selam kızlaaaarrrr...ben geldim.bugün bi bakiim dedim napıyonuz diye..çok şükür sonunda ANNE OLDUM.Rabbim yaşattı bu güzel duyguyu çok şükür.sizlere de dua ettim doğuma girerken .bildiğiniz gibi normal doğumdan çok korkuyodum ve ebe de normal yapamazsın demişti.1 temmuzda sezaryanla oldu...korktuğum gibi bişey değilmiş.herkese tavsiye ediyorum sezaryanı..valla gayet rahattı.fakat yeni yeni ağrım oluyo dikişler biraz ödem yapmış.o yüzden dikkat ediyorum...
ve bebişime geleyim..ÇOOOOOOOKKKKKK TATLIIIIIII teyzoşları.insanın bi parçasını dünyaya getirmesi mükemmel bi olaymış.inşallah sizler de yaşarsınız bunu en kısa zamanda...meleğim benim,çok güzel....ona bakmaya doyamıyorumm..biraz fazla uyusa özlüyorum inanın.uyandırmak için uğraşıyorum yaramaz çocuklar gibi...:kedi:annelik muhteşem bişeymiş..çok şükür Rabbime...
bu arada asyacancığımı da merak ediyosunuz..o da yaptı doğumunu...Hüseyin Aras dünyaya geldi teyzeleri...6 temmuz benim bildiğim..haftasını doldurunca dr sezaryan demiş...doğum yapınca konuştuk...o da bebiş de iimiş...sanırım bi müddet sonra girer o da nete...
bu arada benim bebişimin adını KAYRA SENA koyduk...inşallah hayırlı bi kul,hayırlı bi ümmet ve hayırlı bi evlat olur...hepimizin evlatları inşallah...
şimdilik çıkmam lazım dostlarım...öptüm hepinizi.haberleşiriz yine...sizden ne var ne yok okuyamadım ama inşallah herkes iiidir.....Allaha emanet olun...kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
Tramissu beni de listeye eklemişsin,teşekkür ederim.Hepimiz istediklerimize kavşuruz inşallah.
unutmadık canım eşim ancak 3 gün dayanabildi. bu arada iğneyi vurulalı vurulduğum günle birlikte 17.günümdü bugün. ama adet belirtilerim başladı. göğsüm ağrıyo bacaklarım ağrıyo. 13. gün idrar testi yapmıştım negatif çıktı. acaba yarın kan testi yapsam mı emin olamadım? yada yapmayayım zaten adet olcam bence.:gitme:evet canım oldukca tecrübeliyim gercektende 5 ay ben klomen ve ovıtrelle kullandım .....
ovıtrelleden sonra 14. günden sonra kanda belli oluyor kesin ama bazen idrarda belli olmayabılıyor garanti olsun ya bekle biraz daha yada kan testi yap belli olur kaç gün oldu senın daha cok yenı değil mi ama ? ha bu arada çatlatma iğnesinden sonraki 3- 4 gün ilişki olmasıda gerekiyor onuda unutmamışsınızdır umarım ....
canım sana da çok sevindim.Allah sağlık sıhhat ve huzurla uzun ömür versin bebişine ve sana.. asyacanı da burdan tebrik etmek isterim aynı dileklerim ona da. rabbim en kısa zaman da biz bekleyenlerede verir inşallah.selam kızlaaaarrrr...ben geldim.bugün bi bakiim dedim napıyonuz diye..çok şükür sonunda ANNE OLDUM.Rabbim yaşattı bu güzel duyguyu çok şükür.sizlere de dua ettim doğuma girerken .bildiğiniz gibi normal doğumdan çok korkuyodum ve ebe de normal yapamazsın demişti.1 temmuzda sezaryanla oldu...korktuğum gibi bişey değilmiş.herkese tavsiye ediyorum sezaryanı..valla gayet rahattı.fakat yeni yeni ağrım oluyo dikişler biraz ödem yapmış.o yüzden dikkat ediyorum...
ve bebişime geleyim..ÇOOOOOOOKKKKKK TATLIIIIIII teyzoşları.insanın bi parçasını dünyaya getirmesi mükemmel bi olaymış.inşallah sizler de yaşarsınız bunu en kısa zamanda...meleğim benim,çok güzel....ona bakmaya doyamıyorumm..biraz fazla uyusa özlüyorum inanın.uyandırmak için uğraşıyorum yaramaz çocuklar gibi...:kedi:annelik muhteşem bişeymiş..çok şükür Rabbime...
bu arada asyacancığımı da merak ediyosunuz..o da yaptı doğumunu...Hüseyin Aras dünyaya geldi teyzeleri...6 temmuz benim bildiğim..haftasını doldurunca dr sezaryan demiş...doğum yapınca konuştuk...o da bebiş de iimiş...sanırım bi müddet sonra girer o da nete...
bu arada benim bebişimin adını KAYRA SENA koyduk...inşallah hayırlı bi kul,hayırlı bi ümmet ve hayırlı bi evlat olur...hepimizin evlatları inşallah...
şimdilik çıkmam lazım dostlarım...öptüm hepinizi.haberleşiriz yine...sizden ne var ne yok okuyamadım ama inşallah herkes iiidir.....Allaha emanet olun...kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
inşallah olur canım. bende bugün artık dayanamayıp kan testi verdim. 0.0 çıktı inanabilio musun? zerresi yok o hormonun.. çok üzüldüm ama buna da şükür.. napalım kısmet değilmiş...Günaydın arkadaşlar. Tiramisu sizde sorun neydi. Bizim evliliğimizin 6. yılındayız. İnfertilite teşhisi ilk konulduğunda çok sarsılmıştım. Eşimde sperm hareket azlığı var. İlk aşılamamızın 8. günü bugün.
Sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz.
öyle tabııkı canım allah yardımcımız olsun ....tiramisucum üzme nolur kendini.. bunlar hep bizim için birer imtihan.. sen inançlı kızsın.. yinede verdiği sağlık ve huzur için ona hep şükretmemiz lazım.. öpüyorum seni. dikkat et kendine.
gercektende zor ama derdi veren allah sabrınıda verırıyor tatlım allah bizlere sabır versin ....Tiramissucum her işin hayırlısı allahtan.Biz sadece ona dua etmekle ve ona sığınıp ondan bekleyebiliriz.Biliyorum çok zor ama biraz sabır ve umudunu yitirmemek lazım.
pko var canım bende malesef ki bende 2 aşılama yaptırdım canım inşallah sen pozitif haberini alırsın canım allah yardımcın olsun ....Günaydın arkadaşlar. Tiramisu sizde sorun neydi. Bizim evliliğimizin 6. yılındayız. ınfertilite teşhisi ilk konulduğunda çok sarsılmıştım. Eşimde sperm hareket azlığı var. ılk aşılamamızın 8. günü bugün.
Sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz.
iyiyim cok şükür canım arada git geller yaşıyorum tabııkıde sebebi ise adet olmammış heralde sıkıntı vardı üstümde ama geçti şimdi iyiyim cok şükür sen nasılsın canım ....kayra Sena ve Hüseyin Aras hoşgeldinizzzz bizim topiğimizin ilk bebişlerisiniz inşallah uğur getirirsiniz.
Beautyciğim canım Allah analı babalı büyümesini nasip etsin yavrunu hayırlı bir evlat etsin .Darısı bizim başımıza.
Tiramisucuğum sen nasılsın canım benim.
esercim hoşgeldin canım benım görüşemedik ya valla bi türlü olmadı napalım olsun olmuş ya net cok sevındım valla bı kac kez aradım senı ama numara kullanım dışı dedi nieyse artık şimdi de cepte i sorun var canım neyse olsun net düzelmiş ya gerisi ilgilendirmez sen korkma sakın canım bebeişin bunları atlattı bu safhaya geldı ya hiç takma kafana hiç dert etme ben inanıyorum o minicik kalbıyle senınle kalabılmek için elinden eleni yapacaktır sen bol bol dua et konuş onunla tatlım inan kı ikinizede iyi gelicektir ben anne karnındayken kı ıletişime cok ınanıyorum canım malum eşim geldi ben cıkıyorum canım burdasın konusuruz artık bol bol eskılerı de oku cok oldu sen den sonra ama dediğin gibi istersen ben hepsını sana anlatırım zaten sneden sonra da alt listeye gecen olamadı malesef kiselam kızlarrrrrrrrrrrr ben geldım cok ozledım sızlerı net kapalıydı dogum yapmıs anneler hayırlı ugurlu uzun omurlu olsun bebıslerınız cok ozledım sızlerı ne var ne yok hepsını okuyamıyorum ramıssu yla bı konussak orenırım hepsını kızlar bız 4.aya gırdık gectıgımız pazartesı dr a gıttık pek hos seyler solemedı kardsımın dugunu var dıyodum hatırlarsnız cok fazla ayakta kaldım yorgunluk uykusuzluk halıyle cıktı benden dr um dusuk telıkemın oldugnu soyledı bundan oncekı ay bı kanamm oldugunu solemıstı eger dısarı cıkarsa dusuk yapacagımı soledı korkuyla 1 ay gecırdım ama hıc aklıma kotu bısı gelmemıstı ve skur o kan dagılmıs bu defada rahımde acıklık var dıkkat etmelısın yoksa bebegı kaybederız dedı dınlenmee calısıyorum 3 lu aramm yapıldı cok sukur ıyı cıktı bı sonrakı ay gene gıdıcem nasıl gecıcek bu aylar bılmıyorumhayırlısıyla kucaımada bı alsam bebısımı bu arada o kadar net godukku oglumu hareketlerı cok net ızlenılebılıyor artık ve yuzde yuz erkek pıpısını gosterdı oglum cok ehlı keyıf bırı olacak hep ellerı rını ensesıne alıyorcok duygulandım bıde sag saglım gelse yavrum.nese kızlar sımdı cıkmamm gerek artık bol bl yazısırız
canım benim ya sıkıntı yapma yıkılmak falan olur mu öyle şey allah korusun kendını iyi düşünmeye odakla lütfen arada o şekil kanamaların oldugunu duymustum ama devam etsesi kötü olur heralde cokda bilmiyorum ama salıya kadr da sıkıntı yapma allah bebişini korusun inşallah canımslm kızlar, ya bugün benden kayhverengi bi akıntı oldu. dr. da gitmedim. biiken jel kahverengi olarak dışarı çıkıyo çok korkuyorum.:çok üzgünüm: inş. kötü bişey yoktur. salı günüyü keseyi görmeye gidcem. bunuda kaybedersem yıkılırım herhalde.
slm kızlar, ya bugün benden kayhverengi bi akıntı oldu. dr. da gitmedim. biiken jel kahverengi olarak dışarı çıkıyo çok korkuyorum.:çok üzgünüm: inş. kötü bişey yoktur. salı günüyü keseyi görmeye gidcem. bunuda kaybedersem yıkılırım herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?