Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cok sakin ve sabirlisin negüzel insallah bebisin su anda seninledir....bu sakinlikle valla ilaclar seni uyusturmus mu ne:uhm:
sonuc ne olursa olsun senin icin en hayirlisi olucak..folik asiti birakma yumrutlamayada etkisi var diye okumustum ben...sana bir zarari yok hem bebegin bagisiklik sistemi icin gerekli, vücutta depolanmadigi icin düzenli kullanmak gerek...

güc bela ögrendik kesin konusmadi yinede belki kiza dönebilirmis....gerci bebekte uygun pozisyonda degildi bacaklarini toplamisti karnina dogru ama yinede senlerin tecrübesi istese netlikle söyerdi cinsiyetini...sinir bu doktorlar sinir:dilcikar:

amin canim cümlemizinki insallah hayirli olur....
zeynepin kizini ogluma alayim bari kaydirigubbakcemile3

kızlar ben de size göbüşümün ve bebişimin son halini göndereyim...çok büyük karnım biliyorum.görünce şok olmayın..delikafadulden
oyy masallah masallahgöbisinede icinde yatan prensesedezemuszemus
canimyaa sen sadece göbekten mi aldin kiloyu eger öyleyse vermek cok kolay olur
hem karnin icinde oldugun aya göre cok normal görünüyo bence, suyu var, plasentasi var
siskinligi var ne olcakti ki dogumdan sonra inicek hepsi:CüvCüv:

arkadaşlar hiç umutsuzluğa düşmeyin.bende geçen ay klomen ardındanda ovitrelle iğnesi oldum.iğneden sonraki gün aşılama yapıldı ve şimdi hamileyim kan testi yaptırdım hamileliğim kesinleşti.Allah hepimize yardım etsin.en kısada zamanda da sizlere nasip etsin.

ilk aşılamada tuttu.ve aşılama işlemim çok iyi geçti hiç bişey anlamadım.sadece doktorun bol şans dediği anı hatırlıyorum ve bitti dedi hepsi bu kadar.aşılamaya giderken çok korktum ama korkulacak hiç bişey yokmuş.ama doktoruma çok güvendim ve aşılamadan kalkınca olacak dedim hep ve Allahıma çok şükür olsun ki bebeğimiz oldu.

kızlar ben de size göbüşümün ve bebişimin son halini göndereyim...çok büyük karnım biliyorum.görünce şok olmayın..delikafadulden
hiçte şok olmadım walla tatlım abartma sakın üzme de kendını canım maşallah senıde bebişinide cok begendım hem sen cok guzel bı hamiş olmuşsun ah ben hamiş olayımda asıl siz o zaman korkmayı görün ekrana sıgmayacam ama olsun ben razıyım canım bebişte cok tatlı maşallah allah korusun ıkınızıde .......

canım inşallah allah sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin.allah analı babalı büyütsün...:teytey::teytey:

Olmadı arkadaşlar hasta oldum yine. Değmedi o kadar acı çektiğime.
bı kac gun öncesi olsa sana olsun bak bunda da bır hayır wardır tedawıye dewam etmek için onunde bır ayın daha war pozitif ol derdim yıne de dıyorum hadi.....
allah en kısa zamanda yuzunu guldursun cnm ama benımde bugun yuzumde sıvılce cıktı zaten hep bçyle başlar we umudum bitti.........

canım sağol ya...yalan da olsa iisin filan der insan:umursamaz:lmaz:şaka şaka.evet tatlım büyük ama nerdeyse doğurucam artık.sanırım sizin de ööle olur son zamanlarda.tabi kişiden kişiye değişir ama..napalım artık,olsun bu kadar..
canım,onlar saç değil.ultrasonun görüntüleyemediği yerler ööle siyah çıkıyomuş.ben de ööle sanıp dr'a sormuştum da.zaten ultrason saç gibi tüy gibi ince detayları görüntüleyemezmiş.maalesef görünmüyo.
sağol canım güzel sözlerin için.Rabbim sana da bugünleri görmeyi nasip etsin inşallah.
gerçekten sıcakta zor yatmak kalkmak,yürümek.ama şikayetçi değilim.şükür Allahıma.inşallah tüm isteyenler bu zorluklara katlanır en yakın zmanda.
seni de bebişini de korusun Allahım ve inşallah hayırlı doğumlar nasip etsin canım...:1hug:

amin canim cümlemizinki insallah hayirli olur....
zeynepin kizini ogluma alayim bari kaydirigubbakcemile3

oyy masallah masallahgöbisinede icinde yatan prensesedezemuszemus
canimyaa sen sadece göbekten mi aldin kiloyu eger öyleyse vermek cok kolay olur
hem karnin icinde oldugun aya göre cok normal görünüyo bence, suyu var, plasentasi var
siskinligi var ne olcakti ki dogumdan sonra inicek hepsi:CüvCüv:[/QUOTE]

