sende amma eli masalisin bacim yaa milleti korkutup tehtidle mi cagiricaz konumuza:roflol:slm kızlar ya yıne nerdesınız ???CADIARZUCADIARZUCADIARZU
bom boş kaldı konumuz uzuluyorum ama 3 gun boyunca hıc kımsenın bısıy yazmamasına ha :)))
ben yınae onumuzdekı bı hafta hıc gırmeyenlerı listeden silicem diyim de o zaman kaynıyo bıuralar :roflol:
eee anlatın bakalım yenı dr gıden yokm u hiç farklı bı haber yok mu hiç ?????
ha bu arada yenı gelen aradaşlarımızda yok ya kımse artık ovıtrelle klomen kullanmıyor mu yoksa ovıtrelle klomen le başlayıp konumuz aşılama yoluna gıttıgı için herkes korkuyor mu da acaba bakmıyor buraya anlamadım walla kızlar :teytey::teytey::teytey:
neyse hepınızı cok öptüm kızlar kendınıze ii bakın......
aaaaa şaka yapıyorum kız alınmasın kımse bana alıstınız artık dıe rahatla içimden gelenı yazıyorum walla tatlım ama bıraz eli masalıyımdır bu gercek ordanda bu anlasılıyor demek ki :)))))))))))))))sende amma eli masalisin bacim yaa milleti korkutup tehtidle mi cagiricaz konumuza:roflol:
esas haberler sende sekerim ne alemdesin bakim basladinmi ilaclari kullanmya
inşallah cnm guzel haberını beklıyoruz ............Geçen ay kullandım Klomen. Onun yanında bal-tarçın-çörekotu kullanmıştım. Yumurtaların aşırı büyümesinden dolayı aşı yapılamadı. Pazar gününden bu yana yarım doz klomen kullanıyorum. Aklıma geldikçe de bal-tarçın-çörekotu. C.tesi çağırdı Dr. bakalım ne olacak Allah tan hayırlısı. İnş. bir dahaki ay güzel haberler veririm.
cnm inşallah aşılamaya gerek kalmaz bakalım bu ay listeye senı ekleyeyım sonrada benı inşallah canım ya cok ıstıyorum ınan kı olmustur belkide bebişin sana tutunmaya çalısıyordur şimdi canım ............ne haber kızlar nasılısnız bakalım sonunda birinizi yakaladım tiramissu nasılısn canım başladın demekki 2. aşılamaya hadi hayırlısı güzel haberler alırız inşallah.Bede yumurta takibi yaptırdım bu ay en son dün prengnyl vuruldum yumurtayı çatlattım bugün tekrar bakıldı çatlamış dedi doktor şimdi sıra beklemekte en zor kısmı işte burası ama bende u ayda olmazsa önümüzdeki ay aşılama yaptıracam heralde.
Tabi bayaa maaliyetli imiş birde ben ilaçların tamamını ödeyeceğim üff .
Tiramissu sana sorum hangi ialçları kullanıyorsun ve bunların fiyatları nelerdir hıı birde ben bu pahalı ilaçlar yerine klomen kulllanıp yumurta geliştirsem olmazmı?
canım parılcım,ben iim çok şükür sen nasılsın.hayırlı olur inş iğnen.inşallah bu ay hamiş olursun da hiç başka şeye gerek kalmaz.ama aşılamaya gerek olursa bende iğne var bir sürü aldırmıştı dr.çok azını kullandım.yeterince ii ve hızlı gelişmişti yumurtalarım.bendeki iğneler MENOGON.eğer bööle bi durum olursa gönderirim canım seve seve.tabi onlar sürekli dolapta duruyo.dr'una danışırsın bööle bi şey olabiliyosa bi yöntem bulup sana iletirim canım.sanırım sen ssklısın.ben emekli sandığı olduğum için 1000tllik iğneleri 100tlye aldım ve maaşımdan kesildi.hiç farketmeden ödedim yani.sen alırsan bayağı ödeyeceksin anlaşılan.ben cidden gönderirim canım hiç dert etme olur mu?inşallah gerek kalmaz ama..çözüm de buysa..Takdir Allahın...çok öpüyorum canım.Allaha emanet ol...:1hug:ne haber kızlar nasılısnız bakalım sonunda birinizi yakaladım tiramissu nasılısn canım başladın demekki 2. aşılamaya hadi hayırlısı güzel haberler alırız inşallah.Bede yumurta takibi yaptırdım bu ay en son dün prengnyl vuruldum yumurtayı çatlattım bugün tekrar bakıldı çatlamış dedi doktor şimdi sıra beklemekte en zor kısmı işte burası ama bende u ayda olmazsa önümüzdeki ay aşılama yaptıracam heralde.
