Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mevzeyciğim demekki bir kızın daha olacak ha çok güzel yaa Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. Darısı benim ve tüm dileyenlerin başına.

allah razı olsun senden cnm ya we benım için burdakı herkes için dua eden herkesden allah razı olsun ınan kı bende her kendım için dua ettıgım zaman sizleride asla unutmuyorum canım benım olucak ben ınanıyorum walla ama dediğim gibi belkide biraz daha zamanı war kısmet .....
walla nasıl dayancam bılmıyorum ama burası ufak yer cnm ya we hastanede cok kısıyı görüyorum herkez yokmu daha bişiy falan o yuzden de bıraz gıtmek istemıyorum cnm hem beklemek sonucu almak bıle cok uzucu oluyor bu sekılde en azından adet oldum olsun dıycem tekrar dewam dıycem allah hakkımızda hayırlısını wersın canım benım ben cezalı olmadıgım her gece burdayım tatlım .....

tramissum gelmis hos gelmiss teyyteyyyy:teytey::teytey::teytey:
canim yaa yoklugun hissedildi gercekten..
neyse olumsuz bisey yasamamissin ve bu arada siteye girememis olman belkide faydali bile oldu,kafana takip stres yapmamissindir böylece.....
insallah canim benim seninde bu ay yüzün gülücek hayirlisiyla
kac günün kaldi ben tam anlayamadim, test yaptirmayi düsünmüyomusun:uhm:
canim folik asite baslaman iyi olmus hatta gebeligi planladigin anda baslaman gerekti en az 3ay öncesinden tavsiye ediyo doktorlar...bundan sonra devamli al ihmal etme
folik asit ilk zamanlarda mide yanmasi yapio tok karnina icmeye gayret et, bide kabiz olabilirsin yan etki olarak,

heyyyttt beeee oglusuma kiz buldumkaydirigubbakcemile3
canim yaa sen tasindinda mi giremedin yoksa nette problem mi vardi:uhm:
hem bizde seni sorduk ama ev sorunlarin vardi tasindigini düsündük

kendimi de yazayim accikin bari sabah doktordayim
bebisim cok iiy saglikli gelisimi güzel sükürler olsun....
17 cm boyu uzun boylu bi oglum oluyohihoyyythihoyyyt
yanilma payiyla birlikte erkek ihtimali yüksek dedi doktor teyzemiz
testlerimiz temiz cikti benimde onunda ikimizinde sagligi gayet iyi
resminide ekliyeyim bari tam olsun

Eklentiler

• $Foto037.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 51
canım çok sevindim allah inşallah kucağına da almayı nasip etsin analı babalı büyütsün.a.s.

iyi dileklerin we duaların allah razı olsun canım cok saol ......
test konusuna gelınce zaten cuma gunu yapmam gerek aslında ama ben yapmayacagım cnm zaten ewde de olmayabılırım o gun bıraz bu aralar cok geziyorum da adet olmayı bekleyecegım cnm zeten hamile diilsemde ilaçların etkısı ıle gecıkme olmuyor we test gununden sonra en cok 3-4 gun içinde gelıyor adetım cnm .....ınsallah dediğin gibidir we bende hamiş olurum olmazsa da allahın takdırı artık alıştım sankı kalbım taşlaştı cnm ya ne bılıyım bı bıraz daha yaklastım dıyorum bırda benım kaderım bu olmazsa sonunda ölüm yok sonucta dıyorum kendımı avutuyorum bıraz hayattan mutlu olmaya calışıyorum başka türlü kafay yer ınsan cunku sende cok ıyı bılırsın kı cnm .....
sende cnm mılletı boşwer takma hiç cunku başa cıkmak ınan kı cok ock zor oluyor bı yerden sonra allah hepımıze bu konuda yardım etsın sabır wersın her carsıya cıktıgımda yok mu daha bişiyler dıyenlere yok be daha kac yıl oldu dıyorum kac yıl dıyıncede aslında 3 yıl ama ben daha 2 yıl oldu kız bıraz hayatın tadını cıkaralım sen yaptınde hemen ne oldu enınde sonunda olucak dıyorum we buna benzer seyler ......
canım benım samımıyetınıze zaten sonuna kadr ınandıgım için burdayım we wazgecemıyorum canım .......ama ıtıraf edeyım sorulmak özlenmek acaba ne oldu da gırmıo dıe hakkımda düşünülmesi hoşuma gıtmedi diil yanı cnm ......saolun hepınız.....
cnm ya doum yaklastı dıyorsun ama normal mı sezeryan mı olucak hiç demiyorsun tatlım ya ???? allah hayırlısı ıle dogum yapmayaı saglıkla buyutmen dileği ile canım öpüyorum .....

