aynen canım bende oyle olmayacak dıe alıştırdım walla sanmıyoreum artık olacagını ama neyse allah buyuk belkı bır gun olur .....Selam kızlar nereledesiniz yaz geldi bir rehavet çöktü hepimizin üstüne sanırım.
Beauty sen nerelerdesin girersen yaz mutlaka canım hatırladımda geçen sene bu zamanlar hepimiz bir bunalımdaydık ama artık nerdeyse o grupdan herkes hamile kaldı beauty, asutay,mevzey, bir ben ve asude kaldık inşallah bizde seviniriz artık iyiden iyiye kendimi olmayacak gibi alıştırmaya başladım olacak diye ümid edip dua edince olmayınca ne yazıkki çok büyük bir hayalkırıklığına uğruyorum.
Neyse hepinizi öptüm.
slm cnm hoşgeldin bizde cok özledik seni.....slm kızlarrr...hala burdasınız haaa.....ben cok hayırsızım deil mi????ben itiraf edeyim bi ara burası birsürü yabancı arkadaş dolunca girmek istemedim....hatta bakmadım bile,ama şimdi hala aynı muhabbette oldugunuzu görünce çok mutlu oldum..en zor zamanlarda yanımdayınız ,hepinizi çok seviyorum...
ben 38+5 teyim.şaka gibi değil mi???7 temmuz gunum,dr sezeryan istersen alalım dedi,ama ben normal istiyorum bekleyeceğim..
Bebeğim erkek,inşallah ona kavuşurum.Daha yazdıklaınızı okumadım,sadece mevzeyin hamişliği çarptı gözüme,çok mutlu oldum..Parıl ,asude ve diğerleri çok özledim sizi...
Bu arada son haberleri vereyim....tayinim Konya merkeze çıktı,eve 15 dk. uzaklıkta...
Babamsa çok hasta ,artık yatalak malesef,çok dua ettimdi görsün diye,bakalım kısmet olacak mı???gecen hafta izmire gittim yanına,mamayla beslenio artık....çok zayıflamış,rabbim çektirmesin ona....
bebeğe de onun adını verecegiz kısmetse....Hüseyin Aras..Nasıl beğendiniz mi??
Ne olur bana çok kızmayın olur mu???Çok seviorum hepinizi...
canım öncelikle babana çok geçmiş olsun .allah şifa versin .slm kızlarrr...hala burdasınız haaa.....ben cok hayırsızım deil mi????ben itiraf edeyim bi ara burası birsürü yabancı arkadaş dolunca girmek istemedim....hatta bakmadım bile,ama şimdi hala aynı muhabbette oldugunuzu görünce çok mutlu oldum..en zor zamanlarda yanımdayınız ,hepinizi çok seviyorum...
ben 38+5 teyim.şaka gibi değil mi???7 temmuz gunum,dr sezeryan istersen alalım dedi,ama ben normal istiyorum bekleyeceğim..
Bebeğim erkek,inşallah ona kavuşurum.Daha yazdıklaınızı okumadım,sadece mevzeyin hamişliği çarptı gözüme,çok mutlu oldum..Parıl ,asude ve diğerleri çok özledim sizi...
Bu arada son haberleri vereyim....tayinim Konya merkeze çıktı,eve 15 dk. uzaklıkta...
Babamsa çok hasta ,artık yatalak malesef,çok dua ettimdi görsün diye,bakalım kısmet olacak mı???gecen hafta izmire gittim yanına,mamayla beslenio artık....çok zayıflamış,rabbim çektirmesin ona....
canım hayırlısı olsun inşallah.slm kızlar nasılsınız bakalım ???
ben bugun doktora gıttım we uzun uzun konustuk spermlerdi yumurtalardı iğneler derken en son artık ugraşmaktan cok sıkıldım we yıprandım we son çare tüp bebege karar werdik allah nasıp kısmet ederse eger ramazandan sonra tabııkı (( maddı durumda önemli )) tüp bebek yapmayı düşünüyoruz bakalım o zaman ne olucak allahın takdırı inşallah bu kez olur allahım bu kez yüzümü güldürür dualarınızı esırgemeyın kızlar onumde 3-4 ay war bu zamana kadr olmadı bundan sonra popomuda yırtsam olmaz normal yollan dıe düşünüyorum we kendımı nadasa çektim daha az stres yapıp daha az yorucam kendımı we daha az önemseyip daha cok pozitif olucam bu kez olucak artık ınancım tam hepinizi cok öpüyorum şimdiden walla içimde buyuk bır heyecan war hem korku hem hayecan hem acabalar cok karısıkım kısacası bende ne hıssedecegımı bılmıyorum suan belkıde cok taze oldugundandır konusmalarımız neyse yıne anlatırım nasılsa görüşürüz .....
iyi tatiller canım .kendine ve bebişimize dikkat et.canlarım nasılsınız bız oglusumla harıka bır tatıl gecırıyoruz
herkeste bır hürmet bana varya hemıleyım dıye el üstünde tutuluyoruz :)
sızler nasılsınız cok özledım sızlerı
sağol tatlım çok teşekkür ederim.canım sen mı sezeryan istedin yoksa bı terslık falan mı war allah yardımcın olsun canım cok az kalmıs walla maşallah sana we bebişine allah hayırlısı ıle cook erken olmadan tam zamanında wersın bebeğini kucagına.....ekledım canım senıde ....