Tiramissu sana sorum hangi ialçları kullanıyorsun ve bunların fiyatları nelerdir hıı birde ben bu pahalı ilaçlar yerine klomen kulllanıp yumurta geliştirsem olmazmı?
canım mrb.ben buralardayım.bakıyorum kimse bişey yazmamış,çıkıyorum..nasılsın?nasıl gidiyo?ben bugün dr'a gidicem saat 3te randevum var.bakalım bebiş napıyo teyzesi.haberleri veririm inş.senden ne var ne yok?Rabbim inş.sana da bir an önce nasip etsin de senin bebişin haberlerini de bekleyim canım.çok öptüm.bu arada sanırım daha önce foto göndermemi istemiştin.aslında sizinle paylaşmayı çok isterim ama nasıl göndericem bilmiyorum.bilen varsa tarif etsin,ben de hem bebişin hem de göbüşün resmini göndereyimsırnaşık şeyslm kızlar ya yıne nerdesınız ???CADIARZUCADIARZUCADIARZU
bom boş kaldı konumuz uzuluyorum ama 3 gun boyunca hıc kımsenın bısıy yazmamasına ha :)))
ben yınae onumuzdekı bı hafta hıc gırmeyenlerı listeden silicem diyim de o zaman kaynıyo bıuralar :roflol:
eee anlatın bakalım yenı dr gıden yokm u hiç farklı bı haber yok mu hiç ?????
ha bu arada yenı gelen aradaşlarımızda yok ya kımse artık ovıtrelle klomen kullanmıyor mu yoksa ovıtrelle klomen le başlayıp konumuz aşılama yoluna gıttıgı için herkes korkuyor mu da acaba bakmıyor buraya anlamadım walla kızlar :teytey::teytey::teytey:
neyse hepınızı cok öptüm kızlar kendınıze ii bakın......
eli masalisin vallaa.s belli oluyoaaaaa şaka yapıyorum kız alınmasın kımse bana alıstınız artık dıe rahatla içimden gelenı yazıyorum walla tatlım ama bıraz eli masalıyımdır bu gercek ordanda bu anlasılıyor demek ki :)))))))))))))))
bende haber yok canım gonal f iğnelere başladık işte 75 lik yarın kontrol war yıne bakacak bakalım dr içersi ne alemde :teyteyna gore iğneye aynı dozda yada arttırarak dewam edıcez bakalım canım hayırlısı artık.......
sen naslısın bebiş nasıl üzüyormu anneciğini hiç ???
parıl .!.:ne haber kızlar nasılısnız bakalım sonunda birinizi yakaladım tiramissu nasılısn canım başladın demekki 2. aşılamaya hadi hayırlısı güzel haberler alırız inşallah.Bede yumurta takibi yaptırdım bu ay en son dün prengnyl vuruldum yumurtayı çatlattım bugün tekrar bakıldı çatlamış dedi doktor şimdi sıra beklemekte en zor kısmı işte burası ama bende u ayda olmazsa önümüzdeki ay aşılama yaptıracam heralde.
canim yaa ben cok merak ediyorum valla bak simdi sana anlaticam insallah sende olur mevzey de olmamisti onun göbisini göremedik dahabeauty* .!.:canım mrb.ben buralardayım.bakıyorum kimse bişey yazmamış,çıkıyorum..nasılsın?nasıl gidiyo?ben bugün dr'a gidicem saat 3te randevum var.bakalım bebiş napıyo teyzesi.haberleri veririm inş.senden ne var ne yok?Rabbim inş.sana da bir an önce nasip etsin de senin bebişin haberlerini de bekleyim canım.çok öptüm.bu arada sanırım daha önce foto göndermemi istemiştin.aslında sizinle paylaşmayı çok isterim ama nasıl göndericem bilmiyorum.bilen varsa tarif etsin,ben de hem bebişin hem de göbüşün resmini göndereyim inş.darısı sana ve tüm isteyenlere inş.Allaha emanet ol tatlım...
