Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu ne güsellik yaaa masallah masallah masallah
bu son hali mi? cok güzel cok begendim
tekrar masallah allah nazardan korusun kizini canim
bu arada doguma alz kaldi ismi ne olcak?
canım benim burdamıydın?karşılaştık şükür..canım bu 2 hafta önce çekildi.dünkü randevuda göremedik yüzünü.ayağını başına koymuş,eliyle de dizini tutmuştu kerata.balerin olacak kızım galiba.çok sağol canım.cidden anlışıyo mu net bi şekilde.çünkü bilgisayarın kamerasıyla çektik fotodan..hepimizin bebişini Rabbim bizlere bağışlasın inş.sizinkilerin de büyümüş hallerini görürüz inş yakında.zaman çabuk geçiyo canım...
evet canım az kaldı bugün 32+2 oldu.33.hafta yani...valla isim herkes erkek ismi de dese ben KAYRA istiyorum taktım bi kere..eşim de SENA ismini seviyo..bi ondan bi benden...sanırım KAYRA SENA olucak..bilemiyorum şimdilik son karar bu ama bakarsın değişir.nasıl sence..bu arada sen düşündün mü hiç canım?fikir de alabilirim...

canim merak etme güzel kizin gayet belirgin poz vermis cok fotojenik:smiley-cool:
kayra hem erkek hem kiz ismi olabilir ayni deniz gibi yani ikisine de cok yakisiyo..bence aklin ondaysa cokta kafani bulandirma ona karninda nasil hitap ediyosan doguncada ayni devam et derim...
biz isim konusunda cok ikilemdeyiz erkek olursa kesin yasin ama kiz olursa ben ecrin istiyorum esim karsi gelio ilac ismine benziomus bide almancada telafuzu biraz tuhaf oluyo..
ama ben kesin kararliyim kiz olursa ecrin+nisa yada asya + ecrin olucak...okadar karnimda tasiyorum ne zorluklarla sahip oldum adini koymakta benim hakkimkaydirigubbakcemile3
hem iki isim olmasida cok güzel oluyo kim nasil isterse öyle sever:lepi:

bu arada ecrin de kayra da allah in lütfu, mucizesi demek
anlam olarak bikere cok güzel anlam tasiyorlar ...ikiside cok fazla kullanilmiyo en azindan bizim cevremizde iki isimdende hic yok

teşekkür ederiz teyzesi..
valla doğru söölüyosun..biz taşıyoruz hele son zamanlar daha zor taşımak gerçekten..
ben de hep crin diyodum hamileliğe hkadar.benim eşim de karşı çıktı.ben ecrin kayra diyodum.sağolsun bizimki sinir etti,ama bence güzel isim koymanı tavsiye ederim.aslında isim konusunu kimseye sormamak lazım.çünkü biri bişey dese insan soğuyo o isimden....hayırlısı olsun.az önce arkadaşımla konuştum sena güzel değil dedi ben yine dellendim...bilmiyorum ya....ne zormuş isim seçmek de....

bence vazgecme kimseyede sorma kayra sena güzel...
dedigim gibi ilk ónu nasil sevmeye basladiysan öyle devam et baskalri insanin aklini cok bulandiriyo o güzel degil bu güzel degil..peki ne güzel ben anlamiyorum ayse fatma mi güzel-tatlicadiarzu-
cok standart isimleri öneriolar bide sinir ediyolar insani...
valla bana adi ne diye soranlari adi belli biz coktan koyduk diyorum tavsiye etmesinler diye...
benim annem rüyasinda pinar görmüs adini kaynanama anlattim bana diyo adi konulmus annene malum olmus pinar koyun diye,dedim istemem benim rüyam degil ki annemin rüyasi ...ben rüyamda görsem neyse kafamçokkarıştı

