canım ya cok saol iyi dileklerin için ben zaten bekarken falan hep ıkız isterdim ama kısmet diilmiş belkide dıyorum bu kdr cok ıkız istedim heralde benım tüp bebek yaparsam o zmn ıkız olucak :))) allah herseyın hayırlısını wersın tekte olsa ıkızde olsa kızda olsa erkekte olsa saglıklı olsun aklı başında olsun ınan kı yeter sende cok ıyı bılıosun kı yeterkı hayırlısı ıle olsun dıe dua edıyorum hep hepımız için canım ....sen herkesi boşwer canım ne zman sıkılırsan ne zaman içine bı dert düşerse ben her zaman dınlemeye we bı sekılde paylaşmaya hazırım canım hem ham,ileyken hormonlardan ınsan psıkolojısıde bozuluyor ama daha sonra başından gecen de anlamıyor canım sonucta her ınsanın bunyesı farklı kımı zor gecer kımının ıyı gecer sen kımseyı dert etme tolsun tatlım allah werdi sana mucızenı sen onun tadını cıkartmaya bak kaç ayın kaldı bak bol bol içindeyken onu hisset ona odaklan millet asla we asla u runda olmasın canım annenın de yanında olucaan bak kımse anneden başka hiç kimse dert sıkıntı cekmez halden anlamaz hele hele bazen anlatılıyor cewremde falan yok soyle oldu yok boyle oldu aaa ama sen anne diilsin olunca anlarsın falan demeler sankı ben salagım sankı ben anlayamıyorum we ınanıyorum kı ben anneliği daha cok hissedebiliyorum bı kerede olunca bazen ınsanlar anlamıyorlar we kıymet bilmiyorlar ....bak senı anlatırken bak ben daha dertlıymişim :))))tramisucum canım benim demek sende cereni beğendin tabi teyzesi olucan bende senin bıdıklarının olucam allahım sana ikiz ikiz versin bana böle dua ederlerdi bir tanesi garanti oluyor o zaman evet haklıısın bebiş kısmetiyle gelio rabbime şükür o kadar gözümdde büyümüştü ama hallettik bile bide şurda 1 hafta kaldı okul bitecek anneme kavuşucam inş.aslına bakarsan bu aylarım güzel geçmedi insanlar bana hiçde anlayışlı davranmadı beni germek için özelikkle uğraştılar olsun diyorum benim hakkımda ne düşünüp yaptıysa aynısını onunda görmesini diliyorum bu halim kimsenin umurunda değil anneme nazlanırım bende birde bebeğimi kolay elde etmedim niye ona zarar vermelerine izin veriyosun diye kendimede kızdım yani canım çok hassas oluyosun ama benim gibi şanssızsan etrafındakilerde hiççç umursamıyor seni neden anlatıyosun dersen öle işte kimseye anlatmamak artık sıktı eşim neden önemsiyosun diyo ama işte hormonlar üst seviyede çalışıyor elimde değil böle canım tavsiyem belki gerek yok ama kimseye çok değer verme mutlaka alamıyosun karşılığını neyse öptüm canım kendine ii bak kafanı şişirdim
canım ya sıkma kendını belli bişiy mi oldu yoksa oylesıne mı sıkkınsın canım boşwer sen oğluşuna bak ne dert olursa olsun içinde şükret ki bır ewladın war allah ona saglıklı uzun omur wersın ınsallah ılerde hayırlı bır ewlat olsun sana canım bi kardeşte en yakın zamanda gelicek ınanıyorum ben canım bır ben kalıcam walla tek tabanca burda :))))) tabııkı sizin kendınızden we bebişleinzden hiç bişiy degerli diil allah korusun sizleri canım benım sakın sıkma kendını .....öpüyorum cokkk.....kızlar ne haber benimde canım sıkkın bu aralar mevsim değişikliğinden olsa gerek,
Mevzeyciğim aklına ne diye takıyosun gereksiz insanları boşverr bak benide çok üzdüler hamileyken belim ağrıdı desem ki bende bel ftığı var aman ne olmuşki ben kaçtane kasa üst üste taşıyodum derdi kayınvalidem birkeresinde beni öyle haksız yere telefonda üzdüki kapatıp ağlamaya başladım 7 aylıktım sanırım ve anni bir ağrı girdi belime zonklayan hemen sustum nerdeyse erken doğurtacaklardı yanii sonra anladımki hiç değmezmiş.
canım saol yazdıkların ıcın hıc bı yazında goremedım yada ben kacırdım dogum tam olarak ne zamn sımdı az kaldı dımı rabbım bı an once kurtarsınselam kızlar nabersiniz?biz iiz çok şükür.dün izne ayrıldım,evdeyim artık.en azından seminere gitmek zorunda kalmıyorum.dinleniyorum.dün izni almak için dr'a gittim.10 gündür bi halsizlik,ani tansiyon değişiklikleri yaşıyodum.dr'dayken de oldu.1 saat yatırdılar hastanede,tansiyon takibi yapalım dedi dr'um.sağolsun cidden çok ilgili bi dr.Allah herkese böölesini versin.onca hastası varken odama da gelip ilgilendi.Allahtan bişey yokmuş önemli..nst'ye bağlayalım dedi.onda da çok şükür bi şey çıkmadı.bizim bebiş erken çıkmak istemez umarım.hep ondan korkuyorum.kızlar cidden son aylar çok zorluyo bebiş..şimdilik keyfini çıkarın ve hiç bişeyi dert etmeyin.artık yataktan zor kalkıyorum,yattığım yerde sola sağa dönmek zor..yürürken bebiş çıkacak diye korkuyorum.nolur dua edin de bizim kız aceleci olmasın.