canım sağol valla moral oldun bana..sağolsun eser gayet realistçe yaklaşmış.yerimsenibennormal dimi ya?artık sona yaklaştım olur o kadar dimi ama?valla arkadaşlarım sadece göbekten aldın gerisi aynı duruyo diyolar.ama dez avantajım zaten normal kilomdan fazla bi kiloda hamile kalmak.sanırım normal kilomda kalsaydım bu kadar da olmazdım.ama olsun.parılcığımın dediği gibi 100 kilo da olsam sorun değil.veririz bi şekilde..alınmıyorum kimseye.inşallah dediğin gibi olur ve iner hepsi..ama tabi sizlere tavsiyem(gerçi elinizde olamıyo ama)çok almamaya çalışın kiloyu.ben de zorlanmam inş.verirken..:Saruboceq:

kızlar,dünden beri bebişimin kıyafetlerini yıkıyorum.hazırlıklara başladım artık.yarın da inşallah hepsini güzelce ütüleyip dolabına yerleştiricem..ayrıca çantasını da hazır edicem nolur nolmaz diye.bi kenarda dursun.nolur sizler de bana dua edin de zamanında ve güzel bi şekilde olsun herşey:Saruboceq::Saruboceq:ve inşallah sizlerin de hazırlıklarınızı anlattğınız günler yakın olsun..hepinizi çok öptüm ii geceler.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

beautyciğim emin ol çok tatlı bir görüntün var ve benc ekesinlikle fazla kilonda yok yani bir can daha var içinde herelde o kadar olacak sen hayırlısıyla doğur o kilolar kendiliğinden gidecek Allahın izniyle.
Tiramissu Rabbim bu kez sevinç gözyaşlarına boğsun seni inşallah .Yürekten istiyorum umarım tutmuştur canım.

Tramisu tam okuyamadım ama gaiba aşılama olmuşun hayırlı olsun canım umarım bu sefer bebişine kavuşursun Beauty canım sağol benim de ikimizinde kısı oluyor evet tahminin doğru canım arkadaşı hazır bebişinin Elifçim hemen öle sulanma bakim kısıma ya ne güzel öğrendik cinsiyeti hayırlı olsun oğluşun ben taşındığımdan nete giremedim dahaada eve bağlatamadık böle yakında dahaii yazışırız şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum bekleyin beni anacım

valla seni boydan görmedik canim ama göbegin bu aya göre cok normal sunun surusunda büyük kavusmaya ne kaldi ki hem hepsi kiloda degildir siskinligide vardir..normalsin normal kaydirigubbakcemile2
bende olmasi gereken kilodan fazla kiloyla hamile kaldim..tedaviye baslarken 63tüm..6 ayicinde 70 oldum ve öyle hamile kaldim..klomenin bana kattigi extra 6 kilodan baska hicbisey olmadi:roflol:boyum uzunda pek göstermiyo ama,simdede 4 ay sonunda 2 kilo almisim doktor dikkat et dedi

simdi 2 hatfada gidiyosun zaten acilman falan varmi ki?vaktinde saglikla bir avazda insallah dogurursun..dogumda cok dua et aklina ne geliosa bize, hasretle bekleyenlere, o anda edilen dualar kabul olurmus...:Saruboceq:
canim yaa dogumdan sonra firsat buldugun ve kendini iyi hisettigin zaman bebeginin resmini de ekle..senin kizin hepimizin gözünün nuru ugurumuz oldu

seninde kizin hayirli olsun canim... yaa niye öyle diyon oglusuma kiz buldum iste
biz seninle ayni gün ögrenmedik mi hamileyiz diye, ayni günde cinsiyet ögrendik demekki kaderleri bir cocuklarimizinkaydirigubbakcemile3

Kızlar nerelerdesiniz yaa gelen giden yok koca gün geçti bakıyorum yazan yok nasılsınız bakalım
Tiramissu sen ne yaptın bugün test günündü gerçi yapmayacağını söylemiştin ama yinede merak ettim.
Neyse hepiniz öpüldünüz .

canım arkadasım benı yanlıs anlamıssın yada arkadaslarda ole anlamıs kesınlıkle senınn kılon yada gobusunden gozum korkmadı hamıle olan bı ınsannn gobusu bu kadar sısıpte buu sıcaklarda nasıl tasıruız kı obebısı cok agır oluruz herhalde babında demıstım kılon hakkında elstırmedım kesınlıkle kımse yanlıs anlamasın

:CüvCüv: bence 60 kg de olsa 200 kg de olsa nasıl tum gelınler güzel oluyorsa tüm hamişlerde güzeller maşallah hepinize.........:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…