slm kızlar..nasılsınız?biz çok şükür iiz.giremedim nete uzun zamandır.ama baktım sizler de yoksunuz....nerelerdesiniz bakiim.sanırım zeynep ev taşıyor olmalı...öyleyse kolay gelsin canım...
parılcım adet olmana üzüldüm canım ama hayırlısı tabi ki..moral bozmak yok..Rabbim elbet bir gün nasip eder sen sabrını hiç yitirme bi tanem..dualarım seninle.aşılama yaptırmamıştın henüz dimi sen,yanlış hatırlamıyorsam?istersen bi de onu dene..inşallah en kısa zamanda müjdeyi verirsin bizlere:Saruboceq::Saruboceq:
tiramisucum senden ne var ne yok?nasılsın?inşallah güzel haberler gelir senden bu ay..seninle güleriz inş..:Saruboceq::Saruboceq:
elifcim sen nasılsın?nasıl gidiyo bebişli hayat?bu arada karın meselesine sakın takılma hayatım.ben son ayımdayım biliyosun.kimisi görüyo karnımı 'ayyy çok çıkmış' diyo,kimisi görüyo 'bu hiç bişey değil bizim falancanın şu kadardı bu kadardı 'diyo.ben de dr'uma sordum.dr gayet normal dedi.ve bu kişisel bişey dedi.herkesin farklı büyüklükte olur,sen kendini bööle şeylerle sıkma dedi.valla biz bugünleri çok bekledik hiç sorun değil.davul gibi de olsak kimseyi ilgilendirmez.insanoğluna (densiz olanlarına) laf yetişmez canım.senin de göbüşün gayet normal emin ol..
bu arada benim bugün randevum vardı.artık 2 haftada 1 gidiyorum.çok şükür herşey yolunda.bebiş 2,655 gr olmuş.ben de 15 kilo almış vaziyetteyim.ama dert etmiyorum.kimse de dert etmesin.veririrz Allahın izniyle..bebişimi her gördüğümde daha da bi mutlu oluyorum.gerçekten anneliği hasretle bekleyen tüm kardeşlerime daha çok dua ediyorum onu gördükçe..inşallah hepimiz yaşarız bu tarifsiz duyguları..:Saruboceq:
neyse çenem düştü..hepinizi çok öptüm..ALLAHA EMANET OLUN. dualarınızı bekliyorum...(malum doğum yaklaşıyo:CüvCüv:)a.s.
ah canım buradan söyledim cevabı ama yazamadım walla cezalıydım o zamanlar :)) bu arada aramızada hoşgeldin inşallah en kısa zamanda kavusursaun sende ......KIZLAR BU KONUD A BİLGİ SAHİBİ OLAN YOK MU HİÇ?:uhm:
canım ne güzel bir bilgi bu wallahi ilk kez duyuyorum bunu paylaşım için saol .......Eğer yumurtalar oluştuktan( çatladıktan) sonra birlikte olursan erkek olma olsılığı, eğer yumurta oluşmadan birlikte olursan kız olma olasılığı fazla diye biliyorum.Çünkü yumurtaya ilk ulaşan, daha hızlı olan spermeler y (erkek) kromozomu taşıyan spermlermiş eğer yumurta olmuşsa önce y kromozomlu sperm döllüyormuş, böylece erkek olabiliyormuş.
ah canım sorma ya ceza alcagımı bılseydım yaparmıydım hiç :)))tramissmum ne ettide ceza aldi acep
neyse iyi olsun saglikli olsun döndügünde iyi haberlerle gelsin gerisi mühim degil
insallah bu ay listemizde üst siraya terfi edenlerden olucak canim benim
duaların için cok saol canım sıra bıze geldı walla artık ben ınanıyorum canım ıkımızde buyuk bomba patlatcaz bu ay olmadı bıdaha kı ay ama olucak :))) cok öpüyorum seni canım sen ne alemdesın nasıl gıdıyor bakalım ???tiramissu ne yaptında ceza aldın canım benim.