maşallah cnm ya hakıkatten uzun bı oglun olucak basketci yaparsın artık bıde manken gelin bulursun oh oh oh ......delikafadulden
gayet belli oluyor artık canm ya bencede erkek anladım burdaan walla dermişim :teytey::teytey::teytey:
allah bana we parıla ılk başta bu gunleri göstersin inşallah .....we tum isteyenlere

slm canım bız bugun 12 hafta 5 gunluk olduk cınsıyetımız bellı deıl mevzeyne kadarlık bılen varmı cınsıyetımız ıcınde gıtmedık daha ne zamn bellı olur kı kımı 3 ayda kımı 3 bucuta kımı 4 de dıyor gıdıpte bouna donmemek ıcın cınsıyet ıcın gıtmedım daha su an sorunyok gorunuyor aa haftaya pazartesı tarama ıcın gıdıcez ben az gırıyoru canım evde net kesık sagdan soldan denk geldıgınde gırıyorum nese genee gorusuruz dogum tam olarak ne zamn dıyr dr un

canımsın ben ne yaptım kı elımden gelen bısı olduktan sonra lafı bıle olmaz ınsallh sonuc alırsında bak o zamn gor sen teyzesını allah ne verırse haayırlısını versın folıkasıtı ıhmal etme hıc bısı yapmaz bız nelere dayanıyoruz kıloymus kıloysa kılo ne olacak sankı hap kolık olduk ama ne yapalım ıstahın artmıs duyduguma gora artsın artsın bole bole oluyo takma sen sen ne cok gezer oldun kız bu arada valla yazın tatını sen cıkarıyosun araba almak lazımmıs allah herkese nasıp nasıp etsın nese canım hadı hayırlısı gene gorsrz

canım benim sağol,senden de Allah razı olsun.test konusunda tabi ki istediğin gibi yap.biz heyecandan bir an önce öğrenelim istiyoruz işteyerimsenibenen iisini sen bilirsin canım.
bence ii yapıyosun soranlara bööle söölemekle.millet meraklı işte.doğurana kadar rahat vermezler..en iisi hiç açıklama yapmamak.
canım,tabi ki sorulumak istiyo insan.herkes en hassas döneminde destek görmek istiyo bunca şeyini paylaştığı dostlarından..haklısın.ben de sorulmayınca içerliyorum yanii...ordan bilirimyerimsenibena.s
hayatım sanırım normal doğum olmıycak.çünkü ben çok korkuyorum normal doğumdan.ayrıca biraz ritm bozukluğu sorunum var.hem de ilk bebek ve biz onu sekiz denemenin ardından 9.da bulduk.o yüzden de riske atmak istemiyorum.elbette Allahın takdiri sorun çıkacaksa sameliyatta da çıkar ama benim de pek gözüm kesmiyo normali..hayırlısı.dr konuşmak için erken dedi.36.hafta randevumda tekrar konuşucaz sanırım.bakalım...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım.çok öptüümma.s.

maşşallahne çabuk büyümüş kerata.o kadar zaman geçti mi ya??Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım..3 ay bitmiş bile..inan gerisi daha çabuk geçiyo hiç anlamıyo insan.tadını çıkarmaya bak tatlım..
canım benimkinin cinsiyetini 14.haftada dr tahmin etti ve 16.haftada kesinleşti kız olduğu.erkek bebekler daha çabuk belli olurmuş.tabi kişiye göre değişebiliyo..bi standardı yok..hayırlı evlat olsunlar da gerisi sorun değil..
canım normalde 15 temmuz 40.haftanın tamamlandığı gün hesaplara göre.ama ben ameliyat düşündüğüm için muhtemelen 38-39.haftalarda alır dr..bakalım henüz konuşmadık sanırım diğer randevuda belli olur.Rabbim hepimizi sağ salim kurtarır inşş..öptüm canım seni de bebişi de...:1hug:a.s.

canım tebrik ederim hayırlı olsun oğluşun:teytey::teytey::dance:hayırlı bi evlat olur inşallah..valla erkekler daha çabuk belli olurmuş.doğrudur büyük ihtimalle.fotosu da pek yakışıklı çıkmışyerimsenibenyerimsenibenevet boyunun uzunluğundan da belli.erkekler daha uzun ve iri oluyo..neyse listemize denge geldi.ilknur ve senin oğlu,zeynep ve benim de kızımız olucak inşallah..hepimizin hakkında hayırlı osun.Rabbim olmayan ve isteyen herkese de nasip etsin inşallah.darısı bizim kızlara...a.s.

kızlar ben de size göbüşümün ve bebişimin son halini göndereyim...çok büyük karnım biliyorum.görünce şok olmayın..delikafadulden

Eklentiler

• $Resim 011.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 59
  • $Resim 010.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $Resim 015.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 64
  • $Resim 013.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 63
kızlar ben de size göbüşümün ve bebişimin son halini göndereyim...çok büyük karnım biliyorum.görünce şok olmayın..delikafadulden

kız yemın ederım gozum korktu napcaz o gobusle bızımdemı ole olacak canım ya bebısınn saclarımı var o gordugum saclarımı yanı emın deılım ama sac dımı onlar kıyamm yavrum ne tatlı ya bayada surat seklı falan bellı valla su teknolojıye bakın dımı ya allah bı an once kurtarsın canım su sıcaklarda o gobusle agırlıkla gezmek zor olsa gerek kıyamm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…