hep kendimden bahsettim..kusura bakmayın..
tiramisucum anladığım kadarıyla olmamış.ama lütfen sabır arkadaşım.biliyorum bunu söölemek kolay ama sen inançlı bi insansın.bu durumları yaşayan biri olarak da seni çok ii anlıyorum ama ancak sabır ve dua tavsiye edebiliyorum.bizim bebişler nasıl aniden çıkıp geldiyse senin de gelecek meleğin elbet..Allahın izniyle.bu ay için dua edelim biz de..umut hep var canım..hayırlı zamanda versin Rabbim...çok öpüyorum.dualarımdasın canım..
esercim inşallah Allah yardımcın olsun.ilginç,ben hiç duymamıştım.ama mutlaka bi çözümü vardır.sakın içine sıkıntı sokma.benim de belki hatırlarsın hem bebişim vardı hem de 4 tane büyüyen kistim.2 seçenek vardı ya hepsi gidecekti ya da büyüyüp sorun olcaklardı ve Rabbim nasip etti büyümekteyken birden hepsi yok oldu.Allaha sığınıp dua edelim senin için.inşallah zarar vermeden hamileliğini tamamlarsın..bu arada oğluşun olucakmış.tahminleri doğrudur heralde.genelde doğru oluyo.hayırlı olsun tatlım..Allah sana bağışlasın oğluşunu...
zeynepcim yeni evin hayırlı osun..zor olmadı mı hamiş,hamiş canım..neyse atlatmışsın hadi..bu arada bizim kızlar azınlıkta kaldı...oğlanlar bastı topicimizi..isim ne düşünüyosun bakalım?biz hala kararsızız..nolur yardımmm.....
hepinizi çok öptüm.yazamadığım arkadaşalrım için sonra yine giricem inş.şimdi bebiş çok acıktı teyzoşları yemek vakti.öptük hepinizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar ne haber benimde canım sıkkın bu aralar mevsim değişikliğinden olsa gerek,
Mevzeyciğim aklına ne diye takıyosun gereksiz insanları boşverr bak benide çok üzdüler hamileyken belim ağrıdı desem ki bende bel ftığı var aman ne olmuşki ben kaçtane kasa üst üste taşıyodum derdi kayınvalidem birkeresinde beni öyle haksız yere telefonda üzdüki kapatıp ağlamaya başladım 7 aylıktım sanırım ve anni bir ağrı girdi belime zonklayan hemen sustum nerdeyse erken doğurtacaklardı yanii sonra anladımki hiç değmezmiş.
Canım benim özellikle yapıolar sanki ama bedduada etmiyorum herkes ettiğini çekecek gerçekten çok değersiz insan olduklarını bugün daha ii anladım kardeşimde tanık oldu abartıyosun diyodu bana abla hak veriyorum hiç muattap olma beş para etmezler dedi böle işte hapimiz haksızlık görmüyomuyuz ki önemli olan sallamamak sen deneyimlisin ikincide aynısı olmas demi çok öptüm canım sağol cvp içinopuyorumnanaktan
canım ya cok saol iyi dileklerin için ben zaten bekarken falan hep ıkız isterdim ama kısmet diilmiş belkide dıyorum bu kdr cok ıkız istedim heralde benım tüp bebek yaparsam o zmn ıkız olucak :))) allah herseyın hayırlısını wersın tekte olsa ıkızde olsa kızda olsa erkekte olsa saglıklı olsun aklı başında olsun ınan kı yeter sende cok ıyı bılıosun kı yeterkı hayırlısı ıle olsun dıe dua edıyorum hep hepımız için canım ....sen herkesi boşwer canım ne zman sıkılırsan ne zaman içine bı dert düşerse ben her zaman dınlemeye we bı sekılde paylaşmaya hazırım canım hem ham,ileyken hormonlardan ınsan psıkolojısıde bozuluyor ama daha sonra başından gecen de anlamıyor canım sonucta her ınsanın bunyesı farklı kımı zor gecer kımının ıyı gecer sen kımseyı dert etme tolsun tatlım allah werdi sana mucızenı sen onun tadını cıkartmaya bak kaç ayın kaldı bak bol bol içindeyken onu hisset ona odaklan millet asla we asla u runda olmasın canım annenın de yanında olucaan bak kımse anneden başka hiç kimse dert sıkıntı cekmez halden anlamaz hele hele bazen anlatılıyor cewremde falan yok soyle oldu yok boyle oldu aaa ama sen anne diilsin olunca anlarsın falan demeler sankı ben salagım sankı ben anlayamıyorum we ınanıyorum kı ben anneliği daha cok hissedebiliyorum bı kerede olunca bazen ınsanlar anlamıyorlar we kıymet bilmiyorlar ....bak senı anlatırken bak ben daha dertlıymişim :))))
