Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada zeynepim hala glbegini segilemedin unuttuk sanma yani
git kasim annelerinn göbekleri topigine costu valla

ah canım ya ben beceremedim şu resim işini şimidi tramisu biraz anlatmış aslında uzun anlatmış ama anlamadım deniyorum . cANIM DOK ÜÇ BOYUTLUYLA BAKINCA BENZETıLıO WALLA 10 HAFTALIKKEN GıTTıĞıMDEDE EŞıME BENZETTıYDıM ayyyy gene büyük olmuş ya neyse ama yabancıya benzemioki eşime benzio ben bu sefer dondurma yemedimdi ondan dönmedi bize canı dondurma çekiodu herhalde kocaman olmuş elif sana söyleyecektim unuttum seninkide uzun olacak anası çünkü senden büyüklerin boyutuna bakıyorum senin bebişten kısa maşşalllllahhh nazar değmesin ben kıyaslıyodum sen baktınmı bilm,yorum kasım annelrinini bebiş boylarına neyyse gülüm ben deneyeyim öptük sizi

A unuttum cinsellik zate başladı canım ama hiç tad vermioki öle yat kalkaçık oldu galiba ama korkudan bişi yapamıoz eşim benden ödlek böle siz ne alemdesiniz

bugün bi konu vardi kasim annelerinde orda link verdiydi editör onu bulucam aciklamali resimli anlatiyo nasil resim yükleniyo diye

canim bzim veletler böyle gelismeye devam etsinler uzun olucaklar galiba
bende benimle ayni hamileleri takip ediyorum benimki onlara nazaran birazdaha uzun..
benim sülalem zaten hep uzun boylu bizim taraftan alirsa boyunu kisa kalma ihtimali yok ama esimin tarafi icin ayni seyleri söyleyememkaydirigubbakcemile3
bende hep diyorum ya bana benzesin yada babasina diye baskasina benzemesin ama esimde hep benim kücük kardesime benzemesini istiyo..afet bir kardesim var 13 yasinda ama dünya güzeli up uzun boyu saclari yüzü cok güzel

ben sana demistim iliski zevk vermio diye bebegi düsünmekten baska seylere konsantre olamiyo insan:roflol:
bizde iste özlüyoruz ama zevkli olmayinca birakiyoruz

Elifçim sağol bende buldum yazılanları ahanda bende ekledim böle işte şişman midem var benim ya

inşallah cnm guzel haberını beklıyoruz ............
acaba hem ılaç hem bal tarcın corekotu kullandıgın için mi, cok asırı buyume oldu cnm o zamn bı tek klomen kullan bence cnm

Olabilir canım. Bu ay klomen i yarıya indirdi Dr. Bal -Tarçın-Çörekotunu da çok çok az kullandım. Birkaç günde bir hayırlısı inş.

kızlar merhaba bişiy sorcam klomen kullandım bgn sonuncu günü pzrtesi kontrole gideicem çatlatma iğnesi vericek ya dr duruma göre o iğneyi herhangi bir polik.hemşireye vurdursam olur dimi çatlatma iğnesini herkes yapabilirmi bi kaç yeri aradım biz yapmıyoruz dediler yardımcı olursanız sevinirim bir de bu iğnenin fiyatı hakkında bilginiz vrmı (kalçadan vurulan)kaydirigubbakcemile2

Bence en uygunu aşılama yaptırdığın yerde iğneyi yaptırmak ama yine de tabi senin tercihin. Ben öyle yapmayı düşünüyorum.
1 ay önce getirttim bana herhangi bişey söylemediler. Emekli Sandığından kesilecek galiba yarın gidecem Dr. a. İlaç eczanede duruyor ama verirken herhangi bir ücret talep ederler mi fark olarak bilmiyorum. Umarım etmezler :)

Eyyy kimse benim mide görünümlü göbüşümü görmedimi ????yorum bekliom özellikle eve gelicem diyenler ben o kadar uğraştım ama koyucam deyi şöle tam şişsede göbekmi bebekmi ikileminde kalmasa kimsemirmirmirmir

kızlar işte bebişim.umarım başarmışımdır göndermeyi...

Eklentiler

• $Resim 004.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 45
canim cünkü acmiyo senin verdigin link bombos bir sayfa cikiyo
yine beceremedin galibakaydirigubbakcemile3
ha gayret birdaha dene

ay göndermişim valla...:dance::dance::teytey:elifcim sağol gayet kolaymış.henüz göbüşü bilgisayardan çekmedim.foto.mak.den de yüklemedim bilgisayara.yükleyince onu da gönderirim inşallah.umarım kızımın fotosu anlaşılıyodur.bu 2 hafta önceydi.bu arada dün dr'a gittik.yüzünü göstermedi yavru kuşum.kafası aşağıdaydı ve sırtı dönüktü.sadece ayağını ve elini çekebildi dr.onu da yollarım inş.
bebişim gayet sağlıklıymış teyzoşları.2 kilo 83 gr olmuş.şimdilik herşey yolunda şükür.30.haftadan itibaren 2 haftada bir çağırıyo dr artık.5 haziranda yine görücem inş.bebişimi.
büyümüş hallerini hareketlerini görmek size de nasip olsun inşallah...ve tüm dostlarımız da bir an önce hamişliği yaşar inş..çok öptüm hepinizi..Allaha emanet olun..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oldu canim oldu cok güzel eklemissin hemde
beauty kiz bu bebis elini mi emiyo parmagi agzinda sanki
yada ben mi uydurdum :sm_confused:
kac haftadasiniz simdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…