Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bunlar bebişim ve benden yeni fotolar teyzeleri..inşallah bu sefer gönderebilmişimdir...göbüşümü de göndermiştim ama sildim.daha sonra daha düzgün bi foto yollarım.pek beğenmedim ben...

Eklentiler

• $Resim 001.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 45
  • $Resim 002.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 60
  • $Resim 005.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $Resim 007.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:

canım bırakmak derken birkaç ay önce doktorumu bıraktım herşeyi oluruna bırakmıştım bu ayda başka bir rahatsızlığımdan dolayı korunmaya karar verdik gerçi korunmasakda durum belli de işte tedbir aldık kendimizce.bu tedavisüresince o kadar kiloa ldım ki şimdi onları vermeye çalışıyorum sonra tabiki bebiş yolu gözlemeye devam edicem ama biraz kendimide mutlu etmeliyim dimi.canım kendinize dikkat edin inşallah hepimiz anne olucaz o günler çok yaklaştı hissediyorum..................Şeniz

beauty canım maşallah ya gercekten cok güzel ya allah bagaşlasın teknolojiye bak ya her yeri herşeyi belli walla maşlalh tekrar .......
göbişide bekliyoruz unuttuk sanma :teytey::teytey::teytey:

Ay beauty maaşallah çok tatlı yaa fınıdık kurdu gibi Allah nazarlardan saklasın canım rabbim kucağındaki fotoğraflarınıda görmeyi nasip eder inşallah öptüm canım ikinizide.

ne olsun canım ya tam gaz dewam ediyorum iğnelere tatlım .....
bugun yıne dr gıttım kontrole 2 sağda 2 solda yumurta war bvuyuk bı kac tanede ufak war belki aşılamaya kadr yetişirler dedi doktor cnm hayırlısı bakalım .....
sen nasılsın nasıl gıdıo???

inşallah canım ya dediğin gibi olur yaklaşmısızdır canım .......
geçmi,ş olsun ne rahatsızlıgın war bılmıyorum ama olsun belkide bu arada yanlışlıkla olur inşallah ugrasmadan gelir bebişin sana canım
ewet cnm iğneler falan kılo yapıyormus ama bende cok sukur kı yapmadı yanı aşılamaya yakın 2-3 kg fazla ooluyorum ama bır hafta içinde oda geçiyor bırde cok şişlik oluyor bende sonra oda gecıyor cnm zaten bırde kılo almaya katlanamzdım cunku bende geregınden fazla war zaten :roflol::roflol::roflol:

bunlar bebişim ve benden yeni fotolar teyzeleri..inşallah bu sefer gönderebilmişimdir...göbüşümü de göndermiştim ama sildim.daha sonra daha düzgün bi foto yollarım.pek beğenmedim ben...

ooo bakiyorum da profil resmi bile degismis asmissin kendini artik simdi gecmis aylarin acisinida cikartirsin sen..bebegin bütün gelisimini sirasiyla eklersin sengözlerimebaksanab
renkli ultrasonla herseyi belli oluyo gercekten afet olucak senin bu kizin

ee senin sayende aştım hayatım.ne güzel şeymiş resimleri paylaşmak..valla ben bol bol gönderirim artık.kurtuluşunuz yok:jeyyar:sırnaşık şeyzaten bu gönderdiğim fotolar değişik zamanlarda çekilenler..darısı sizlere inşallah..sizinkilerinde büyümüş hallerinin fotolarına bakarız yakında..:Saruboceq:

beauty canım maşallah ya gercekten cok güzel ya allah bagaşlasın teknolojiye bak ya her yeri herşeyi belli walla maşlalh tekrar .......
göbişide bekliyoruz unuttuk sanma :teytey::teytey::teytey:
canım benim sağolasın o senin güzel görmen.Rabbim inşallah daha güzelini sana nasip etsin bir an önce hayırlısıyla..valla ben inanıyorum bu aşılama güzel bitecek inş..dualarım seninle..:1hug::Saruboceq::Saruboceq:

Ay beauty maaşallah çok tatlı yaa fınıdık kurdu gibi Allah nazarlardan saklasın canım rabbim kucağındaki fotoğraflarınıda görmeyi nasip eder inşallah öptüm canım ikinizide.

