Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:

-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat.............
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim..........
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1)Beauty................... kiz:CüvCüv:
2)asyacan7...............erkek:CüvCüv:

3)beryal..................... erkek:CüvCüv: 15 ekim
4)EliFatihEFU.............erkek:CüvCüv:
5) mevzey................... kiz:CüvCüv: 19 kasım
6) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık

slm kızlar nasılsınız bakalım ???
ben bugun doktora gıttım we uzun uzun konustuk spermlerdi yumurtalardı iğneler derken en son artık ugraşmaktan cok sıkıldım we yıprandım we son çare tüp bebege karar werdik allah nasıp kısmet ederse eger ramazandan sonra tabııkı (( maddı durumda önemli )) tüp bebek yapmayı düşünüyoruz bakalım o zaman ne olucak allahın takdırı inşallah bu kez olur allahım bu kez yüzümü güldürür dualarınızı esırgemeyın kızlar onumde 3-4 ay war bu zamana kadr olmadı bundan sonra popomuda yırtsam olmaz normal yollan dıe düşünüyorum we kendımı nadasa çektim daha az stres yapıp daha az yorucam kendımı we daha az önemseyip daha cok pozitif olucam bu kez olucak artık ınancım tam hepinizi cok öpüyorum şimdiden walla içimde buyuk bır heyecan war hem korku hem hayecan hem acabalar cok karısıkım kısacası bende ne hıssedecegımı bılmıyorum suan belkıde cok taze oldugundandır konusmalarımız neyse yıne anlatırım nasılsa görüşürüz .....

Canım sana istanbuldaysan birini tavsiye edicem yücel kahraman bir arkadaş vardı o gitti tüp bebek yaptırdı brüksel hastanesine tuttu belki görmüşündür adsı halisna 5 milyara malomuş bir araştır istersen rabbim vesile kılar inş.umudunu hiç kaybetme canım hep yanındayız dualarımızla

Elifcim ooo kıskandırıyon bizi ha, benimde az kaldı tatile gün sayıyoz bakalım bizide şımartacaklarmı tadını çıkar canım ömür boyu artık biz şımartıcaz veletleri seni ve bebişi kocaman öpüyorum ailene slm

mevzeycim söylemiş iyi de yapmış...
kızlar ben yumurta takibi+klomen+3defa iğneli aşılama derken 1,5senemi geçirmiş bulundum..
sorunum sadece pko ve hiç gebelik olmamıştı bugüne dek..
brüksel tüp bebek merkezine gittim ki başka branşları yok sadece bu bölümde tam donanımlılar.. kısa protokol,5.gün transferi ile toplam herşey yol parası da dahil (bize baya uzak ve ters kalıyor 2saatte ulaşabiliyoruz oraya) 6000liraya mal oldu..
çok korkmuştum ne yalan söyliyim döllenen 10yumurtanın hepsini blast embriyo yapabilmek için kullandılar sadece 2tanesi blast olabildi.. ve geriye dondurulacak hiç yumurtam kalmamıştı.. ya olmazsa sil baştan yapılacak diye üzülmüştüm ki hakikaten birdaha deneme şansımız çok azdı.. yani bunun borcunu bitirmemiz lazımdı.. işte maddi boyut bu denli olmasa hiç düşünmeden herkes kolayca yaptırsın uğraşmasın hiç diycem..
şükür ki RABBıM nasip etti.. 6000lira borcumuz varmış kimin umurunda:)
ödenir.. yeterki sağlıkla gelsin... hani denir ya tohumuna para mı verdin diye.. verdik gerçekten verdik..:)
ben 6000liraya yavruma kavuştum.. tüm dünyayı bahşetsinler önüme şimdi umrumda değil istemem....
RABBıM hepinize nasip etsin inş. hayırla-sağlıkla...

hallisnacım,
o kadar güzel yazmışsın ki, içim titredi...
Allah mutluluğunu, huzurunu daim etsin, hayırlısıyla tamamına erdirsin...

