yumurtlarin zaten tam olmasi gereken olgunlukta
hatta bana 22 mm büyük geldi
catlatma igneleri 18- 20 mm olunca vuruluyo yani 1 degil 2 yumurtan var...
Ama tabiki doktorun daha iyi bilir..
Normal saglikli bir kadinda her ay bir yumurta olgunlasir ama tabiki sen ilacla olgunlastirmissin...daha fazlasida elde edilebilirdi
canım zaten 18 ile 22mm arası normal sayılıyo merak etme canım 2 güzel yumoşun var.
off çok heyecenlıyım çok .ben 19 hazirana kadar nasıl beklicem ya.....ayın daha 4 ü 15 gün var.........
senide ekleyelim insallah parilim
senin sonucun ne zaman belli olucak
bu ay sende tramissu da hamis olun bizde cifter cifter sevinelim
Ahh canımm benim ne güzel demişsin ama ne yazıkki ben çoktan adetlendim bile.
İnşallah tiramissu sevindirir bizi.Sen nasılısn hamilelik nasıl gidiyor ben bayadır giremedim bilgisayarım bozuktu şükür olduda hemen bir bakayım dedim.
slm kızlar..nasılsınız?biz çok şükür iiz.giremedim nete uzun zamandır.ama baktım sizler de yoksunuz....nerelerdesiniz bakiim.sanırım zeynep ev taşıyor olmalı...öyleyse kolay gelsin canım...
parılcım adet olmana üzüldüm canım ama hayırlısı tabi ki..moral bozmak yok..Rabbim elbet bir gün nasip eder sen sabrını hiç yitirme bi tanem..dualarım seninle.aşılama yaptırmamıştın henüz dimi sen,yanlış hatırlamıyorsam?istersen bi de onu dene..inşallah en kısa zamanda müjdeyi verirsin bizlere:Saruboceq::Saruboceq:
tiramisucum senden ne var ne yok?nasılsın?inşallah güzel haberler gelir senden bu ay..seninle güleriz inş..:Saruboceq::Saruboceq:
elifcim sen nasılsın?nasıl gidiyo bebişli hayat?bu arada karın meselesine sakın takılma hayatım.ben son ayımdayım biliyosun.kimisi görüyo karnımı 'ayyy çok çıkmış' diyo,kimisi görüyo 'bu hiç bişey değil bizim falancanın şu kadardı bu kadardı 'diyo.ben de dr'uma sordum.dr gayet normal dedi.ve bu kişisel bişey dedi.herkesin farklı büyüklükte olur,sen kendini bööle şeylerle sıkma dedi.valla biz bugünleri çok bekledik hiç sorun değil.davul gibi de olsak kimseyi ilgilendirmez.insanoğluna (densiz olanlarına) laf yetişmez canım.senin de göbüşün gayet normal emin ol..
bu arada benim bugün randevum vardı.artık 2 haftada 1 gidiyorum.çok şükür herşey yolunda.bebiş 2,655 gr olmuş.ben de 15 kilo almış vaziyetteyim.ama dert etmiyorum.kimse de dert etmesin.veririrz Allahın izniyle..bebişimi her gördüğümde daha da bi mutlu oluyorum.gerçekten anneliği hasretle bekleyen tüm kardeşlerime daha çok dua ediyorum onu gördükçe..inşallah hepimiz yaşarız bu tarifsiz duyguları..:Saruboceq:
neyse çenem düştü..hepinizi çok öptüm..ALLAHA EMANET OLUN. dualarınızı bekliyorum...(malum doğum yaklaşıyo:CüvCüv:)a.s.
Canım benimde 17 si falan ama nedense pek umudum yok bu ay.:tomato: İnşallah ümitlerin boşa çıkmazda sen hamiş olursun.opuyorumnanaktan Olmasa da pes etmek yok çalışmalara devam. kaydirigubbakcemile
evet canım doğru söylüyorsun canım bildiğim kadarıyla sende çatlatma iğnesi olmuştun.benim göğüslerim sertleşti göğüs uçlarım çok hassas ve rengi acayip koyulaştı bu iğneden mi kaynaklanıyor?
canım ben çatlatma iğnesi vurulmamıştım.ama bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi kasıklarda ağrı yapıyormuş.seninki hamilelik belirtilerine benziyo sanki inşallah hamilesindir canım. Sizde morfoloji sorunu varmıydı?
canım ben çatlatma iğnesi vurulmamıştım.ama bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi kasıklarda ağrı yapıyormuş.seninki hamilelik belirtilerine benziyo sanki inşallah hamilesindir canım. Sizde morfoloji sorunu varmıydı?
canim ilacin etkisi hala gecmemistir zatenkızlar günaydın...ya ben çatlatma iğnemi olalı aşağı yukarı bir hafta oluyor.göğüs uçlarım çok hassas ve rengi acayip koyulaştı.bu ilacın mı yan etkisi yoksa başka bişeymi benneyaptımki
[sıze="2"][color="ındigo"]canım o nedemek cahilliğimi hoş gör?sperm değeri düşük mü demek?[/color][/sıze]
ya böyle deme zaten umutlanmaya yer arıyorum.ama dedin artık yapçak bişey yok peki canım benim 19 haziran adet tarihim şu anda hangi testle anlayabilirim bunu
ya böyle deme zaten umutlanmaya yer arıyorum.ama dedin artık yapçak bişey yok peki canım benim 19 haziran adet tarihim şu anda hangi testle anlayabilirim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?