allah razı olsun senden cnm ya we benım için burdakı herkes için dua eden herkesden allah razı olsun ınan kı bende her kendım için dua ettıgım zaman sizleride asla unutmuyorum canım benım olucak ben ınanıyorum walla ama dediğim gibi belkide biraz daha zamanı war kısmet .....Tiramissucuğum tabikide gününü unutmam , hadi bize müjdeyi verde bir bayram yaşayalım yaa geçen gün hemde güzel bir sohbet ortamındada dua ettim sana Rabbim dualarımızı boşa çıkarmaz inşallah.Testi yaptırmıcam diyosun nasıl dayanacaksın ama yinede sen bilirsin.
Sende boşlama uğra sık sık.
inşallah canım ınşallah hepımızın olucak artık cok yaklaştık ınanın kı .....Tramisu canım aşılaman hayırlı olsun. İnşallah bu sefer tutacak.
herkese merhaba .................
önce kendımden bahsedeyım sonra hepınıze tek tek yazıcam ........
eksıklıgın nasılda belli olmuş walla 2 haftada 4 sayfa yapmışsınız yalnızca cok üzüldüm walla allhtan sabıt yoksa zor bulucaktım konuyu dermişim saka saka ::)))))
benı unutmadıgınız için cok saolun gercektende eserde söölediği gibi ceza aldım bı konu acmıstım we o konu warmıs bende sildim megerse konu içeriğini silmek yasakmış ben bunu atlamısım we ceza aldım tamda en cok gırmeye ıhtıyacım olan bı zamanda ceza almak benı cok uzmustu belkide wardır bı hayır daha az konusur daha takmam dıe dusundum we nıtekımde oyle oldu cok sukur ........
kımseyle konusamadım aşılama olayını zaten kımse bılmıyordu :)) cok sükür o sıralar eserle konustuk bı tek onunla anlattık ama onunda işleri fln wardı we cok konusamadık ama bana bu aşamada aşılamama kadr yetiştirdiği için bişeyleri cok teşekkür ediyorum dualarımdasın canım benım ıyıkı warsın allah razı olsun ......
neyse ceza aldıgımda yumurtalık takıbı yaptırıyordum 4 yumosum wardı nasıl oldu anlamadım ama son 4 gun boyunca 3 u buyumemiş we bır tane cok buyuk yumosum oldu bu benı bıraz üzdü tabııkıde ama sonra dedim allahın takdırı bıde olsa 10 da olsa olmayacagı warsa olmaz yanı (((tam bunu yazmak için gırecektım sıze ama kısmet olmadı belki yazsaydım daha cok uzulecektım dıyorum şimdi de )) neyse ovıtrelleyı oldum hemde kendım yaptım gecen hafta cumartesı gunu özel bi hastanede süper bır ortamda 2. aşılamamı oldum ((spermler süper diyordum ya hep yok bı sorun dıe megerse burdakı testler yanlıştı heralde we orda yapılan testlerde spermlerde bıraz hareketsızlık warmış ama gebe kalmaya engel bi sorun diil dedi dr we sigara olayına gırdı bırakın dedi eşim zaten sigarayı bırakmaya nıyetlıydı we bıraktı ogunden beri içmiyor belkide sigarayı bırakmaya wesıle oldu bende sonuctan sonra ne olursa olsun sonucum o zaman bırakıcam dedim bu ara bana bulaşmayın dedim ama azalltım bı paket içerken gunde şimdi 3 gunde 1 paket gıdıyor banada buda benı orda bıraz üzdü ama her kotulukten bı ıyılık cıkartmak gerek oyle diilmi kızlar we olucaksa 1 tanede hareketli olsa olur sonucta dedim we onuda 10 dakka da atlattık )))hersey allah sukur cok normaldı hatta ne agrım ne kasık agrım nede sıkıntım wardı bu iğnelerde hiç bi sıkıntı yasamadım bana bıraktıkları 3-4 kilo hariç :)) sizi hep okudum allahtan o yasak dııldı :)) o gun eserle konusmustuk o sıze yazdı we hepnızın benım için dua ettıgını ınanın kı hissettım hepınızden allah razı olsun allah en kısa zaman da hepımızın yuzunu guldursun ......istanbulda oldu aşılamam we saat 2 de işim biitti ilkinde bı hafta yattım ama olmadı umudum bı gelıyor bı gıdıyor we sonra hayırlısı dıyerek dusuncem sona erıyor kısacası aşılamadan sonra bıseyım olmadıgı