istanbulda diilim cnm ama cok yakınım zaten istanbulda yapıcam ama neresi tam karar weremedim dr önerdiği bır yer war aslında aşılamayı da orda yapmıstım iyi buyuk temız bı yer aslında olabılır ama yenı fıkırlere de açığım yanı cnm daha war ama ben yınede arastırıcam cnm senın söylediğinide saol tatlım dualar içinde cok saol zaten en cok ıhtıyacımız olanda dualar canım allah razı olsun ....
sen nasılsın bebişimiz nasıl bakalım ???

aynen canım bende de pko we bende 3 yılımı yedim bu şekilde kendı kendıne bır kerede olan yok pko olupta sonucta öyle diil mi cnm ?? senınle konusmustuk galıba canım özelde dimi duaların hakkında falan konusmustuk demekkı allah dualarınızı kabul etmiş we sana meleğini wermiş hayırlısıyla saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah canım
blast embrıo ne onu bılmıyorum canım aslında net olarak cok terım bılmıyorum tüp bebek hakkında hatta neden dondurulucak yumurta oluyor ? ama başa gelen cekılır napalım ögrenıcez artık hayırlıısyla olsun da ben tum tıp terımlerını öğrenmeye hazırım walla :))
... hani denir ya tohumuna para mı verdin diye.. verdik gerçekten verdik..:)
gercektende öyle canım şuana kadr da cok werdık cunku benım sıgortam yoktu suan war alında ama yınede gıden para olsun yeterkı olsunlar yanı canım allah sızlere eşine saglık wersın çalışılır para kazanılır yanı canım allah hepımızın yardımcısı olsun ....

Halisnacım allah hayırlı etsin evladını inş. 5000 diye hatırladım canım kusura bakma yasinler işe yaradı bak allahım sen ne büyüksün keseni gördünmü canım ayyy eşin ne yaptı öğrenince bir anlatsana canım ya en güzel andır herhalde hayatımızda birde bebişi kucağımıza aldığımızda olucak senin ikiz olabilir diyolardı bellimi hadi çok tebrik ediyorum öptüm taze anne

tramisucanım biz iiyiz dün dok gitiik teyzesi 260 gr olmuş yukarı çıkmış artık yan yatıodu sona gene arkasını döndü ya dok kız dedi ama daha göremedik ben süprizden korkuyom bişey almaya cesaret edmiom erkek için alsam kıs olsada farketmez ama kıs için alırsam erkek kullanamaz ki inş. süpriz olmas artık dayanamıom ya alıcam ne yapayım bizde böle teyzesi dünde saaadatları ziyarete gittik diyarbakır dayızya türbe dua ettim size allahım kabul eder inş. hadi bizseni öpüyoz kendine ii bakkk

canım nasılsın tup bebege karar vermıssın allah hayırlısını versın sende bu 3 4 ayı ıyı dgerlendır gez toz stres at.baska neler var yok allahım ınsaallh bu cabalarını bosa cıkarmaz arkadasım kendıne ıyı bak bızım dugun yaklastı hıc gıremıyorum artık dugunden sonra gorusurz

Kandiliniz mübarek olsun canlarım mübarek 3 aylara dün girdik Rabbim dualarımızı bu güzel aylarda kabul eder inşallah.Evlat dileyenlere hayırlı , sağlıklı evlatlar versin , evlat bekleyenlerede hayırlısıyla doğurmalarını nasip etsin.
Tiramissucuğum tüp bebeğe karar vermişsiniz hayırlısı olsun canım şimdi seninde dediğin gibi rahat ol
kendinie güzel bak belki senin bebiş bu bekleme süresinde bile süpriz yapabilir hıı ne dersin olurmu. Bol bol dua edelim rahmet ve merhamet kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu gece Mevlam biz aciz kullarının dualarını geri çevirmez inşallah.

