kızlar ben ovitrelle 250 lik vuruldum raporla aldım..
doktorumu değiştirdim..
hangi çatlatıcıyı vuruldun diye sordu söyleyince bu ara onda sorun var nedense her hastam aynı şikayetle geliyor demişti..
benim gelişen 3 yumurtam kist oldu..
2 ay kaybettim bu yüzden..
bu ay da tedavi yok..
ovitrelle almayın doktorunuzdan rica edin değiştirsin aklınızda bulunsun..
ohh yaa hamilenin halinden hamile anliyo iste:lepi:
bana hep diyolar 14 haftaya göre büyük karnin diye hatta su ikizi bile diyen oldu..takmistim bi ara ama simdi umursamiyorum ne zorluklarla kavustuk biz bu yavruya kim ne derse desin umrumda bile degil..hem bende bir durum var kilo almadigim halde göbegim büyüyo bebek besleniyo galibaCADIARZU
artik göbegin büyük diyenlerede göbek benim, bebek benim, tasiyanda benim diyorum bu halimle cokta mutlu oldgumu belirtiyorum susuyolar sırnaşık şey
ya kızlar nerelerdesiniz hiç uğramaz oldunuz.
umursamiyorum zaten artik kimseyle ugrasicak halim yok ben biliyorum minigim büyüyo ayrica da 10.haftadan sonra göbegin cikmaya baslamasi cok normalmis..millet cahil cahil konusuyo onlarin zamaninda bukadar cok bilgilenme araci olmadiig icin hep eskide yasiyolardensız cok banada mılletın karnı burnuna degdı sende bısı yok dıyolar esımde benı kızıryo yastık koyda gıt onların yanına gıderken dıye amnnnnnnnnnnn kım ne derse desın herkesınkı bır olacak dıye bısı yok ya bosver sen canım hamılelıgın tadını cıkar
kızlar naparsınız bakalım netımız kesık gıremıyorum sagdan soldan gırıyom ıste bole bız cok ıyıyız sımdılık 11.haftamız doluyo onumuzdekı carsamba tam 3 AYLIK OLACAZ ınsallah hersey yolunda hep bole gıder ayın 15 ınde 3lu taramamızz yapılacak kuzucugum saglıklıdır ınsallh benden havadısler bole karnım cıkmaya basladı sımdıye kadar 2 kılo almısım kılo alısım ıyı gıdıyo dıyo dr um ayda 1 en fazla 1bucuk almanı ıstıyorum dıyo yanı ters zorlandıgım hıc bısı yok rabbım herkese benımkı gıbı gebelık versın
sorma canim yaa hadi zeynep tasinicakti bu hafta onu beklemiyoruiz zaten ama diger kizlar nereye gitti hic anlamadimparıl .!.:ya kızlar nerelerdesiniz hiç uğramaz oldunuz.
umursamiyorum zaten artik kimseyle ugrasicak halim yok ben biliyorum minigim büyüyo ayrica da 10.haftadan sonra göbegin cikmaya baslamasi cok normalmis..millet cahil cahil konusuyo onlarin zamaninda bukadar cok bilgilenme araci olmadiig icin hep eskide yasiyolar
:dilcikar:
ohh masallah eserimize kizz ne cabuk 11 hafta oldunuz siz...
canim yaa tramissudan haberin var mi asilamasi oldu mu
sorma canim yaa hadi zeynep tasinicakti bu hafta onu beklemiyoruiz zaten ama diger kizlar nereye gitti hic anlamadim
allahtan konumuz sabit konu yoksa coktan kaymisti alt kisimlara:çok üzgünüm:
herkesin bünyesi ayni olmaz bazilarinda erken basliyo gögüs agrilari bazisinda hic olmuyo..bende hic olmadi meme ucu hassasiyeti hamile kaldigim zaman da bile yoktukızlar merhaba,bende hsg çekildikten sonra 2 ay bekledim ama hamile kalamadımdoktorum klomen -ovitrelle tedavisine geçti ...ayın 26 sında iğnemi oldum yani henüz 1 hafta olmak üzere ama göğüs uçlarımda çok hassasiyet var bu kadar erken olurmu böyle belirtiler biliyormusunuz?
KIZLAR MERHABA.BENDE KLOMEN KULLANIYORUM.DÜN 11.GÜNÜMDÜ VE KONTROLE GİTTİM.3 YUMURTADAN SADECE BİR TANESİ 22mm olmuş diğeri 18mm de kalmış.çatlatma iğnesi vuruldum(ovitrelle)MERAK ETTİĞİM KONU ŞU NORMAL SAĞLIKLI BİR KADININ HER AY KAÇ TANE YUMURTASI OLUŞMALI VE KAÇTANESİ GEREKLİ OLGUNLUĞA ULAŞMALI BİR TANE BANA AZ GELDİ PEK Bİ BİLGİMDE YOK BU KONULARDA BENCADIARZUİM DURUMUM NORMAL Mİ BUNU MERAK EDİYORUM?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?