bu arada elifcim ve zeynepcim..sizin göbüşleri gördüm.maşallah çıkmışlar cidden.benim 17.haftada filan bi çıktı çıkış o çıkış.bayağı büyüdü.sizinkiler şu an çok şeker.benimkini görünce korkmayın sakın..bugün koydum bi foto.sonra silmenin yollarını aradım.ii çıkmamıştı.zeynepcim fotodan hiç de kilolu filan gözükmüyosun..dert etmene ne gerek var yavrucum ya..biz bugünleri çok bekledik olsun artık kocaman göbüşler dimi ama...Rabbim sizlere de sonuna kadar sağlık sıhhat versin ve bebişlerimizi tam zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:gerisi dert değil....yerimseniben
ImageShack - Image Hosting :: img0135f.jpg bakalım olmuşmu
Sapol canım bu en son hali gittikçe yollarım diğerlerinde daha küçük ilk kese son kalp atışı daha sona kertenkele gibi hali var burada insan sıfatına girmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aaayyyyy çok güzel...çok net çıkmış.Allah bağışlasın..nazarlardan korusun canım ya..daha da gönder valla.ben çok meraklıyımdır bööle görüntülere.yerimseniben
masallah kuzum ona masallah
ayy valla biz masallah diyoruz da her gören diyomu acaba..kendi elimizle nazar etmiyelim sonra
maşallah darısı başımızadelikafadulden
canım ya maşallah walla bebişe maşallah demezmiyiz hiç bu konudakı herkes dıyordur bence dert etmeyın siz ama içiniz rahat olucaksa bı kac gun sonra silebilirsiniz zaten onemlı olan bızlerın gormesı diilmi başkaları görmesede olur walla ya maşallah senınkıde bayag bellı bu kdr erken olmasına ragmen nasılda belliler canım ya allhın en buyuk mucızesı sizinle maşallah allah hayırlısıyla saglıkla beşikteki fotolarınıda görmeyı nasıp etsın ınsallah canım .....Bu arada kıslar ev aradığımı söyledimmi bilmiyorum kışın hiç ısınmadık ev problemli ev sahibi öle para manyağı yani buradan hızla uzaklaşmak istiyoruz dün bir ev bulduk burayı temizlemekten gına geldiydi 175 metrekare 3+1 bulduğumuz ev 4+1 ama istediğim gidi doğalgazlı 3. kat boyası yeni ebeveyn banyolu kileri var mutfağı han kadar güney cephe ısınırmı bilmiom kafam karışık ne yapalım diye hersene abartısız taşınıoz bıktım artık doğu hizmeti bitsede güzel bir yere atanıp ordan kendi evimizi alsak resmen soyup soğana çeviriyolar ellerine düşünce emlakçı dışındada bulamıyosun bide ona bayıl bir kira ev 8. katta asansör bul offffff topla yerleştir dua edinde kıslar çabucak hayırlısı ise tutalım ve yerleşelim bebiş olmasa sıkıcaktım dişimi ama ben dondum yavruşum çok hastalanır diye değiştirmek zorundayız böle hayat hiççç kolay değil bıktım göçmekten yaaa ama herşey onun için neyse kıslar çokmu doluyum ne hepinzi öptüm ii pazarlar
3 gun war ha canım beklemek ne zor cok iyi bilirim bende 2 yıldır beklıyorumda :))) allah yardımcın olsun canım hayırlı bı ewlat nasıp etsın sana bana we tum isteyenlere .......ben de klomen tedavisi görüyorumbu ay 2.ay adetime üç gün var
Sağol canım benim ben korkmuyorum değecek nazar diye çünkü sakınılan göze çöp batar. Öle kızdığım insanlar gibi olmayacağım daha yeni evliyidk sınıf arkadaşımın hanımı doğum yaptı neyse bebiş çok tatlıydı birde arkadaşımızın diye bize öel geliodu karısı çocuğu kaçırıyodu nasıl sinir oluyodum anlatamam o zmanlar istemiyoduk bide bizde eşimle karar aldık sevmicez diye arkadaş çocuğu kucağımıza bırakıyodu karısına inat ayyy görmemiş dicem şimdi ikinci oldu tabi doydu bu sefer hiç değişik tavırlar sergilemiyor artık gerek kalmadı yani o yüzden kim görmek istiyosa kim sevmek istiyosa sevebilir bebişimi ünkü zamanında çok alındımdı insanlara evren alan allah biz hiçbirşeyin sahibi değiliz. Canım bugün düşündüğüm evden vazgeçtim tamirata ihtiyacı var birde çıkan çok kirletmiş temizlikçiye acıdım walla çok zor temizlemek birde ev sahipleri baştan herşeye tamam diyolar tamiratı bir türlü yaptıramıyosun bu evden o yüzden soğudum hakkımda hayırlısı verin rabbim allahım şu öğretmenlere de yaraşır bakanlşar versinde şu sefalettten kurtulalım sn eredeydin canm teklifin yeter bitanem çok sağol arkadaşlar yardımcı oluruz diyolar en azından yerleştirmeye yarın kardeşim gelio inş. hallederiz çabucak çok öptüm destan yazmışım kendine ii bak canım:1hug:a.s.canım ya maşallah walla bebişe maşallah demezmiyiz hiç bu konudakı herkes dıyordur bence dert etmeyın siz ama içiniz rahat olucaksa bı kac gun sonra silebilirsiniz zaten onemlı olan bızlerın gormesı diilmi başkaları görmesede olur walla ya maşallah senınkıde bayag bellı bu kdr erken olmasına ragmen nasılda belliler canım ya allhın en buyuk mucızesı sizinle maşallah allah hayırlısıyla saglıkla beşikteki fotolarınıda görmeyı nasıp etsın ınsallah canım .....
.taşınmak gercekten cok zor canım ya benım babamda memurdu we dıyarbakıra artvine bartına edirne izmir çanakkale falan gıttık hep diyarbakıra gıttıgımde 4. sınıftaydım ama bılıyorum yanı olsun bu gunler gecıcek canım we içinden gecen en guzel yer we en guzel ev senın olsun ınsallah canım yorma cok kendımı allah korusun walla cnım yakın olsa gelırdım walla ben sana yardıma kız :))) ama cok uzaksın olsun dedıgım gıbı bu gunler gecıcek we bır anı olarak kalacak cnm bak sevınecegın bişiy war dogudayken geldi bebişin sana :)))))
tekrar maşallah canım öpüyorum cok.....
kızlar bana da moral verin ya siz de geçtiniz bu yollardan yardımcı olun
selam kızlar ne haber nasılsınız bakalım bugün kimsecikler girmemiş sayfaya nerrelerdesiniz ya.
Mevzeyciğim Allah yardımcın olsun kiracı olmak zor ama sağlık olsun bak yeni evin olurssa inşallah onun içinde cıvıl cıvıl bir neşe kaynağınız olacak bu zaten bütün olumsuzlukları tersine çevirmezmi.
Öptüm canım kendine be bebişine ii bak sakında kendi yorayım deme.
Hani kıslar nerdesiniz ya elif pazar günü sıkıntısından çıkamadınmı??? uğramaz oldun neyse öptüm hepinizi
kızlar ovitrelle ve prengly aynımı?kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?