Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım ben geldım yıne bugün bır sok yasadım bebegım kızmıs
doktordaydım sabah kesın emın kız dedı
kendı doktorum kordon olabılır demıstı galıba öyle bıseyle karsılastık
ama bebegım cok saglıklı cok sükür 460 gr olmus 21.haftanın ıcındeyız.. normalden ılerde gıdıyomus..boyunu ölçemedı ama doktor hareketlı ultrasonda bı hareketler yptı varya dönenıp durdu.bende bugün ıtıbarıyle 75 kılol cıktım:1shok:galıba burda cok yedım taze sebze meyve derken ıpın ucunu azcık kacırmısım:dance:

ıyıyız teyzesı cok sükür 21 haftalık olduk artık gerıye saymaya baslıcaz

senınde problemının cözülmüs olmasına cok sevındım ınan bana..senın durumun nasıl nekadarlık hamılelıgın..saglıklı bı hamılelık gecırırsın ınsallah

canım benım senı unutmadım hıc unuturmuyum....unuttuysamda benım esseklıgım kusura bakma....kaydirigubbakcemile3
burası cok sıcak tatlım evet allahtan benım ızın bıtmek üzere almanyayı özleyecegımı hıc tahmın etmezdım...denız kenarı bızım ev ama kesmıyo bende yüzemıyorum zaten denız kirlı güvenmıyorum..bısey olmasın dıye,güneslenıorum..sıcaklar perısan edıyo allah sıze kolaylık versın bu sıcaklarda gebe olmak ne zormus meger
ayın 17sınde evdeyız hayırlısıyla bol bol konusurz yıne..kendıne ıı bak tatlım

ıyıyım canım şoktayım bebegım kızmıs onun şokunu üstümden atmaya calısıorumdelikafadulden

bu arada bu zamana kadar erkek dıye bıldıgımız ıcın hep erkek hedıyelerı gelmıstı ama annem bugün kızıma cok güzel cıcıler aldı zemuszemus...

Günaydın kıslar parılcım laf attımki cvp veresiniz diye alınma yanı yoksa bana hiçbişey demiyosunuz(((( dikkatinizi çekeyim dedimdiasyacanı bende merak ediyorum ama elden bişi gelmio keşke msn adreslei alsaydık yada tellerini beauty zaten giremiyor azcık beklicez bakalım kıslar fırsat bulunca haber vereceklerdir hadi çok öptüm

tiramisucum desteğin için ayrıca teşekkür ederim ve diğer arkadaşlarıma da. burası olmasa ne fena ya!!!!

Elifcim çok şaşırdım ya bebişe sen genede emin olma derim bekle bakalım alacakalrınıda 7 .ayda falan yaparsın ben öle yapıcam yada ara renk alıcam içimdeki canavarı durdurmak için sıcaktan biryere çıkamıyom ama.EEEgel artık yazık kocana ne özlemiştir sizi( sen ve bebiş farkettinmi sizi dedim :)))hadi soğuk memleketine geri dön yaramadı bizim oralar sana çok öptüm ii yolculuklar

Merhaba arkadaşlar.Ben de aranıza bugün katılıyorum.Benim de klomen+ovitrelle tedavim 3 kez uygulandı.Bu 3. denemem.Adetimin 5. günü klomen başladım günde 2 kere 5 gün kullandım.4 tane follikül oluştu ve 2 Temmuzda ovitrelle çatlatma iğnesini oldum.20 Temmuzda adet olmam gerekiyor eğer gebelik olmazsa.Çok stresli ve heyecanlı bir şekilde bekliyorum umarım bu sefer olur.Sizin de gebeliğiniz bu şekilde mi oluştu? Bana cvp yazarsanız sevinirim.

