- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
elifciğim, parıl iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Rabbim bundan daha ağır şeylerle imtihan etmesin inş. biz şimdilik tedbirimizi aldık artık Rabbime emanet.
elifim senin hamişlik nasıl gidiyo? bi oğluşun olacakmış. Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inş.
Elif bil bakalım kimi unuttun aşkolsun neyse ben unutmadım seni ama oralar çokmu sıcak diyarbakır kadar olamaz cesaret edipte annemlere gidemedim daha kocaeliye bilmiom belki hiç gidemicem ben böle bir tatil hayal etmemiştim yaaaa seneye temmuz gelirmi acaba neyse bir daha unutulmamak dileğiyle öptüm kendine ii bak
ıyıyım canım şoktayım bebegım kızmıs onun şokunu üstümden atmaya calısıorumdelikafaduldenelifciğim canım ben iyiyim sen nasılsın izindesin galiba ne zaman döneceksiniz Almanyanın nersinde oturuyosuın canım.
tiramissum sen nasılsın güzelim inşallah o güzel duaların hürmetine Rabbim senide sevindirir.
Ve diğer kızlar hepinizi öpüyorum .
lazsın yani bende babamın iş gereği trabzonda bulunmuştum cok güzeldir oralar ya orda olsan pişmezdin bu kadr :))maşallah bebeişinede canım ya ne güzel hersey süper yolunda ilerliyor maşallah nazar değmesin inşallah canım benım :))Tramisucum sağolasın yanlız bırakmıyon topici sende olmasan, ben diğer hayırsızları kastettim cicim ama bişeyde diyemiom yanıyom çünkü bakıp hemen kapatıyom neti çocuk odası fena sıcak hamilelikte ısın artıyormuş canım kışın gebe olanlar yanıyoduk sen ne yapıon diyolar gel bide bana sor günlerdir dışarı çıkmıyom.Kıs ben en safından lazım sana sölemedimmi ben ama gittiğimiz yerlere ayak uyduralım derken kapıverioz şivelerinden.Sende vantilatörün karşısında çok oturma çarpar seni sona allah korusun.Walla ben sizi bırakacağa benzemiom doğumdan sonada burdayım allah izin verise inş. ikinci için uğraşırken (inş. uğraşmam)aynı şeyleri paylaşırız gene .canım 2 hafta önce gitmiştik kontrole 2 hafta sona tekrar gidicem bu arada tetanoz aşısı olmam lazımmış çok acıyo diyolar. bebişimiz ii şükür 5 gün önden gidiyo gene göstermesi teyzesi dok kız diyo ama süpriz olmasından korkuyoruz en son 260 grdı boyunu ölçemeyiz dedi yukarı çıkmış bugünlerede beni tepiklio ay çok güzel bir duygu elimi koyupta hissetmeye çalışıyom yapmıo daha dün eşime diyodum sabah herkesin tepiklio niye benimki narin narin duruyo diye o uslu kıs seni yormak istemio dedi ama işte evham korkuyo insan bişeymi oluyo diye beni duymuş gibi dün akşam ve bu sabah tepikledi. canım kendime çeki düzen verdiğim ilk an çekicem foto ama beni mide açık ara önde gene ayyyyyyyyyy ne ka çenem düşmüş benimmmm çok öptüm canım kendine ii bak
canım ya cok saol gercektende ne için varız tatlım bırbırımıze destek olmak paylaşmak için varız azda olsa yardımcı olabılıyor yada bişeyler paylaşıp paylaştırabılıyorsam ne mutlu bana canımya sizlerde sende iyiki varsın canım benim öpüyorum cokk...kızlar ne haber girmiyosunuz acba asyacandan haber alan varmı doğumu gerçekleştimi herşey yolundamı bir bilen varsa yazsın lütfen ya beauty canım benim o daha fırsat bulamamıştır.
Tiramissum iiki varsın inan senin yazını görünce bende daha istekli yazıyorum ha bu arada mevzecik ben hayırsız olduğumu düşünmüyorum bebişim.
Yeni gelen arkadaşlar hepiğniz hoşgeldiniz umarım en kısa zamanda listede hamile sırasına girersiniz.
aşk olsun canım ya az önce parılada yazdım gercekten hepınız ıyıkı varsınız hele ben kımse bılmıyor cevremde hala borcumuz var istemıyoruz dıyorum erken dıyorum daha yas 22 dıyorum acelemız yok dıyorum ama ewde de patlıyordum ne iyi oldu da kocacım bana pc aldı ne sewındım o zman bılemezsıınz cunku kardesımıınkınden idare ediyordum ve sadece okuyordum suan ise tanımasamda sizleri özlüyorum hele cezalı oldugum bi dönem vardı patladım valla ya ne kotuydu ....tiramisucum desteğin için ayrıca teşekkür ederim ve diğer arkadaşlarıma da. burası olmasa ne fena ya!!!!