için gezdık dolaştık eşimle sankı ılaç yazdırmaya gıtmişik gıbı oldu 2 den sonra neyse sonra ewe dondum we normal hayatıma dewam ettım yatmak falan olmadı allaha sukur yatmamı gerektıren bişiy olmadı zaten dedem de rahatsızdı benden 1 saat mesafede oturuyorlar oraya sık sık gıttık geldık annemın yanına gıttım geldım hatta dunde annemın yanındaydım alışwerişe falan gıttım hatta bu hafta yıne gıdıcem :))) cuma gunu test yapmam gerekıyor tam 5 gunum war ama ben yapmayacagım we adetımın gelmesını bekleyecegım belkide gelmez kim bilir :)))
haa bu arada dr bana wajinadan bı jel werdi onu kullanıyorum her gun ama ne zamana kdr kullanıcam bılmıyorum ....bırde aspırın ((coraspirin ))we eserın kullan kullan dediği folik asit ((folbiol )) ben hiç kullanmamıstım kendı dr bana bunu wermemişti ama şimdi başladım we gunde 1 tana içiyorum we yanında glukofen tabııkıde ilaç küpü oldum zaten bı ilaç içerken aklıma gelıyor aşılama yaptırdıgım :))) ha bu arada da folik asit iştah acar mı ya benım sankı bı kac gundur daha cok ıstahım açıldı yada benim canım cok sey yemek istıyor heralde ben ilaça bağladım ama olabılır mı bılmıyorum kullananlarda oldu mu böyle bişi hiç ???
cok yazdım walla ama cok bırıktı napayım ıdare edin sizleride cok özledim hatırladıgımm kadarıyla da aşılamadan sonra yatarken hepınız için hamile olan olmayan dua ettım ha bu arada bana 15 dakka yatıcaksın biz senı ındırıcez sonra koltuktan dediler we benı unuttular galıba we ben 40 dakka yatmış bulundum wardır belki bundada bı hayır bıraz daha kalsaydım zaten uyuyacaktım :)))
neyse kızlar hepiniz cok cok öpüyorum we tekrar gelebıldıgıme de cok mutluyum yoklugunuzu ınanın kı hissettım hayatımda cok buyuk bı yer kaplıyormussunuz degerınızı daha ıyı anladım bu arada .............
Kıslar Çok az zamanım var nete baĞlanamadık daha benİm mİnİĞİmİn cİnsİyetİ bellİ oldu %99 kıs dedİ dok paylaŞayım dedİm ohhhh haber verdİm rahatladım en kısa zamanda yazmak Üzere bu arada benİ beauty ve tramİsu sormuŞ saĞolun canlarım dİĞerlerİne sonradan stem edİcem hepİnİ<zzİ ÖptÜm
canım çok sevindim allah inşallah kucağına da almayı nasip etsin analı babalı büyütsün.a.s.
sagol canim darisi size insallah
iyi dileklerin we duaların allah razı olsun canım cok saol ......tiramisucum,canım benim.hayırlı olsun aşılaman.cidden bu cezayı alman belki senin daha az düşünüp daha az konuşup daha az stres olmana vesile olmuştur inş.vardır bi hikmeti.inan bana zaten bu aşamada kesinlikle stres yapmamak çok önemli.rahat ol canım.sen gayet bilincindesin işin zaten.Rabbim yüzünü aşılamyla güldürür inşallah.eğer bu vesile olucaksa varsın bööle olsun.ben inanıyorum inş tutmuştur canım.dualarım seninle.
ayyy sen adet tarihine kadar nasıl sabredicen yaaa..valla ben bile çatlarım burdan..belki daha önce yaparsın testi hee,ne dersinyerimsenibenyerimsenibentabi hayırlısı ve sen nasıl istersen..
canım doğru söölüyosun,kilo konusunda.valla hiçbirimiz takmamalıyız zaten bööle şeyleri.hamile kalamazsın niye kalamıyosun derler,kalırsın tedavi mi normal mi derler(sanki bizim elimizde de).kız olur ona bi kulp,erkek olur ona bi kulp.insanların zırvalarına laf yetişmez ve insanları asla memnun edemezsin..ben artık kimseyi sallamıyorum.hayat bizim hayatımız.sıkıntı çekerken kimin haberi var kii....
canım evet bebiş büyüdü.Rabbim sana da bugünleri gösterir inşallah.çok dua ediyorum sana da parıla da ve listemizdeki herkese..
tekrar hoşgeldin sayfamıza..biz de seni özlemiştik ve merak etmiştik samimiyetle..
