Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm parılcım walla rehavet değilde sıcaktan oturamıyorum netin başına bugün kardeşimi kpss sınavına soktuk onlaydık tüm gün çokkk yoruldum inş. kazanır. az kaldı canım sizinde bebişlerinize kavuşmanıza az daha sabır inş. sonu çok güzel olacak kendine ii bak öptüm

aynen canım bende oyle olmayacak dıe alıştırdım walla sanmıyoreum artık olacagını ama neyse allah buyuk belkı bır gun olur .....
gecen yıl bırde asyacan wardı cnm ben o zmana kayırlı diildim bır tek bakıyordum yazdıklarınıza we ınanmıyordum bazılarına e nette ne kdr guven olabılır dıyordum korka korka kaydoldum we saolun cok ıyı karsılamıstınız benı tabı ben bişiy bilmiyordum o zmana o ney bu ne işe yarıyor bana ondan wermedı sacma sapan sorularla boguyordum sızı şimdi ise jinekolog gıbı oldum :))))
asyacan dogum yapmış olabılır mı kızlar ya haber alan falan war mı hiç ???

slm kızlarrr...hala burdasınız haaa.....ben cok hayırsızım deil mi????ben itiraf edeyim bi ara burası birsürü yabancı arkadaş dolunca girmek istemedim....hatta bakmadım bile,ama şimdi hala aynı muhabbette oldugunuzu görünce çok mutlu oldum..en zor zamanlarda yanımdayınız ,hepinizi çok seviyorum...
ben 38+5 teyim.şaka gibi değil mi???7 temmuz gunum,dr sezeryan istersen alalım dedi,ama ben normal istiyorum bekleyeceğim..
Bebeğim erkek,inşallah ona kavuşurum.Daha yazdıklaınızı okumadım,sadece mevzeyin hamişliği çarptı gözüme,çok mutlu oldum..Parıl ,asude ve diğerleri çok özledim sizi...
Bu arada son haberleri vereyim....tayinim Konya merkeze çıktı,eve 15 dk. uzaklıkta...
Babamsa çok hasta ,artık yatalak malesef,çok dua ettimdi görsün diye,bakalım kısmet olacak mı???gecen hafta izmire gittim yanına,mamayla beslenio artık....çok zayıflamış,rabbim çektirmesin ona....
bebeğe de onun adını verecegiz kısmetse....Hüseyin Aras..Nasıl beğendiniz mi??
Ne olur bana çok kızmayın olur mu???Çok seviorum hepinizi...

slm cnm hoşgeldin bizde cok özledik seni.....
tamda bı kac saat once senı sordum sen geldın benıde umarım kı unutmamışsındır hanı sana 50 defa glukofenı sormustum ben pko muyum dıılmıyım dıe sacma sapan sısırmıstım kafanı hala da kullanıyorum 3. kutu oldu ama tık yok cnm 2 aşılama oldum ama olmadı şimdi tüp bebege gecmmeyı dusunuyorum canım ......maşallah cok az kalmış ya allah saglıkla hyırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın ınsallah ismide cok guzel walla ben cok begendım
babana cok geçmiş olsun allah yardımcısı olsun ne olursa olsun allahın takdırı ınsallah torununu gormek nasıp olur canım emınım cok moral olucaktır ona allah hakkında hayırlısını wersın allah şifa wersın ınsallah .....
tayıne de cok sewındım ya bı ara bayagı bı sorun olmustu senın için uzaktı falan zor olluyordu allah gonlune gore wermiş
sen şimdi boşwer başkalarını da gır yıne bol bol bız hep burdayız listeyıde dewraldım ugurlu gelsın bulaşsın banada dıe ama tık yok tatlım hayırlısı artık ....tekrar hoşgeldın we artık sık sık gır beklıyoruz bak öpüyorum senı...

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER:

-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat.............
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim..........
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1)Beauty................... kiz:CüvCüv:
2)asyacan7...............erkek:CüvCüv:

3)beryal..................... erkek:CüvCüv: 15 ekim
4)EliFatihEFU.............erkek:CüvCüv:
5) mevzey................... kiz:CüvCüv: 19 kasım
6) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık

canım öncelikle babana çok geçmiş olsun .allah şifa versin .
bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim .ismide çok güzel.ismiyle yaşasın inşallah.
canım hayırlısı olsun inşallah.
dualarım seninle.
canlarım nasılsınız bız oglusumla harıka bır tatıl gecırıyoruz
herkeste bır hürmet bana varya hemıleyım dıye el üstünde tutuluyoruz :)
sızler nasılsınız cok özledım sızlerı
iyi tatiller canım .kendine ve bebişimize dikkat et.
allah içine sindirsin tatilini.
öpüyorum .
sağol tatlım çok teşekkür ederim.
ben geçenyıl sol yumurtalığımdan ameliyat oldum .ur vardı .hem ur hemde sol yumurtalığım alınmıştı.sezeryan gibi karnımdan ameliyat olarak alındı.o yüzden sezeryan olucam .ameliyat yerim tekrar açılıp aynı yerden sezeryan olucam.

