Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ohh yaa hamilenin halinden hamile anliyo iste:lepi:
bana hep diyolar 14 haftaya göre büyük karnin diye hatta su ikizi bile diyen oldu..takmistim bi ara ama simdi umursamiyorum ne zorluklarla kavustuk biz bu yavruya kim ne derse desin umrumda bile degil..hem bende bir durum var kilo almadigim halde göbegim büyüyo bebek besleniyo galibaCADIARZU
artik göbegin büyük diyenlerede göbek benim, bebek benim, tasiyanda benim diyorum bu halimle cokta mutlu oldgumu belirtiyorum susuyolar sırnaşık şey

gitmişsiniz:çok üzgünüm::çok üzgünüm:ben de szinle aynı şeyleri yaşayanlara moral olursunuz sandım ama gittiniz canınız sağolsun:çok üzgünüm:

aaayyyyy çok güzel...çok net çıkmış.Allah bağışlasın..nazarlardan korusun canım ya..daha da gönder valla.ben çok meraklıyımdır bööle görüntülere.yerimseniben
Sapol canım bu en son hali gittikçe yollarım diğerlerinde daha küçük ilk kese son kalp atışı daha sona kertenkele gibi hali var burada insan sıfatına girmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maşallah darısı başımızadelikafadulden

Darısı başına canım sitem etmişn bilmezmiyiz senin halini bende 3 kere yumurt takibi gördüm olmadı hep stresten aşılama ile hamile kaldım ama eşimde stresten eser yoktu o yüzden hep ii düşün ii olsun allahım emeğini boşa çıkarmasın:Saruboceq:

canım ya maşallah walla bebişe maşallah demezmiyiz hiç bu konudakı herkes dıyordur bence dert etmeyın siz ama içiniz rahat olucaksa bı kac gun sonra silebilirsiniz zaten onemlı olan bızlerın gormesı diilmi başkaları görmesede olur walla ya maşallah senınkıde bayag bellı bu kdr erken olmasına ragmen nasılda belliler canım ya allhın en buyuk mucızesı sizinle maşallah allah hayırlısıyla saglıkla beşikteki fotolarınıda görmeyı nasıp etsın ınsallah canım .....
.taşınmak gercekten cok zor canım ya benım babamda memurdu we dıyarbakıra artvine bartına edirne izmir çanakkale falan gıttık hep diyarbakıra gıttıgımde 4. sınıftaydım ama bılıyorum yanı olsun bu gunler gecıcek canım we içinden gecen en guzel yer we en guzel ev senın olsun ınsallah canım yorma cok kendımı allah korusun walla cnım yakın olsa gelırdım walla ben sana yardıma kız :))) ama cok uzaksın olsun dedıgım gıbı bu gunler gecıcek we bır anı olarak kalacak cnm bak sevınecegın bişiy war dogudayken geldi bebişin sana :)))))
tekrar maşallah canım öpüyorum cok.....

ben de klomen tedavisi görüyorumbu ay 2.ay adetime üç gün var
3 gun war ha canım beklemek ne zor cok iyi bilirim bende 2 yıldır beklıyorumda :))) allah yardımcın olsun canım hayırlı bı ewlat nasıp etsın sana bana we tum isteyenlere .......

Sağol canım benim ben korkmuyorum değecek nazar diye çünkü sakınılan göze çöp batar. Öle kızdığım insanlar gibi olmayacağım daha yeni evliyidk sınıf arkadaşımın hanımı doğum yaptı neyse bebiş çok tatlıydı birde arkadaşımızın diye bize öel geliodu karısı çocuğu kaçırıyodu nasıl sinir oluyodum anlatamam o zmanlar istemiyoduk bide bizde eşimle karar aldık sevmicez diye arkadaş çocuğu kucağımıza bırakıyodu karısına inat ayyy görmemiş dicem şimdi ikinci oldu tabi doydu bu sefer hiç değişik tavırlar sergilemiyor artık gerek kalmadı yani o yüzden kim görmek istiyosa kim sevmek istiyosa sevebilir bebişimi ünkü zamanında çok alındımdı insanlara evren alan allah biz hiçbirşeyin sahibi değiliz. Canım bugün düşündüğüm evden vazgeçtim tamirata ihtiyacı var birde çıkan çok kirletmiş temizlikçiye acıdım walla çok zor temizlemek birde ev sahipleri baştan herşeye tamam diyolar tamiratı bir türlü yaptıramıyosun bu evden o yüzden soğudum hakkımda hayırlısı verin rabbim allahım şu öğretmenlere de yaraşır bakanlşar versinde şu sefalettten kurtulalım sn eredeydin canm teklifin yeter bitanem çok sağol arkadaşlar yardımcı oluruz diyolar en azından yerleştirmeye yarın kardeşim gelio inş. hallederiz çabucak çok öptüm destan yazmışım kendine ii bak canım:1hug:a.s.

kızlar bana da moral verin ya siz de geçtiniz bu yollardan yardımcı olun

dertlinin halinden en cok derdi ceken anlar canim,
sitem etme görmemis olabiliriz :)
insallah cabalarinin karsiligini alirsin en yakin zamanda.kollarin bebisle dolsun,,ayni zamanda bi tanede karninda olsun..hic bos kalma emi:roflol:
allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin:ecrin_bebek:

selam kızlar ne haber nasılsınız bakalım bugün kimsecikler girmemiş sayfaya nerrelerdesiniz ya.
Mevzeyciğim Allah yardımcın olsun kiracı olmak zor ama sağlık olsun bak yeni evin olurssa inşallah onun içinde cıvıl cıvıl bir neşe kaynağınız olacak bu zaten bütün olumsuzlukları tersine çevirmezmi.
Öptüm canım kendine be bebişine ii bak sakında kendi yorayım deme.

Öle canım tabi biz o evden vazgeçtik dün yeni tuttuk çokkk güzel ama bizim ev sahibi oturduğumuz öküzlük yapıo temmuza kadar kira vermek zorundasınız falan diyo bide depozitonun üstüne yatma geçtik haybiye bizden 1200 lira alma yolunda çaba gösterio bizi damızlık sandı galiba bakalım mafya görünümlü şey apartman o kadar olaylıki bunun oğlu amcasını vurdu bir sürü malı var nasıl elde ettiği belli oldu allahından bulsun canımızı çok sıktı eşimde bende uyuyamadım gurbetteyizya burda böle şeyler çok silahlarına güveniyolar ama papuç bırakmıcaz özel hareketçi arkadaşları gösteririz belki kendilerine neyse canolmasınım canım sıkkın inş. çabucak taşınırız bu hafta sonu kısmetse geçiyoruz çok öptüm bay

Hani kıslar nerdesiniz ya elif pazar günü sıkıntısından çıkamadınmı??? uğramaz oldun neyse öptüm hepinizi

Hani kıslar nerdesiniz ya elif pazar günü sıkıntısından çıkamadınmı??? uğramaz oldun neyse öptüm hepinizi

ciktim canim ciktim benim essek kafali gelip özür diledi baristikkaydirigubbakcemile3
dün cok islerim vardi buraya bakamadim...
canim ya evinin durumunu okudum da o ne öle resmen mafya dizisi..kacin bir anönce o evden valla

tramissum sen ne alemdesin canim nasil gidiyo tedavi kac yumusun büyümüs

parilim senin sonuc ne zaman belli olcak?önden kan testi falan yaptiricanmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…