kendıne cok ıyı bak walla tatlım bebiş cıkınca hamileliğimin tadını cıkartamadım dıe üzülme sakın iinden ne gelıyorsa onu yap allah korusun senıde bebişinide her türlü kem gözden sıkıntıdan hastalıktan canım .... öpüyorum cokkkkŞeniz
Canım benim çok sağol ya beni anlayan insanların olması çok güzel haklısın canım milllte bakıcam diye bebişimi unutuyorum çoğu zaman benim uykularımı kaçırmaya ne hakları var demi.Ben anne gibi hissetmek için illada anne olmak gerekmiyor ben öncedende çoğu anneden daha duyarlı ve hassas olduğumu düşünüyorum evet salakmıyız niye hissedemeyelimki canım benim allah kalbine göre versin herşeyi tertemizsin çünkü yüzün inş. hep gülsün istediğin herşey olsun çokk öptüm canımopuyorumnanaktan
Ah Ahhh ikinci olsa ben yapacağım nazı bilirimde:jeyyar: Mevlam vermedi henüz.:1no2:
Ne kadar tecrübesizmişim bunuda görümcemler hamile kalınca anladım annelerinin onlara kıyamayan gözlerle bakması benim aklımı başıma getirtti.mafoldumben
Şu varki insanın kendi annesinin verdiği sevginin yerini hiiiiiç birşey tutmuyor :umursamaz:.
Neyse dediğin gibi sallama güzelim inan şuan içindeki mucizeden daha önemli hiçbirşey yokyerimseniben sen ona ii bak gerisini boşver yoksa kendinide mucizenide üzersin.
inşallah canım benı ıyı dileklerin için cok cok saol her daim dualarımdasınız .....Canım tiramissu neden öyle diyosun Mevlam sana daha önce verir inşallah sıkma canını.
Kendiliğinden olur inşallah da sende burada 26 eser gibi fazla kilolarından bahsedersin.
Benim herhangi bir sıkıntım yok çok şükür ailemin yanına gitmeme bir aydan fazla var galiba o günü beklemek bende biraz stres yaptı hemen geçsin istiyorum.
Sen ne yapıyorsun tatil varmı bu sene ?
Neyse canlarım buradaki tüm anne adaylarını ve aday adaylarını öpüyorum cuma gününüz mübarek olsun Mevlam bütün güzel dileklerinizin en kısa zamanda karşılığını versin.
canlarım dun hastaneye gıttım bı uzucu bı ıyı haberle dondum bunu yasayan varmı nolur cevap verın
uzucu haber dusuk tehlıken var ıcınde olusmus bı kan var dedı dısarı cıkmadıgı surece zararrı yok adet gıbı gelırse dusuk yaparsın dedı kafayı ona kıtledım nerden cıktı sımdı bu hıc bı tehlıkem yoktu bu zaman kadar anlamadım ama arkadasım bnde de vardı adına kan havuzu dıyolar benımkı kayboldu dedı baska yasayan varmı kızlar2 haberımde cınsıyetını saoledı yuzde 70 erkekk dedı bebısımın cınsıyetını yazarsınız degısırmı bılmıyorum bu saatten sora yada yanılma payı olmusmusdur da ole ıste kızlar taramamısıda 3 hafta sora yapacakmıs onumuzdekı hafta ozelıne gıdıcez orda daha ıyı detaylı konusur dıye allahım ınsallah hayırlısıyla kucagımada alırım
hamıslerrr bı ıkır solıycem yapalım dersenız bız tramıssu teyzemıze dr umuzun yaklasık solyledıgı dogum tarıhlerımızı yazalım oda lıstede ısımlerımızın yanına yazsın kım dogum yapmıs yalasmıs bılırız eger yapalım dersenız benım yaklasık dogum tarıhım 17 aralık
siz istersinizde ben eklemezmiyim :))))yapalım cicim benim 24 kasımdı ama bebiş ilerde gelişiyor dedi en son 19 kasıma aldı bakalım canı ne zaman isterse tramisu teyzemizzzz senden ricamız varrrr
inşallah canım benı ıyı dileklerin için cok cok saol her daim dualarımdasınız .....
ewet ya eser bu aralar cok kılo almamış olmasına ragmen bırazcık takmış bı durumda ama olsun oda hamişliktendir emınım kı :))
ah be canım nerde kanayan yarama bastın eşim dükkanı bırakamıyor ne haftasonu nese hafta içi malesef kı sadece gunu bırlık dolaşabılıyoruz bız ama olsun oda yetıyor sizde war mı cnm tatıl??
allah inşallah bu yaz bıtmeden bizimde yuzumuzu güldürür we göbişlerimizi bebişlerle doldurur inşallah canım .....öpüyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?