii.
Ama Allahın izniyle atlatırsın canım bende böyle olmuştum bütün kemiklerim ağrıyodu yorgan döşek yatıyodum çok şükür ilaç kullanmadan geçti banada bebeğimede hiçbişey olmadı.Rabbim senide meleğinide korusun .
Evet canım çok kötüydüm o akşam ıhlamur içtim limonlu sabaha baş ağrım falan gitti anlamadım geçeceği varmış zeer daha öncede içmiştim .Benim öğrenciler sağolsun onlardan geçti elimi protexle hep yıkadım bişey olmas diyodum birde masam camın kenerında ve hep açık çok korudum galiba kendimi geçti neyse başka bişi geçmesinde grip atlatılır bir şekilde sağol duan için canım çok öptüm allahım herkesin meleğini korusun olmayanlara en kısa zamanda nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
bende şimdi 75 lik kullanıyorum we ılkdefa kendım yaptım ben kolaydı canım acımadı ama hıssettım dr yanındakı kız yaparken hiç hissetmiyordum olsun napalım ....tramisucum canım sağol geçmiş olsun dileklerin için aşılama girişimin hayırlı olsun bende gonal_f kullandım eşim yaptı 6 gün 75lik 7.gün 37.5 luk dok tadını çıkarın dedi bu anların walla eşimin uğuru olsa gerek oldu biliosun canım edicem size bol bol etmezmiyim hiç en çok biz anlarız birbirimizi tüm kalbimle diliyorum allahım nasip etsin artık bu ay çokk öptüm ha bu arada çatır çatır yemeler paraları
canım ya walla burda kım yenı başlarsa yada hamiş olursa benıde m uthiş heycan basıyor oyle bı onemsıyoruz bırbırımızı bız canım bundan kaynaklanıyor walla canım inşallah canım ya walla saklayım o parayı da bebişe harcarız kısmetse cok hosuma gıttı bu lafın canım cok tatlı saol ınsallah dedıgın gıbı olur .....Tiramissucuğum hep dualarımdasınız buradaki herkez sen ve asude umarım sizinde müjdeli haberlerinizi alırm en kısa zamanda buradan.
Allahım inşallah bu gördüğün son tedavi olur da bebişine kavuşursun sakin ol canım yaa bak beni bile heyecan bastı inan.
Rabbim emkelrinizi boşa çıkarmasın öptüm kendine çok ii bak güzelim.
İnşallah o gün paralarınıda bebişine harcamak nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?