lazsın yani bende babamın iş gereği trabzonda bulunmuştum cok güzeldir oralar ya orda olsan pişmezdin bu kadr :))maşallah bebeişinede canım ya ne güzel hersey süper yolunda ilerliyor maşallah nazar değmesin inşallah canım benım :))
olsun canım benımde mıde acık ara önde sorun yok yanı bı sen değilsin canım ya olsun sne koy foto silersin sonra :))
tekmelerde başlamış maşallah ne güzel uslu bebeği yaramazlaştırıcan ama sende ama insanda içindeyken kımıldasın ister sonucata allah korusun aklın hep orda olsunda bişiy falan olmasın canım benım cok dıkkat et sende öpüyorum bebişide senide ....
canım ya cok saol gercektende ne için varız tatlım bırbırımıze destek olmak paylaşmak için varız azda olsa yardımcı olabılıyor yada bişeyler paylaşıp paylaştırabılıyorsam ne mutlu bana canımya sizlerde sende iyiki varsın canım benim öpüyorum cokk...
tiramisucum desteğin için ayrıca teşekkür ederim ve diğer arkadaşlarıma da. burası olmasa ne fena ya!!!!
aşk olsun canım ya az önce parılada yazdım gercekten hepınız ıyıkı varsınız hele ben kımse bılmıyor cevremde hala borcumuz var istemıyoruz dıyorum erken dıyorum daha yas 22 dıyorum acelemız yok dıyorum ama ewde de patlıyordum ne iyi oldu da kocacım bana pc aldı ne sewındım o zman bılemezsıınz cunku kardesımıınkınden idare ediyordum ve sadece okuyordum suan ise tanımasamda sizleri özlüyorum hele cezalı oldugum bi dönem vardı patladım valla ya ne kotuydu ....
allahın hakkı 3 tur derler canım ınsallah 3 te gelır bebeğin sana ....
bende daha olusamadı gebelik ama burda cok arkadaşımın oldu canım bu şekilde allahın takdırı olanda var olmayanda inşallah sende olanlar arasındasındır canım :...

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat.............
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim..........
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.......
--BEBEĞıMıZ..........
--angel_eda.........
--sirinee.........
--inayet.........
--kukuleta09.............

HAMıŞLERıMıZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1)beryal..................... erkek:CüvCüv: 15 ekim 2009

2)EliFatihEFU.............kız :CüvCüv: 22 kasım 2009

3) mevzey................... kiz:CüvCüv: 19 kasım 2009

4) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

5)hazanyagmuru............ :CüvCüv: 9 mart 2010

ÇıÇEĞı BURNUNDA ANNELERıMıZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- :ecrin_bebek:
a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 7 TEMMUZ 2009 -- HÜSEYıN ARAS bebek :)) :ecrin_bebek:
a.s.a.s.a.s.

tramisu canım asyacandan haber aldınmı yosam nasıl olsa konulacak diyemi koydun kııı????he birde evet ofta olsam sıcaklamazdım bu seferde yeşerirdim canım benim allahım tez zamanda sanada versinde o tekmelerden ye hemide nasıl tekmik biras büyüsün canıma okuyacak herhalde ii olduğunun sinyali gibi gelio o yüzden istiyorum ya tekemeyi bizde seni öptük teyzesi sende ii bak kendine

Hamiişlerimiz kısmı azaldı kıslar doğuranlar aşağı inince eee tembellik yok bakem haydeeee dolduralım şu üst kısmı :CüvCüv:

yok canım ya haber almadım ama dogum yapmıştır sonucta die nasılsa yazıcam dıe güncellerken yazdım canım benım :))
haklısın valla canım ya liste azaldı bizim bişeyler yapmamız gerek ama ne ???

Canım inşallah biz de çiçeği burnunda hamileler grubuna gireriz.Cevap yazdığın için teşekkür ederim.Umarım bebişlerimiz bizi çok bekletmez.

yok canım ya haber almadım ama dogum yapmıştır sonucta die nasılsa yazıcam dıe güncellerken yazdım canım benım :))
haklısın valla canım ya liste azaldı bizim bişeyler yapmamız gerek ama ne ???

Tramissu beni de ekler misin listeye canım??Cuma günü test yaptırıcam.2'8 haziran da ilk aşılamamı yaptırdım bekliyorum,hayırlısı olsun herkes için.