haklısın canım ya..valla her kafadan bi ses çıkıyo.ben de milletin koyduğu ismi beğenmiyom ama karışmıyom da..evet ecrin de Allahın lütfu demek.o yüzden ikisi de aynı diye koymak istemiştim ben de.eşim dalga geçti.eş anlamlıları yanyana kullanınca daha mı etkili oluyo anlamı filan diye...amaannn.son anda ne içime tam sinerse onu koyucam valla.ne diiim.bence de klasik isimlerden çok var...değişik bize özgü olmalı dimi ama....
sen en iisini yapmışsın.kimse gık diyemiyodur...isim konusunda çok sinir ettiler beni.ben ne desem 'aaa onu ben koyucam' filan oldu millet...ya da 'aman bu da isim mi' diyenler oldu..bakalım hayırlısı...

hayirlisi olsun valla saglikli sihhatli olsunlarda isim konusunda uzlasir insan bir sekilde...
ama tabiki bizim istedigimiz isimler olsa dahada bi güsel olur..
bu arada sana sorucaktim asyacanla siz galiba site haricinde de görüsüyodunz..sanki ben öyle bisey hatirliyorum msn falan yoksa yanlis mi hatirliyorum??
ondan haberin varmi hic ne alemde diye onuda merak ediyorum bi gitti pir gitti keske hic tasinmasaydi merkeze kontak koptu

evet canım ilknurla görüşüyoruz,telden mesajlaşıyoruz ve msnde görüşüyoruz karşılaşınca.o da iimişş.izne ayrıldı,32.haftada ya ayrılıyosun ya da son 3 haftaya kadar çalışabiliyosun..o dinleniyodur heralde.giremiyorum artık pek nete diyodu...oğlunun odasını hazırlıyodu..çok cici şeyler yaptırmış.inşallah sağ salim dünyaya gelir onun da bebişi..belki bizim bebişler aynı zamanda doğabilir,belli mi olur?ama muhtemelen ilk onun bebiş gelir,sonra da darısı bize inş...çok öpüyorum canım..:1hug:

neyse birisinden iyi oldugunu ögrendik yaa
insallah ikinizde sagsalim alirsiniz bebislerini sonra sira bizde
zaten siz ayni gün hamile oldgunuzu ve ayni günlerde de cinsiyetini ögrenmistiniz ayni zamanda dogabilir tabiki ama erkek bebek gec dogabilirmis biraz doktorlar öyle diolar.....
saglikla hayirlisiyla ikinizede bir avazda insallah
ben cikiyorum canim öptük bebisinle seni Şeniz

canım maşallah senın göbişine ya pembiş pembişte cok cok cok yakısmıs allah nazarlardan korusun ınsallah nıe oyle dalga gecıosun kı kendınle bence cok guzel bi hamilesin we göbişinde göbiş diil bebiş oldugu gayet belli walla tatlım tekrar maşallah cok begendım allah sağlıkla buyutsun beişleride göbişleride gelcem arkadan gelcem benım içinde dua edın kızlar siz dogurana kadr barı bende hamiş kalsam ne güzel olur ama ya kısmet bakalım ınsallah canım ....
bir dahakı seferdede yandan cekte ıyıce buyuklugu belli olsun canım benım
tepeleme oldugunuz gunlerı we kucagınıza aldıgınız gunlerıde göstersın allah hayırlısı ıle canım öpüyorum cok ŞenizŞenizŞeniz

