Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım ben geldım yıne

hazanyagmuru canım benım negüzel haberlerle dönmüssün nekadar sevındım anlatamam duydugum en ıyı haberlerden oldu bu ...canım allah evladını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

tramıssum ınsallah hıcbırseye gerek kalmadan sende mutlu sona kvusucaksın....ümitsıizlıge yer yok..lmaz:

parılcıgım sen nasılsın canım asude de ugramaz oldu galıba

karnı burnunda tek hamısımz kaldı, beauty kızına kavusmus
eser nasıl ıyı mı
unuttugum bırılerı varsa kusura bakmasınlar

kızlar hepınızı cok özledım valla bır an önce dönsem artık..buranın havaları benı perısan edıo burda hamıle olmak ne zormus yaaa ellerım sısıyo ayaklarım sısıyo sıcak benı etkılıo...almanyanın havasını özlemıs olmak cok tuhafıma gıdıyo kaydirigubbakcemile3
allah sızlere kolaylık versın

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat.............
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim..........
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.......
--BEBEĞıMıZ...........

HAMıŞLERıMıZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1)asyacan7............... erkek

2)beryal..................... erkek 15 ekim 2009

3)EliFatihEFU............. erkek 22 kasım 2009

4) mevzey................... kiz 19 kasım 2009

5) 26eser26.................... erkek 17 aralık2009

6)hazanyagmuru............ 9 mart 2010

ÇıÇEĞı BURNUNDA ANNELERıMıZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 --

bısey eklemek ıstedım ama olmadı düzelteyım derken smıleler gıttı
tramıssum canım bı ara ekle yanlarına sen yıne sana zahmet
bu bılgısayarlar benı cok yoruo

Son düzenleme:
elifciğim, parıl iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Rabbim bundan daha ağır şeylerle imtihan etmesin inş. biz şimdilik tedbirimizi aldık artık Rabbime emanet.

elifim senin hamişlik nasıl gidiyo? bi oğluşun olacakmış. Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inş.

-Asude80.............

--tramissu1986.....
--zeyhat.............
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim..........
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.......
--BEBEĞİMİZ...........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1)Beauty................... kiz:CüvCüv:

2)asyacan7............... erkek:CüvCüv: 7 temmuz 2009

3)beryal..................... erkek:CüvCüv: 15 ekim 2009

4)EliFatihEFU............. erkek:CüvCüv: 22 kasım 2009

5) mevzey................... kiz:CüvCüv: 19 kasım 2009

6) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

7)hazanyagmuru............ :CüvCüv: 9 mart 2010

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- :ecrin_bebek:
a.s.a.s.a.s.

hazanyagmurum.....olsun canım 3 bebeğin belki şuan yanında yok ama cennetteler ınan kı senın için we eminimki kardeşleri için çefaatçi olucaklar canım allah kardeşlerini koruyacaktır canım bol bol dua et tatlım bak ne güzel sorunu anlamışsınız canım bu aşama senin için cok buyuk bır sınav olmuş ama allah weriyor sabrını canım allaha emanet olun ikinizde .....
eserde cok iyi bi sorunu problemi yok allaha şükür ewindeki nette sorun war we kardeşinin düğünü wardı bu hafta o yuzden goremıyordu dugunu atlattılar artık sık sık gırer herhalde ......

elifcim...inşallah canım umutsnuzluga yer tabııkıde yok ama bılırsın ınsan bazen umudunuda kaybedebılıyor allah yardımcımız olsun hepımızınm we her isteyene anne olmayı nasip etsin inşallah ......
ekledin canım benım hiç sorun değil ......
canım valla haklısın türkiye feci derecede sıcak canım ya hele hamileler için çok zorlu geçiyor olsa gerek canım allah hepsine yardım etsin .....
dikkat edin valla kızlar kendinize sıcakta cıkmayın dışarıya .....
öpüyorum hepinizi....

hazanyağmuru tebrik ediyorum canım benim walla kaç gündür aklımdaydın ne yaptın diye yazamadımda bir türlü net başında fazla kalamıyorum sorunu öğrenmenizede çok sevindim keşke daha önce bilinseydi ama nasip işte canım bu bebişin dünyaya geleceği varmış cennette 3 melek seni bekleyecek inş. kendine çok dikkat et allaha emanet olun

Elif bil bakalım kimi unuttun aşkolsun neyse ben unutmadım seni ama oralar çokmu sıcak diyarbakır kadar olamaz cesaret edipte annemlere gidemedim daha kocaeliye bilmiom belki hiç gidemicem ben böle bir tatil hayal etmemiştim yaaaa seneye temmuz gelirmi acaba neyse bir daha unutulmamak dileğiyle öptüm kendine ii bak

slm kızlar nasılsınız ????

asyacancım yarın doğuma gidicek inşallah bi sorun çıkmadan hayırlısıyla doğum yapasın canım ......dualarımdasın ....
beauty de kavustu bebişine unuttu bizleri ne mutludur şimdi o allah sağlıkla huzurla buyutmeyı nasıp etsın bebişini allah bizlerede en kısa zamanda nasıp etsın inşallah .....
öpüyorum hepinizi...

kızlar selam yenigördüm bu topiği beni de ekler misiniz listeye bu ay ilk defa yumurtam oldu klomenle ve ovitrille vurundum. 9 temmuzu bekliyorum test için. inşallah ii haber alırım

-Asude80.............

