Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm canlarım....ancak fırsat bulabildim...evet ben de sırayı savdım,şimdi tüm dualarım sizlerle..Bu topic açıldığında ilk dertleşenler olarak anne olmayı nasip eden rabbim sırayla hepinize nasip edecek inanıyorum...
bebek Hüseyin Efe oldu..Arası istemedi babası..Ben de bişey demedim,hüseyin benim babam olunca..
Efe miz 2900 gr.47 cm.Küçücük ama dünyalara bedel...Allah'ın büyüklüğüne kanıt adeeta...
Pazar akşamı kanama geldi,2cm açıklıkla gıttım 1 gece doğumhanede kaldım,sabah ben açılmam artmıştır derkeeennnn,dr suni sancıya bile gerek duymadı,bebeğin kafası sıkısır,rahmın cok kalın,incelmen(silinmen)yok dedi,ben sezeryan fıkrıne alısırken,beni apar topar alıverdıler sezeryana,ne oldugumu sasırdım...o şaşakınlıkla epıdural ıstemedım,genel anestezi oldum.Çok saskın ve uzgundum...
Ama hayırlısı boyleymıs.Sezeryan hakıkaten korkulacak bişey deilmiş....yarın 1 haftalık olacak bebiş ve ben bugun lavabolarımı bıle ovdum..iiyim çok şükür...
Allah hayırlı evlatlar bağışlasın bize..
Bu arada BABAMI KAYBETTİM bılıo musunuz..Göremedi torununu,3 gunle kacırdı...duyamadı benım canım babam....cuma gunu vefat etmıs bana soylemedıler,dogum yapınca tesadufen bı akrabamız telefonda basın saolsuna aradı dogumun ertesı gunu...oyle zor bı gundu kı...bı yandan bebek bı yandan babam...hıçkıra hıçkıra agladım,dıkışlerim sızlaya sızlaya...Ama bebek ıcın ıı olmak zorunda oldugumu da bılerek,sutum gelmeyecek dıye korkarak kendımı toplamaya calısıyorum...
hala ınanamamakla beraber,onu çok özlüyorum...Eskiler bılır topikten ben babam için istemiştim en çok ama göremedi.Yüce rabbim babacımı aldı,oğlumu verdi bana...sabrıyla beraber..
Hayat çok ilgiç kızlar ve Allah çok buyuk,inanaın baska hiç bişekilde bu acıya dayanamazdı yuregım,sadece oğlum bana teselli ve uzulmememe sebep....Hayat devam ediyor ama kondurmak cok zor olumu en yakınına...
neyse çok sevıorum hepinizi....sevgiler..

emın olamıyorum zaten canım ama dayanamadım bazı pembe seyler aldım genelde yesıl tonlarını sectım alısverıste krem ve sarı seyler aldım...gelınce resımlerını eklerım göbısımde sıstı onuda eklerım..kocam özlemıs valla delı olyo artık gel gel deyıp duruyo ,hasret kaldı bana mı acaba yoksa bebısı mı özledı :jeyyar::kedi:

[B
KAYRA SENA HOSGELDIN DÜNYAYA
]topıgımızın ılk bebısının annesı canım allah analı babalı uzun ömürlü saglıklı bır evlat nasıp etsın..yazdıklarını okurken gözlerım doldu, yasadıklarınızı az cok bıldıgımız ıcın cok mutlu oldum senın adına..vaktın olunca resımlerınıde paylas bızımle merak edıyorum ben prensesı.darısı zeyneple bana olsun ınsallah hayırlısıyla bızde kavusalım :Saruboceq:
[/B]

canım beklemeden gıtsene doktora ınsallah önemlı bısey degıldır dualarımız senınle korkma allah büyük bunu sana bagıslıcak ınsallah

HÜSEYIN EFE HOSGELDIN
canım öncelıkle allah analı babalı büyütsün saglıklı ,uzun ömürlü olsun yavrun...baban ıcınde cok üzüldüm mekanı cennet olsun..evladın uzun ömürlü olsun kendını cok üzme dıcem ama elde degıl bılıorum sütünü etkılemesın sımdı evladının sana ıhtıyacı var....

senın ve beauty nın hıkayelerını bılıp bu mutlulugunuza ortak olmak bızım ıcın ayrı bır keyıf oluo...ıkınızdende resım beklıoruz fırsatınız olunca bebısler rahat verınce uyku düzenlerı yoluna gırınce ....

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............

--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat.............
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim..........
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.......
--BEBEĞİMİZ..........
--angel_eda.........
--sirinee.........
--inayet.........
--kukuleta09.............
--puduhepa.........

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1)beryal..................... erkek:CüvCüv: 15 ekim 2009

2)EliFatihEFU.............kız :CüvCüv: 22 kasım 2009

3) mevzey................... kiz:CüvCüv: 19 kasım 2009

4) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

5)hazanyagmuru............ :CüvCüv: 9 mart 2010

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- KAYRA SENA bebek :)) :ecrin_bebek:

Sezeryan---

a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 -- HÜSEYİN EFE bebek :)) :ecrin_bebek:

sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm

a.s.a.s.a.s.

Allah bebeğini size bağışlasın. Hayırlı ve sağlıklı bi evlat olur inş. baban içinde üzüldüm. Allah rahmet eylesin. sizlerede Allah sabır versin.

tramissu beni sil canım. ben de pes ettim. yoruldum. kısmetimde anne olmak yokmuş. burdaki herkese bol şanslar. bu oyunda ben yokum artık.