Dualarım seninle umarım Mevlam bu sefer sevindirir.
inşallah canım inşallah allah benımde tüm isteyenlerinde daha cok aratmadan üzmeden yuzumuzu guldursun inşallah canım ......tramissu canım inşallah aşılaman hayırlı olur .rabbim yüzünü güldürsün inşallahŞeniz
canım ya bu ne pozitiflik bune guzel bı durum kutluyorum senı bu durumda olupta hayata küsen cok kişi war ınan kı olsun allahın wardır bı bıldıgı bızımde wardır bı zamanımız tatlım hayırlısı olsun canım :)) ha bu arada benımkıde o zamanlarda gelicek kırkımız karışsıcak kız :))))Canım kan tahlilinde bile bu kadar erken çıkmaz sonucun:1hug:İnşallah hamilesindirrr:Saruboceq:
Ama birazz sabırlıı olll.Bende tedavideyim ovitrelle+klomen şuan beklemedeyim.AMa İnan umrumda değill adetin gelip gelmemesii.Artık alıştım :)her ay kırmızı kartı görmeye:)heehe benım 14 haziranda gelcekk ,:)
bende sizleri cok özledim canım cezam bu gece 11 :30 da bittiyormuş we hemen gırdım bana bu aşamalarda werdiğin destek için cok saol canım benım bugunde başka işlerim wardı acamadım netı canım yazdım zaten sanada bı dahakı sefere de görüşürüz inşallah canım bebiş nasıl ??? öpüyorum cokcok seni tatlım .....tramıssu kayıplara karıstın nelerdesın canım ya buraada gırmemıssın en son durum ne neler yapıyosun haberdar et bı ozlettın kendını optum
canım benım ıyıkı bunu yazmısstın tarıhı karıstırmısım we ben salı bıtıcek cezzam dıe bılıyordum ama tesadüf bı bakayım dedim we senın yazdıgını da görünce hemen dendım we oldu cok saol canım benım .......selam kızlar ne haber pazar günü herkes biryerlerdedir galibaa ama ben evdeyim.
Beautyciğim ii olmana sevindim güzelim aldığın kiloları boşver inan ben şuan 100 kg olsam yinede doğurmayı tercih ederim gerçi şu ara yaptığım rejimden dolayı verdiğim kiloları geriye almamak için aşılamayı erteliyorum ama ne yapayım bir iki aya kardeşim evleniyor hazır zayıflamışım dimi ama.
Aslında hala ümidim var belki kendiliğinden olur diye bakalım nasip Mevlam nasıl yazmışsa artık.
Buarada tiramissu senin bu gün cezan bitiyo diye hatırlıyorum umarım çooook güzel haberlerle gelirsin güzelim.
Kızlar hepiniz öpüldünüz.
oh oh maşallah doğum muhabbetleride başlamış walla allah hayırlısı ıle acısız bı şekilde dogum yapmayı nasıp etsın canım benım bebiş kocaman olmuş canım ya maşallah dogana kdr 1 kg daha alır bence allah korusun bebişini tüm kotuluklerden aksılıklerden we hepınızın bebişlerini :)))slm kızlar..nasılsınız?biz çok şükür iiz.giremedim nete uzun zamandır.ama baktım sizler de yoksunuz....nerelerdesiniz bakiim.sanırım zeynep ev taşıyor olmalı...öyleyse kolay gelsin canım...
parılcım adet olmana üzüldüm canım ama hayırlısı tabi ki..moral bozmak yok..Rabbim elbet bir gün nasip eder sen sabrını hiç yitirme bi tanem..dualarım seninle.aşılama yaptırmamıştın henüz dimi sen,yanlış hatırlamıyorsam?istersen bi de onu dene..inşallah en kısa zamanda müjdeyi verirsin bizlere:Saruboceq::Saruboceq:
tiramisucum senden ne var ne yok?nasılsın?inşallah güzel haberler gelir senden bu ay..seninle güleriz inş..:Saruboceq::Saruboceq:
elifcim sen nasılsın?nasıl gidiyo bebişli hayat?bu arada karın meselesine sakın takılma hayatım.ben son ayımdayım biliyosun.kimisi görüyo karnımı 'ayyy çok çıkmış' diyo,kimisi görüyo 'bu hiç bişey değil bizim falancanın şu kadardı bu kadardı 'diyo.ben de dr'uma sordum.dr gayet normal dedi.ve bu kişisel bişey dedi.herkesin farklı büyüklükte olur,sen kendini bööle şeylerle sıkma dedi.valla biz bugünleri çok bekledik hiç sorun değil.davul gibi de olsak kimseyi ilgilendirmez.insanoğluna (densiz olanlarına) laf yetişmez canım.senin de göbüşün gayet normal emin ol..