--tramissu1986.....
--zeyhat.............
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim..........
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.......
--BEBEĞİMİZ..........

--angel_eda.........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1)Beauty................... kiz:CüvCüv:

2)asyacan7............... erkek:CüvCüv: 7 temmuz 2009

3)beryal..................... erkek:CüvCüv: 15 ekim 2009

4)EliFatihEFU............. erkek:CüvCüv: 22 kasım 2009

5) mevzey................... kiz:CüvCüv: 19 kasım 2009

6) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

7)hazanyagmuru............ :CüvCüv: 9 mart 2010

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- :ecrin_bebek:
a.s.a.s.a.s.

kızlar selam yenigördüm bu topiği beni de ekler misiniz listeye bu ay ilk defa yumurtam oldu klomenle ve ovitrille vurundum. 9 temmuzu bekliyorum test için. inşallah ii haber alırım
aramıza hoşgeldin canım ......
ekledim canım hayırlısı olsun .......
inşallah pozitif haberlerini alırız .....

elifciğim canım ben iyiyim sen nasılsın izindesin galiba ne zaman döneceksiniz Almanyanın nersinde oturuyosuın canım.
tiramissum sen nasılsın güzelim inşallah o güzel duaların hürmetine Rabbim senide sevindirir.
Ve diğer kızlar hepinizi öpüyorum .

kızlar benim eşimdede bendede problem var ben pko hastasıyım eşimdede varikosel vardı ameleyat oldu ve 1milyon 250 den 34 milyona çıktı 4 sene önce hamile kaldım ama 3 aylıkken kalbi durdu anlamıyorum şimdi klomen kullanıyorum aşılama yaptırdım sonuç bekliyorum 1 yumurtam var pek umutlu değilim acaba iğneyle daha iyi olurdu iğne kullanan varsa fiyatınıda söleye bilirmi

canım bende yeni girdim topiğinize benide listeye eklermisin benimde yumurtam çatladı ve 19 temmuzu bekliyorum tüm umudumla inşallah bu kez bebiş tutar bu ikinci yaptırışım

Slm kıslar kimse girmiyor artık topice yaaa çok sessiz oldu burası ne yaparsınız kızanlar ben buharlaşıyorum sıcaktan yazla aranız nasıl

canım ben iyiyim aşşaha şükür o diet senin bu diet benim ugraşıyorum işte iğnelerin bana taktıklarıyla napalım :)))
arada kacıyor ama olur o kadr napalım önce yer acalım bebişe dedim yanı tatlım .....
amin canım inşallah hepımızın ettıgı dualar kabul olur we allah yuzumuzu guldururde anne olmayı nasıp eder..öpüyorum ...
hoşgeldin canım .....
bende klomen kullandım canım 5 ay kadr bi kaç yumurtam olusuyordu zaten onunla zaten hamile kalmak için yeter ki allah izin versin 1 yumurtaylada olur yani dert etme sen sakın pozitif ol her zaman klomenlede aşılama yapan cok kişi var sonucta klomenlede yumurtalıkların gelişiyırsa eger cok da gerek yok boşuna hormon almaya sonra benım gibi kilo vermeye cok ugraşırsın ....neyse ben ilk aşılamam da merional kullandım 18 tane falan 4-5 yumurtam oldu hepsi buyudu we çatladı fiyatı ise 26 falandı galıba ....ikincisinde ise gonal f kullandım 2 adet o hazır şırınga bırının fıyetı 400 civarı falandı hatta sigorta karşıladıgı halde 600 lira vermiştik yanı cokda karşılamıyor ...hayırlısı olsun canım
saol canım inşallah hepimiz iyi haberler alırız. kafam le karışıkki ne yaptığımı bilmiyorum inan..
karıştırma canım ya stres ve negatiflik en buyuk düşanımız zaten biz farkında olmuyoruz belki ama böyle kendımızı yıpratıp bir sonraki şansımızıda azaltıyoruz elimizde olmadan allaha bol bol dua et tatlım bizim en cok ona ihtiyacımız var inan ki öpüyorum seni....
canım bende yeni girdim topiğinize benide listeye eklermisin benimde yumurtam çatladı ve 19 temmuzu bekliyorum tüm umudumla inşallah bu kez bebiş tutar bu ikinci yaptırışım
hoşgeldin canım .....
tabiiki eklerim isteyen herkes gelebilir hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tutarda üçüncüye gerek kalmaz ....
Slm kıslar kimse girmiyor artık topice yaaa çok sessiz oldu burası ne yaparsınız kızanlar ben buharlaşıyorum sıcaktan yazla aranız nasıl
kız sende trakyalılık seziyorum ne iş nereden sen beya :))
aşk olsun ama koskoca beni görmüyorsun ha her gün girüyorum ya be tatlım aaaa ama ben yetmiyormuyum san aaşk olsun napalım kımse girmezse bizde kendı kendımıze yazarız napalım biliyorsun arada unutuyorlar burayı hatta dedik ya hmişler girmiyor die bir sen hayırsız çıkmadın valla helal olsun :)))
sıcak fena ya bende actım vantilatörü sağolsun yazları can dostum o benim :)))
sen nasılsın bebişimiz naıl yokmu bu aralar kontrol falan göbişte buyumusur bayagı cek bi foto da görelim artık bebeişi we göbişi canım :)))) öpüyorum seni....

