Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ÇOK sağol canım ilgin alakan için.içimi rahatlattın.hap yan etki yapmıştı bana da ben hapı yarım bırakmıştım sanırım oyüzden 4 yumurtadan 2 si oldu.teşekkürler

Merhabalar, çok merak ediyorum kızlar , klomen veya benzer ilaç kullanıp doktorun şu gün beraber olun diyipte hamile kalanlar arasında bebeğinin cinsiyetini öğrenen varmı? Lütfen yanıtsız bırakmayın beni:)

Eğer yumurtalar oluştuktan( çatladıktan) sonra birlikte olursan erkek olma olsılığı, eğer yumurta oluşmadan birlikte olursan kız olma olasılığı fazla diye biliyorum.Çünkü yumurtaya ilk ulaşan, daha hızlı olan spermeler y (erkek) kromozomu taşıyan spermlermiş eğer yumurta olmuşsa önce y kromozomlu sperm döllüyormuş, böylece erkek olabiliyormuş.

off çok heyecenlıyım çok .ben 19 hazirana kadar nasıl beklicem ya.....ayın daha 4 ü 15 gün var.........

arkadaşlar merhaba bende aylardır klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalamadım ve bu ay aşılama yapıldı daha hcg testi yaptırmadım ama progesteron testi istediler oda 36.98 çıktı ama ne anlama geldiğini merak ediyorum daha önce yaptıran varmı????

off çok heyecenlıyım çok .ben 19 hazirana kadar nasıl beklicem ya.....ayın daha 4 ü 15 gün var.........

Canım benimde 17 si falan ama nedense pek umudum yok bu ay.:tomato: İnşallah ümitlerin boşa çıkmazda sen hamiş olursun.opuyorumnanaktan Olmasa da pes etmek yok çalışmalara devam. kaydirigubbakcemile

senide ekleyelim insallah parilim
senin sonucun ne zaman belli olucak
bu ay sende tramissu da hamis olun bizde cifter cifter sevinelim

Ahh canımm benim ne güzel demişsin ama ne yazıkki ben çoktan adetlendim bile.
İnşallah tiramissu sevindirir bizi.Sen nasılısn hamilelik nasıl gidiyor ben bayadır giremedim bilgisayarım bozuktu şükür olduda hemen bir bakayım dedim.

slm kızlar..nasılsınız?biz çok şükür iiz.giremedim nete uzun zamandır.ama baktım sizler de yoksunuz....nerelerdesiniz bakiim.sanırım zeynep ev taşıyor olmalı...öyleyse kolay gelsin canım...
parılcım adet olmana üzüldüm canım ama hayırlısı tabi ki..moral bozmak yok..Rabbim elbet bir gün nasip eder sen sabrını hiç yitirme bi tanem..dualarım seninle.aşılama yaptırmamıştın henüz dimi sen,yanlış hatırlamıyorsam?istersen bi de onu dene..inşallah en kısa zamanda müjdeyi verirsin bizlere:Saruboceq::Saruboceq:
tiramisucum senden ne var ne yok?nasılsın?inşallah güzel haberler gelir senden bu ay..seninle güleriz inş..:Saruboceq::Saruboceq:
elifcim sen nasılsın?nasıl gidiyo bebişli hayat?bu arada karın meselesine sakın takılma hayatım.ben son ayımdayım biliyosun.kimisi görüyo karnımı 'ayyy çok çıkmış' diyo,kimisi görüyo 'bu hiç bişey değil bizim falancanın şu kadardı bu kadardı 'diyo.ben de dr'uma sordum.dr gayet normal dedi.ve bu kişisel bişey dedi.herkesin farklı büyüklükte olur,sen kendini bööle şeylerle sıkma dedi.valla biz bugünleri çok bekledik hiç sorun değil.davul gibi de olsak kimseyi ilgilendirmez.insanoğluna (densiz olanlarına) laf yetişmez canım.senin de göbüşün gayet normal emin ol..
bu arada benim bugün randevum vardı.artık 2 haftada 1 gidiyorum.çok şükür herşey yolunda.bebiş 2,655 gr olmuş.ben de 15 kilo almış vaziyetteyim.ama dert etmiyorum.kimse de dert etmesin.veririrz Allahın izniyle..bebişimi her gördüğümde daha da bi mutlu oluyorum.gerçekten anneliği hasretle bekleyen tüm kardeşlerime daha çok dua ediyorum onu gördükçe..inşallah hepimiz yaşarız bu tarifsiz duyguları..:Saruboceq:
neyse çenem düştü..hepinizi çok öptüm..ALLAHA EMANET OLUN. dualarınızı bekliyorum...(malum doğum yaklaşıyo:CüvCüv:)a.s.