inşallah güzel sonuçlarla dönersin...çok öptük biz de teyzesi kızımla..:1hug::1hug:
tramissum gelmis hos gelmiss teyyteyyyy:teytey::teytey::teytey:
canim yaa yoklugun hissedildi gercekten..
neyse olumsuz bisey yasamamissin ve bu arada siteye girememis olman belkide faydali bile oldu,kafana takip stres yapmamissindir böylece.....
insallah canim benim seninde bu ay yüzün gülücek hayirlisiyla
kac günün kaldi ben tam anlayamadim, test yaptirmayi düsünmüyomusun:uhm:
canim folik asite baslaman iyi olmus hatta gebeligi planladigin anda baslaman gerekti en az 3ay öncesinden tavsiye ediyo doktorlar...bundan sonra devamli al ihmal etme
folik asit ilk zamanlarda mide yanmasi yapio tok karnina icmeye gayret et, bide kabiz olabilirsin yan etki olarak,
hoşbulduk canım ..........
eh işte ınsanoglu ya ısyan edecek yada oyle olduguna gore wardır bı hayır dıyecek allaha sukur her kotulukte her sorunda bı hayır wardır dıyen kısılerız cnm .....
canım cuma test yapmam gerek ama ben yapmayacagım zaten damarımıda bulamıyorlar elımın uzerınden alıyorlar kanı we kolay gecmıyorda cok acıyor we iz kalıyor canım e bıde negatıf dıyınce boşuna kendımı deldirmiş oluyorum we her acıdıgında elım gözlerim doluyor o yuzden de bıraz aslında cok sebep war cnm ya ben test yaptırmak istemıyorum aslında işin özü bu tatlım :))))
ewet ya kabızlık oldu megerse bundan mış demekki???mide sorunum olmadı allaha sukur :)) ewet cnm dr werıyormus ama benden pek umudu yoktu heralde ki bana wermedı hiç ilk kez werdiler şimdi bende içiyo işte tam olarak ne işe yarıyor kı bu ilaç ya amma gereklıymiş herkes kullanıyor ama ben bunaldım walla iilaç içmekten her an hepsını bırakabılırım yanı :))))) öptüm cnm senı cok .....arayı uzatma ha ....
maşallah cnm ya hakıkatten uzun bı oglun olucak basketci yaparsın artık bıde manken gelin bulursun oh oh oh ......delikafaduldenkendimi de yazayim accikin bari sabah doktordayim
bebisim cok iiy saglikli gelisimi güzel sükürler olsun....
17 cm boyu uzun boylu bi oglum oluyohihoyyythihoyyyt
yanilma payiyla birlikte erkek ihtimali yüksek dedi doktor teyzemiz
testlerimiz temiz cikti benimde onunda ikimizinde sagligi gayet iyi
resminide ekliyeyim bari tam olsun
canım meraba yazamadım kusura bakma.şu an iyiyken yazayım dedim.nolsun hayatım,iiiz biz ama gün geçtikçe zorlaşıyo tabi hareket etmek,uyumak..son demlerdeyiz.
valla canım korkuyorum çook,farklı bişey tam bilemiyorum karmaşığım yani.hem korku var hem merak ve heyecan..
sen nasılsın?bebiş nasıl?kaç haftalık oldunuz bakalım?yerimsenibenzaman ööle çabuk geçiyo ki,Rabbim sana da o mutlu sona ulaşmayı nasip etsin inşallah canım.cinsiyet belli mi?zeynep'in kızı olucak inş.seni ve elifi merak diyorum hadi hayırlısı.çok öptüm canım.fazla merakta bırakma,az girer oldunklava::asigim:çok öptüm.Allaha emanet ol...
canımsın ben ne yaptım kı elımden gelen bısı olduktan sonra lafı bıle olmaz ınsallh sonuc alırsında bak o zamn gor sen teyzesını allah ne verırse haayırlısını versın folıkasıtı ıhmal etme hıc bısı yapmaz bız nelere dayanıyoruz kıloymus kıloysa kılo ne olacak sankı hap kolık olduk ama ne yapalım ıstahın artmıs duyduguma gora artsın artsın bole bole oluyo takma sen sen ne cok gezer oldun kız bu arada valla yazın tatını sen cıkarıyosun araba almak lazımmıs allah herkese nasıp nasıp etsın nese canım hadı hayırlısı gene gorsrzherkese merhaba .................