merhaba kızlar,artık ben bebek peşinde koşmayı bıraktım.o nedenle de pek uğramıyorum.sanmayın ki kandilde sizleri unuttum.hepinizin kandili mübarek olsun.Allah hepimize doğru zamanda bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.Tiramissu inşallah tüp bebişlerinin haberini kış gelmedenalırım.öptüm kızlarrrr

ewet canım e napalım son care tüp sonucta aşılama ile zaman kaybetmeye umudumuzu azaltmaya degmez dıe düşündüm canım ne zman gırersen ara walla hiç görüşemmedik canım ya kardesede selamlar tatlım cok az kaldı hayırlısı olsun canım .....senın erkek de görüşmeyeli baya gı bı buyumustur walla foto falan yokmu cnm ya koysanada görelim bır bebiş fotosu bırde göbiş fotosu beklıyorz canım ....
amin canım allah hepımızın dualarını kabul etsın ınsallah.....
saol canım inşallah bu kez olucak hanı tüpten once cok umudum yok aslında 2 aşılama olan normal yolla naasıl olur bılmem artık :)) mucize olsa gerek ama zaten hamile kalmak we begın buyumesı allahın bız kadınlara wedıgı en buyuk mucıze allah kısmet ettıkten sonra inşallah olur allahın takdırı yıne tabııkıde ama ınsallah gerek kalmaz bende o parayla bebişime harcarım olsun sağlıkla hayırlıyla gelsınde ben 6 da 10 da wermeye razıyım bu yolda .....
kızlar kandiliniz mübarek olsun
saol canım senınde kandılın mubarek olsun allah hepımızın dualarını bu gecede bosa cıkartmasın bende zaten okudum dualarımı namazımı kıldım sonrada uykum kactı ondan gırıp bı bakayım dedim size ama kımse yok artık zaten hep sırayla yazıyoruz bır turlu bulusamıyoruz walla kızlar ....neyse canım bebişi öp tatlım ....
ah canım benım bebişlerinin diyen ağzından bal akıyor walla :)) inşallah canım tek ıstegımız bu sende pes etme canım allah bılıyordur zamanını wardır elbet ama bızımkıler uyusuk bıraz napalım olsun gec olsun guz olmasın ama ınsan bı yerde güçü de geçi de kaldıramıyor cok ıyı bılıyorum kı allah hayırlısını nasıp etsın hepımıze canım .....

Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve saygınlık döşeğini benim için yay; (kana kana içebilmem için) rahmet pınarlarının kaynağına indir beni; cennetinin ortasında yer ver bana; beni katından kovulmayla karşılaştırma; senden ümit kesme yoksunluğuna duçar etme; ışlediklerimle kısas etme; kazandıklarım hususunda sorgulama; gizlediğimi açığa çıkarma; örttüğümü açma; amelimi adalet terazisinde ölçme; halkın gözleri önünde halimi aşikâr etme; yayılması benim için utanç vesilesi olan şeyleri onlardan sakla; katında beni rüsvay edecek şeyleri onlardan gizle. Hoşnutluğunla derecemi yükselt; bağışlamanla saygınlığımı kâmil eyle; beni sağdakilerin (Ashabü’l-Yemin) arasına kat; güvene kavuşanların yollarına yönelt; kurtuluşa erenler grubuna dahil eyle; benimle salihlerin meclislerini şen eyle. Âmin, ya Rabbe’l-âlemin.

Hayırlı Cumalar kızlar.....