ayyy deme üzüldüm simdibenneyaptımki
canim bundan sonraki asama asilama mi olucak peki ne düsünüyosun
senin icin ne hayirliysa o olsun insallah .....demekki birazcik daha zaman ve sabir gerekio...

hosgeldin sekerim habersiz birakma bizi arada yazda bebisinin iyi haberlerini alalim tabi annesinidesengözlerimebaksanab nasilsa dogumdan sonra vaktin olmucak bari simdiden birakmis olma bizleri..son aya mi girdiniz ne güzelll yaaa mutlu son aaz kaldi..ilk bulusmayi bizede resimlerle anlatirsin artik....hayirli dogumlarin olsun bir avazda agrisiz sancisiz alirsin kucagina insallah

canim ben göbegimi kafama takmiyorumda dün bi kadin sinir etti yine 6 aylikmi dedi hayir 4 aylik dedim baya cikmis dedi kadini tanimiyorum ilk defa gördüm hemen laf..sanki ona ne delikafadulden
baskalariyla kiyas yapmaya bayiliyolar..herkes ayni olcak diye bise yok valla kimseden lafimi esirgemiyorum artik laf diyene veriyorum cevabini tasasi sana mi kaldi diye kötükedihüso

kızlar günaydın...ya ben çatlatma iğnemi olalı aşağı yukarı bir hafta oluyor.göğüs uçlarım çok hassas ve rengi acayip koyulaştı.bu ilacın mı yan etkisi yoksa başka bişeymi benneyaptımki

Canım benimde 17 si falan ama nedense pek umudum yok bu ay.:tomato: İnşallah ümitlerin boşa çıkmazda sen hamiş olursun.opuyorumnanaktan Olmasa da pes etmek yok çalışmalara devam. kaydirigubbakcemile

evet canım doğru söylüyorsun canım bildiğim kadarıyla sende çatlatma iğnesi olmuştun.benim göğüslerim sertleşti göğüs uçlarım çok hassas ve rengi acayip koyulaştı bu iğneden mi kaynaklanıyor?

Canım ben çatlatma iğnesi vurulmamıştım.Ama bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi kasıklarda ağrı yapıyormuş.Seninki hamilelik belirtilerine benziyo sanki inşallah hamilesindir canım. Sizde morfoloji sorunu varmıydı?

ya böyle deme zaten umutlanmaya yer arıyorum.ama dedin artık yapçak bişey yok peki canım benim 19 haziran adet tarihim şu anda hangi testle anlayabilirim bunu

[sıze="2"][color="ındigo"]canım o nedemek cahilliğimi hoş gör?sperm değeri düşük mü demek?[/color][/sıze]

canim ilacin etkisi hala gecmemistir zaten
umudunu kirmak istemem ama belirtilere fazla takilma hamilelik belirtileri ve adet belirtileri ayni oluyo..
insallah bu belirtiler seni melegine ulastirir ama degilsede üzülmek yok

ya böyle deme zaten umutlanmaya yer arıyorum.ama dedin artık yapçak bişey yok peki canım benim 19 haziran adet tarihim şu anda hangi testle anlayabilirim bunu

Canım çıksa çıksa kan testinde çıkar. Oda bir iki gün sonra.Çünkü daha çok var adetine.

Canım kan tahlilinde bile bu kadar erken çıkmaz sonucun:1hug:ınşallah hamilesindirrr:Saruboceq:
Ama birazz sabırlıı olll.Bende tedavideyim ovitrelle+klomen şuan beklemedeyim.AMa ınan umrumda değill adetin gelip gelmemesii.Artık alıştım :)her ay kırmızı kartı görmeye:)heehe benım 14 haziranda gelcekk ,:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…