önce kendımden bahsedeyım sonra hepınıze tek tek yazıcam ........
eksıklıgın nasılda belli olmuş walla 2 haftada 4 sayfa yapmışsınız yalnızca cok üzüldüm walla allhtan sabıt yoksa zor bulucaktım konuyu dermişim saka saka ::)))))
benı unutmadıgınız için cok saolun gercektende eserde söölediği gibi ceza aldım bı konu acmıstım we o konu warmıs bende sildim megerse konu içeriğini silmek yasakmış ben bunu atlamısım we ceza aldım tamda en cok gırmeye ıhtıyacım olan bı zamanda ceza almak benı cok uzmustu belkide wardır bı hayır daha az konusur daha takmam dıe dusundum we nıtekımde oyle oldu cok sukur ........
kımseyle konusamadım aşılama olayını zaten kımse bılmıyordu :)) cok sükür o sıralar eserle konustuk bı tek onunla anlattık ama onunda işleri fln wardı we cok konusamadık ama bana bu aşamada aşılamama kadr yetiştirdiği için bişeyleri cok teşekkür ediyorum dualarımdasın canım benım ıyıkı warsın allah razı olsun ......
neyse ceza aldıgımda yumurtalık takıbı yaptırıyordum 4 yumosum wardı nasıl oldu anlamadım ama son 4 gun boyunca 3 u buyumemiş we bır tane cok buyuk yumosum oldu bu benı bıraz üzdü tabııkıde ama sonra dedim allahın takdırı bıde olsa 10 da olsa olmayacagı warsa olmaz yanı (((tam bunu yazmak için gırecektım sıze ama kısmet olmadı belki yazsaydım daha cok uzulecektım dıyorum şimdi de )) neyse ovıtrelleyı oldum hemde kendım yaptım gecen hafta cumartesı gunu özel bi hastanede süper bır ortamda 2. aşılamamı oldum ((spermler süper diyordum ya hep yok bı sorun dıe megerse burdakı testler yanlıştı heralde we orda yapılan testlerde spermlerde bıraz hareketsızlık warmış ama gebe kalmaya engel bi sorun diil dedi dr we sigara olayına gırdı bırakın dedi eşim zaten sigarayı bırakmaya nıyetlıydı we bıraktı ogunden beri içmiyor belkide sigarayı bırakmaya wesıle oldu bende sonuctan sonra ne olursa olsun sonucum o zaman bırakıcam dedim bu ara bana bulaşmayın dedim ama azalltım bı paket içerken gunde şimdi 3 gunde 1 paket gıdıyor banada buda benı orda bıraz üzdü ama her kotulukten bı ıyılık cıkartmak gerek oyle diilmi kızlar we olucaksa 1 tanede hareketli olsa olur sonucta dedim we onuda 10 dakka da atlattık )))hersey allah sukur cok normaldı hatta ne agrım ne kasık agrım nede sıkıntım wardı bu iğnelerde hiç bi sıkıntı yasamadım bana bıraktıkları 3-4 kilo hariç :)) sizi hep okudum allahtan o yasak dııldı :)) o gun eserle konusmustuk o sıze yazdı we hepnızın benım için dua ettıgını ınanın kı hissettım hepınızden allah razı olsun allah en kısa zaman da hepımızın yuzunu guldursun ......istanbulda oldu aşılamam we saat 2 de işim biitti ilkinde bı hafta yattım ama olmadı umudum bı gelıyor bı gıdıyor we sonra hayırlısı dıyerek dusuncem sona erıyor kısacası aşılamadan sonra bıseyım olmadıgı için gezdık dolaştık eşimle sankı ılaç yazdırmaya gıtmişik gıbı oldu 2 den sonra neyse sonra ewe dondum we normal hayatıma dewam ettım yatmak falan olmadı allaha sukur yatmamı gerektıren bişiy olmadı zaten dedem de rahatsızdı benden 1 saat mesafede oturuyorlar oraya sık sık gıttık geldık annemın yanına gıttım geldım hatta dunde annemın yanındaydım alışwerişe falan gıttım hatta bu hafta yıne gıdıcem :))) cuma gunu test yapmam gerekıyor tam 5 gunum war ama ben yapmayacagım we adetımın gelmesını bekleyecegım belkide gelmez kim bilir :)))
haa bu arada dr bana wajinadan bı jel werdi onu kullanıyorum her gun ama ne zamana kdr kullanıcam bılmıyorum ....bırde aspırın ((coraspirin ))we eserın kullan kullan dediği folik asit ((folbiol )) ben hiç kullanmamıstım kendı dr bana bunu wermemişti ama şimdi başladım we gunde 1 tana içiyorum we yanında glukofen tabııkıde ilaç küpü oldum zaten bı ilaç içerken aklıma gelıyor aşılama yaptırdıgım :))) ha bu arada da folik asit iştah acar mı ya benım sankı bı kac gundur daha cok ıstahım açıldı yada benim canım cok sey yemek istıyor heralde ben ilaça bağladım ama olabılır mı bılmıyorum kullananlarda oldu mu böyle bişi hiç ???
