Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beauty canım ya cok saol ıyı dıleklerın we yazdıkların için ne cok olmus walla ya bu sayfayı acalı canım o zamanlar ben ılk kez eylul falan gıbı gelmiştim aranıza we o nasıl bu ney nıe oyle nıye boyle bı suru sormustum sıze asyacanla sana genelde canım şimdi ise ilk gelene ilk cewaplar benden gelıyor jınekolog gıbı olduk burda walla hepımız ewet cnm ovıtrelle klomen ıdı ama aştık artık napalım baska topiğe gecmek içimden gelmedı walla burayı sewıyorum ben burda paylasıyoruz başlık ne olursa olsun bız warız onemlı olan o canım
ben sormustum cnm dogum ne zaman dıye 8 hafta ha cok az kalmıs canım ya sen mı sezeryan ıstıyorsun bı sorun falan yok dımı canım allah korusun da sezeryan sa eger 10 gun once alıyorlar canım korkma hiç bu gunlere geldın allah yardım edıcek sag saglık kavusacaksın bebişine canım allah hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın ınsallah senden bız hiç foto da istemedık walla walla warsa bebişin we göbişin fotolarını koyda bızde gorelım teyzesi olarak canım ya vbeklıyorum bak ....cok öpüyorum senı canım kendıne we bebişe ii bak dogumuda cok dusunme stres yapma canım hersey olucak zamanla anlamaycan bıle bebiş yurumeye başlayacak walla :))))

Canım bende ilk hastanede hemşireye yaptırdım iğnemi hiç acımadıydı eşim çok hassastır bu konuda rahmetli annesinede o yapardı insülini o yüzden özellikle ona güvendimdi bu konuda eşim yaparken oda acıtıyodu yapmadan ilacı biras çıkar kokusu çok keskin kağıtta öle yazıodu birde hemen çekme iğneyi azcık dursun orda yumurtlaman olursa değiştirmez niye değiştirsinki bu ilaçlar tehlikeli dikkatli kullanmak lazım sen hapa cvp veriyodun değilmi gonal-F de çok pahalıydı rapor artı üstüne 250 verdiydik ama raporla aldın demi canım bende 2 tane 75lik bir 37.5 kaldı lazım olursa söylersin yani yetmezse yoksa hastaneye götürücem birinin daha işine yarasın 10 tane yazmıştı bana doktorum hadi canım kolay gelsinalkisalkisalkis sana öptümmm

Beautycim canım ya kocaman yapmışın göbüşü demek bende o günler gelsin diye bakıyorum sen iiyim böle diyosun yavruna kavuşmaya az kaldı bundan güzel bişeymi var ayyy çok imreniyorum son ayında olanlara yani her girişin çıkışı var orda tutamayız şimdi diyecen konuşması kolay senide görürüz diye ama ben bir an evvel zamanın geçip yavruma kavuşmaanını hayal ediyorum .Canım cinsiyeti sormuşun bu perşembe kısmet olursa ikili için gidicem artık gösterirse öğreniriz çünkü bir dahaki gelişinde dedi cd si var biz oorda erkeğe benzettik çok hareeketliyli öncesinde dondurma yediydimii gelmiş yani anneler hissedermiş öle diyolar banada öle gelio hayırlısı sağlıklısı olsunda önemli değil kaydirigubbakcemile3 çok öptüm cicim sahalardan uzak kalma bu arada cvp yazmıyonuz diyonya ben çoğu zaman cvp alamıyom ama ne yapayım gözden kaçıo galiba senağlama

Elifciğm ben senin sorunu mevzeyin sandım altta ticker lerinizde bebişler aynı ya ondan olsa gerek canım hatırladığın için teşekkürler.Öptüm kendine iyi bak Allaha emanet olun .

anladim zaten canim okudum yazdigini da cevap vermeye firsatim olmamustu islerim vardi okudum ciktim hep bu aralar..insallah hayirli olur tedaviye gerek kalmadna gelir minigin sana

ooo kimler gelmis kimler hosgeldin karni burnunda anne+
soruyoruz seni arada ama karnindaki sana firsat vermiyo anlasilan
az kalmis doguma ne güzel yaaa sen mutlu sona cok yaklastin

yüklücem teyzesi söz firsat bulamiyorum bu ara
hatta ekliyeyim simcik
bak teyzesi burda 12+4 günlüktü
bugün 13.haftayi bitirdik

Eklentiler

• $DSC04616.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 92
zeynepim sen daha iyilesemedin mi canim yaa
uzun sürdü senin hastalik bi doktora görünseydin keske belki gebelikte bazi ilaclardan yazardi sende bukadar cekmezdin
ama bebege bisey olcak diye korkma cünkü anne karnindaki bebege grip gecmiyomus ancak doguma yakin grip olmamak gerekiyomus ki onada cok var zaten
kendine iyi bak ttalim tekrar gecmis olsun

elifcim maşallah bebişine senın allah bızede kısmet etsın ınsallah en kısa zamanda hatta bu ay :)))))
artık ıyıce belli etmiş kendını walla teyzesı cok optu onu cnm isim falan war mı aklında el bırlıgı ıle ısımde dusunelım ama once cınsıyet saglıklı olsunda hayırlısıyla kız erkek ne olursa olsun ısmı ama saglıklı uzun omurlu olsun inşallah....

