- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
ah canım ya ben beceremedim şu resim işini şimidi tramisu biraz anlatmış aslında uzun anlatmış ama anlamadım deniyorum . cANIM DOK ÜÇ BOYUTLUYLA BAKINCA BENZETİLİO WALLA 10 HAFTALIKKEN GİTTİĞİMDEDE EŞİME BENZETTİYDİM ayyyy gene büyük olmuş ya neyse ama yabancıya benzemioki eşime benzio ben bu sefer dondurma yemedimdi ondan dönmedi bize canı dondurma çekiodu herhalde kocaman olmuş elif sana söyleyecektim unuttum seninkide uzun olacak anası çünkü senden büyüklerin boyutuna bakıyorum senin bebişten kısa maşşalllllahhh nazar değmesin ben kıyaslıyodum sen baktınmı bilm,yorum kasım annelrinini bebiş boylarına neyyse gülüm ben deneyeyim öptük sizi
inşallah cnm guzel haberını beklıyoruz ............
acaba hem ılaç hem bal tarcın corekotu kullandıgın için mi, cok asırı buyume oldu cnm o zamn bı tek klomen kullan bence cnm
canim cünkü acmiyo senin verdigin link bombos bir sayfa cikiyoEyyy kimse benim mide görünümlü göbüşümü görmedimi ????yorum bekliom özellikle eve gelicem diyenler ben o kadar uğraştım ama koyucam deyi şöle tam şişsede göbekmi bebekmi ikileminde kalmasa kimsemirmirmirmir
kızlar işte bebişim.umarım başarmışımdır göndermeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?