bu arada benim bugün randevum vardı.artık 2 haftada 1 gidiyorum.çok şükür herşey yolunda.bebiş 2,655 gr olmuş.ben de 15 kilo almış vaziyetteyim.ama dert etmiyorum.kimse de dert etmesin.veririrz Allahın izniyle..bebişimi her gördüğümde daha da bi mutlu oluyorum.gerçekten anneliği hasretle bekleyen tüm kardeşlerime daha çok dua ediyorum onu gördükçe..inşallah hepimiz yaşarız bu tarifsiz duyguları..:Saruboceq:
neyse çenem düştü..hepinizi çok öptüm..ALLAHA EMANET OLUN. dualarınızı bekliyorum...(malum doğum yaklaşıyo:CüvCüv:)a.s.
slm cnm napıosun alıntı yaptım herkese ama senın yazoını bulamamıştım megerse en son sende bana yazmıssın cnm bende ceza aldım tabııkıde neyse gırmemişsin hiç sende cnm nasıl gıdıyor bebiş nasıl bakalım ??? taşınma olayları ne oldu cok yorma kendını walla tatlım kendıe ıı bak canım cok öptüm seni ve bebişi ....Sağol canım benim ben korkmuyorum değecek nazar diye çünkü sakınılan göze çöp batar. Öle kızdığım insanlar gibi olmayacağım daha yeni evliyidk sınıf arkadaşımın hanımı doğum yaptı neyse bebiş çok tatlıydı birde arkadaşımızın diye bize öel geliodu karısı çocuğu kaçırıyodu nasıl sinir oluyodum anlatamam o zmanlar istemiyoduk bide bizde eşimle karar aldık sevmicez diye arkadaş çocuğu kucağımıza bırakıyodu karısına inat ayyy görmemiş dicem şimdi ikinci oldu tabi doydu bu sefer hiç değişik tavırlar sergilemiyor artık gerek kalmadı yani o yüzden kim görmek istiyosa kim sevmek istiyosa sevebilir bebişimi ünkü zamanında çok alındımdı insanlara evren alan allah biz hiçbirşeyin sahibi değiliz. Canım bugün düşündüğüm evden vazgeçtim tamirata ihtiyacı var birde çıkan çok kirletmiş temizlikçiye acıdım walla çok zor temizlemek birde ev sahipleri baştan herşeye tamam diyolar tamiratı bir türlü yaptıramıyosun bu evden o yüzden soğudum hakkımda hayırlısı verin rabbim allahım şu öğretmenlere de yaraşır bakanlşar versinde şu sefalettten kurtulalım sn eredeydin canm teklifin yeter bitanem çok sağol arkadaşlar yardımcı oluruz diyolar en azından yerleştirmeye yarın kardeşim gelio inş. hallederiz çabucak çok öptüm destan yazmışım kendine ii bak canım:1hug:a.s.
canım benım bunu ben bıle hesaplamamıstım ınan kı tatlım .......hihoyyytAşılaman hayırlııı olsunnn tremissumm.Allahım emeklerının karsılıgında yüzünü güldürsün inşallahhhhihoyyytSanırım şubat annesi olcucaksınnhihoyyytAçtığım şubat annesi topiği sanada uğurlu gelir inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
Canım çıksa çıksa kan testinde çıkar. Oda bir iki gün sonra.Çünkü daha çok var adetine.
canım benım bunu ben bıle hesaplamamıstım ınan kı tatlım .......
inşallah canım sen hamiş olmadan şubat anneleri topiği açıyorsun ha ???
