Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sivicem ilede belirttiği gibi regl oldum bu gece iyiki test yapmamışım yoksa benım için daha kırıcı olacaktı......
umutlarım bı sonrakı aylara kaldı artık hepnızin gönülden dua ettıgını bılıyorum hepınızden allah razı olsun bı gun olucak inanıyorum ama inşallah artık cok az kalmıştır .....belkide hayırlısı diilmiş....kısmet diilmiş...... ne desek boş allahın takdırı demekten başka elimden gelen bişiy yok malesefki.....

:1hug:Canım yaa hakkında hayırlısı olsunn Sağlık olsun .İnşallahh önümüzdeki aya umutlarr..Rabbim herşeyin en hayırlısını bilir...

Bende gelicem arkandan buyrunnnnnnnnn

:1hug:Canım yaa hakkında hayırlısı olsunn Sağlık olsun .İnşallahh önümüzdeki aya umutlarr..Rabbim herşeyin en hayırlısını bilir...

Bende gelicem arkandan buyrunnnnnnnnn
ama bu kez cok istemiştim..................senağlamasenağlamasenağlama
olmadı........
haklısın allah hayırlısını nasıp etsın hepımıze ........
gelme arkamdan listenın en arkasına gel bu kez sen ..........

Tiramissum canım ne olur üzme kendini dediğin gibi herşey takdiri ilahi Rabbim hayırlısını nasip etsin güzelim.

canim benim morelini bozmak yok..hakkinda hayirlisi buymus..bak sende diyosun insallah az kalmistir ona kavusmana diye..canim insallah hic tedaviye gerek kalmadan en kisa sürede kavusursun yavrucuguna
bizim dualrimiz herzaman seninle

tramisucum üzme kendini canım demek kolay ama ne yapalım vakti var mutlaka gelecek başka yolu yok allahım i,steyen herkese hayırlısını nasip etsin canım bunun için bol bol dua et duacınım

parılcım sağol evet bir süpriz olmassa kızım olacak allah izin verirse sağlıklı sıhhatli darısı başına kıza ihtiyacın var senin farklı olsun demi bu sefer

canlarım nasılsınız.
ben iyiyim allaha şükür .bebişimde iyi.
ne zamandır gelemedim yeni hamileler vardır inşallah .listeyi bulamadım .öpüyorum hepinizi.

elifim evet canım kader birliğimiz var bizim aynı gün gebe kaldığımızı öğrendik ben geçen cumatesi öğrendim kızım olacağını aynı gün haber verebildik ama sonunda net bağlandı ama bu evim çok sıcak bil odasıda öle çok oturabileceğimi sanmıyorum. Canım kıs anası olunca anlarsı vermek zordur oğlan anasısın ya kolay isteniyor demi:::)))))) ben herhalde turşusunu çıkarırım yada kısım severse bişeyde diyemeyebilirim ama babamız çok gaddar haberiniz olsun ben kimselere vermemmmm diye uztıyor böle yazdığım gibi neyse hele bir doğsunlar bu arada benim kışım 5 gün önde şincik ben şu çizelgeyi değiştireyimmi????he birde ben 1 kilo almışım herkes yok ya diyo daha fazla almışındır çokmu genişledim bu arada yanlar doldu kıçım büyüdü sanki yokmuş gibi ya karnım çıksa şöle sipri diğer yerler kalsa olmamı yavvv ((neyse cicim öptüm

hoşgeldin beryalcim ii olmanıza sevindim 26 eser hamile belki görmüşündür

canımmmmmmmmmmmm tebrik ederim
bu arada seni de tebrik ederim kızın olucakmış allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
benim oğlana gelin geldi desene sırnaşık şeysırnaşık şey

canım ben de 6 aylık oldum .
nohutum erkekmiş
geçen hafta detaylı ultrasyonum oldu allaha şükür herşey normalmiş.1 ay sonra da şeker yüklemem yapılacakmış.sen nasılsın nasıl gidiyor .bebiş nasıl.testlerini yaptırdınmı .

sağol canım seninde hayırlı olsun oğluşun walla bilmiyorum çok isteyenimiz var artık hangisini seçersek naz eviyiz biz

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asude80.............
--Parıl..................

--tramissu1986.....
--zeyhat..............
--maat................
--boncukx...........
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--dila_naz...........
--özlem1415.......
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim...........
--ebrusko1982....
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty................... :CüvCüv: kızzz
2)asyacan7...............:CüvCüv:erkek
3)Dayset ...................:CüvCüv:
4)Hülya32.................. :CüvCüv:
5)Honey53.................:CüvCüv:
6)sevil78....................:CüvCüv:
7)beryal.....................:CüvCüv: erkek
8)EliFatihEFU.............:CüvCüv:
9) mevzey...................:CüvCüv: kızzz
10) 26eser26....................:CüvCüv:

canlarım nasılsınız.
ben iyiyim allaha şükür .bebişimde iyi.
ne zamandır gelemedim yeni hamileler vardır inşallah .listeyi bulamadım .öpüyorum hepinizi.
hosgeldın cnm arada ugra ama özletiyosun kendini.....
maşallah bebişe fotolara da baktım cok guzel olmuşsun walla maşallah göbişte bebişte anlasılan bayagı bı buyumus saglıkla kucagına al ınsallah canım
senın için listeyıde güncelledim pek bı fark yok uyusuk bızımkıler canım :)))))))))

canım benim hayırlısı olsun geç olsun da güç olmasın .bak ben tek yumurtalıkla hamile ja-kaldım .sizlerin melekleri de zamanı gelince gelecekler.umudunuzu kaybetmeyin .rabbim zamanı gelince yollıycak sizin meleklerinizi de.

arkadaşalr ben yeni üye oldum buraya bende beklemedeyim tedavi görüyorum ovitrelle vuruldu geçen hafta hayırlısı olsun

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:
-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat..............
--maat................
--boncukx...........
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--dila_naz...........
--özlem1415.......
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim...........
--ebrusko1982....
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty................... kiz:CüvCüv:
2)asyacan7...............erkek:CüvCüv:
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
5)Honey53.................
6)sevil78....................
7)beryal..................... erkek:CüvCüv:
8)EliFatihEFU.............erkek:CüvCüv:
9) mevzey................... kiz:CüvCüv:
10) 26eser26....................

tramissu teyze sen niye beni oglusumu eklemeyi unuttum bakiiimmlmaz:

ayy simdiden nasil vercez bu kizi diye plan mi yapionuz kaydirigubbakcemile3
hele bu vakti gelsin bak nasil veriyosunuz
1 kilo cok iyi almissin canim bende 2 kiloya yakin almisim ...doktor dikkat et azcik dedimafoldumben..canikom kiz annelerinin poposu büyürmüs karni daha az belli olurmus....benim mesela tamamen göbegim cikiyo top gibi sivri duruyo karnim..diger yerlerde bi degisiklik yok..sen takma o daha fazla almissin diyen gacilara sanki onlarmi tasiyo,
canim doktorun muhtemel dogum gününü degistirdi mi ki??eger degistirdiyse sende cizelgeni güncellersin
benimkide ilk baslarda önde cikiodu simdi günüyle esit gidiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…