Amin güzel bir dua canım herkesin cuması mübarek olsun.
Asudeciğim sen bebekten vazgeçebilirsin ama biz sanan dua etmekten vaz geçemedik umarım sık sık girersin ve hatta birdahaki girdiğinde bize müjdeyi verirsin.

canııım benim Rabbim herşeyi o güzel gönlüne göre versin.çok çok öpüyorum seni

hallisnacım,
o kadar güzel yazmışsın ki, içim titredi...
Allah mutluluğunu, huzurunu daim etsin, hayırlısıyla tamamına erdirsin...
aminn canım ALLAH RAZI OLSUN rabbim herkese nasip etsin inş..

evet canım seninle konuştuk:) dualarını kabul etsin MEVLAM..
yumurtalar toplandıktan sonra olgun yumurtalar döllenme işlemine alınıyor,döllenen yumurtalarıda gelişimlerine hücre artışlarına bağlı olarak 3-5günler arasında rahime transfer ediyorlar.. genelinde 3.günü transfer yapılıyor 8hücreli gibi..ama blastosıst dedikleri 5.günde gerçekleştirilen transfer yani sayısı artık sayılamayacak kadar çok hücreli halinde ve başarı şansını çok çok yükseltiyor.. tabi 7ve üzeri döllenen yumurtası olanlara bunu uyguluyor doktorlar..
döllenmiş ve kaliteli yumurtaları -136derecede sanıyorum, donduruyorlar..her ihtimale karşı..eğer negatif olursa sonuç,ilaç kullanmadan sadece transfer ediliyor çözüp.. işin maddi boyutunuda düşürüyor bu dondurulmuşlar..
benden 16yumurta çıktı bunlardan 13tanesi olgun yumurtaydı..hepsine sperm enjekte edildi,10tanesi döllendi.. bunların hepsi blast yolunda denendi.. sadece 2tanesi blast olabildi.. geriye dondurulacak embriyom kalmadı.. genelde 30yaş altına 2embriyo veriliyor..
pko olmamız bi bakıma iyi-bir bakıma kötü.. ilaçlara güzel cevaplar veriyoruz,bisürü yumurta çıkıyor ama bu tamamen doktorun ehliyetine bağlı.. çok fazla yumurta çıkarsa piyasaya bu defa ohss riski çıkıyor ortaya.. öyle bir dengeli dozlarda ilaç vermeli ki.. şükür benim doktor gayet güzel sıkı takiple dengeyi sağladı..
RABBİM hepinize nasip etsin.. tüpe gerek kalmadan tedavisiz sağlıkla kendileri gelsin inş.. ama eğer bu gerekirse de inş ilk denemelerinizde sıkıntısız hayırlı-sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz meleklerinize..
canımmm..hemde nasıl yaradı.. bulutların üzerindeyiz hala.. 500yasin dedik,1000i geçtiii... herkesten hepinizden razı olsun RABBİM kat kat güzellikleri sizlere nasip etsin inş..
kese görmeye 6temmuzda gidiyoruz inş.. eşimin hala ağzı kulaklarında çok şükür herkese nasip olsun inş.. ama ağladımafoldumbensanki diyor üzerime tonlarca yük yüklenmiştide onu aldılar...:sinifsinif:
RABBİM sağlıklı versin inş. taşıyabileceğimi versin de kız-erkek-tek-çift hiç gözümde değil yeterki sağlık olsun..
herşey rüya gibi geldi geçti.. çok teşekkür ediyorum sana canım.. güzel dileklerin için..
RABBİM inş sana kucağına alıp sağlıkla büyüttüğün günleri de nasip etsin:Saruboceq:
herkese nasip et inşşşş...:Saruboceq:

Selam kızlar nereledesiniz yaz geldi bir rehavet çöktü hepimizin üstüne sanırım.
Beauty sen nerelerdesin girersen yaz mutlaka canım hatırladımda geçen sene bu zamanlar hepimiz bir bunalımdaydık ama artık nerdeyse o grupdan herkes hamile kaldı beauty, asutay,mevzey, bir ben ve asude kaldık inşallah bizde seviniriz artık iyiden iyiye kendimi olmayacak gibi alıştırmaya başladım olacak diye ümid edip dua edince olmayınca ne yazıkki çok büyük bir hayalkırıklığına uğruyorum.
Neyse hepinizi öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…