Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

slm nasılsın beauty ayyy ne cabuk ya tabı bıde sana sormak lazımda korkuyomusun canım gıttıkce dogum yaklasıyor son aylarda nasıl olur ınsan daha cok korkumu sarıyor sevıncmı suanda ıcımde hıc doguma daır bı dusunce yok ama herhalde son aylarda ınsan urkmeye baslıyodur dımı allah yellı yagmur gıbı bı an once dogu yapmanı nasıp etsın ınsallah canım

tramıssu kayıplara karıstın nelerdesın canım ya buraada gırmemıssın en son durum ne neler yapıyosun haberdar et bı ozlettın kendını optum

selam kızlar ne haber pazar günü herkes biryerlerdedir galibaa ama ben evdeyim.
Beautyciğim ii olmana sevindim güzelim aldığın kiloları boşver inan ben şuan 100 kg olsam yinede doğurmayı tercih ederim gerçi şu ara yaptığım rejimden dolayı verdiğim kiloları geriye almamak için aşılamayı erteliyorum ama ne yapayım bir iki aya kardeşim evleniyor hazır zayıflamışım dimi ama.
Aslında hala ümidim var belki kendiliğinden olur diye bakalım nasip Mevlam nasıl yazmışsa artık.
Buarada tiramissu senin bu gün cezan bitiyo diye hatırlıyorum umarım çooook güzel haberlerle gelirsin güzelim.
Kızlar hepiniz öpüldünüz.

