cnm yoktun bayagıdır walla haklısın ama sen yıne de gel arada benımde bu ay olmazsa eger yolum diet sayfaları dıet yarısmaları olucak walla :)))))
tedavıyı bıraktın moı ara mı werdın istedıgın kıloya ulaşınca nasıl dewam edıceksın cnm ??? cokda acma arayı inşallah hiç bi şeye gerek kalmaz da hamiş haberını alırız burdan bagara bagara inşallah cnm öpüyorum cok.......
inşallah canım ya dediğin gibi olur yaklaşmısızdır canım .......canım bırakmak derken birkaç ay önce doktorumu bıraktım herşeyi oluruna bırakmıştım bu ayda başka bir rahatsızlığımdan dolayı korunmaya karar verdik gerçi korunmasakda durum belli de işte tedbir aldık kendimizce.bu tedavisüresince o kadar kiloa ldım ki şimdi onları vermeye çalışıyorum sonra tabiki bebiş yolu gözlemeye devam edicem ama biraz kendimide mutlu etmeliyim dimi.canım kendinize dikkat edin inşallah hepimiz anne olucaz o günler çok yaklaştı hissediyorum..................Şeniz
gördüm onu zeynepim hihoyyyt:lepi:
masallah ayrica öyle cokta göbegin yok hatta bebek oldugu gayet belli:dance:
bebegide ekle bi ara canim esas gündem bebekler biliosun sırnaşık şey
benim sorunum endometriozdu...bu yüzden ameliyat oldum...cok sükür gectiincili_kaftan83 .!.:elifatihefu sorunun neydi arkadaşım
bunlar bebişim ve benden yeni fotolar teyzeleri..inşallah bu sefer gönderebilmişimdir...göbüşümü de göndermiştim ama sildim.daha sonra daha düzgün bi foto yollarım.pek beğenmedim ben...
ee senin sayende aştım hayatım.ne güzel şeymiş resimleri paylaşmak..valla ben bol bol gönderirim artık.kurtuluşunuz yok:jeyyar:sırnaşık şeyzaten bu gönderdiğim fotolar değişik zamanlarda çekilenler..darısı sizlere inşallah..sizinkilerinde büyümüş hallerinin fotolarına bakarız yakında..:Saruboceq:ooo bakiyorum da profil resmi bile degismis asmissin kendini artik simdi gecmis aylarin acisinida cikartirsin sen..bebegin bütün gelisimini sirasiyla eklersin sengözlerimebaksanab
renkli ultrasonla herseyi belli oluyo gercekten afet olucak senin bu kizin
canım benim sağolasın o senin güzel görmen.Rabbim inşallah daha güzelini sana nasip etsin bir an önce hayırlısıyla..valla ben inanıyorum bu aşılama güzel bitecek inş..dualarım seninle..:1hug::Saruboceq::Saruboceq:beauty canım maşallah ya gercekten cok güzel ya allah bagaşlasın teknolojiye bak ya her yeri herşeyi belli walla maşlalh tekrar .......
göbişide bekliyoruz unuttuk sanma :teytey::teytey::teytey:
Ay beauty maaşallah çok tatlı yaa fınıdık kurdu gibi Allah nazarlardan saklasın canım rabbim kucağındaki fotoğraflarınıda görmeyi nasip eder inşallah öptüm canım ikinizide.
canım benim sağolasın o senin güzel görmen.Rabbim inşallah daha güzelini sana nasip etsin bir an önce hayırlısıyla..valla ben inanıyorum bu aşılama güzel bitecek inş..dualarım seninle..:1hug::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım ya bu ay güzel bıter inşallah zaten listemizde de kımse cıkmıo artık sizlerin duaları ile bu ay ben inşallah eklenıcem allahın ıznıyle kızlar ya .....canım benim Allah razı olsun.senin bir oğlun vardı dimi,inşallah bu sefer de bi güzel kız da Rabbim sana versin inşallah.senin de mutluluğunu en kısa zamanda paylaşmak duasıyla..dualarım seninle ve tiramisu ile..çok öptüm canım..:1hug:
gördüm onu zeynepim hihoyyyt:lepi:
masallah ayrica öyle cokta göbegin yok hatta bebek oldugu gayet belli:dance:
bebegide ekle bi ara canim esas gündem bebekler biliosun sırnaşık şey
okeyto tatlım en yakın zamanda hatta şimdiCADIARZUCADIARZU uğraşmaya başlıyorummm
bu arada elifcim ve zeynepcim..sizin göbüşleri gördüm.maşallah çıkmışlar cidden.benim 17.haftada filan bi çıktı çıkış o çıkış.bayağı büyüdü.sizinkiler şu an çok şeker.benimkini görünce korkmayın sakın..bugün koydum bi foto.sonra silmenin yollarını aradım.ii çıkmamıştı.zeynepcim fotodan hiç de kilolu filan gözükmüyosun..dert etmene ne gerek var yavrucum ya..biz bugünleri çok bekledik olsun artık kocaman göbüşler dimi ama...Rabbim sizlere de sonuna kadar sağlık sıhhat versin ve bebişlerimizi tam zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:gerisi dert değil....yerimseniben
aaayyyyy çok güzel...çok net çıkmış.Allah bağışlasın..nazarlardan korusun canım ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?