canım benim Allah razı olsun.senin bir oğlun vardı dimi,inşallah bu sefer de bi güzel kız da Rabbim sana versin inşallah.senin de mutluluğunu en kısa zamanda paylaşmak duasıyla..dualarım seninle ve tiramisu ile..çok öptüm canım..:1hug:

bu arada elifcim ve zeynepcim..sizin göbüşleri gördüm.maşallah çıkmışlar cidden.benim 17.haftada filan bi çıktı çıkış o çıkış.bayağı büyüdü.sizinkiler şu an çok şeker.benimkini görünce korkmayın sakın..bugün koydum bi foto.sonra silmenin yollarını aradım.ii çıkmamıştı.zeynepcim fotodan hiç de kilolu filan gözükmüyosun..dert etmene ne gerek var yavrucum ya..biz bugünleri çok bekledik olsun artık kocaman göbüşler dimi ama...Rabbim sizlere de sonuna kadar sağlık sıhhat versin ve bebişlerimizi tam zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:gerisi dert değil....yerimseniben

inşallah canım ya bu ay güzel bıter inşallah zaten listemizde de kımse cıkmıo artık sizlerin duaları ile bu ay ben inşallah eklenıcem allahın ıznıyle kızlar ya .....
ya bu cuma buyuk ıhtımalle olucak benım aşılamam yada cumartesı yaklastıkca daha heyecan baıyor sankı umudum mu azalıyor gecen aykı yasadıklarım mı aklıma gelıyor ne bılmıyorum walla bugun tuafım bıraz hayır olsun .......

Sağol canım benim benim taktiğimdir:: öle kendimle dalga geçmek yokkkk canım denmesini beklerim:jeyyar:evet çok bekledik canım ama kompeks işte atamıyorum geçen dok 3 kilo fazla çıktı evde tartıldıydım sabah aç karnına hamile kaldığımdan 500 gr eksik benim tartıda dijital ama gün boyu su meyve suyu derken ama moralim çok bozuldu aşamıyorum bu şeyi ya neyse dok saftirik zate o arada başka şeyle ilgilendi ne not ettiler nede yorum yapıldı haberi yok kilomdam naniknaniknaniknanik senin göbüşün son hali demi gülüm kıs karnı gibi sivri değil yayvan yanı şimdi seni sıcakta basıyodur kimbilir allahım günlerin çabuk geççsinde al yavruşunu biran önce ben daha heyecanlıyım bu konuda ben kendim için çok sabırsızlanıyorum kasım nasıl gelir çokkk var daha birde okul var ay keşke ev hanımı lsaydım şimdiden telaş sardı bebişe kim bakacak burdaki bakıcılara güvenemem arkadaşlar çok şey anlatıyor diyarbakır ile ilgili yerli halkı bide annem ne kadar gelebilir izmitten ne kadar kalır bilmiom üfff bebişlerimiz uğuruyla gelsin inş. aa çenem düştü çok öptüm cicim devamını bekliyoruz resimlerin:1hug::1hug:

Bu arada kıslar ev aradığımı söyledimmi bilmiyorum kışın hiç ısınmadık ev problemli ev sahibi öle para manyağı yani buradan hızla uzaklaşmak istiyoruz dün bir ev bulduk burayı temizlemekten gına geldiydi 175 metrekare 3+1 bulduğumuz ev 4+1 ama istediğim gidi doğalgazlı 3. kat boyası yeni ebeveyn banyolu kileri var mutfağı han kadar güney cephe ısınırmı bilmiom kafam karışık ne yapalım diye hersene abartısız taşınıoz bıktım artık doğu hizmeti bitsede güzel bir yere atanıp ordan kendi evimizi alsak resmen soyup soğana çeviriyolar ellerine düşünce emlakçı dışındada bulamıyosun bide ona bayıl bir kira ev 8. katta asansör bul offffff topla yerleştir dua edinde kıslar çabucak hayırlısı ise tutalım ve yerleşelim bebiş olmasa sıkıcaktım dişimi ama ben dondum yavruşum çok hastalanır diye değiştirmek zorundayız böle hayat hiççç kolay değil bıktım göçmekten yaaa ama herşey onun için neyse kıslar çokmu doluyum ne hepinzi öptüm ii pazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…