herkese merhaba .................
önce kendımden bahsedeyım sonra hepınıze tek tek yazıcam ........
eksıklıgın nasılda belli olmuş walla 2 haftada 4 sayfa yapmışsınız yalnızca cok üzüldüm walla allhtan sabıt yoksa zor bulucaktım konuyu dermişim saka saka ::)))))
benı unutmadıgınız için cok saolun gercektende eserde söölediği gibi ceza aldım bı konu acmıstım we o konu warmıs bende sildim megerse konu içeriğini silmek yasakmış ben bunu atlamısım we ceza aldım tamda en cok gırmeye ıhtıyacım olan bı zamanda ceza almak benı cok uzmustu belkide wardır bı hayır daha az konusur daha takmam dıe dusundum we nıtekımde oyle oldu cok sukur ........
kımseyle konusamadım aşılama olayını zaten kımse bılmıyordu :)) cok sükür o sıralar eserle konustuk bı tek onunla anlattık ama onunda işleri fln wardı we cok konusamadık ama bana bu aşamada aşılamama kadr yetiştirdiği için bişeyleri cok teşekkür ediyorum dualarımdasın canım benım ıyıkı warsın allah razı olsun ......
neyse ceza aldıgımda yumurtalık takıbı yaptırıyordum 4 yumosum wardı nasıl oldu anlamadım ama son 4 gun boyunca 3 u buyumemiş we bır tane cok buyuk yumosum oldu bu benı bıraz üzdü tabııkıde ama sonra dedim allahın takdırı bıde olsa 10 da olsa olmayacagı warsa olmaz yanı (((tam bunu yazmak için gırecektım sıze ama kısmet olmadı belki yazsaydım daha cok uzulecektım dıyorum şimdi de )) neyse ovıtrelleyı oldum hemde kendım yaptım gecen hafta cumartesı gunu özel bi hastanede süper bır ortamda 2. aşılamamı oldum ((spermler süper diyordum ya hep yok bı sorun dıe megerse burdakı testler yanlıştı heralde we orda yapılan testlerde spermlerde bıraz hareketsızlık warmış ama gebe kalmaya engel bi sorun diil dedi dr we sigara olayına gırdı bırakın dedi eşim zaten sigarayı bırakmaya nıyetlıydı we bıraktı ogunden beri içmiyor belkide sigarayı bırakmaya wesıle oldu bende sonuctan sonra ne olursa olsun sonucum o zaman bırakıcam dedim bu ara bana bulaşmayın dedim ama azalltım bı paket içerken gunde şimdi 3 gunde 1 paket gıdıyor banada buda benı orda bıraz üzdü ama her kotulukten bı ıyılık cıkartmak gerek oyle diilmi kızlar we olucaksa 1 tanede hareketli olsa olur sonucta dedim we onuda 10 dakka da atlattık )))hersey allah sukur cok normaldı hatta ne agrım ne kasık agrım nede sıkıntım wardı bu iğnelerde hiç bi sıkıntı yasamadım bana bıraktıkları 3-4 kilo hariç :)) sizi hep okudum allahtan o yasak dııldı :)) o gun eserle konusmustuk o sıze yazdı we hepnızın benım için dua ettıgını ınanın kı hissettım hepınızden allah razı olsun allah en kısa zaman da hepımızın yuzunu guldursun ......istanbulda oldu aşılamam we saat 2 de işim biitti ilkinde bı hafta yattım ama olmadı umudum bı gelıyor bı gıdıyor we sonra hayırlısı dıyerek dusuncem sona erıyor kısacası aşılamadan sonra bıseyım olmadıgı için gezdık dolaştık eşimle sankı ılaç yazdırmaya gıtmişik gıbı oldu 2 den sonra neyse sonra ewe dondum we normal hayatıma dewam ettım yatmak falan olmadı allaha sukur yatmamı gerektıren bişiy olmadı zaten dedem de rahatsızdı benden 1 saat mesafede oturuyorlar oraya sık sık gıttık geldık annemın yanına gıttım geldım hatta dunde annemın yanındaydım alışwerişe falan gıttım hatta bu hafta yıne gıdıcem :))) cuma gunu test yapmam gerekıyor tam 5 gunum war ama ben yapmayacagım we adetımın gelmesını bekleyecegım belkide gelmez kim bilir :)))
haa bu arada dr bana wajinadan bı jel werdi onu kullanıyorum her gun ama ne zamana kdr kullanıcam bılmıyorum ....bırde aspırın ((coraspirin ))we eserın kullan kullan dediği folik asit ((folbiol )) ben hiç kullanmamıstım kendı dr bana bunu wermemişti ama şimdi başladım we gunde 1 tana içiyorum we yanında glukofen tabııkıde ilaç küpü oldum zaten bı ilaç içerken aklıma gelıyor aşılama yaptırdıgım :))) ha bu arada da folik asit iştah acar mı ya benım sankı bı kac gundur daha cok ıstahım açıldı yada benim canım cok sey yemek istıyor heralde ben ilaça bağladım ama olabılır mı bılmıyorum kullananlarda oldu mu böyle bişi hiç ???
cok yazdım walla ama cok bırıktı napayım ıdare edin sizleride cok özledim hatırladıgımm kadarıyla da aşılamadan sonra yatarken hepınız için hamile olan olmayan dua ettım ha bu arada bana 15 dakka yatıcaksın biz senı ındırıcez sonra koltuktan dediler we benı unuttular galıba we ben 40 dakka yatmış bulundum wardır belki bundada bı hayır bıraz daha kalsaydım zaten uyuyacaktım :)))
neyse kızlar hepiniz cok cok öpüyorum we tekrar gelebıldıgıme de cok mutluyum yoklugunuzu ınanın kı hissettım hayatımda cok buyuk bı yer kaplıyormussunuz degerınızı daha ıyı anladım bu arada .............

