- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
canlarım nasılsınız.
ben iyiyim allaha şükür .bebişimde iyi.
ne zamandır gelemedim yeni hamileler vardır inşallah .listeyi bulamadım .öpüyorum hepinizi.
hosgeldin tatlim...
kizz sen cabuk 6 aylik oldunnnn:1shok:
bi bakmissin kucaginda, emekledi ,yürüdü ,okula basladi derken....
ayy zaman ne cabuk gecio yaakafamçokkarıştı
hadi bakalım hayırlı yolculuklar sana yorma sakın kendını bol bol naz yap walla tadını cıkart tatlım ....bu arada kizlar ben yarindan itibaren 1 ayligina türkiyeye geliyorum, yarin firsat bulamam diye simdiden yazayim veda edeyim..
tr den imkanim oldukca internete girer yoklarim sizleri
hepiniz kendinize cok cok iyi bakin hamisler bebislerine de ccok iyi baksin
insallah döndügümde hayirli haberler aliriz
rabbim sabirsizlikla bekleyen herksin yüzünü güldürsün
tramissum, parilcigim insallah bu ay sizin ayiniz olur
öpüyorum hepinizi kocaman
Şeniz
:gitme:
Yaa kızlarr bişi sorumcam benım dün aksam çok hafif leke geldiii.Devamıı gelmedii.Bugun anca sökülücek adet ..Benim merak ettiğimm sizz hafif leke geldiği günü 1.gün diyemi sayıyorsunuzzzz?????
Klomen 5.gün alınıyor yaa
ACABA adetin söküldüğü günü 1. sayıcaz.
Yaa geçen ayda böyle oldumm bursada.Ablam lekeyi 1.gün sayma demiştii.Ertesi günü adet gelince 1. diye sayıpp 5.günü içmiştimm ilacı..Bu ayda öylemi yapsamkii.Dr aramam saçmalık olurr..Si< nasıl yapıyrsunuzz yada dr soran varmı ?
canim ilac kullanirken bana hic öyle olmadi ama kanamanin normal basladigi günden saymak daha mantikli sanki...ben bazen aksamdan adet olurdum ve o aksami saymaz direk ertesi günü ilk gün sayardim ve öyle yapinca 6 gün yine devam ederdi..senin düzenin nasil bilemicem ...adetin söküldügü günü ilk gün say
bizde iyiyiz oglusumla tatile cikiyoruz iste 5.aydan da 1 haftayi bitirdik bugün :)
masallah senin nohutuna :)
canim göbeginin resmini eklesene görelim
canlarım dun hastaneye gıttım bı uzucu bı ıyı haberle dondum bunu yasayan varmı nolur cevap verınhamılelıgı sabırsızla bekleyenler:
-asude80.............
--parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat..............
--maat................
--boncukx...........
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--dila_naz...........
--özlem1415.......
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim...........
--ebrusko1982....
--şimal82...........
--ibem77............
--07hs07...........
--manolyaa.......
--nergis55.........
hamişlerimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
1)beauty................... kiz:cüvcüv:
2)asyacan7...............erkek:cüvcüv:
3)dayset ...................
4)hülya32..................
5)honey53.................
6)sevil78....................
7)beryal..................... erkek:cüvcüv:
8)elifatihefu.............erkek:cüvcüv:
9) mevzey................... kiz:cüvcüv:
10) 26eser26....................