canım klomenden daha etkili bir ilaç var .
biraz pahalı ama tavsiye ederim .adı femara.
ben bunu içtim ve adetin 13 üncü günü ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ve hamile kaldım .sende bir denesene tatlım .
FEMARA ismi.
adetin 4 üncü günü içiliyo 5 gün boyunca günde 1 tane içiliyo.sonra da .iğne vuruluyo

tirammisu canım hiç unuturmuyum seni....bebek gelecek merak etme sensabır sabır...zaman herşeyin ilacı inan...şimdi bana konuşması kolay gibi gelmesin ama hayatta herşeyin bi sırası varmış anladım ben bunu.En kısa zamanda en güzelinden bebiş gelecek sana da....
Beryalcim saolasın,Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.....
Diğer kızlar hiç girmemiş bugünnn tekrar merhabalar hepinize........

beryalcım saol ıyı dıleklerın için canım
olsun sezeryanda olsa normalde olsa allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınde onemlı olan tatlım .....................

Son düzenleme:
sabır sabır sabır walla canım napalım allahın takdırı olucakda benımkı bıraz dııl bayaggı bı uyusuk saglıkla hayırlısıyla gelsınde ben sabretmeye alıştım canım ...
herkes gezmelerde galıba :)) bır ben warım daimi olan galıba benden başkası her gun bakmıyor baksada yazmıyor zaten cok sıem edıyorum adım bunun için eli maşalıya cıktı walla :)))

Slm kızlar nasılsınız baklaım ya kımsecıkler yok ne oldu sızlere guneş mi çarptı :)))))
inşallah bı sorun falan yoktur da gezmekten kk ya gıremıyorsunuzdur :))))
hepınızı de öpüyorum cokkk

canım benim iyiki yazmışsın seni andım gerçi anarken senin adınla asudenin eski ismini ne yazkki karıştırmışım:kedi: ama olsun değilmi kalb kalbe karşıdır derler senden haber alabilmek güzel.Aslını istersen baya bir kızmıştım sanalmaz: hiç girmiyosun diye hem ben hep buradaydım.Neyse doğumun yaklaşmış Rabbim hayırlısıyla sağsalim kıcağına almayı nasip etsin güzelim.Babana şifa diliyorum ama yineden onun için hangisi hayırlıysa onu versin Allahım çektirmesin inşallah bebişini görebilir.
Ara ara gir özletme kendini zaten bu saatten sonra biraz zor zaman bulursun ufaklıktan gamyoncuiremsufırsat buldukca yaz artık .Öptüm seni ve içindeki mucizeni.opuyorumnanaktan

Anlıyorum canım gerçekten sıcaklar bastırdıkca sizler için dahada zor olacak ama olsun mükafatı çoooook büyük.Kardeşin de inşallah kpss yi kazanır canım.

Tatlım ben sen ümitsizliğe kapıl diye yazmadım o yazıyı hem zaten biliyosun dinimizde ümitsizlik yooook Allah dan hep isteyeceksin inşallah o en uygun vakti biliyordur bazen bende ayar kopuyor işte sen bana aldırma öptüm seni canım üzme kendini inşallah olacak .

canım ne desen haklısın vallahi,sen nasılsın?ınan hep aklımdaydınız ama ıste gırmedım bı turlu,gırerım fırsat buldukca artık.Beauty ile görüşüyoduk hep,sizi çok özledim ama,gecen yıl gelio hep eklıma.Ne cok destektınız hepiniz.Allah razı olsun hepinizden...
çok öpüyorum sizi...

olsun canım ya olur oyle arada sırada bılmıyormusun banada gelıyorlar arada allah sasırtmasın kımseyı walla ınanmak we sabretmek cok onemlı allah dualarımızı kabul etsın canım allah emeklerımızı boşa cıkartmasın ınsallah canım ...