ewet cnm bende hemen cekmedım iğneyı bakalım yarında yapcaz sonra alısırım artık .....
ilaçı degıstırmez ama cnm dozu arttırabılır dıyorum yanı klomenlede olyuordu benım yumurtalıklarım cok sorun yok ama napalım olucakkkkkkk yavaş yavaş benımkı uyuşuk bıraz babaya cekmiş o yuzden bekletıyo benı hep eşim gibidelikafadulden
cnm okudumda ben acıldıktan 28 gun içinde kullanılması gerekıyor dıyor sen bence gecıkmeden gotur hastaneye barı bırının işine yarasın cnm ya ama saol dusundugun için teklıf etmen bıle cok guzel cok saolcnm .....
benım sıgortam yoktu cnm dıgerlerınde falan hep parayla aldım ama bu ay cıktı yarın gıdıcem bakalım hastaneye rapor cıkartıcakmıs hafta sonuna geldıgı için cumartesı sabah geldı iğnelerim allahtan benım gıttıgım eczane o gece nobetcıymişte sabah benım iğne için bekledıler geltırdı şirkette sagolsunlar bakalım kac para wercez bı kutu aldım şimdilik yetmezse yazarız demişti doktorum sen bır kutunun mu yuzdesıne 250 werdın cnm ne cokmus baktım şimdi de 650 cıvarı falanmıs cnm bende sewınıyordum walla dıgerlerıne yanı 20 tane merıonal a 600 lıra wermiştik bu ay sıgorta işi iyi oldu da wermeyız dıyordum ama yuzdesı bıle cokmus walla napalım allah saglık sıhat hayırlı bı ewlat wersınde para kazanılır
benım gun paraları desene bebişe gitmeden göbişe gitti :roflol::roflol::roflol:

Canım benim sağol ya bugün daha iyiyim ama sıcaklar birden bastı ne yapacağımı şaşırdım sanada yanma vuruyomu yani bir hafta öncesine kadar donan ben şimdi yanıyorum yazın ne yapacam bilmiyorum. dok aramadım yani ben her gripe yakalamdığımda hiç ilaç içmezdim şimdide aramadım zaten doğal yollarla hallettik bir hafta zaten sürüyor çektik ne yapalım canım bebişe bişey olmadığını söylemen beni rahatlattı sağolasın . bu arada perşembe günü ikili için gidicem belki cinsiyetini söyleyebilir.merakla bekliyorum tabi önce sağlıklı olduğu haberini neyse canım benim çene düşük çok öptüm

Canım ilaç değiştirme değil canıö kastettiğim miktarını dediydim ilaca tepki veriyosan çok oynamaması lazım birde merional en ucuz ilaç gonal-f için bilimin geldiği son nokta dediydi dok pahalı yani ne kadarını dev karşılıyor bilemiyorum ama bana 10 tane 75lik yazmıştı insülüin iğnesi gibi buzdolabında duruyor bozulurmu dersin çünkü iğnesi değişiyor hep yeni takıyosun o zaman işe yaramaz desene ben enede dok sorayım sana kolay gelsin canım çok öptüm inş. bu sefer olucakkaydirigubbakcemile3

Canım ilaç değiştirme değil kastettiğim miktarı, ilaca tepki veriyosan çok oynamaması lazım birde merional en ucuz ilaç gonal-f için bilimin geldiği son nokta dediydi dok pahalı yani ne kadarını dev karşılıyor bilemiyorum ama bana 10 tane 75lik yazmıştı insülüin iğnesi gibi buzdolabında duruyor bozulurmu dersin çünkü iğnesi değişiyor hep yeni takıyosun o zaman işe yaramaz desene ben enede dok sorayım sana kolay gelsin canım çok öptüm inş. bu sefer olucakkaydirigubbakcemile3

insallah casnim bu ayki tedaviden sende sonuc alirsin,,
isim biz daha evlenmeden önce düsünmüstük erkek olursa yasin olucak diye o kesin ama kiz ismi ben asya ecrin istiyorum benim koca ecrine cok karsi...
aspirin, panalgin, novalgin, ecrin bak arada karisiyo ilac ismi gibi anlasilmiyo bile diyo beni sinir ediyo bende ona inat hep ecrinim diye seviyorum :lepi:almancada okunusu biraz tuhaf oluyo okulda dalga gecicekler diyo baska bisey demiyo
son ana kadar direticekmis hatta hastanede hemsirelere babaya soruyolar adi ne olcak diye bende baska isim söylücem diyo bende diyorum hastaneye yatar yatmaz bütün herkese haber ederim adi ecrin olcak diye..atisip duruyoruz yani daha bagimsizligimi ilan edemedim son ana kadar ikimizde diretmeye kararliyiz:dilcikar:
varsa anlami güzel pek duyulmamis isimler tavsiyelere acigizsengözlerimebaksanab

