Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
COLOR][/FONT]
4 kişi kırptım ben we parıl o boşlukları doldurucaz inşallah en kısa zamanda arkadan gelin diğer kızlar :)))[/QUOTE]

İNŞALLAH İNŞALLAHalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile2delikafadulden

İnşallah güzelim inşallah sonbahara hamile olarak girer yaza doğururuz.
Ben karadenize annemlerin yanına gideceğim nasipse kardeşim bu sene evleniyor düğünümüz var.
hayırlı olsun canım düğününüz eserınde kardeşi ewlenıyor bu yıl hadı bakalım düğünde dök kurtlarını sonra mutlu haber senden canım öpüyorum ....
COLOR][/FONT]
4 kişi kırptım ben we parıl o boşlukları doldurucaz inşallah en kısa zamanda arkadan gelin diğer kızlar :)))

İNŞALLAH İNŞALLAHalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile2delikafadulden[/QUOTE]

inşallah canım ya inan cok istıyorum kendımı ne kadar istiyorsam sizleri de o kadar cok istıyorum hayırlısıyla olucak canım ınanıyorum ama zamanı tututramıyorum işte sorun o tatlım :)))

inşallah canım .
bu arada benim doğum tarihim 15 ekim ama sezeryan olucağım için daha öne de gelebilir tam net olunca ben yine sana yazarım tatlım .ama şu an 15 ekim yazabilirsin .:1hug:

kızlar ne haber nerelerdesiniz babalar gününüz nasıl geçti benim babam uzakta olduğu için msn de görüşebildim ancak umarım siz benden daha şanslısınızdır.

malesef ki benımde babam yanımda diil we bızde telde konustuk ancak gecen hafta gelmişti o zman boll bol hasret gıdermiştik we babalar gununu de kutlamıstım erken erken ama bugun yıne konustuk allah herkesın babasına uzun saglıklı ömürler wersin inşallah kızlar babasını kaybetmiş olanlarada sabır wersın allahım .....

inşallah canım .
bu arada benim doğum tarihim 15 ekim ama sezeryan olucağım için daha öne de gelebilir tam net olunca ben yine sana yazarım tatlım .ama şu an 15 ekim yazabilirsin .:1hug:
canım sen mı sezeryan istedin yoksa bı terslık falan mı war allah yardımcın olsun canım cok az kalmıs walla maşallah sana we bebişine allah hayırlısı ıle cook erken olmadan tam zamanında wersın bebeğini kucagına.....ekledım canım senıde ....

Kızlarr bu ay 6.ayımdı klomendemafoldumbenBugun ilacın son günü .Günde 4 yuksek dozda içiyorum ve bu ay dıger yan etkılerın dısındaa görme bulanıklığı başladııı dünn akşam.İlacın ıcınde uyarılar bölününde yazıyor prespektüstemafoldumbentedavi kesilmeilidr dıyorr.Bungunkı ılacları ıcmemeyı dusunuyorum.zaten perşembe dr gidicemmafoldumben
sizdede böyle bir şikayet olmuşmuyduuu

canım geçmiş olsun ben klomeni 3 ay kullandım ve çok yan tesirlerini gördüm .
Çok kilo aldım ,inanılmaz bir depresyona girdim resmen nefes bile almak istemiyodum
ve rahim duvarım incelmişti yani bana 3 ayda olanlar bunlar .Umarım senin bu son kullanışın olur da müjdeyi bize verirsin Rabbim herkesi sevindirsin.

Beni aksine zayıflattı..Kanımı kuruttu lanettmafoldumben..Aminn inşallah canımm.Rabbim seninde yüzünü tez zamanda güldürsün inşallahhh:Saruboceq:

Beni aksine zayıflattı..Kanımı kuruttu lanettmafoldumben..Aminn inşallah canımm.Rabbim seninde yüzünü tez zamanda güldürsün inşallahhh:Saruboceq:
canım benım inşallah bı daha gerek kalmaz ben 6 ay kullandım ne kılo yaptı ne bı sorun oldu gonal f kilo taktı bana gıttı walla degse barı içim yanmayacak şimdi onları wermeye ugrasıyorum .....
ghöbege sapladıgım gıbı bırde yagları cekebılsem onla ne guzel olur ya .....:roflol:

merhaba
benimde eşim kullanıyor klomeni ve e vitamini.sperm haeketi ok az oldğu için.ondada görmede bulanıklık başladı doktor dozajını azalttı.ama 2 ay kullanacakmış.gerçektem o zor bir ilaç.allah hepimize gönlümüzden geçenler versn.amin

ne olur bu ramazn bayramıda bana kimse bebeğin var mı diye sormasın.bu çok canımı acıtıyor.bazıları sırf ben üzüleyim diye soruyorlar.bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim.artık beklemek çok üzüyor beni.

slm cnm sende bı problem yok herhalde cnm ??
amin cnm hepımızın ıstedıgı bu ınan kı olucak ama bıraz daha belkı zamanı war hakıkatten ya bayramlarda sormyanın hatırı kalıyor sankı mıllete neyse artık bu sadece we sacede bızı we eşimiz ilgılendırır ama bazı ınsnlar gercekten bılerek yapıyor bencede ama napalım allah bıze sabır wersın bır an oncede kavustursun bebişlerimize ....

:roflol::roflol::roflol:Merak etme tremususumm yakında liposakşınıda şırıngalarlaa öğrenirizz göbüş falan kalmazz.Hemşire olduk zaten iğne yapa yapa sırnaşık şeyMillet çatlatm aiğnemi görünce böyle bakıyorlar:1shok::1shok::roflol:

canlarım nasılsınız bız oglusumla harıka bır tatıl gecırıyoruz
herkeste bır hürmet bana varya hemıleyım dıye el üstünde tutuluyoruz :)
sızler nasılsınız cok özledım sızlerı

cok haklısın walla tatlım aştık biz kendımızı artık ..... hele ben iğne görmeye dayanamazdım -tatlicadiarzu- kewgire döndüm cnm ya :))))

maşallah cnm ne güzel ya tadını çıkart bol bol eğlen naz yap değerini bil bu gunlerın canım .....ben ıyıyım bıldıgın gıbı yok bı değişiklik malesef ki :))))
benım yerımede tatıl yap cnm ya ben çakıldım ewe bu ara yıne :)))

merhaba kızlar bende klomen ve ovitrelle tedvisi gördüm bu konuda yardımcı olabılırım

Maaşallah elifciğim keyfiniz yerinde bakıyorum Allah bozmasın canım
Tadını çıkar doya doya.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…