emın olamıyorum zaten canım ama dayanamadım bazı pembe seyler aldım genelde yesıl tonlarını sectım alısverıste krem ve sarı seyler aldım...gelınce resımlerını eklerım göbısımde sıstı onuda eklerım..kocam özlemıs valla delı olyo artık gel gel deyıp duruyo ,hasret kaldı bana mı acaba yoksa bebısı mı özledı :jeyyar::kedi:Elifcim çok şaşırdım ya bebişe sen genede emin olma derim bekle bakalım alacakalrınıda 7 .ayda falan yaparsın ben öle yapıcam yada ara renk alıcam içimdeki canavarı durdurmak için sıcaktan biryere çıkamıyom ama.EEEgel artık yazık kocana ne özlemiştir sizi( sen ve bebiş farkettinmi sizi dedim :)))hadi soğuk memleketine geri dön yaramadı bizim oralar sana çok öptüm ii yolculuklar
[Bselam kızlaaaarrrr...ben geldim.bugün bi bakiim dedim napıyonuz diye..çok şükür sonunda ANNE OLDUM.Rabbim yaşattı bu güzel duyguyu çok şükür.sizlere de dua ettim doğuma girerken .bildiğiniz gibi normal doğumdan çok korkuyodum ve ebe de normal yapamazsın demişti.1 temmuzda sezaryanla oldu...korktuğum gibi bişey değilmiş.herkese tavsiye ediyorum sezaryanı..valla gayet rahattı.fakat yeni yeni ağrım oluyo dikişler biraz ödem yapmış.o yüzden dikkat ediyorum...
ve bebişime geleyim..ÇOOOOOOOKKKKKK TATLIIIIIII teyzoşları.insanın bi parçasını dünyaya getirmesi mükemmel bi olaymış.inşallah sizler de yaşarsınız bunu en kısa zamanda...meleğim benim,çok güzel....ona bakmaya doyamıyorumm..biraz fazla uyusa özlüyorum inanın.uyandırmak için uğraşıyorum yaramaz çocuklar gibi...:kedi:annelik muhteşem bişeymiş..çok şükür Rabbime...
bu arada asyacancığımı da merak ediyosunuz..o da yaptı doğumunu...Hüseyin Aras dünyaya geldi teyzeleri...6 temmuz benim bildiğim..haftasını doldurunca dr sezaryan demiş...doğum yapınca konuştuk...o da bebiş de iimiş...sanırım bi müddet sonra girer o da nete...
bu arada benim bebişimin adını KAYRA SENA koyduk...inşallah hayırlı bi kul,hayırlı bi ümmet ve hayırlı bi evlat olur...hepimizin evlatları inşallah...
şimdilik çıkmam lazım dostlarım...öptüm hepinizi.haberleşiriz yine...sizden ne var ne yok okuyamadım ama inşallah herkes iiidir.....Allaha emanet olun...kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
slm kızlar, ya bugün benden kayhverengi bi akıntı oldu. dr. da gitmedim. biiken jel kahverengi olarak dışarı çıkıyo çok korkuyorum.:çok üzgünüm: inş. kötü bişey yoktur. salı günüyü keseyi görmeye gidcem. bunuda kaybedersem yıkılırım herhalde.
slm canlarım....ancak fırsat bulabildim...evet ben de sırayı savdım,şimdi tüm dualarım sizlerle..Bu topic açıldığında ilk dertleşenler olarak anne olmayı nasip eden rabbim sırayla hepinize nasip edecek inanıyorum...
bebek Hüseyin Efe oldu..Arası istemedi babası..Ben de bişey demedim,hüseyin benim babam olunca..
Efe miz 2900 gr.47 cm.Küçücük ama dünyalara bedel...Allah'ın büyüklüğüne kanıt adeeta...
Pazar akşamı kanama geldi,2cm açıklıkla gıttım 1 gece doğumhanede kaldım,sabah ben açılmam artmıştır derkeeennnn,dr suni sancıya bile gerek duymadı,bebeğin kafası sıkısır,rahmın cok kalın,incelmen(silinmen)yok dedi,ben sezeryan fıkrıne alısırken,beni apar topar alıverdıler sezeryana,ne oldugumu sasırdım...o şaşakınlıkla epıdural ıstemedım,genel anestezi oldum.Çok saskın ve uzgundum...