tramissu teyze sen niye beni oglusumu eklemeyi unuttum bakiiimmlmaz:
canım benim ya hiç üzme kendını sakın olsun ben duymustum burda bu şekilde olan wardı ama maşallah cok guzel bi şlekilde son ayına kdr geldi we dogum yaptı canım olucak senınde ınan buna bu kez sorun cıkmayacak dualarımızla gelıcek sana sana bebişin hatta yakışıklımız mı deseydim?? maşallah ögrendın ha görüşemiyoruz kı canım ya bı turlu uymuyor sen warken ben olmuyorum ben warken sen olmuyorsun kısmet artık arayı uzatmayalım bı ara görüşelim walla canım eşinde cok sewınmiştir erkek die canım malum erkekler hep erkek ister ama sağlıklı olsun hayatı uzun ömürlü huzurlu olsun kız erkek sorun diil anım benım skaın üzme kendını bişiycik olmaz bak bu zamana kadr geldi bebişin şunun şurasında kaç ay kaldı sıkar dişini benım teyzem dimi ama cnm :))))) öpüyorum cok senı düşünme cok sakında ağlama :))))canlarım dun hastaneye gıttım bı uzucu bı ıyı haberle dondum bunu yasayan varmı nolur cevap verın
uzucu haber dusuk tehlıken var ıcınde olusmus bı kan var dedı dısarı cıkmadıgı surece zararrı yok adet gıbı gelırse dusuk yaparsın dedı kafayı ona kıtledım nerden cıktı sımdı bu hıc bı tehlıkem yoktu bu zaman kadar anlamadım ama arkadasım bnde de vardı adına kan havuzu dıyolar benımkı kayboldu dedı baska yasayan varmı kızlar2 haberımde cınsıyetını saoledı yuzde 70 erkekk dedı bebısımın cınsıyetını yazarsınız degısırmı bılmıyorum bu saatten sora yada yanılma payı olmusmusdur da ole ıste kızlar taramamısıda 3 hafta sora yapacakmıs onumuzdekı hafta ozelıne gıdıcez orda daha ıyı detaylı konusur dıye allahım ınsallah hayırlısıyla kucagımada alırım
ewet canım söylemek zor bunun tesellı etmekte cok zor ama bı sekılde ınsan bı yerden sonra alışıyor napalım bızım kızmetımızde nerde ne zaman bılmıyoruz ama olsun allah yardım eder bu çabalarımızı boşa cıkarmaz benımde hep isteyenınde canım inşallah bır gun olucak ama benım 2. aşılama dı cok umutlanmıstım we cokda pozitiftim yanı bundan ıyı pozıtıf olmam heralde bır daha ınsallah tüp bebege gerek kalmadan geliş meleğim banada :)))selam kızlar nabersiniz?biz iiz çok şükür.dün izne ayrıldım,evdeyim artık.en azından seminere gitmek zorunda kalmıyorum.dinleniyorum.dün izni almak için dr'a gittim.10 gündür bi halsizlik,ani tansiyon değişiklikleri yaşıyodum.dr'dayken de oldu.1 saat yatırdılar hastanede,tansiyon takibi yapalım dedi dr'um.sağolsun cidden çok ilgili bi dr.Allah herkese böölesini versin.onca hastası varken odama da gelip ilgilendi.Allahtan bişey yokmuş önemli..nst'ye bağlayalım dedi.onda da çok şükür bi şey çıkmadı.bizim bebiş erken çıkmak istemez umarım.hep ondan korkuyorum.kızlar cidden son aylar çok zorluyo bebiş..şimdilik keyfini çıkarın ve hiç bişeyi dert etmeyin.artık yataktan zor kalkıyorum,yattığım yerde sola sağa dönmek zor..yürürken bebiş çıkacak diye korkuyorum.nolur dua edin de bizim kız aceleci olmasın.
hep kendimden bahsettim..kusura bakmayın..
tiramisucum anladığım kadarıyla olmamış.ama lütfen sabır arkadaşım.biliyorum bunu söölemek kolay ama sen inançlı bi insansın.bu durumları yaşayan biri olarak da seni çok ii anlıyorum ama ancak sabır ve dua tavsiye edebiliyorum.bizim bebişler nasıl aniden çıkıp geldiyse senin de gelecek meleğin elbet..Allahın izniyle.bu ay için dua edelim biz de..umut hep var canım..hayırlı zamanda versin Rabbim...çok öpüyorum.dualarımdasın canım..
