hayırlı olsun canım düğününüz eserınde kardeşi ewlenıyor bu yıl hadı bakalım düğünde dök kurtlarını sonra mutlu haber senden canım öpüyorum ....İnşallah güzelim inşallah sonbahara hamile olarak girer yaza doğururuz.
Ben karadenize annemlerin yanına gideceğim nasipse kardeşim bu sene evleniyor düğünümüz var.
COLOR][/FONT]
4 kişi kırptım ben we parıl o boşlukları doldurucaz inşallah en kısa zamanda arkadan gelin diğer kızlar :)))
siz istersinizde ben eklemezmiyim :))))
bu arada bırazda kırptım listeyi çünkü hamişlerde girmiyor hiç dolayısı ıle bu bizim listemiz we listede olan kımseden haberımız yok .......
4 kişi kırptım ben we parıl o boşlukları doldurucaz inşallah en kısa zamanda arkadan gelin diğer kızlar :)))
canım sen mı sezeryan istedin yoksa bı terslık falan mı war allah yardımcın olsun canım cok az kalmıs walla maşallah sana we bebişine allah hayırlısı ıle cook erken olmadan tam zamanında wersın bebeğini kucagına.....ekledım canım senıde ....inşallah canım .
bu arada benim doğum tarihim 15 ekim ama sezeryan olucağım için daha öne de gelebilir tam net olunca ben yine sana yazarım tatlım .ama şu an 15 ekim yazabilirsin .:1hug:
Kızlarr bu ay 6.ayımdı klomendemafoldumbenBugun ilacın son günü .Günde 4 yuksek dozda içiyorum ve bu ay dıger yan etkılerın dısındaa görme bulanıklığı başladııı dünn akşam.İlacın ıcınde uyarılar bölününde yazıyor prespektüstemafoldumbentedavi kesilmeilidr dıyorr.Bungunkı ılacları ıcmemeyı dusunuyorum.zaten perşembe dr gidicemmafoldumben
sizdede böyle bir şikayet olmuşmuyduuu
canım geçmiş olsun ben klomeni 3 ay kullandım ve çok yan tesirlerini gördüm .
Çok kilo aldım ,inanılmaz bir depresyona girdim resmen nefes bile almak istemiyodum
ve rahim duvarım incelmişti yani bana 3 ayda olanlar bunlar .Umarım senin bu son kullanışın olur da müjdeyi bize verirsin Rabbim herkesi sevindirsin.
canım benım inşallah bı daha gerek kalmaz ben 6 ay kullandım ne kılo yaptı ne bı sorun oldu gonal f kilo taktı bana gıttı walla degse barı içim yanmayacak şimdi onları wermeye ugrasıyorum .....Beni aksine zayıflattı..Kanımı kuruttu lanettmafoldumben..Aminn inşallah canımm.Rabbim seninde yüzünü tez zamanda güldürsün inşallahhh:Saruboceq:
slm cnm sende bı problem yok herhalde cnm ??merhaba
benimde eşim kullanıyor klomeni ve e vitamini.sperm haeketi ok az oldğu için.ondada görmede bulanıklık başladı doktor dozajını azalttı.ama 2 ay kullanacakmış.gerçektem o zor bir ilaç.allah hepimize gönlümüzden geçenler versn.amin
amin cnm hepımızın ıstedıgı bu ınan kı olucak ama bıraz daha belkı zamanı war hakıkatten ya bayramlarda sormyanın hatırı kalıyor sankı mıllete neyse artık bu sadece we sacede bızı we eşimiz ilgılendırır ama bazı ınsnlar gercekten bılerek yapıyor bencede ama napalım allah bıze sabır wersın bır an oncede kavustursun bebişlerimize ....ne olur bu ramazn bayramıda bana kimse bebeğin var mı diye sormasın.bu çok canımı acıtıyor.bazıları sırf ben üzüleyim diye soruyorlar.bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim.artık beklemek çok üzüyor beni.
canım benım inşallah bı daha gerek kalmaz ben 6 ay kullandım ne kılo yaptı ne bı sorun oldu gonal f kilo taktı bana gıttı walla degse barı içim yanmayacak şimdi onları wermeye ugrasıyorum .....
ghöbege sapladıgım gıbı bırde yagları cekebılsem onla ne guzel olur ya .....:roflol:
cok haklısın walla tatlım aştık biz kendımızı artık ..... hele ben iğne görmeye dayanamazdım -tatlicadiarzu- kewgire döndüm cnm ya :)))):roflol::roflol::roflol:Merak etme tremususumm yakında liposakşınıda şırıngalarlaa öğrenirizz göbüş falan kalmazz.Hemşire olduk zaten iğne yapa yapa sırnaşık şeyMillet çatlatm aiğnemi görünce böyle bakıyorlar:1shok::1shok::roflol:
maşallah cnm ne güzel ya tadını çıkart bol bol eğlen naz yap değerini bil bu gunlerın canım .....ben ıyıyım bıldıgın gıbı yok bı değişiklik malesef ki :))))canlarım nasılsınız bız oglusumla harıka bır tatıl gecırıyoruz
herkeste bır hürmet bana varya hemıleyım dıye el üstünde tutuluyoruz :)
sızler nasılsınız cok özledım sızlerı
merhaba kızlar bende klomen ve ovitrelle tedvisi gördüm bu konuda yardımcı olabılırım
canlarım nasılsınız bız oglusumla harıka bır tatıl gecırıyoruz
herkeste bır hürmet bana varya hemıleyım dıye el üstünde tutuluyoruz :)
sızler nasılsınız cok özledım sızlerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?