Ama hayırlısı boyleymıs.Sezeryan hakıkaten korkulacak bişey deilmiş....yarın 1 haftalık olacak bebiş ve ben bugun lavabolarımı bıle ovdum..iiyim çok şükür...
Allah hayırlı evlatlar bağışlasın bize..
Bu arada BABAMI KAYBETTİM bılıo musunuz..Göremedi torununu,3 gunle kacırdı...duyamadı benım canım babam....cuma gunu vefat etmıs bana soylemedıler,dogum yapınca tesadufen bı akrabamız telefonda basın saolsuna aradı dogumun ertesı gunu...oyle zor bı gundu kı...bı yandan bebek bı yandan babam...hıçkıra hıçkıra agladım,dıkışlerim sızlaya sızlaya...Ama bebek ıcın ıı olmak zorunda oldugumu da bılerek,sutum gelmeyecek dıye korkarak kendımı toplamaya calısıyorum...
hala ınanamamakla beraber,onu çok özlüyorum...Eskiler bılır topikten ben babam için istemiştim en çok ama göremedi.Yüce rabbim babacımı aldı,oğlumu verdi bana...sabrıyla beraber..
Hayat çok ilgiç kızlar ve Allah çok buyuk,inanaın baska hiç bişekilde bu acıya dayanamazdı yuregım,sadece oğlum bana teselli ve uzulmememe sebep....Hayat devam ediyor ama kondurmak cok zor olumu en yakınına...
neyse çok sevıorum hepinizi....sevgiler..
slm canlarım....ancak fırsat bulabildim...evet ben de sırayı savdım,şimdi tüm dualarım sizlerle..Bu topic açıldığında ilk dertleşenler olarak anne olmayı nasip eden rabbim sırayla hepinize nasip edecek inanıyorum...
bebek Hüseyin Efe oldu..Arası istemedi babası..Ben de bişey demedim,hüseyin benim babam olunca..
Efe miz 2900 gr.47 cm.Küçücük ama dünyalara bedel...Allah'ın büyüklüğüne kanıt adeeta...
Pazar akşamı kanama geldi,2cm açıklıkla gıttım 1 gece doğumhanede kaldım,sabah ben açılmam artmıştır derkeeennnn,dr suni sancıya bile gerek duymadı,bebeğin kafası sıkısır,rahmın cok kalın,incelmen(silinmen)yok dedi,ben sezeryan fıkrıne alısırken,beni apar topar alıverdıler sezeryana,ne oldugumu sasırdım...o şaşakınlıkla epıdural ıstemedım,genel anestezi oldum.Çok saskın ve uzgundum...
Ama hayırlısı boyleymıs.Sezeryan hakıkaten korkulacak bişey deilmiş....yarın 1 haftalık olacak bebiş ve ben bugun lavabolarımı bıle ovdum..iiyim çok şükür...
Bu arada BABAMI KAYBETTİM bılıo musunuz..Göremedi torununu,3 gunle kacırdı...duyamadı benım canım babam....cuma gunu vefat etmıs bana soylemedıler,dogum yapınca tesadufen bı akrabamız telefonda basın saolsuna aradı dogumun ertesı gunu...oyle zor bı gundu kı...bı yandan bebek bı yandan babam...hıçkıra hıçkıra agladım,dıkışlerim sızlaya sızlaya...Ama bebek ıcın ıı olmak zorunda oldugumu da bılerek,sutum gelmeyecek dıye korkarak kendımı toplamaya calısıyorum...
hala ınanamamakla beraber,onu çok özlüyorum...Eskiler bılır topikten ben babam için istemiştim en çok ama göremedi.Yüce rabbim babacımı aldı,oğlumu verdi bana...sabrıyla beraber..