esercim inşallah Allah yardımcın olsun.ilginç,ben hiç duymamıştım.ama mutlaka bi çözümü vardır.sakın içine sıkıntı sokma.benim de belki hatırlarsın hem bebişim vardı hem de 4 tane büyüyen kistim.2 seçenek vardı ya hepsi gidecekti ya da büyüyüp sorun olcaklardı ve Rabbim nasip etti büyümekteyken birden hepsi yok oldu.Allaha sığınıp dua edelim senin için.inşallah zarar vermeden hamileliğini tamamlarsın..bu arada oğluşun olucakmış.tahminleri doğrudur heralde.genelde doğru oluyo.hayırlı olsun tatlım..Allah sana bağışlasın oğluşunu...
zeynepcim yeni evin hayırlı osun..zor olmadı mı hamiş,hamiş canım..neyse atlatmışsın hadi..bu arada bizim kızlar azınlıkta kaldı...oğlanlar bastı topicimizi..isim ne düşünüyosun bakalım?biz hala kararsızız..nolur yardımmm.....
hepinizi çok öptüm.yazamadığım arkadaşalrım için sonra yine giricem inş.şimdi bebiş çok acıktı teyzoşları yemek vakti.öptük hepinizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızımızın ismide beklli maşallah allah adı gıbı güzel olsun inşallah ceren ismini ben cok begenırdım zaten cerenın teyzesi olucam :))) dikkat et walla kendıne canım bişiy olmaz bu saatten sonra aslında ama yınede kollamak gerek canım iyi hadı ew işinde bıttı bak ne kdr kısmetıyle geldı bebişin sana allah yardım edıyor walla tatlım karedeşin olmasa daha cok yorulurdun ama yınede kendıne dıkkat et canım bebişinde unutma hiç ilerde unutunca sen bı tekme atar görürsün benı unutmak neymiş der sana canım benım öpüyorum cokkkbeauty canım taşındık şükür zor olmazmı ama allah veriyor kolayını yoksa tatil dönüşü olucaktı o zaman daha zorlanırdım kardeşim geldi sağolsun yardım etti ama tam yerleşemedik daha umursamıomda ne yapayım çok sıcak oda oda dolaşıyom bilirsin sıcak daahada etkilio. Hayırlı olsun canım iznin daha erken alamazmıydın ki sen iznin boşa gidecek demi gülüm sonrası iznin neyse bebiş zamanında gelirde sana süpriz yapmaz sorma azınlıkta kaldık ama güzel tarafı peşimizde koşucaklar azın kıymeti olur ben şimdiden zorlanıyom dün hızlı kalkmışım kasığım ağrıdı tabi bir sürü azar ama bazen unutuyorum beni hemen uyarıyor. isim düşündük canım daha önceden ama doğumum eşimin annesinin öldüğü güne denk gelio dok ilerde bebiş dedi ve 24 kasımdan 19 kasıma kaydık 2008de vefat etmişti hatırlarsın o yüzden kız olursa eşimi mutlu etmek istedim ön adı hatice olucak ceren ,cemre. azra,su,şevval,böle aklıma gelmio diğerleri büyük ihtimalle daha güzel isim bulamassam ceren olucak diğer adı böle canım sana afiyet olsunçok öptüm ii tatilllerr
kızlar benimle konuşun bu aralar psikolojık olsrsk ii değilim anne olmsk istiyorum sadece biraz zor günlr bizi bekliyor galiba
slm cnm sen daha yolun cok cok başındasın bu kdr negatif olma sakın ha ...bızlerde zaten ne kdr cok stres yaparsak o kdr cok uzaklasıyoruz farkında bıle olmadan bir sonrakı aydakı şansımızı azaltıyoruz aslında bu yuzden her zaman pozitif ol we inan ......bende 2. iğnemi yaptıcam klomen ve iğne tekrar verdi dr yalnız regl olduğumu görünce çok üzüldüm ağladım ama hayırlısı bölemiş dedim inş. seninde benimde bebeğimiz olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?