- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
aramıza hoşgeldin canım ......kızlar selam yenigördüm bu topiği beni de ekler misiniz listeye bu ay ilk defa yumurtam oldu klomenle ve ovitrille vurundum. 9 temmuzu bekliyorum test için. inşallah ii haber alırım
saol canım inşallah hepimiz iyi haberler alırız. kafam le karışıkki ne yaptığımı bilmiyorum inan..aramıza hoşgeldin canım ......
ekledim canım hayırlısı olsun .......
inşallah pozitif haberlerini alırız .....
HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................
-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat.............
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim..........
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.......
--BEBEĞİMİZ..........
--angel_eda.........
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)Beauty................... kiz:CüvCüv:
2)asyacan7............... erkek:CüvCüv:7 temmuz 2009
3)beryal..................... erkek:CüvCüv:15 ekim 2009
4)EliFatihEFU............. erkek:CüvCüv:22 kasım 2009
5) mevzey................... kiz:CüvCüv:19 kasım 2009
6) 26eser26.................... erkek:CüvCüv:17 aralık2009
7)hazanyagmuru............ :CüvCüv:9 mart 2010
ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........
-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- :ecrin_bebek:
a.s.a.s.a.s.
canım ben iyiyim aşşaha şükür o diet senin bu diet benim ugraşıyorum işte iğnelerin bana taktıklarıyla napalım :)))elifciğim canım ben iyiyim sen nasılsın izindesin galiba ne zaman döneceksiniz Almanyanın nersinde oturuyosuın canım.
tiramissum sen nasılsın güzelim inşallah o güzel duaların hürmetine Rabbim senide sevindirir.
Ve diğer kızlar hepinizi öpüyorum .
hoşgeldin canım .....kızlar benim eşimdede bendede problem var ben pko hastasıyım eşimdede varikosel vardı ameleyat oldu ve 1milyon 250 den 34 milyona çıktı 4 sene önce hamile kaldım ama 3 aylıkken kalbi durdu anlamıyorum şimdi klomen kullanıyorum aşılama yaptırdım sonuç bekliyorum 1 yumurtam var pek umutlu değilim acaba iğneyle daha iyi olurdu iğne kullanan varsa fiyatınıda söleye bilirmi
karıştırma canım ya stres ve negatiflik en buyuk düşanımız zaten biz farkında olmuyoruz belki ama böyle kendımızı yıpratıp bir sonraki şansımızıda azaltıyoruz elimizde olmadan allaha bol bol dua et tatlım bizim en cok ona ihtiyacımız var inan ki öpüyorum seni....saol canım inşallah hepimiz iyi haberler alırız. kafam le karışıkki ne yaptığımı bilmiyorum inan..
hoşgeldin canım .....canım bende yeni girdim topiğinize benide listeye eklermisin benimde yumurtam çatladı ve 19 temmuzu bekliyorum tüm umudumla inşallah bu kez bebiş tutar bu ikinci yaptırışım
kız sende trakyalılık seziyorum ne iş nereden sen beya :))Slm kıslar kimse girmiyor artık topice yaaa çok sessiz oldu burası ne yaparsınız kızanlar ben buharlaşıyorum sıcaktan yazla aranız nasıl
hoşgeldin canım .....selam arkadaşlar bend eyeni girdim aranıza benide kabul edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?