Son düzenleme:
KIZLAR BU KONUD A BİLGİ SAHİBİ OLAN YOK MU HİÇ?:uhm:
ah canım buradan söyledim cevabı ama yazamadım walla cezalıydım o zamanlar :)) bu arada aramızada hoşgeldin inşallah en kısa zamanda kavusursaun sende ......
canım ne güzel bir bilgi bu wallahi ilk kez duyuyorum bunu paylaşım için saol .......
tramissmum ne ettide ceza aldi acep
neyse iyi olsun saglikli olsun döndügünde iyi haberlerle gelsin gerisi mühim degil
insallah bu ay listemizde üst siraya terfi edenlerden olucak canim benim
ah canım sorma ya ceza alcagımı bılseydım yaparmıydım hiç :)))
iyi dileklerin için cok saol tatlım inşallah ıyı haberle gelemedım ama pozitif bekleme sürecinde geldim allah buyuk olsada olmasada wardır herseyde bır hayır mutlaka
bebiş nasıl tatlım ya kocaman olmustur walla maşallah sizi öpüyorum ıkınızıde cokkk.....
tiramissu ne yaptında ceza aldın canım benim.
Dualarım seninle umarım Mevlam bu sefer sevindirir.
duaların için cok saol canım sıra bıze geldı walla artık ben ınanıyorum canım ıkımızde buyuk bomba patlatcaz bu ay olmadı bıdaha kı ay ama olucak :))) cok öpüyorum seni canım sen ne alemdesın nasıl gıdıyor bakalım ???
tramissu canım inşallah aşılaman hayırlı olur .rabbim yüzünü güldürsün inşallahŞeniz
inşallah canım inşallah allah benımde tüm isteyenlerinde daha cok aratmadan üzmeden yuzumuzu guldursun inşallah canım ......
canım ya bu ne pozitiflik bune guzel bı durum kutluyorum senı bu durumda olupta hayata küsen cok kişi war ınan kı olsun allahın wardır bı bıldıgı bızımde wardır bı zamanımız tatlım hayırlısı olsun canım :)) ha bu arada benımkıde o zamanlarda gelicek kırkımız karışsıcak kız :))))
tramıssu kayıplara karıstın nelerdesın canım ya buraada gırmemıssın en son durum ne neler yapıyosun haberdar et bı ozlettın kendını optum
bende sizleri cok özledim canım cezam bu gece 11 :30 da bittiyormuş we hemen gırdım bana bu aşamalarda werdiğin destek için cok saol canım benım bugunde başka işlerim wardı acamadım netı canım yazdım zaten sanada bı dahakı sefere de görüşürüz inşallah canım bebiş nasıl ??? öpüyorum cokcok seni tatlım .....
ha kızlar bu arada sıze bı haber wereyım eserin göbiş belli olmaya başlamış walla göbiş diilde bebiş oldugu cok belli ilerde oda ceker bı foto koyar size :)))
canım benım ıyıkı bunu yazmısstın tarıhı karıstırmısım we ben salı bıtıcek cezzam dıe bılıyordum ama tesadüf bı bakayım dedim we senın yazdıgını da görünce hemen dendım we oldu cok saol canım benım .......
oh oh maşallah doğum muhabbetleride başlamış walla allah hayırlısı ıle acısız bı şekilde dogum yapmayı nasıp etsın canım benım bebiş kocaman olmuş canım ya maşallah dogana kdr 1 kg daha alır bence allah korusun bebişini tüm kotuluklerden aksılıklerden we hepınızın bebişlerini :)))
15 kilo inan ki bebek sahıbı olmak için cektıgımız acıların yanında hiç kalır canım istersen 30 ala ama hiç üzülme kımse üzülmesin allahın sız werdiği cok buyuk bı mucize bu bol bol şükredin kızlar dualarında oldugumuda cok ıyı bılıyorum canım allah razı olsun senden de herkesden de cok haklısın canım eser hep derdi tok açın halınden anlamaz diye gercektende öyle canım olsun yınede allaha şükür tek derdimiz bu buda olucak artık yazda az kaldı ben ınanıyorum canım öpüyorum senı de bebişide cok cokcok .....

slm cnm napıosun alıntı yaptım herkese ama senın yazoını bulamamıştım megerse en son sende bana yazmıssın cnm bende ceza aldım tabııkıde neyse gırmemişsin hiç sende cnm nasıl gıdıyor bebiş nasıl bakalım ??? taşınma olayları ne oldu cok yorma kendını walla tatlım kendıe ıı bak canım cok öptüm seni ve bebişi ....

