Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
parılcım bende bakıyom bakıyom gelişme yok,merak ettik vallahi.sen nasılsın parıl?

beauty canım ben gırdım dun ama yazamadım sana canım ya ama aklımmdaydım dua ettım senın için hakkımda warsa eger tabııkıde helal olsun canım ....
suan aslında gec oldu benım yazmam sen doğum yapmış kızınıda kucagına almışsındır hastanedesınızdır ama daha sanıyorum kı yarın falan cıkarsınız heralde canım sağlıkla buyut bebegını allah sağlıklı uzun omurler wersın bebişine we ailene canım senıde de tombiş kızımızıda cok öpüyorum .....

tebrik ediyorum canım seni taze anne tadını cıkart doya doya kokla bebeğini inşallah yaramaz bir bebek olmazda seni üzmez canım ...... hem geçmiş olsun hem tebrikler ....

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat.............
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim..........
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.........

HAMıŞLERıMıZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1)Beauty................... kiz:CüvCüv:
2)asyacan7...............erkek:CüvCüv:

3)beryal..................... erkek:CüvCüv: 15 ekim
4)EliFatihEFU.............erkek:CüvCüv:
5) mevzey................... kiz:CüvCüv: 19 kasım
6) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık

ÇıÇEĞı BURNUNDA ANNELERıMıZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- :ecrin_bebek:
a.s.a.s.a.s.

Kızlar lıstemız ÇoĞalıyor .....sıra bızde hadı bakalım ÇalıŞmalara tam gaz dewam :))))))

Tramisu ne güzel düşünmüşün canım benim inş. en yakın zamanda en taze anne olasın dünden beridir kıpır kıpırım beauty ii olsada hemen bize msj atsa arkadaşım vardı ameliyat ollduğu gün bana bebişle beraber resimlerini atmıştı ve çok kolay geçti demişti inş. beautyninde öle geçmiştir bu arada bir yengeç fıstık daha gelmiş oldu dünyaya ii insanlardır kendim olduğum için demyorum tabikineyse gülüm inceliklerin için çok sağol

slm canım arkadaşlarımmm.......beauty ii olduğunda emınım hemen yazacaktır tum yasadıklarını,ama ben merakınızı bı nebze olsun gıdereyım.ikiside çok ii,soledıgıne gore hamılelıkten cok daha muthıs bı duyguymus.Allahım ıkısıne de uzun omur versın.Darısı tum ısteyenlerın basına...
mevzey,parıl ,tırammısu veeeeeeeeeee asudemmm.....Alllah hepımıze sırayla ıstedıklerımızı verdı ve verecekk.....ben sıze hep dua ettım merak etmeyın foruma gırmesemde.....
asudecımm senı cok merak edıyorum aslında,ev halın naasıl canım??umarım duzelmıstır herseyy....gıresundasın haaaa..ohhh guzel yesıllıktır oralar....bol ve temız hava...........

kendıme gelınce.....dun dr gıttım,3.200 oglusumuz.normal dogum dedı ama bakalım.salı gunu gıdecegım,alttan muayene edecek(cok korkuyorum bu arada)...acılma varsa sunı sancı verecekler..sonrası belırsız...bakalım ınsallah hersey yolunda gıder veeeee oglus gelır dunyaya.....
sımdılık bu kadar..
hepinizi cok opuyorum canlarım....

asyacan canım sağol merakımızı giderdiğin için sıra sende bakalım inş. seninkide beauty gibi kolay olur tam bilmiom ama kolaymı diye bir nefeste kurtarman dileğiyle beauty ye slm söle foto bekliom en kısa zamanda meraktan ölücemmmm

Arkadaşlar ne haber nasılsınız bakalım tiramissu listeye birde anneleri eklemiş ne güzel.
Beauty ciğim bebişine kavuştu çok şükür darısı asyacanın , mevzeyin ve diğerlerinin başına.
Allah bizede nasip eder inşalllah .hepinizi öptümmm.

parılcım --ekledim tabııkı bizde eklenıcez canım ınan buna hoş arada umutsuzluga düşüyoruz ama olucak o kadr tatlım .....
ee sne naılsın bakalım doğumlar başladı anneler başladı aglama seslerı duymaya darısı tum hamişlerimizin we bızlerın başına inşallah tatlım....