cnm yoktun bayagıdır walla haklısın ama sen yıne de gel arada benımde bu ay olmazsa eger yolum diet sayfaları dıet yarısmaları olucak walla :)))))merhaba kızlar bu aralar diyet sayfalarındayım tedaviyide bıraktım birkaç aydır.kilo vermek istiyorum .hamişlerimiz nasıl gidiyor hamilelik.yeğenlerime iyi bakın.bizede dua etmeyi unutmayın lütfeeeeen.
bende bugun dr gıttım cnm sende artık gelmişsindir zaten dr dan anlat bakalım ne dedi bebiş için maşallah keyfi yerındedır ufaklıgın .......aman ufaklık dedıgım için kızarda seninki :))))canım mrb.ben buralardayım.bakıyorum kimse bişey yazmamış,çıkıyorum..nasılsın?nasıl gidiyo?ben bugün dr'a gidicem saat 3te randevum var.bakalım bebiş napıyo teyzesi.haberleri veririm inş.senden ne var ne yok?Rabbim inş.sana da bir an önce nasip etsin de senin bebişin haberlerini de bekleyim canım.çok öptüm.bu arada sanırım daha önce foto göndermemi istemiştin.aslında sizinle paylaşmayı çok isterim ama nasıl göndericem bilmiyorum.bilen varsa tarif etsin,ben de hem bebişin hem de göbüşün resmini göndereyimsırnaşık şeyinş.darısı sana ve tüm isteyenlere inş.Allaha emanet ol tatlım...:1hug:
canım parılcım,ben iim çok şükür sen nasılsın.hayırlı olur inş iğnen.inşallah bu ay hamiş olursun da hiç başka şeye gerek kalmaz.ama aşılamaya gerek olursa bende iğne var bir sürü aldırmıştı dr.çok azını kullandım.yeterince ii ve hızlı gelişmişti yumurtalarım.bendeki iğneler MENOGON.eğer bööle bi durum olursa gönderirim canım seve seve.tabi onlar sürekli dolapta duruyo.dr'una danışırsın bööle bi şey olabiliyosa bi yöntem bulup sana iletirim canım.sanırım sen ssklısın.ben emekli sandığı olduğum için 1000tllik iğneleri 100tlye aldım ve maaşımdan kesildi.hiç farketmeden ödedim yani.sen alırsan bayağı ödeyeceksin anlaşılan.ben cidden gönderirim canım hiç dert etme olur mu?inşallah gerek kalmaz ama..çözüm de buysa..Takdir Allahın...çok öpüyorum canım.Allaha emanet ol...:1hug:
elifcim inan bu ay parılın we benım listeye eklenmemızı cok ıstıyorum ınan kı tabı dıger arkadaşlarında zaten pek yok bu ara hamiş haberımız eserden sonra başka kimse olmadı walla cnm ya bu aya hadı parıl cım ılk haber senden arkandan geicem tatlım :)))))
ben buıgun dr gıttım adetımın 7. gunu we 12mm bırı 11 mm diğeri olan 2 buyuk we bırcok ufak yumurtam war ama buyuk olanların harıcındekılerde bız aşılama yapana kadar buyur ıyı olur dedi yanı ilaçın dozunuda arttırmadı bu şekilde iyi rahim içi bezleride cok cok iyi dedi maşallah mıs bana :)))
kızlar bu ay daha cok sansım warmıs ama bu işler şansla diil malesef ki hayırlısı olsun bakalım kızlar telaş yok stres yok olsada olmasada allahdan cok sukur bız ıyıyız elbet bır gun olur dıyorum we sizi cok öpüyorum.......
ay yanlış yazmışım yani ben arkadaşın nicki açıkkaen yazmışım kendi kendime neyse ben bugün dok gittim kıslar bebişim baş popo arası 7.91cm çıktı dokk ense kalınlığını ölçtü allaha şükür gayet sağlıklı dedi .Cinsel hayatınızı düzene sokabilirsiniz dedi ama bebişim bu sefer bize arkasını döndüya küs gibi hiç oynamadı geçenki gibi tabi bizde göremedik bacağının arasındaki ney çok merak etmeye başladım ya .Eşim aynaya bakmış gibi oluyom bana benziyor dedide çok bozuldum velet annenede azcık benzesene eşimede benzesin ama huydan yana benzemesini çok isterim bide evladım edepli ya arkasını nasıl dönüyodu neyse böle teyzeleri hepinizi öpüyoz en yakın zamanda arkadaş beklioz:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?