cok yazdım walla ama cok bırıktı napayım ıdare edin sizleride cok özledim hatırladıgımm kadarıyla da aşılamadan sonra yatarken hepınız için hamile olan olmayan dua ettım ha bu arada bana 15 dakka yatıcaksın biz senı ındırıcez sonra koltuktan dediler we benı unuttular galıba we ben 40 dakka yatmış bulundum wardır belki bundada bı hayır bıraz daha kalsaydım zaten uyuyacaktım :)))
neyse kızlar hepiniz cok cok öpüyorum we tekrar gelebıldıgıme de cok mutluyum yoklugunuzu ınanın kı hissettım hayatımda cok buyuk bı yer kaplıyormussunuz degerınızı daha ıyı anladım bu arada .............
canım benim sağol,senden de Allah razı olsun.test konusunda tabi ki istediğin gibi yap.biz heyecandan bir an önce öğrenelim istiyoruz işteyerimsenibenen iisini sen bilirsin canım.iyi dileklerin we duaların allah razı olsun canım cok saol ......
test konusuna gelınce zaten cuma gunu yapmam gerek aslında ama ben yapmayacagım cnm zaten ewde de olmayabılırım o gun bıraz bu aralar cok geziyorum daadet olmayı bekleyecegım cnm zeten hamile diilsemde ilaçların etkısı ıle gecıkme olmuyor we test gununden sonra en cok 3-4 gun içinde gelıyor adetım cnm .....ınsallah dediğin gibidir we bende hamiş olurum olmazsa da allahın takdırı artık alıştım sankı kalbım taşlaştı cnm ya ne bılıyım bı bıraz daha yaklastım dıyorum bırda benım kaderım bu olmazsa sonunda ölüm yok sonucta dıyorum kendımı avutuyorum bıraz hayattan mutlu olmaya calışıyorum başka türlü kafay yer ınsan cunku sende cok ıyı bılırsın kı cnm .....
sende cnm mılletı boşwer takma hiç cunku başa cıkmak ınan kı cok ock zor oluyor bı yerden sonra allah hepımıze bu konuda yardım etsın sabır wersın her carsıya cıktıgımda yok mu daha bişiyler dıyenlere yok be daha kac yıl oldu dıyorum kac yıl dıyıncede aslında 3 yıl ama ben daha 2 yıl oldu kız bıraz hayatın tadını cıkaralım sen yaptınde hemen ne oldu enınde sonunda olucak dıyorum we buna benzer seyler ......
canım benım samımıyetınıze zaten sonuna kadr ınandıgım için burdayım we wazgecemıyorum canım .......ama ıtıraf edeyım sorulmak özlenmek acaba ne oldu da gırmıo dıe hakkımda düşünülmesi hoşuma gıtmedi diil yanı cnm ......saolun hepınız.....
cnm ya doum yaklastı dıyorsun ama normal mı sezeryan mı olucak hiç demiyorsun tatlım ya ???? allah hayırlısı ıle dogum yapmayaı saglıkla buyutmen dileği ile canım öpüyorum .....
maşşallahslm canım bız bugun 12 hafta 5 gunluk olduk cınsıyetımız bellı deıl mevzeyne kadarlık bılen varmı cınsıyetımız ıcınde gıtmedık daha ne zamn bellı olur kı kımı 3 ayda kımı 3 bucuta kımı 4 de dıyor gıdıpte bouna donmemek ıcın cınsıyet ıcın gıtmedım daha su an sorunyok gorunuyor aa haftaya pazartesı tarama ıcın gıdıcez ben az gırıyoru canım evde net kesık sagdan soldan denk geldıgınde gırıyorum nese genee gorusuruz dogum tam olarak ne zamn dıyr dr un
canım tebrik ederim hayırlı olsun oğluşunkendimi de yazayim accikin bari sabah doktordayim
bebisim cok iiy saglikli gelisimi güzel sükürler olsun....
17 cm boyu uzun boylu bi oglum oluyohihoyyythihoyyyt
yanilma payiyla birlikte erkek ihtimali yüksek dedi doktor teyzemiz
testlerimiz temiz cikti benimde onunda ikimizinde sagligi gayet iyi
resminide ekliyeyim bari tam olsun
kızlar ben de size göbüşümün ve bebişimin son halini göndereyim...çok büyük karnım biliyorum.görünce şok olmayın..delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?