selam arkadaşlar bend eyeni girdim aranıza benide kabul edermisiniz
hoşgeldin canım .....
ederiz tabiikide sende klomen we ovitrelle kullanıyorsun heralde canım ne zaman oldu iğnen ? hayırlısı olsun allah bi bebiş nasip etsin sanda ve hepimize .....

kızlar topiğimiz şenlendi yeni yeni bir cok arkadaşımız eklendi hoşgeldiler sefa getirdiler
bu ay üst listedekilerden bi patlama bekliyorum ha ona göre benden umut yok emekliliğimide burda geçiricem ben valla ya :)))
(( benim düzenleyicim de bitti bugun bakalım bı haftaya kadra adet olmam gerek hani olmasam daha iyi olur ama 2 aşılamada olmadı koca koca iğnelerde olmadı da bit kadar duphastonlada olucak diil yanı umut sıfır kendimi yeniliyorum tüp bebege hazırlıyorum kendimi ama çokda korkuyorum ya neyse benden bu kadr ))
öpüyorum hepinizi boş bırakm ayın bak mevzey cok kızıyor benden devraldı eli maşalılığı :)))

Son düzenleme:
Tramisucum sağolasın yanlız bırakmıyon topici sende olmasan, ben diğer hayırsızları kastettim cicim ama bişeyde diyemiom yanıyom çünkü bakıp hemen kapatıyom neti çocuk odası fena sıcak hamilelikte ısın artıyormuş canım kışın gebe olanlar yanıyoduk sen ne yapıon diyolar gel bide bana sor günlerdir dışarı çıkmıyom.Kıs ben en safından lazım sana sölemedimmi ben ama gittiğimiz yerlere ayak uyduralım derken kapıverioz şivelerinden.Sende vantilatörün karşısında çok oturma çarpar seni sona allah korusun.Walla ben sizi bırakacağa benzemiom doğumdan sonada burdayım allah izin verise inş. ikinci için uğraşırken (inş. uğraşmam)aynı şeyleri paylaşırız gene .canım 2 hafta önce gitmiştik kontrole 2 hafta sona tekrar gidicem bu arada tetanoz aşısı olmam lazımmış çok acıyo diyolar. bebişimiz ii şükür 5 gün önden gidiyo gene göstermesi teyzesi dok kız diyo ama süpriz olmasından korkuyoruz en son 260 grdı boyunu ölçemeyiz dedi yukarı çıkmış bugünlerede beni tepiklio ay çok güzel bir duygu elimi koyupta hissetmeye çalışıyom yapmıo daha dün eşime diyodum sabah herkesin tepiklio niye benimki narin narin duruyo diye o uslu kıs seni yormak istemio dedi ama işte evham korkuyo insan bişeymi oluyo diye beni duymuş gibi dün akşam ve bu sabah tepikledi. canım kendime çeki düzen verdiğim ilk an çekicem foto ama beni mide açık ara önde gene ayyyyyyyyyy ne ka çenem düşmüş benimmmm çok öptüm canım kendine ii bak

kızlar ne haber girmiyosunuz acba asyacandan haber alan varmı doğumu gerçekleştimi herşey yolundamı bir bilen varsa yazsın lütfen ya beauty canım benim o daha fırsat bulamamıştır.
Tiramissum iiki varsın inan senin yazını görünce bende daha istekli yazıyorum ha bu arada mevzecik ben hayırsız olduğumu düşünmüyorum bebişim.
Yeni gelen arkadaşlar hepiğniz hoşgeldiniz umarım en kısa zamanda listede hamile sırasına girersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…