allahın hakkı 3 tur derler canım ınsallah 3 te gelır bebeğin sana ....Merhaba arkadaşlar.Ben de aranıza bugün katılıyorum.Benim de klomen+ovitrelle tedavim 3 kez uygulandı.Bu 3. denemem.Adetimin 5. günü klomen başladım günde 2 kere 5 gün kullandım.4 tane follikül oluştu ve 2 Temmuzda ovitrelle çatlatma iğnesini oldum.20 Temmuzda adet olmam gerekiyor eğer gebelik olmazsa.Çok stresli ve heyecanlı bir şekilde bekliyorum umarım bu sefer olur.Sizin de gebeliğiniz bu şekilde mi oluştu? Bana cvp yazarsanız sevinirim.
yok canım ya haber almadım ama dogum yapmıştır sonucta die nasılsa yazıcam dıe güncellerken yazdım canım benım :))tramisu canım asyacandan haber aldınmı yosam nasıl olsa konulacak diyemi koydun kııı????he birde evet ofta olsam sıcaklamazdım bu seferde yeşerirdim canım benim allahım tez zamanda sanada versinde o tekmelerden ye hemide nasıl tekmik biras büyüsün canıma okuyacak herhalde ii olduğunun sinyali gibi gelio o yüzden istiyorum ya tekemeyi bizde seni öptük teyzesi sende ii bak kendine
HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................
-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat.............
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim..........
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.......
--BEBEĞİMİZ..........
--angel_eda.........
--sirinee.........
--inayet.........
--kukuleta09.............
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)beryal..................... erkek:CüvCüv:15 ekim 2009
2)EliFatihEFU.............kız :CüvCüv:22 kasım 2009
3) mevzey................... kiz:CüvCüv:19 kasım 2009
4) 26eser26.................... erkek:CüvCüv:17 aralık2009
5)hazanyagmuru............ :CüvCüv:9 mart 2010
ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........
-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- :ecrin_bebek:
a.s.a.s.a.s.
-- ASYACAN --- 7 TEMMUZ 2009 -- HÜSEYİN ARAS bebek :)) :ecrin_bebek:
a.s.a.s.a.s.
yok canım ya haber almadım ama dogum yapmıştır sonucta die nasılsa yazıcam dıe güncellerken yazdım canım benım :))
haklısın valla canım ya liste azaldı bizim bişeyler yapmamız gerek ama ne ???
inşallah canım ya tek dileğiimiz bu inan ki ...olsun ya napalım bizimkiler uyusuk azıcık ondan böyle geleceklern ben inanıyorum ama belki daha zamanı var en doğru zmanı bekliyor bizim bebeklerimiz canım ....Canım inşallah biz de çiçeği burnunda hamileler grubuna gireriz.Cevap yazdığın için teşekkür ederim.Umarım bebişlerimiz bizi çok bekletmez.
hoşgeldin canım eklerım tabııkıde ne demek .....Tramissu beni de ekler misin listeye canım??Cuma günü test yaptırıcam.2'8 haziran da ilk aşılamamı yaptırdım bekliyorum,hayırlısı olsun herkes için.
evet canım oldukca tecrübeliyim gercektende 5 ay ben klomen ve ovıtrelle kullandım .....tiramisucum sen bu yöntemde tecrübeli misin ben ilk defa yaptırıyorum da. çatlatma iğnesinden ne kadar sonra belli oluyor net olarak?
kızlar benim eşimdede bendede problem var ben pko hastasıyım eşimdede varikosel vardı ameleyat oldu ve 1milyon 250 den 34 milyona çıktı 4 sene önce hamile kaldım ama 3 aylıkken kalbi durdu anlamıyorum şimdi klomen kullanıyorum aşılama yaptırdım sonuç bekliyorum 1 yumurtam var pek umutlu değilim acaba iğneyle daha iyi olurdu iğne kullanan varsa fiyatınıda söleye bilirmi
kızlar benim eşimdede bendede problem var ben pko hastasıyım eşimdede varikosel vardı ameleyat oldu ve 1milyon 250 den 34 milyona çıktı 4 sene önce hamile kaldım ama 3 aylıkken kalbi durdu anlamıyorum şimdi klomen kullanıyorum aşılama yaptırdım sonuç bekliyorum 1 yumurtam var pek umutlu değilim acaba iğneyle daha iyi olurdu iğne kullanan varsa fiyatınıda söleye bilirmi
HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................
-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat.............
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim..........
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.......
--BEBEĞİMİZ..........
--angel_eda.........
--sirinee.........
--inayet.........
--kukuleta09.............
--puduhepa.........
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1)beryal..................... erkek:CüvCüv:15 ekim 2009
2)EliFatihEFU.............kız :CüvCüv:22 kasım 2009
3) mevzey................... kiz:CüvCüv:19 kasım 2009
4) 26eser26.................... erkek:CüvCüv:17 aralık2009
5)hazanyagmuru............ :CüvCüv:9 mart 2010
ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........
-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- :ecrin_bebek:
a.s.a.s.a.s.
-- ASYACAN --- 7 TEMMUZ 2009 -- HÜSEYİN ARAS bebek :)) :ecrin_bebek:
a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?