- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
cok sakin ve sabirlisin negüzel insallah bebisin su anda seninledir....bu sakinlikle valla ilaclar seni uyusturmus mu ne:uhm:hoşbulduk canım ..........
eh işte ınsanoglu ya ısyan edecek yada oyle olduguna gore wardır bı hayır dıyecek allaha sukur her kotulukte her sorunda bı hayır wardır dıyen kısılerız cnm .....
canım cuma test yapmam gerek ama ben yapmayacagım zaten damarımıda bulamıyorlar elımın uzerınden alıyorlar kanı we kolay gecmıyorda cok acıyor we iz kalıyor canım e bıde negatıf dıyınce boşuna kendımı deldirmiş oluyorum we her acıdıgında elım gözlerim doluyor o yuzden de bıraz aslında cok sebep war cnm ya ben test yaptırmak istemıyorum aslında işin özü bu tatlım :))))
ewet ya kabızlık oldu megerse bundan mış demekki???mide sorunum olmadı allaha sukur :)) ewet cnm dr werıyormus ama benden pek umudu yoktu heralde ki bana wermedı hiç ilk kez werdiler şimdi bende içiyo işte tam olarak ne işe yarıyor kı bu ilaç ya amma gereklıymiş herkes kullanıyor ama ben bunaldım walla iilaç içmekten her an hepsını bırakabılırım yanı :))))) öptüm cnm senı cok .....arayı uzatma ha ....
güc bela ögrendik kesin konusmadi yinede belki kiza dönebilirmis....gerci bebekte uygun pozisyonda degildi bacaklarini toplamisti karnina dogru ama yinede senlerin tecrübesi istese netlikle söyerdi cinsiyetini...sinir bu doktorlar sinir:dilcikar:maşallah cnm ya hakıkatten uzun bı oglun olucak basketci yaparsın artık bıde manken gelin bulursun oh oh oh ......delikafadulden
gayet belli oluyor artık canm ya bencede erkek anladım burdaan walla dermişim :teytey::teytey::teytey:
allah bana we parıla ılk başta bu gunleri göstersin inşallah .....we tum isteyenlere
amin canim cümlemizinki insallah hayirli olur....canım tebrik ederim hayırlı olsun oğluşun:teytey::teytey::dance:hayırlı bi evlat olur inşallah..valla erkekler daha çabuk belli olurmuş.doğrudur büyük ihtimalle.fotosu da pek yakışıklı çıkmışyerimsenibenyerimsenibenevet boyunun uzunluğundan da belli.erkekler daha uzun ve iri oluyo..neyse listemize denge geldi.ilknur ve senin oğlu,zeynep ve benim de kızımız olucak inşallah..hepimizin hakkında hayırlı osun.Rabbim olmayan ve isteyen herkese de nasip etsin inşallah.darısı bizim kızlara...a.s.
oyy masallah masallahkızlar ben de size göbüşümün ve bebişimin son halini göndereyim...çok büyük karnım biliyorum.görünce şok olmayın..delikafadulden
canım umarım işine yarar ama ben o tedaviyi 5 ay gördüm ben de işe yaramadı,şimdi puregon denen iğnelere başladım ve ben de ardından ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bugün.Umarım herşey ii olur
ve faydasını görürüz.Çünkü çookk zor.
hiçte şok olmadım walla tatlım abartma sakın üzme de kendını canım maşallah senıde bebişinide cok begendım hem sen cok guzel bı hamiş olmuşsun ah ben hamiş olayımda asıl siz o zaman korkmayı görün ekrana sıgmayacam ama olsun ben razıyım canım bebişte cok tatlı maşallah allah korusun ıkınızıde .......kızlar ben de size göbüşümün ve bebişimin son halini göndereyim...çok büyük karnım biliyorum.görünce şok olmayın..delikafadulden
cok sakin ve sabirlisin negüzel insallah bebisin su anda seninledir....bu sakinlikle valla ilaclar seni uyusturmus mu ne:uhm:
sonuc ne olursa olsun senin icin en hayirlisi olucak..folik asiti birakma yumrutlamayada etkisi var diye okumustum ben...sana bir zarari yok hem bebegin bagisiklik sistemi icin gerekli, vücutta depolanmadigi icin düzenli kullanmak gerek...
bir uyusukluk bır uyusukluk sorma walla gezmeye gelınce cok ıyı ama ewde canım bişiy yapmak istemıyor ilaçlardan olsa gerek ewet sakınım nedense cok heyecanlı we neşeli olmam gereken yerde bu kez sankı ufacık bı umıt war içimde nıyeyse artık galıba ben aşılamanın olmayacagına ınandım we artık umursamıyorum mu ne ??? neyse yıne de ilaçları bırakmadım hala ama olmazsada bı kaç ay bişiy yapmayı düşünmüyorum hatta göbeğime bakmak bile istemeyecegım cnm ..........
hayırlı olsun cnm .....ilk aşılamada tuttu.ve aşılama işlemim çok iyi geçti hiç bişey anlamadım.sadece doktorun bol şans dediği anı hatırlıyorum ve bitti dedi hepsi bu kadar.aşılamaya giderken çok korktum ama korkulacak hiç bişey yokmuş.ama doktoruma çok güvendim ve aşılamadan kalkınca olacak dedim hep ve Allahıma çok şükür olsun ki bebeğimiz oldu.