slm kızlar..nabersiniz?biz şükür iiiz..uzun zamandır yazamadım.parılcım sormuş.geldim canım...
geçen hafta bugün 37.haftadaydım ve kontrolüm vardı.nstye girdim.sancı çıktı.dr doğum başlangıcı olabilir diye ebeye elle muayene ol dedi.başta çok çekindim kabul etmedim.ama ailem muayene ol dedi.iğrenç bişeydi.ve rahmin 1 cm açıldığını söledi ebe.dr nerdeyse geçen hafta alacaktı.ama solunum sorunu olabilir %20 ihtimal dedi.38+00olmasını bekleyelim dedi.salı muayene oldum.o akşam kahverengi akıntı geldi.çarşamba sabah da nişan geldi.çok korktum.dr'a gittik yine, 1 hafta daha bekleyelim dedi.aniden sancı gelirse alırız dedi.bu arada çatım çok dar ve basıkmış.asla normal doğum yapma dedi.terslik bu ya hafta sonu dr'um ildışına gitti.o dönene kadar doğum olmasın diye çok dua ettik.çok şükür akıllı kızım bekledi.dün yine kontrole gittik ve herşey yolundaymış.Allahıma bin şükür.bebiş 3,5-3,600gr filanmış.tombiş bi bebek olacak galiba dedi dr.yarına gün verdi.kızlaaaaarrrrr:çok üzgünüm:yarın sabah 9da hastanede olucaz.ve sezaryenle doğum yapıcam inşallah.resmen tırsıyorum...nolur çok dua edin.korkuyorum:çok üzgünüm:ama bi yandan da içimi bi heyecan ve merak sardı.bebişimi çok merak ediyorum.onu kollarıma almak için sabırsızlanıyorum..bu çok değişik bi duygu..duygu ötesi hatta..Rabbim bana da asyacana da bunları yaşamayı nasip etti.inşallah sıra sizdedir.yarın doğuma girerken hepinize tek tek dua edicem.bilmiyorum benim duam kabul olur mu ama canım arkadaşalrım hepinizin bu güzellikleri yaşamasını can-ı gönülden istiyorum ve Rabbim bunu biliyor.inşallah sizlerin de doğuma giderkenki heyecanını burda paylaşırız..
çok heyecanlıyım ya...stres,sıkıntı aynı zamanda da merak ve mutluluk.anlıycaanız 'bütün duygulardan ortaya karışık' vaziyetteyim.delikafaduldengamyoncuiremsudualarınızı bekliyorum.
hepinizi çok seviyor ve öpüyorum.hakkınızı helal edin.Rabbim nasip eder de sağ salim çıkarsam ameliyattan yine yazarım size.insan bi dönemeçte hissediyo kendini,duygusallaşıyo işte.hepiniz hakkınızı helal edin..çooook öptüümmm....opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benimmm ay çek heyecanlandım şimdi merak etme canım yarın bu vakitlerde bebişin kucağında olacak allahın izniyle duam seninle bak nasıl geçti zaman allahım kavuştursun yavrunuza inş. canımmm walla koptum burda ben bu kadar heyecanlandım sen ne alemdesin hakkımız helal olsun tabiki ii haberlerini bekliyorum kendini ii hissettiğinde hemen yaz emi bebişi benim yerimede öp annesi eşinle seni şimdiden tebrik ediyorumalkisalkisalkis

asya,beauty kızlar ne çabuk geçmiş vakit.anneeeee olmanıza sayılı günler var. bizim olmadı ama sizinkini sevmekte bizi çok mutlu edecek.yerim ben siizzin göbüşünüzün içindeki yaramazları. ilknurcum umarım babana görmek nasip olur,aynı acıları yakın zamanda bizde yaşadık biliyorsun.Rabbim torununu görmeyi nasip etsin inşallah,sizlere de sabır versin. kardeşim çok zor sınavlardan geçtin inşallah bundan sonrası güzzel olur.
sadece siz değil tüm haöişlerimize hayırlı hayırlı bebişlerine kavuşmalarını diliyorum.opuyorumnanaktan

asyacan bu arada yeni tayinde hayırlı olsun. bizimde tayin giresun a çıktı. beauty kapı aralanmış,tombiş doğunca resmini heme koy ...hakkım varsa da ayriyeten helal ediyorum.rahat ol uyuycan uyancan ve ıngaaaaa diye yavrun merhaba diyecek sana.dualarım sizlerle..kız dua edin şu kocam düzelsin bizimde bebişimiz olsun artık.

beauty canım benim vakit tamam hıı ne güzel gözlerini bir açmışsınki yanında sana ayit tatlı bir bebiş yatıyo olacak Rabbim hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum sezeryan olması iii olmuş bebek ultrasonda göründüğünden daha kilolu olabilir buda doğumda zorluk demektir neyse hayırlısı bizi en yakın zamanda haberdar et güzelim ben bile heyecanlandım yaaa ne güzel. Rabbim hiç tatmayanlara ve banada birdaha tattırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…