Canım inşallah biz de çiçeği burnunda hamileler grubuna gireriz.Cevap yazdığın için teşekkür ederim.Umarım bebişlerimiz bizi çok bekletmez.
inşallah canım ya tek dileğiimiz bu inan ki ...olsun ya napalım bizimkiler uyusuk azıcık ondan böyle geleceklern ben inanıyorum ama belki daha zamanı var en doğru zmanı bekliyor bizim bebeklerimiz canım ....

Tramissu beni de ekler misin listeye canım??Cuma günü test yaptırıcam.2'8 haziran da ilk aşılamamı yaptırdım bekliyorum,hayırlısı olsun herkes için.
hoşgeldin canım eklerım tabııkıde ne demek .....
hadi bakalım az kalmış canım ya listeye girmenle alt kısma geçmen bir olur inşallah canım hayırlısıyla pozitif haberlerini beklicez....

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............

--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat.............
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim..........
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.......
--BEBEĞİMİZ..........
--angel_eda.........
--sirinee.........
--inayet.........
--kukuleta09.............
--puduhepa.........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1)beryal..................... erkek:CüvCüv: 15 ekim 2009

2)EliFatihEFU.............kız :CüvCüv: 22 kasım 2009

3) mevzey................... kiz:CüvCüv: 19 kasım 2009

4) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

5)hazanyagmuru............ :CüvCüv: 9 mart 2010

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- :ecrin_bebek:
a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 7 TEMMUZ 2009 -- HÜSEYİN ARAS bebek :)) :ecrin_bebek:
a.s.a.s.a.s.

tiramisucum sen bu yöntemde tecrübeli misin ben ilk defa yaptırıyorum da. çatlatma iğnesinden ne kadar sonra belli oluyor net olarak?

tiramisucum sen bu yöntemde tecrübeli misin ben ilk defa yaptırıyorum da. çatlatma iğnesinden ne kadar sonra belli oluyor net olarak?
evet canım oldukca tecrübeliyim gercektende 5 ay ben klomen ve ovıtrelle kullandım .....
ovıtrelleden sonra 14. günden sonra kanda belli oluyor kesin ama bazen idrarda belli olmayabılıyor garanti olsun ya bekle biraz daha yada kan testi yap belli olur kaç gün oldu senın daha cok yenı değil mi ama ? ha bu arada çatlatma iğnesinden sonraki 3- 4 gün ilişki olmasıda gerekiyor onuda unutmamışsınızdır umarım ....

merhaba kızlar. öncelikle yeni annellerimizi tebrik ediyorum. Allah sağlık ve hayırlı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin ve isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.

bi kaçgündür topiğe uğramıyordum maşallah yeni arkadaşlarımız katılmış aramıza. inş. burası herkese uğur getirir.

öncelikle aramıza hoşgeldin. inş. aşılaman tutar. bişey sormak istiyorum. sen bebeğini neden kaybettin? bu araştırıldı mı? bunu sormamın sebebi ben 2 hamilelikte 3 bebek kaybettim. sonraki araştırmamızda bende kan pıhtılaşması olduğu tespit edildi. şimdi hamileyim ve günlük iğne oluyorum ve 9 ay boyunca devam etmem gerekecek.. bence bunu bi araştır. eğer böyle bişey varsa tedbirini alman gerekecek.

merhaba kızlar. öncelikle yeni annellerimizi tebrik ediyorum. Allah sağlık ve hayırlı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin ve isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.

bi kaçgündür topiğe uğramıyordum maşallah yeni arkadaşlarımız katılmış aramıza. inş. burası herkese uğur getirir.

öncelikle aramıza hoşgeldin. inş. aşılaman tutar. bişey sormak istiyorum. sen bebeğini neden kaybettin? bu araştırıldı mı? bunu sormamın sebebi ben 2 hamilelikte 3 bebek kaybettim. sonraki araştırmamızda bende kan pıhtılaşması olduğu tespit edildi. şimdi hamileyim ve günlük iğne oluyorum ve 9 ay boyunca devam etmem gerekecek.. bence bunu bi araştır. eğer böyle bişey varsa tedbirini alman gerekecek.

Tramissu beni de listeye eklemişsin,teşekkür ederim.Hepimiz istediklerimize kavşuruz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…