Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ne haber benimde canım sıkkın bu aralar mevsim değişikliğinden olsa gerek,
Mevzeyciğim aklına ne diye takıyosun gereksiz insanları boşverr bak benide çok üzdüler hamileyken belim ağrıdı desem ki bende bel ftığı var aman ne olmuşki ben kaçtane kasa üst üste taşıyodum derdi kayınvalidem birkeresinde beni öyle haksız yere telefonda üzdüki kapatıp ağlamaya başladım 7 aylıktım sanırım ve anni bir ağrı girdi belime zonklayan hemen sustum nerdeyse erken doğurtacaklardı yanii sonra anladımki hiç değmezmiş.

canım ya cok saol iyi dileklerin için ben zaten bekarken falan hep ıkız isterdim ama kısmet diilmiş belkide dıyorum bu kdr cok ıkız istedim heralde benım tüp bebek yaparsam o zmn ıkız olucak :))) allah herseyın hayırlısını wersın tekte olsa ıkızde olsa kızda olsa erkekte olsa saglıklı olsun aklı başında olsun ınan kı yeter sende cok ıyı bılıosun kı yeterkı hayırlısı ıle olsun dıe dua edıyorum hep hepımız için canım ....sen herkesi boşwer canım ne zman sıkılırsan ne zaman içine bı dert düşerse ben her zaman dınlemeye we bı sekılde paylaşmaya hazırım canım hem ham,ileyken hormonlardan ınsan psıkolojısıde bozuluyor ama daha sonra başından gecen de anlamıyor canım sonucta her ınsanın bunyesı farklı kımı zor gecer kımının ıyı gecer sen kımseyı dert etme tolsun tatlım allah werdi sana mucızenı sen onun tadını cıkartmaya bak kaç ayın kaldı bak bol bol içindeyken onu hisset ona odaklan millet asla we asla u runda olmasın canım annenın de yanında olucaan bak kımse anneden başka hiç kimse dert sıkıntı cekmez halden anlamaz hele hele bazen anlatılıyor cewremde falan yok soyle oldu yok boyle oldu aaa ama sen anne diilsin olunca anlarsın falan demeler sankı ben salagım sankı ben anlayamıyorum we ınanıyorum kı ben anneliği daha cok hissedebiliyorum bı kerede olunca bazen ınsanlar anlamıyorlar we kıymet bilmiyorlar ....bak senı anlatırken bak ben daha dertlıymişim :))))
kendıne cok ıyı bak walla tatlım bebiş cıkınca hamileliğimin tadını cıkartamadım dıe üzülme sakın iinden ne gelıyorsa onu yap allah korusun senıde bebişinide her türlü kem gözden sıkıntıdan hastalıktan canım .... öpüyorum cokkkkŞeniz
canım ya sıkma kendını belli bişiy mi oldu yoksa oylesıne mı sıkkınsın canım boşwer sen oğluşuna bak ne dert olursa olsun içinde şükret ki bır ewladın war allah ona saglıklı uzun omur wersın ınsallah ılerde hayırlı bır ewlat olsun sana canım bi kardeşte en yakın zamanda gelicek ınanıyorum ben canım bır ben kalıcam walla tek tabanca burda :))))) tabııkı sizin kendınızden we bebişleinzden hiç bişiy degerli diil allah korusun sizleri canım benım sakın sıkma kendını .....öpüyorum cokkk.....

slm kızlar dun carsıya cıktım kardesımın temmuzun 4 unde dugunu var lbısemın ıcıne sudyen almaya gırdık kardesımle 75 takıyodum olmadı 80 denedım oda olmadı 85 beden sutyeen aldım kardesım azı acık kaldı her yerımız sısecek anlasılan bıde bebıs kıyafetlerı vardı oglusuma bıtane sapka aldım cok sırın teyzesıde pjama takımı aldı kızlar ne guzel seyler var ya ınsanhepsını almak ıstıyo allahım herkese bu mutlulugu yasatsın super bısı.valla ıste kızlar bende o kan havusu olaına arkadasımdan v ablasından duydum bızlerde yasadık dedıler haftaya ozelıne gıdıcem bakalım cok sukur sımdıye kadar bısı yok rabbım sonuna kadar erdırr ınsallah bu defa

canım saol yazdıkların ıcın hıc bı yazında goremedım yada ben kacırdım dogum tam olarak ne zamn sımdı az kaldı dımı rabbım bı an once kurtarsın

Canım benim özellikle yapıolar sanki ama bedduada etmiyorum herkes ettiğini çekecek gerçekten çok değersiz insan olduklarını bugün daha ii anladım kardeşimde tanık oldu abartıyosun diyodu bana abla hak veriyorum hiç muattap olma beş para etmezler dedi böle işte hapimiz haksızlık görmüyomuyuz ki önemli olan sallamamak sen deneyimlisin ikincide aynısı olmas demi çok öptüm canım sağol cvp içinopuyorumnanaktan

Canım tiramissu neden öyle diyosun Mevlam sana daha önce verir inşallah sıkma canını.
Kendiliğinden olur inşallah da sende burada 26 eser gibi fazla kilolarından bahsedersin.
Benim herhangi bir sıkıntım yok çok şükür ailemin yanına gitmeme bir aydan fazla var galiba o günü beklemek bende biraz stres yaptı hemen geçsin istiyorum.
Sen ne yapıyorsun tatil varmı bu sene ?
Neyse canlarım buradaki tüm anne adaylarını ve aday adaylarını öpüyorum cuma gününüz mübarek olsun Mevlam bütün güzel dileklerinizin en kısa zamanda karşılığını versin.