eger olursa koca gun topiğinde olucam canım ......inşallah sende mart annesi olursunda bende sana topik açarım .....aaa ama adet tarıhlerımız aynı sende subat annesi ol inşallah dualarım senınle canım benım öpüyorum cokkkk
canım ya ınkansız deme sakın burda ne ımkansız olanlar hamiş oldu hayırlısı olsun ben ınanıyorum bızımde olucak ama belki bıraz daha zamanı olabılır tatlım ....:asigim:Canım evet bende şubat annesi olursa oda.kaydirigubbakcemile3İmkansız ama bekleyelım:jeyyar:
canım beniiim hayırlı olsun.valla ben bildim.hatırlıyosan kız gibi geliyo demiştim,sen oğlan hissediyorum demiştin.oleyyy:teytey: kızıma arkadaş geliyo...:teytey::dance:çok sevindim canım.Allah hayırlı uğurlu minik bi kız olmasını nasip etsin inşallah.çok öptüm canım..:dance::teytey:Kıslar Çok az zamanım var nete baĞlanamadık daha benİm mİnİĞİmİn cİnsİyetİ bellİ oldu %99 kıs dedİ dok paylaŞayım dedİm ohhhh haber verdİm rahatladım en kısa zamanda yazmak Üzere bu arada benİ beauty ve tramİsu sormuŞ saĞolun canlarım dİĞerlerİne sonradan stem edİcem hepİnİ<zzİ ÖptÜm
canım meraba yazamadım kusura bakma.şu an iyiyken yazayım dedim.nolsun hayatım,iiiz biz ama gün geçtikçe zorlaşıyo tabi hareket etmek,uyumak..son demlerdeyiz.slm nasılsın beauty ayyy ne cabuk ya tabı bıde sana sormak lazımda korkuyomusun canım gıttıkce dogum yaklasıyor son aylarda nasıl olur ınsan daha cok korkumu sarıyor sevıncmı suanda ıcımde hıc doguma daır bı dusunce yok ama herhalde son aylarda ınsan urkmeye baslıyodur dımı allah yellı yagmur gıbı bı an once dogu yapmanı nasıp etsın ınsallah canım
parılcım selam canım.nerelerdesin bakiim?vayyy rejim de yapmış hatun.valla çok ii yapmışsın.sonradan üstüne eklenince benim gibi milletin lafına maruz kalıyosun.ama dediğin gibi ben de sallamıyorum artık.hatırlarsan ben de senin gibi 100 kilo da olsam kalayım diyodum.Rabbim sana da nasip etsin inşallah bir an önce.senden ve tiramisudan güzel haberler bekliyoruz hayatım..selam kızlar ne haber pazar günü herkes biryerlerdedir galibaa ama ben evdeyim.
Beautyciğim ii olmana sevindim güzelim aldığın kiloları boşver inan ben şuan 100 kg olsam yinede doğurmayı tercih ederim gerçi şu ara yaptığım rejimden dolayı verdiğim kiloları geriye almamak için aşılamayı erteliyorum ama ne yapayım bir iki aya kardeşim evleniyor hazır zayıflamışım dimi ama.
Aslında hala ümidim var belki kendiliğinden olur diye bakalım nasip Mevlam nasıl yazmışsa artık.
Buarada tiramissu senin bu gün cezan bitiyo diye hatırlıyorum umarım çooook güzel haberlerle gelirsin güzelim.
Kızlar hepiniz öpüldünüz.
parılcım selam canım.nerelerdesin bakiim?vayyy rejim de yapmış hatun.valla çok ii yapmışsın.sonradan üstüne eklenince benim gibi milletin lafına maruz kalıyosun.ama dediğin gibi ben de sallamıyorum artık.hatırlarsan ben de senin gibi 100 kilo da olsam kalayım diyodum.Rabbim sana da nasip etsin inşallah bir an önce.senden ve tiramisudan güzel haberler bekliyoruz hayatım..
canım benim,sakın ümidini yitirme,ümit hep var ve olucak.belki de Rabbim sen ummadığın anda verecek ve böölesi daha güzel olucak..neden olmasın.herşey O'nun dilemesi biliyosun.
seni çok öpüyorum canım.Allaha emanet ol..selam ve dua ile...:1hug:[/QUOT
İyi dileklerin için sağol canım.Ben bugün dr. aradım ve ne yapmam gerektiğini felan sordum oda bana bu ay tekrar ilaçsız dene dedi olmazssa bana gel ben sana hormon verecem birde onla deneyeceğiz dedi.İşte bu kadar canım yaaa .Umarım hiçbirşeye gerek kalmaz diyorum inşallah.
Seninde en ağır zamanların tabii birde sıcaklar bastı ama inan doğur hepsini unutuyorsun
buarada doğum normalmi sezeryanmı olacak bişey dedimi dr. merak ettimde.
Öpüldünüz anne ve bebişi:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?