bizde hava hic sicak degilki canim bu ay hic günes görmedik hep yagmur hep yagmur....
ben hala evde hirka ile oturuyorum oyüzden bana hic yanma olmuyodelikafadulden
neyse olmasi gerektigi kadar sürdü yani gribin bazilarinda 2 hafta bile sürdügü oluomus..
bende hastayken arastirmistim bebege gecmez yaziodu ordan biliyorum yani amniyotik sivi koruyomus bebisihihoyyyt
san azaten erkege benziyo demislerdi insallah gönlüne göresi olmustur...testin sonucnu haber edersin
öptük biz sizi

bilmem walla cnm ya işte persembe gidicem bakıcak bakalım bugunda hastaneye gittim rapor falan ugraşlı işlermiş canım ya bıde sıcak canım cıktı walla tatlım sonrada eczaneye gıttım ben 2 kutu gonal f yazmış bırde ovıtrelle yi yazmış hepsıne 400 lirada yuzdesını istedıler bende eşimi yollarım dedım allahtan tanıdık sorun diil ne zaman istersen werırsın dedı bari, yoksa bu kdr sanmıyordum walla .....2 kutu yanı 2 tane hazır enjeksıyonluk kalemden yazmıs cunku bu bır tanesı yetmez dıe heralde cnm dıyordu zaten lazım olabılır dıye hazır yazaren yazayım dedi cnm walla cnm okudugumda meesela bı kez kullandım dıyelım actın yanı sonra 28 gun kullanabılırmıssın yanı bı kez bıle kullansan bı dahakı ayda olmuyormus atmak gerekıyormus dıye yazıyor ama sen sor yın ebende de merional kaldı 2 tane onları wercem doktora o wersın bırıne bana yaramadı belki başkasına yarar zaten benım bı daha işime yaramaz yanı zaten olmazsa da bı daha aşılama düşünmüyoum allah kısmet etsın bu ay olsun ınsallah da tuple ugraşmayalım ama kısmetımızde tuple bebek sahıbı olmaksa eger bı kac yıl beklerım sonra da tupyaparım dıyorum canım hayırlısı artık onları dusunmeye war daha olucak bu ay ınancım tam :))))

inşallah canım ya en cok ıhtıyacım olan sey bu ay sabır we dua dualarını esırgeme canım .....
ay bencede eşin tuaf bı benzetme yapmıs ne alaka yanı bence ecrin cok guzel bi isim asya da .....
e atısmalar olucak canım ya olsun bunlar tatlı atısmalar olsunda ısmı ne olursa olsun dıyordun emınımkı daha once ama şimdi de o olmsaın bu olsun dıyorsun emınım bende boyle olucam canım saglıklı olsun hayırlı bır ewlat olsunda ismi olur elbet bı sekılde uzlasırsınız eşinle canım allah hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın ınsallah tatlım erkek olursa sorun yok da kızsa eger baya bıtartısma gıder bence canım :)))
bizde eşimle konusurken cıkarken yada yenı ewlıyken falan eşim hep korkut istıyordu bende onu ıstemıyordum bende hep batın yada bartu yada başka bısıy dusunuruz dıyordum canım ama korkut asla dıyordum şimdi ise eşim içinden geçirmiş olsunda ismi batın koyucam yeterkı olsun demiş bende içimden aman olsunda korkutta olsa olur sorun cıkarmaycam dedım oyle kaldık yanı karıstı bakalım olsun da walla kımın dedıgı olucak emınım bızde de sorun cıkıcak olsun napalım olsun saglıklıda :))) :)))))))))))))))
kız olursa da ben hep sima nil dedim eşimde tamam dedi orda sorun yok yanı ama erkek olursa cok sorun war bızde de .......ay allahım ya hayır olsun neler yazıyorum ben boyle olduda ismi kusur kaldı :))) neyse cnm kendıne we bebişe cok ıı bak tatlım cinsiyetı ogrenınce beklıyorum merakla mesajını walla .....

inş. canım ya olur dualarım seninle gerisini düşünme ne önünü ne arkasını bu günü yaşa raporlamı 400 ödedin anlamadım ya ne kadar çokmuş öle zammı gelmişki fazla vermesi doğal inş. olur ama rapor arası 2 aymış galiba beklemeyesin diye çok yazmıştır inş. olurda hayrına birine verirsin

ewet canım ssk oldugu halde rapor cıktıgı halde 400 yanı banda cok geldi ama napalım allah saglık sıhat wersın para kazanılıcak ınşallah canım ....
ay agzından bal damlıyor walla keske olsada wersem bırın e walla ne ıyı olur .....

canım iyi olmaya çalışıyorum ama adet olduğum için pek mutlu değilim.yarın doktora gidiceğim bakalım.Sen ne yapıyorsun.
canım ben artık boyle dusunuyorum adet oldun bebiş yok ama bı daha kı ay için tedawıye başlıyacaksın sonucta bı adım daha yaklastın oyle dusun canım üzme kendını sabır sabır sabır başka bişiy yok cnm ......
bende 2. aşılama için ster werdım iğnelere başladım cnm hayırlısı olsun bakalım....

İnşallah tutar canım.Tedaviye devam kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…