Ah Ahhh ikinci olsa ben yapacağım nazı bilirimde:jeyyar: Mevlam vermedi henüz.:1no2:
Ne kadar tecrübesizmişim bunuda görümcemler hamile kalınca anladım annelerinin onlara kıyamayan gözlerle bakması benim aklımı başıma getirtti.mafoldumben
Şu varki insanın kendi annesinin verdiği sevginin yerini hiiiiiç birşey tutmuyor :umursamaz:.
Neyse dediğin gibi sallama güzelim inan şuan içindeki mucizeden daha önemli hiçbirşey yokyerimseniben sen ona ii bak gerisini boşver yoksa kendinide mucizenide üzersin.

Ahh ah demi insanın zoruna gidiyor allahtan aileden kimse üzmüyor beni ana gibi olabilirmi kimse kuzum inş. vakit çabuk geçer senin içinde kavuşursun bir an evvel annengile çok öptüm canım sanada hayırlı cumalar

inşallah canım benı ıyı dileklerin için cok cok saol her daim dualarımdasınız .....
ewet ya eser bu aralar cok kılo almamış olmasına ragmen bırazcık takmış bı durumda ama olsun oda hamişliktendir emınım kı :))
ah be canım nerde kanayan yarama bastın eşim dükkanı bırakamıyor ne haftasonu nese hafta içi malesef kı sadece gunu bırlık dolaşabılıyoruz bız ama olsun oda yetıyor sizde war mı cnm tatıl??
allah inşallah bu yaz bıtmeden bizimde yuzumuzu güldürür we göbişlerimizi bebişlerle doldurur inşallah canım .....öpüyorum ....

mevzey--Canım benim çok sağol ya beni anlayan insanların olması çok güzel haklısın canım milllte bakıcam diye bebişimi unutuyorum çoğu zaman benim uykularımı kaçırmaya ne hakları var demi.Ben anne gibi hissetmek için illada anne olmak gerekmiyor ben öncedende çoğu anneden daha duyarlı ve hassas olduğumu düşünüyorum evet salakmıyız niye hissedemeyelimki canım benim allah kalbine göre versin herşeyi tertemizsin çünkü yüzün inş. hep gülsün istediğin herşey olsun çokk öptüm canımopuyorumnanaktan[/QUOTE]
senın uykunu kaçırmaya keyfini bozmaya hiç ama hiç kimsenın hakkı yok canım hayatını doya doya yaşa tadını çıkart.....
canım benım ıyı dileklerin cok guzel tatlım bırbırımızı görmesekte belkide hiç bir zaman göremesekte kalbımde buyuk bır yer kaplıyorsunuz we sizlerin benım için bu sekılde düşünmesi we hissetmesi benı cok mutlu edıyor allah bılıyor ya sammıyetınıze cok ınanıyorum we we cezalı oldugum zaman bunu daha ıyı anladım sizi özlüyorum bıle o kdr cok sey paylaştık kı allah bı kac sayfa sonrada hamiş haberleımı paylaşmayı naıp etsın ınsallah listemızdekı herkese .....öpüyorum .....

inşallah canım inşallah ne güzel dua etmişin gerçekten bende çok samimi olduğunu düşünüyorum buradaki herkes gibi bende özlüyorum ayrı kalsam mesela ev taşırken görüşemedikya ay zor durdum walla inş. görüşürüzde beişlerimizle niye öle diyosun insan kuş misali bir orda bir burda kavuşmak dileğiyle çokk öpüldün teyzesi ben kızım tarafından

hamıslerrr bı ıkır solıycem yapalım dersenız bız tramıssu teyzemıze dr umuzun yaklasık solyledıgı dogum tarıhlerımızı yazalım oda lıstede ısımlerımızın yanına yazsın kım dogum yapmıs yalasmıs bılırız eger yapalım dersenız benım yaklasık dogum tarıhım 17 aralık

yapalım cicim benim 24 kasımdı ama bebiş ilerde gelişiyor dedi en son 19 kasıma aldı bakalım canı ne zaman isterse tramisu teyzemizzzz senden ricamız varrrr

bu arada elifcim geç oldu ama hayırlısıyla git gel inş. darısı başıma enimde vuslat 7 gün bende anama kavuşucam nazlanıcam bol bol tabi nazlarsa ama eşin yalnız kaldı demi azcık özlesin ii gelir arada uğra görelim seni öptüm izmite slm

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:

-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat.............
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim..........
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1)Beauty................... kiz:CüvCüv:
2)asyacan7...............erkek:CüvCüv:

3)beryal..................... erkek:CüvCüv: 15 ekim
4)EliFatihEFU.............erkek:CüvCüv:
5) mevzey................... kiz:CüvCüv: 19 kasım
6) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık

Son düzenleme:

yapalım cicim benim 24 kasımdı ama bebiş ilerde gelişiyor dedi en son 19 kasıma aldı bakalım canı ne zaman isterse tramisu teyzemizzzz senden ricamız varrrr
siz istersinizde ben eklemezmiyim :))))
bu arada bırazda kırptım listeyi çünkü hamişlerde girmiyor hiç dolayısı ıle bu bizim listemiz we listede olan kımseden haberımız yok .......
4 kişi kırptım ben we parıl o boşlukları doldurucaz inşallah en kısa zamanda arkadan gelin diğer kızlar :)))

İnşallah güzelim inşallah sonbahara hamile olarak girer yaza doğururuz.
Ben karadenize annemlerin yanına gideceğim nasipse kardeşim bu sene evleniyor düğünümüz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…