Son düzenleme:
kızlar işte bebişim.umarım başarmışımdır göndermeyi...
maşallah canım ya wallahi cok oldum ne kadr belli öyle ya maşallah ya cok tatlı bı prenses olucak kosturcak erkeklerı peşinden wallakaydirigubbakcemile3 burdan bıle ne kadr guzel bı bebek olacagı belli walla zaten tum bebekler bana gore cok guzel maşallah cnm artık dogunca da koyarsın cnm ya senın göbişte kocaman olmustur cnm ya allah hayırlısı ıle kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah canım hayırlısı ıle saglıkla buyutun bebişleri bende gelcem arkanızdan merak etmeyın :CüvCüv:
amma heveslendım şimdi ha okudum hepsınızn yazdıklarını da zaten bebişi olmayan we bu konuya yazanda tek ben kaldım heralde ama neyse artık kımse yok walla bugun eserlede konustuk oda cok iyi maşallah kardesının dugunu war hazırlık falan ama kendıde bebişte cok iyi maşallah ewdekı nette sorunu war ama herkese selam söyledi cok öptü sizi kızlar .......
kayra da ecrınde bence cok guzel isimler isimlerıyle saglıklıca uzun omurle yasasınlar ınsallah kızlar bencede kımsenın karısmasına ızın wermeyın walla sonucta burda ne cektıgımızı neler yasadıgımızı bı bız bılıyoruz isim koymakta tabııkı sızın hakkınız canım kendınıze bebişlere cok ii bakın inşallah en kısa zamanda bende sizi teyze yapıcam allahın ıznıyle ...........
siz hamiş oldugunuzdan berı daha bı cok umudum war kızlar ya haftaya buyuk ıhtımalle aşılamam olucak benım bı yandan da dedem cok hasta ne olacagı belli diil inşallah benım aşılama sırasında falan kötü bişiy olmaz cunku zaman ne yapacagımı ınanın kı bılmıyorum hayırlısı artık allah kararlamıstır emınım kı kendınıze cok ii bakın bolbol uyuyun az kaldı uyuyamaycaksınız bır daha a.s.

hangı ıgne bılmıyorum ama ovıtrelle werırse göbektende oluyor o we 80 lira civarında bişiy ama bazı hastaneler yada hemşereler sorun cıkartabılıyor malesefkı aslında sorun olmayan bı iğne ama bende de bı kez sorun cıkmıstı hastanede de sonra dr arayıp da ebeye yaptırmıstım sağolsun
hayırlısı olsun ınsallah olur bu ay..............

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asude80.............

--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat..............
--maat................
--boncukx...........
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--dila_naz...........
--özlem1415.......
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim...........
--ebrusko1982....
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty................... :CüvCüv:kiz
2)asyacan7...............:CüvCüv:erkek
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53.................:CüvCüv:
6)sevil78....................:CüvCüv:
7)beryal.....................:CüvCüv: erkek
8)EliFatihEFU.............:CüvCüv:
9) mevzey...................:CüvCüv:
10) 26eser26....................:CüvCüv:

:1hug:
Canım benim sabah yazdıydım lanet elektirk kesildi o kadar şey gitti neyse aklıma gelenleri yazayım canım ben çok kilo vermiştim zayıf hamile kalayım diye ama bir türlü olmayınca sıkıntıdan gene almıştım kiloları milletin ne güzel sade karnı var benim heryerim hoşuma gitmiyor ama kendim ettim ne yapayım resmi görmene sevindim ama elif neden görememiş galiba o becerememiş görmeyi:jeyyar:hihihi yandan biraz aman geçsin öle çekicem şimdi kilom belli karın daha sivrilmedi eşim güzel çekmio bide kardeşim gelio ona çektiririm .Bitanem hep dualarımdasın bir bilsen nasıl gönülden istiyorum bebişine kavuşmanı Allahın izniyle bu aşılamada olucak herkesten dua iste kimin kabul olur belli olmas yada saatine denk getirir inş. canım allahım herkesin gönlüne göre versin tez zmanda bizde öptük seni teyzesi:1hug:

beauty canım bebişin resmen çıkmaya hazır ,kıvamına gelmiş 41 kere maşşallah ya tam kıs olmuş bu arada ii bakmışız kızımıza bide göbüşlü halini koysan bakalım ne kadar büyüyomuş o karın

kızlar yeni fotolar göndereyim dedim yapamadım.mevzeycim sağol canım göbüşü de göndermeye çalıştım ama sonra yeniden denerim.akşama doğru yeniden yazıcam.kısaca uğramıştım.sonra dönücem kızlar öptüm hepinizi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…