kızlar ben geldım
beauty mız dogum mu yaptı süper bı haber bu cok sevındım
canım benım allah analı babalı büyütsün
dıger sayfaları okuyamadım hemen yazayım
asyacanımız da gelmıs hos gelmıs bebışinı hayırlısla kucagın alsın insaallah
dıger kızlar herkes ıyı anladıgım kadarıyla
bızde cok ıyıyız oglusumla
yakında evımdeyım ınsallah yıne görüsücez

arkadaşlar uğurlu listenize benide alırmısınız lütfen
bende 3 gün önce klomen kullanmaya başladım adet tarihim 23 temmuz

elini cabuk tut canım benım özledik snei hersey yolunda olmasına sewındım canım inşallah sonuna kadar boyle gider maşallah canım .....ben ıyıyım allaha şükür ne olsun işte canım hep aynı ilaç kullanmayım dedim ama malesef kullanmka zorundayım duphaston kullanıyorum bu ara werdıgımız zamanda adetim düzenli olsun dıe canım ....görüşürüz tatlım ....
maşallah canım benım ya salı gunu gelıyor o zaman 2.bebişimiz hayırlısıyla saglıkla inşallah bı sorun cıkmaz canım dualarımdasın gercektende allah yardımcın olsun canım az sancılı cok acı cekmeden bı kerede cıkar inşallah oglusun az dikişli dogumlar diliyorum sana doğumdan sonrada özletme kendını ama ara ara yaz bıze ha bırde yakışıklının fotosunu isteriz ha :)))
öpüyorum cokkk
arkadaşlar uğurlu listenize benide alırmısınız lütfen
bende 3 gün önce klomen kullanmaya başladım adet tarihim 23 temmuz
hoşgeldin canım ......
alırız tabııkı canım ama daimi olma inşallah en kısa zamanda alt listemize geç hayırlısı ile canım ekledim senide kendınden bahsette bıraz tanıyalım seni .........

HAMILELIGI SABIRSIZLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............

--tramissu1986.....
--zeyhat.............
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim..........
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.......
--BEBEĞİMİZ...........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

2)asyacan7...............erkek:CüvCüv:

3)beryal..................... erkek:CüvCüv: 15 ekim
4)EliFatihEFU.............erkek:CüvCüv:
5) mevzey................... kiz:CüvCüv: 19 kasım
6) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........

a.s.a.s.a.s.

slm kızlar uzun zamandır görüşemiyoruz. tramissu canım benim arada gelip mesajlarınızı okuyordum.
beni de listeye ekler misin? beklenen doğum tarihim 9 mart 2010. bugün test yaptım hamileyim. darısı bütün arkadaşlarımın başına. (ilk tramissu tabi)

canım benim ya hoşgeldin bugun aklımdan gectı tam senın içinde bişiyler yazacaktım kı komşu geldı we cıkmak zorunda kaldım içimden gectın walla canım cok sewındım gercekten de inan kı cok mutlu oldum senin adına demekki gercekten isteyince allahın izni ile oluyormuş sende kolay şeyler atlatmamıştın canım benım olsun bu yolda çekilen acılar kutsaldır canım bı kac kez sana özelden mesaj attım ama sen girmediğin için herhalde otomatik olarak silinmiş olabılır......
ay cok guzel bı haber bu ya özel bişiy yaptın mı bu kez yoksa kendılıgınden mı oldu anlat azıcık canım ya cok oldu sen girmeyeli walla özledik seni ....
hatta en son yazdıgından sonra arkadaşlarla hangı listeye yazsak dıe karar weremedık we görüp üzülme diye silmiştim senı ama hep aklımızdaydın emın ol kı canım .....darısı bütün arkadaşlarımın başına. (ilk tramissu tabi) dualarında da oldugumu bılıyorum cok saol canım allah razı olsun .....
tebrikler gercektende allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım öpüyorum çokk.....
özletme kendını sık sık gir :))))

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............

--tramissu1986.....
--zeyhat.............
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim..........
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.......
--BEBEĞİMİZ...........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

2)asyacan7............... erkek:CüvCüv:

3)beryal..................... erkek:CüvCüv: 15 ekim 2009

4)EliFatihEFU............. erkek:CüvCüv:

5) mevzey................... kiz:CüvCüv: 19 kasım 2009

6) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

7)hazanyagmuru............ :CüvCüv: 9 mart 2010

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........

a.s.a.s.a.s.

canım benim. görüşmeyeli ankaraya 2 defa gittim. sonuçlarımı aldım. bende kan pıhtılaşması varmış. bunu öğrenmem 3 tane bebeğime sebep oldu. ama çok şükür sorunu biliyoruz artık. ona göre tedbir aldık. zaten çok kısa bi süre oldu. hiç oluruna bırakmadık canım. eşimle karar verdik ve direk aşılama yoluna gittik. haziranın 17'sinde aşılama yapıldı ve çok şükür bu hafta hamile olduğumu öğredim. doktora dedik kaybedecek zamanımız yok diye. şimdi claksen iğne oluyorum. bide düşük tehdidine karşı vajinal bi jel var. onu alıyorum. Rabbim bu defa bebeğimi bana bağışlar inş. ve herkese nasip eder bu duyguyu. seni dualarımdan hiç eksik etmedim. seninde olcak bak göreceksin.

eserin hamile olduğunu öğrenince çok sevindim.

bundan sonra burayı ihmal etmeyecem inş. hepinizi çok özlemişim

canlarım nasılsınız bir hamile haberi daha aldık ohhh ne güzelll
hazanyağmuru çok mutlu oldummm Allah sağlıklı bir şekilde kucağna almayı nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…