kızlar ben de size göbüşümün ve bebişimin son halini göndereyim...çok büyük karnım biliyorum.görünce şok olmayın..delikafadulden
bı kac gun öncesi olsa sana olsun bak bunda da bır hayır wardır tedawıye dewam etmek için onunde bır ayın daha war pozitif ol derdim yıne de dıyorum hadi.....Olmadı arkadaşlar hasta oldum yine. Değmedi o kadar acı çektiğime.
canım sağol ya...yalan da olsa iisin filan der insan:umursamaz:kız yemın ederım gozum korktu napcaz o gobusle bızımdemı ole olacak canım ya bebısınn saclarımı var o gordugum saclarımı yanı emın deılım ama sac dımı onlar kıyamm yavrum ne tatlı ya bayada surat seklı falan bellı valla su teknolojıye bakın dımı ya allah bı an once kurtarsın canım su sıcaklarda o gobusle agırlıkla gezmek zor olsa gerek kıyamm ya
hiçte şok olmadım walla tatlım abartma sakın üzme de kendını canım maşallah senıde bebişinide cok begendım hem sen cok guzel bı hamiş olmuşsun ah ben hamiş olayımda asıl siz o zaman korkmayı görün ekrana sıgmayacam ama olsun ben razıyım canım bebişte cok tatlı maşallah allah korusun ıkınızıde .......
canım sağol.çok güzel şeyler söölemişsin.aslında halimi bilsem de insan duymak istiyo.
Rabbim sana da en güzelinden en hayırlısından bi evlat nasip eder inşallah en yakın ve hayırlı zamanda.kim bilir belki de şuan bebişin seninledir..:Saruboceq:sakın sivilceye filan takılıp umutsuzluğa düşmek yok.ben kesin hastalanıcam gözüyle bakıyodum ne adet sancıları çektim.tamamen adet belirtilerim ortadaydı.ama Rabbim istedi ve oldu.hiç umutsuzluk yok.inşallah olmuştur canım.dua et.kalbini daraltma sakın..sen yeter ki bebeğine kavuş da hayırlısıyla boşver ekranlara sığmayalım.bööle de güzelizyerimsenibenyerimseniben:1hug:
canım inşallah allah sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin.allah analı babalı büyütsün...:teytey::teytey:
valla seni boydan görmedik canim ama göbegin bu aya göre cok normal sunun surusunda büyük kavusmaya ne kaldi ki hem hepsi kiloda degildir siskinligide vardir..normalsin normal kaydirigubbakcemile2canım sağol valla moral oldun bana..sağolsun eser gayet realistçe yaklaşmış.yerimsenibennormal dimi ya?artık sona yaklaştım olur o kadar dimi ama?valla arkadaşlarım sadece göbekten aldın gerisi aynı duruyo diyolar.ama dez avantajım zaten normal kilomdan fazla bi kiloda hamile kalmak.sanırım normal kilomda kalsaydım bu kadar da olmazdım.ama olsun.parılcığımın dediği gibi 100 kilo da olsam sorun değil.veririz bi şekilde..alınmıyorum kimseye.inşallah dediğin gibi olur ve iner hepsi..ama tabi sizlere tavsiyem(gerçi elinizde olamıyo ama)çok almamaya çalışın kiloyu.ben de zorlanmam inş.verirken..:Saruboceq:
simdi 2 hatfada gidiyosun zaten acilman falan varmi ki?vaktinde saglikla bir avazda insallah dogurursun..dogumda cok dua et aklina ne geliosa bize, hasretle bekleyenlere, o anda edilen dualar kabul olurmus...:Saruboceq:kızlar,dünden beri bebişimin kıyafetlerini yıkıyorum.hazırlıklara başladım artık.yarın da inşallah hepsini güzelce ütüleyip dolabına yerleştiricem..ayrıca çantasını da hazır edicem nolur nolmaz diye.bi kenarda dursun.nolur sizler de bana dua edin de zamanında ve güzel bi şekilde olsun herşey:Saruboceq::Saruboceq:ve inşallah sizlerin de hazırlıklarınızı anlattğınız günler yakın olsun..hepinizi çok öptüm ii geceler.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Tramisu tam okuyamadım ama gaiba aşılama olmuşun hayırlı olsun canım umarım bu sefer bebişine kavuşursun Beauty canım sağol benim de ikimizinde kısı oluyor evet tahminin doğru canım arkadaşı hazır bebişinin Elifçim hemen öle sulanma bakim kısıma ya ne güzel öğrendik cinsiyeti hayırlı olsun oğluşun ben taşındığımdan nete giremedim dahaada eve bağlatamadık böle yakında dahaii yazışırız şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum bekleyin beni anacım
canım sağol ya...yalan da olsa iisin filan der insan:umursamaz:lmaz:şaka şaka.evet tatlım büyük ama nerdeyse doğurucam artık.sanırım sizin de ööle olur son zamanlarda.tabi kişiden kişiye değişir ama..napalım artık,olsun bu kadar..
canım,onlar saç değil.ultrasonun görüntüleyemediği yerler ööle siyah çıkıyomuş.ben de ööle sanıp dr'a sormuştum da.zaten ultrason saç gibi tüy gibi ince detayları görüntüleyemezmiş.maalesef görünmüyo.
sağol canım güzel sözlerin için.Rabbim sana da bugünleri görmeyi nasip etsin inşallah.
gerçekten sıcakta zor yatmak kalkmak,yürümek.ama şikayetçi değilim.şükür Allahıma.inşallah tüm isteyenler bu zorluklara katlanır en yakın zmanda.
seni de bebişini de korusun Allahım ve inşallah hayırlı doğumlar nasip etsin canım...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?