hihoyyytAşılaman hayırlııı olsunnn tremissumm.Allahım emeklerının karsılıgında yüzünü güldürsün inşallahhhhihoyyytSanırım şubat annesi olcucaksınnhihoyyytAçtığım şubat annesi topiği sanada uğurlu gelir inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

canım benım bunu ben bıle hesaplamamıstım ınan kı tatlım .......
inşallah canım sen hamiş olmadan şubat anneleri topiği açıyorsun ha ???
eger olursa koca gun topiğinde olucam canım ......inşallah sende mart annesi olursunda bende sana topik açarım .....aaa ama adet tarıhlerımız aynı sende subat annesi ol inşallah dualarım senınle canım benım öpüyorum cokkkk

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asude80.............

--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat..............
--maat................
--boncukx...........
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--dila_naz...........
--özlem1415.......
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim...........
--ebrusko1982....
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty................... :CüvCüv:kiz
2)asyacan7...............:CüvCüv:erkek
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53.................:CüvCüv:
6)sevil78....................:CüvCüv:
7)beryal.....................:CüvCüv: erkek
8)EliFatihEFU.............:CüvCüv:
9) mevzey...................:CüvCüv:
10) 26eser26....................:CüvCüv:

listemizide kımse güncellememiş walla ben güncelledim we bıdahakı guncellemede de ınsallah hamiş eklememle olur kızlar.......

Şeniz
Canım çıksa çıksa kan testinde çıkar. Oda bir iki gün sonra.Çünkü daha çok var adetine.

EVET CANIM EŞİME O TEŞHİS KONDU NORMAL SPERM SAYISI DA OLMASI GEREKEN %50 VE ÜZERİYDİ BİZİMKİ %30 ÇIKTI.AYRICA HAMİLELEİKTEN DE ŞÜRHELENMİYORUM ARTIK KIZLAR.FAZLA VAKTİM YOK KAPATTMAK ZRUNDAYIM HAMİLELİK BELİRTİLERİNDE GÖĞÜSLERDEKİ KOYULUK VE HASSASLIK DİYE BİR LİNK AÇTIMORDAN OKUYABİLİRSİNİZ YAZDIKLARIMI CANIM. ÇOK SAĞOL YARDIMLARIN İÇİNŞeniz

:asigim:Canım evet bende şubat annesi olursa oda.kaydirigubbakcemile3İmkansız ama bekleyelım:jeyyar:

:asigim:Canım evet bende şubat annesi olursa oda.kaydirigubbakcemile3İmkansız ama bekleyelım:jeyyar:
canım ya ınkansız deme sakın burda ne ımkansız olanlar hamiş oldu hayırlısı olsun ben ınanıyorum bızımde olucak ama belki bıraz daha zamanı olabılır tatlım ....

Kıslar Çok az zamanım var nete baĞlanamadık daha benım mınıĞımın cınsıyetı bellı oldu &#37;99 kıs dedı dok paylaŞayım dedım ohhhh haber verdım rahatladım en kısa zamanda yazmak Üzere bu arada benı beauty ve tramısu sormuŞ saĞolun canlarım dıĞerlerıne sonradan stem edıcem hepını<zzı ÖptÜm

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asude80.............

--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat..............
--maat................
--boncukx...........
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--dila_naz...........
--özlem1415.......
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim...........
--ebrusko1982....
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty................... :CüvCüv: kızzz
2)asyacan7...............:CüvCüv:erkek
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53.................:CüvCüv:
6)sevil78....................:CüvCüv:
7)beryal.....................:CüvCüv: erkek
8)EliFatihEFU.............:CüvCüv:
9) mevzey...................:CüvCüv: kızzz
10) 26eser26....................:CüvCüv:

canım beniiim hayırlı olsun.valla ben bildim.hatırlıyosan kız gibi geliyo demiştim,sen oğlan hissediyorum demiştin.oleyyy:teytey: kızıma arkadaş geliyo...:teytey::dance:çok sevindim canım.Allah hayırlı uğurlu minik bi kız olmasını nasip etsin inşallah.çok öptüm canım..:dance::teytey:

canım meraba yazamadım kusura bakma.şu an iyiyken yazayım dedim.nolsun hayatım,iiiz biz ama gün geçtikçe zorlaşıyo tabi hareket etmek,uyumak..son demlerdeyiz.
valla canım korkuyorum çook,farklı bişey tam bilemiyorum karmaşığım yani.hem korku var hem merak ve heyecan..
sen nasılsın?bebiş nasıl?kaç haftalık oldunuz bakalım?yerimsenibenzaman ööle çabuk geçiyo ki,Rabbim sana da o mutlu sona ulaşmayı nasip etsin inşallah canım.cinsiyet belli mi?zeynep'in kızı olucak inş.seni ve elifi merak diyorum hadi hayırlısı.çok öptüm canım.fazla merakta bırakma,az girer oldunklava::asigim:çok öptüm.Allaha emanet ol...

tiramisucum,canım benim.hayırlı olsun aşılaman.cidden bu cezayı alman belki senin daha az düşünüp daha az konuşup daha az stres olmana vesile olmuştur inş.vardır bi hikmeti.inan bana zaten bu aşamada kesinlikle stres yapmamak çok önemli.rahat ol canım.sen gayet bilincindesin işin zaten.Rabbim yüzünü aşılamyla güldürür inşallah.eğer bu vesile olucaksa varsın bööle olsun.ben inanıyorum inş tutmuştur canım.dualarım seninle.
ayyy sen adet tarihine kadar nasıl sabredicen yaaa..valla ben bile çatlarım burdan..belki daha önce yaparsın testi hee,ne dersinyerimsenibenyerimsenibentabi hayırlısı ve sen nasıl istersen..
canım doğru söölüyosun,kilo konusunda.valla hiçbirimiz takmamalıyız zaten bööle şeyleri.hamile kalamazsın niye kalamıyosun derler,kalırsın tedavi mi normal mi derler(sanki bizim elimizde de).kız olur ona bi kulp,erkek olur ona bi kulp.insanların zırvalarına laf yetişmez ve insanları asla memnun edemezsin..ben artık kimseyi sallamıyorum.hayat bizim hayatımız.sıkıntı çekerken kimin haberi var kii....
canım evet bebiş büyüdü.Rabbim sana da bugünleri gösterir inşallah.çok dua ediyorum sana da parıla da ve listemizdeki herkese..
tekrar hoşgeldin sayfamıza..biz de seni özlemiştik ve merak etmiştik samimiyetle..
inşallah güzel sonuçlarla dönersin...çok öptük biz de teyzesi kızımla..:1hug::1hug:

parılcım selam canım.nerelerdesin bakiim?vayyy rejim de yapmış hatun.valla çok ii yapmışsın.sonradan üstüne eklenince benim gibi milletin lafına maruz kalıyosun.ama dediğin gibi ben de sallamıyorum artık.hatırlarsan ben de senin gibi 100 kilo da olsam kalayım diyodum.Rabbim sana da nasip etsin inşallah bir an önce.senden ve tiramisudan güzel haberler bekliyoruz hayatım..
canım benim,sakın ümidini yitirme,ümit hep var ve olucak.belki de Rabbim sen ummadığın anda verecek ve böölesi daha güzel olucak..neden olmasın.herşey O'nun dilemesi biliyosun.
seni çok öpüyorum canım.Allaha emanet ol..selam ve dua ile...:1hug:

Tiramissucuğum tabikide gününü unutmam , hadi bize müjdeyi verde bir bayram yaşayalım yaa geçen gün hemde güzel bir sohbet ortamındada dua ettim sana Rabbim dualarımızı boşa çıkarmaz inşallah.Testi yaptırmıcam diyosun nasıl dayanacaksın ama yinede sen bilirsin.
Sende boşlama uğra sık sık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…