Hayat çok ilgiç kızlar ve Allah çok buyuk,inanaın baska hiç bişekilde bu acıya dayanamazdı yuregım,sadece oğlum bana teselli ve uzulmememe sebep....Hayat devam ediyor ama kondurmak cok zor olumu en yakınına...
neyse çok sevıorum hepinizi....sevgiler..[/QUOTE
canım ya çok üzüldüm gercektende babana ama allahın takdiri sonuçta olanla ölüme çare yok hayırlısı buymuş demekki demekten başka çaremiz yok allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun inşallah ....
hüseyin efe miz gelmiş hoşgelmiş maşallah ikinizede çok anlatma yok temizlik bıle yapıyorum dıye canım allah korusun biz değil ama çevrende kem gözler olabılır canım allah nazarlardan kaza beladan ve tüm kötülüklerden korusun sizi allah uzun ömürlü sağlıklı gunler versin size canım ne büyük bir mucize yaşıyorsun şuan canım allah inşallah bizlerede bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah canım allah dualrımızı kabul etsın belki bi zamanı var canım herkesın bır zamanı var hayırlısıyla saglıkla gelsinlerde öyle değil mi tatlım ....
seni tekrar tebrik ediyorum anneliğin değerini bizler çok daha iyi biliyoruz sende beauty de öyle bizlerde çok güzel anne olmayı herkese nasip etsin allah taze annemizi ve bebişimizi öpüyorum canım foto istemeyide unutmuyorum ....a.s.
selam kızlaaaarrrr...ben geldim.bugün bi bakiim dedim napıyonuz diye..çok şükür sonunda ANNE OLDUM.Rabbim yaşattı bu güzel duyguyu çok şükür.sizlere de dua ettim doğuma girerken .bildiğiniz gibi normal doğumdan çok korkuyodum ve ebe de normal yapamazsın demişti.1 temmuzda sezaryanla oldu...korktuğum gibi bişey değilmiş.herkese tavsiye ediyorum sezaryanı..valla gayet rahattı.fakat yeni yeni ağrım oluyo dikişler biraz ödem yapmış.o yüzden dikkat ediyorum...
ve bebişime geleyim..ÇOOOOOOOKKKKKK TATLIIIIIII teyzoşları.insanın bi parçasını dünyaya getirmesi mükemmel bi olaymış.inşallah sizler de yaşarsınız bunu en kısa zamanda...meleğim benim,çok güzel....ona bakmaya doyamıyorumm..biraz fazla uyusa özlüyorum inanın.uyandırmak için uğraşıyorum yaramaz çocuklar gibi...:kedi:annelik muhteşem bişeymiş..çok şükür Rabbime...
bu arada asyacancığımı da merak ediyosunuz..o da yaptı doğumunu...Hüseyin Aras dünyaya geldi teyzeleri...6 temmuz benim bildiğim..haftasını doldurunca dr sezaryan demiş...doğum yapınca konuştuk...o da bebiş de iimiş...sanırım bi müddet sonra girer o da nete...
bu arada benim bebişimin adını KAYRA SENA koyduk...inşallah hayırlı bi kul,hayırlı bi ümmet ve hayırlı bi evlat olur...hepimizin evlatları inşallah...
şimdilik çıkmam lazım dostlarım...öptüm hepinizi.haberleşiriz yine...sizden ne var ne yok okuyamadım ama inşallah herkes iiidir.....Allaha emanet olun...kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
26ESER26 görmeyeli hamile kalmışsın canım cinsiyet bile belli olmuş. Allah zamanında sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin.
evet canım hamıle kaldım oglusum olacak 4 aylık bıle olduk sen nerelerdesın bakım klomen tedavısıne baslamıssın neler yapıyorsun ozlettın kendını topıgımızın ılk bebeklerıde dogdu sn uzun zamandır yoksun artık ara verme durumundan haberdAR et bızlerı optum canım allah hepımızı yavrularına kavustursun ınsallh
evet canım hamıle kaldım oglusum olacak 4 aylık bıle olduk sen nerelerdesın bakım klomen tedavısıne baslamıssın neler yapıyorsun ozlettın kendını topıgımızın ılk bebeklerıde dogdu sn uzun zamandır yoksun artık ara verme durumundan haberdAR et bızlerı optum canım allah hepımızı yavrularına kavustursun ınsallh
Canım yaa sana birşey sorcam.Sen de klomenle mi hamile kaldın, klomenin kaçıncı ayında kaldn bi de eşin ve kendin için alternatif tıp yöntemlerinden herhangibir kür kullandın mı canım?Biraz bu konuda bahseder misin lütfen?