Kızlarr bu ay 6.ayımdı klomendemafoldumbenBugun ilacın son günü .Günde 4 yuksek dozda içiyorum ve bu ay dıger yan etkılerın dısındaa görme bulanıklığı başladııı dünn akşam.İlacın ıcınde uyarılar bölününde yazıyor prespektüstemafoldumbentedavi kesilmeilidr dıyorr.Bungunkı ılacları ıcmemeyı dusunuyorum.zaten perşembe dr gidicemmafoldumben
sizdede böyle bir şikayet olmuşmuyduuu
sabır sabır sabır walla canım napalım allahın takdırı olucakda benımkı bıraz dııl bayaggı bı uyusuk saglıkla hayırlısıyla gelsınde ben sabretmeye alıştım canım ...tirammisu canım hiç unuturmuyum seni....bebek gelecek merak etme sensabır sabır...zaman herşeyin ilacı inan...şimdi bana konuşması kolay gibi gelmesin ama hayatta herşeyin bi sırası varmış anladım ben bunu.En kısa zamanda en güzelinden bebiş gelecek sana da....
Beryalcim saolasın,Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.....
Diğer kızlar hiç girmemiş bugünnn tekrar merhabalar hepinize........
slm kızlarrr...hala burdasınız haaa.....ben cok hayırsızım deil mi????ben itiraf edeyim bi ara burası birsürü yabancı arkadaş dolunca girmek istemedim....hatta bakmadım bile,ama şimdi hala aynı muhabbette oldugunuzu görünce çok mutlu oldum..en zor zamanlarda yanımdayınız ,hepinizi çok seviyorum...
slm parılcım walla rehavet değilde sıcaktan oturamıyorum netin başına bugün kardeşimi kpss sınavına soktuk onlaydık tüm gün çokkk yoruldum inş. kazanır. az kaldı canım sizinde bebişlerinize kavuşmanıza az daha sabır inş. sonu çok güzel olacak kendine ii bak öptüm
aynen canım bende oyle olmayacak dıe alıştırdım walla sanmıyoreum artık olacagını ama neyse allah buyuk belkı bır gun olur .....
gecen yıl bırde asyacan wardı cnm ben o zmana kayırlı diildim bır tek bakıyordum yazdıklarınıza we ınanmıyordum bazılarına e nette ne kdr guven olabılır dıyordum korka korka kaydoldum we saolun cok ıyı karsılamıstınız benı tabı ben bişiy bilmiyordum o zmana o ney bu ne işe yarıyor bana ondan wermedı sacma sapan sorularla boguyordum sızı şimdi ise jinekolog gıbı oldum :))))
asyacan dogum yapmış olabılır mı kızlar ya haber alan falan war mı hiç ???
canım benim iyiki yazmışsın seni andım gerçi anarken senin adınla asudenin eski ismini ne yazkki karıştırmışım:kedi: ama olsun değilmi kalb kalbe karşıdır derler senden haber alabilmek güzel.Aslını istersen baya bir kızmıştım sanalmaz: hiç girmiyosun diye hem ben hep buradaydım.Neyse doğumun yaklaşmış Rabbim hayırlısıyla sağsalim kıcağına almayı nasip etsin güzelim.Babana şifa diliyorum ama yineden onun için hangisi hayırlıysa onu versin Allahım çektirmesin inşallah bebişini görebilir.
Ara ara gir özletme kendini zaten bu saatten sonra biraz zor zaman bulursun ufaklıktan gamyoncuiremsufırsat buldukca yaz artık .Öptüm seni ve içindeki mucizeni.opuyorumnanaktan
olsun canım ya olur oyle arada sırada bılmıyormusun banada gelıyorlar arada allah sasırtmasın kımseyı walla ınanmak we sabretmek cok onemlı allah dualarımızı kabul etsın canım allah emeklerımızı boşa cıkartmasın ınsallah canım ...Tatlım ben sen ümitsizliğe kapıl diye yazmadım o yazıyı hem zaten biliyosun dinimizde ümitsizlik yooook Allah dan hep isteyeceksin inşallah o en uygun vakti biliyordur bazen bende ayar kopuyor işte sen bana aldırma öptüm seni canım üzme kendini inşallah olacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?