sivicem ilede belirttiği gibi regl oldum bu gece iyiki test yapmamışım yoksa benım için daha kırıcı olacaktı......
umutlarım bı sonrakı aylara kaldı artık hepnızin gönülden dua ettıgını bılıyorum hepınızden allah razı olsun bı gun olucak inanıyorum ama inşallah artık cok az kalmıştır .....belkide hayırlısı diilmiş....kısmet diilmiş...... ne desek boş allahın takdırı demekten başka elimden gelen bişiy yok malesefki.....
ama bu kez cok istemiştim..................senağlamasenağlamasenağlama:1hug:Canım yaa hakkında hayırlısı olsunn Sağlık olsun .İnşallahh önümüzdeki aya umutlarr..Rabbim herşeyin en hayırlısını bilir...
Bende gelicem arkandan buyrunnnnnnnnn
sivicem ilede belirttiği gibi regl oldum bu gece iyiki test yapmamışım yoksa benım için daha kırıcı olacaktı......
umutlarım bı sonrakı aylara kaldı artık hepnızin gönülden dua ettıgını bılıyorum hepınızden allah razı olsun bı gun olucak inanıyorum ama inşallah artık cok az kalmıştır .....belkide hayırlısı diilmiş....kısmet diilmiş...... ne desek boş allahın takdırı demekten başka elimden gelen bişiy yok malesefki.....
canlarım nasılsınız.
ben iyiyim allaha şükür .bebişimde iyi.
ne zamandır gelemedim yeni hamileler vardır inşallah .listeyi bulamadım .öpüyorum hepinizi.
hoşgeldin beryalcim ii olmanıza sevindim 26 eser hamile belki görmüşündür
hosgeldın cnm arada ugra ama özletiyosun kendini.....canlarım nasılsınız.
ben iyiyim allaha şükür .bebişimde iyi.
ne zamandır gelemedim yeni hamileler vardır inşallah .listeyi bulamadım .öpüyorum hepinizi.
hosgeldın cnm arada ugra ama özletiyosun kendini.....
maşallah bebişe fotolara da baktım cok guzel olmuşsun walla maşallah göbişte bebişte anlasılan bayagı bı buyumus saglıkla kucagına al ınsallah canım
senın için listeyıde güncelledim pek bı fark yok uyusuk bızımkıler canım :)))))))))
arkadaşalr ben yeni üye oldum buraya bende beklemedeyim tedavi görüyorum ovitrelle vuruldu geçen hafta hayırlısı olsun
ayy simdiden nasil vercez bu kizi diye plan mi yapionuz kaydirigubbakcemile3elifim evet canım kader birliğimiz var bizim aynı gün gebe kaldığımızı öğrendik ben geçen cumatesi öğrendim kızım olacağını aynı gün haber verebildik ama sonunda net bağlandı ama bu evim çok sıcak bil odasıda öle çok oturabileceğimi sanmıyorum. Canım kıs anası olunca anlarsı vermek zordur oğlan anasısın ya kolay isteniyor demi:::)))))) ben herhalde turşusunu çıkarırım yada kısım severse bişeyde diyemeyebilirim ama babamız çok gaddar haberiniz olsun ben kimselere vermemmmm diye uztıyor böle yazdığım gibi neyse hele bir doğsunlar bu arada benim kışım 5 gün önde şincik ben şu çizelgeyi değiştireyimmi????he birde ben 1 kilo almışım herkes yok ya diyo daha fazla almışındır çokmu genişledim bu arada yanlar doldu kıçım büyüdü sanki yokmuş gibi ya karnım çıksa şöle sipri diğer yerler kalsa olmamı yavvv((neyse cicim öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?