Çok sevindim canım daha dün gibi hatırlıyorum klomenle olmayıp regl olunca ne üzülmüştün. Bak şimdi hamile kalmışsın yolu yarılamışsın bile :) Ben bugün 3. klomenim bakalım büyücekmi cumartesi kontrol var. Yalnız canım bana doktor 3. gün verdi klomeni herkes 5. gün içiyormuş onuda hiç anlamayadım ben. Birde reglin 3. günü 7 mm yumurta ilaçsız nasıl sence?
seni bi kere sildim canım bak sonunda yıne oldu olsun sonu ne olursa olsun pes etmek yok canım silmek istemiyorum ama sen yınede ısrar edersen sen bılırsın canım herkesın kısmetınde anne olmak vardır emınımkkı canım ama zamanı var belkıde dogru zaman değil hakkımızda hayırlısı olsun canım ....tramissu beni sil canım. ben de pes ettim. yoruldum. kısmetimde anne olmak yokmuş. burdaki herkese bol şanslar. bu oyunda ben yokum artık.
hoşgeldin canım cok uzun zamandır yoktun valla ugra arada özletme kendını :)))Slm kızlar uzun bir aradan sonra bende geldim. Bir ara burda muhabbet etmiştik. Dünde ben klomen tedavime başladım sonunda. Reglimin 3. günü klomene hergün bir tane olarak başladım. Cumartesi tekrar doktora gideceğim. Yumurtaların durumuna göre ilacın dozajını tekrar gözden geçirecekmiş. Genelde 5. gün başlayıp 5 tane içtikten sonar çağırıyor dr.lar. Neden bende 3. gün başlatıp 4 gün sonra çağırdı acaba?
ah canım benım benıde hiç unutmazmış kıyamam ben sana cok saol dualarında oldugumu bılıyorum ne sıkıntılar cektıgımızı de ınşallah olucak canım doğru zamanı bekliyoruz bence :))evet cok sıkıntılı gunler gecırdım cok agladım.senınn drun neden 3.gunde basladı anlamadım bende hep 5.gunde baslıyordum vardır herhalde bı bıldıgı 7 mm bence cok ıyı ılacsız zeyhat hadı hayırlısı arkadasım ınsallh hayırlı haberlerınızı alıcam tramıssuyla
mrb ben 4 ay klomen kullandım onun yanı sıra ılk ay prgly sonrakı 3ay ovıtrelle vurundum 4 tane ıgnem vardı eger oglum benı bulmasaydı rahım fılmı cekıecektı bana ve acayıp korkuyordum bu tedavınn yanı sıra ıncır kuru ve sogan kuru yaptım esımde sperm sorunu falan yoktu ama ıncır kuru sperm sayısını arttırıyo dıye yaptım sogan kurunude kendım ıcın uyguladım neyse 4 ıgnemde o hafta klomenı kullandım ama ıgnemı vurunmam gereken gunde ben ev tasıdım ve vurunmadım delı gıbı ev tasıdık temızledık o kargasada sadece 2 defa ılıskıye gırdık ne yumurta ontrolu yaptırdım ne ıgnemı vurundum nede her aykı gıbı duzenlı bı ılıskıde bulunabıldık varya yanı tamamen psıkolojıktı benımkı drum hep soyluyodu zaten ama kafadan nasıl atılırkı dıye dusunup duruyordum bu ev bana ugurlu geldı herseyden once tabıkı vaktı zamanı bu zamanmıs ama sukur kavustum ogluma ınsallah bıde kucagıma alırım sag saglım ıste bızımkı boyle oldu rabbım ısteyen ve bekleyen butun arkadaslarıma nasıp etsın ama dusunmeyın bır cogumuzunkı ınanıyorum kı psıkolojık arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?