Slm kızlar uzun bir aradan sonra bende geldim. Bir ara burda muhabbet etmiştik. Dünde ben klomen tedavime başladım sonunda. Reglimin 3. günü klomene hergün bir tane olarak başladım. Cumartesi tekrar doktora gideceğim. Yumurtaların durumuna göre ilacın dozajını tekrar gözden geçirecekmiş. Genelde 5. gün başlayıp 5 tane içtikten sonar çağırıyor dr.lar. Neden bende 3. gün başlatıp 4 gün sonra çağırdı acaba?

canım öncelikle başın sağolsun Allah sabırlar versin............ama babanı alan rabbim sana çok da güzel bi hediye göndermiş seni hayata bağlamak için.....Rabbim bebeğini sana bağışlasın hayırlı evlat etsin inşallah................

canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat etsin rabbim ...bizlerede dua edin lütfeeeeeen........

26ESER26 görmeyeli hamile kalmışsın canım cinsiyet bile belli olmuş. Allah zamanında sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin.

26ESER26 görmeyeli hamile kalmışsın canım cinsiyet bile belli olmuş. Allah zamanında sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin.

evet canım hamıle kaldım oglusum olacak 4 aylık bıle olduk sen nerelerdesın bakım klomen tedavısıne baslamıssın neler yapıyorsun ozlettın kendını topıgımızın ılk bebeklerıde dogdu sn uzun zamandır yoksun artık ara verme durumundan haberdAR et bızlerı optum canım allah hepımızı yavrularına kavustursun ınsallh

Canım yaa sana birşey sorcam.Sen de klomenle mi hamile kaldın, klomenin kaçıncı ayında kaldn bi de eşin ve kendin için alternatif tıp yöntemlerinden herhangibir kür kullandın mı canım?Biraz bu konuda bahseder misin lütfen?

Çok sevindim canım daha dün gibi hatırlıyorum klomenle olmayıp regl olunca ne üzülmüştün. Bak şimdi hamile kalmışsın yolu yarılamışsın bile :) Ben bugün 3. klomenim bakalım büyücekmi cumartesi kontrol var. Yalnız canım bana doktor 3. gün verdi klomeni herkes 5. gün içiyormuş onuda hiç anlamayadım ben. Birde reglin 3. günü 7 mm yumurta ilaçsız nasıl sence?

mrb ben 4 ay klomen kullandım onun yanı sıra ılk ay prgly sonrakı 3ay ovıtrelle vurundum 4 tane ıgnem vardı eger oglum benı bulmasaydı rahım fılmı cekıecektı bana ve acayıp korkuyordum bu tedavınn yanı sıra ıncır kuru ve sogan kuru yaptım esımde sperm sorunu falan yoktu ama ıncır kuru sperm sayısını arttırıyo dıye yaptım sogan kurunude kendım ıcın uyguladım neyse 4 ıgnemde o hafta klomenı kullandım ama ıgnemı vurunmam gereken gunde ben ev tasıdım ve vurunmadım delı gıbı ev tasıdık temızledık o kargasada sadece 2 defa ılıskıye gırdık ne yumurta ontrolu yaptırdım ne ıgnemı vurundum nede her aykı gıbı duzenlı bı ılıskıde bulunabıldık varya yanı tamamen psıkolojıktı benımkı drum hep soyluyodu zaten ama kafadan nasıl atılırkı dıye dusunup duruyordum bu ev bana ugurlu geldı herseyden once tabıkı vaktı zamanı bu zamanmıs ama sukur kavustum ogluma ınsallah bıde kucagıma alırım sag saglım ıste bızımkı boyle oldu rabbım ısteyen ve bekleyen butun arkadaslarıma nasıp etsın ama dusunmeyın bır cogumuzunkı ınanıyorum kı psıkolojık arkadasım

evet cok sıkıntılı gunler gecırdım cok agladım.senınn drun neden 3.gunde basladı anlamadım bende hep 5.gunde baslıyordum vardır herhalde bı bıldıgı 7 mm bence cok ıyı ılacsız zeyhat hadı hayırlısı arkadasım ınsallh hayırlı haberlerınızı alıcam tramıssuyla

tramissu beni sil canım. ben de pes ettim. yoruldum. kısmetimde anne olmak yokmuş. burdaki herkese bol şanslar. bu oyunda ben yokum artık.
seni bi kere sildim canım bak sonunda yıne oldu olsun sonu ne olursa olsun pes etmek yok canım silmek istemiyorum ama sen yınede ısrar edersen sen bılırsın canım herkesın kısmetınde anne olmak vardır emınımkkı canım ama zamanı var belkıde dogru zaman değil hakkımızda hayırlısı olsun canım ....
hoşgeldin canım cok uzun zamandır yoktun valla ugra arada özletme kendını :)))
hadi hayırlısı olsun canım neden o zmana cagardı bılmıyorum ama hormon iğneleri yanı klomenın bır ust safhasındakı ıgnelerde 3. gunu başlanıyor bı sorun oldugunu sanmıyorum canım ....
ah canım benım benıde hiç unutmazmış kıyamam ben sana cok saol dualarında oldugumu bılıyorum ne sıkıntılar cektıgımızı de ınşallah olucak canım doğru zamanı bekliyoruz bence :))

Ben de 3 ay klomen kullandım 2 ay ovitrelle.Rahim filmi ilk başta çekilmişti bana onda da sorun yoktu.Hem eşimde hem de ben de hiçbir sorun tespit edilmedi.Ama dediğin gibi kafamdan bunu silip atamıyorum belki de ondan olmuyor.Ama seninki çok güzel olmuş yeni bi eve çok güzel bi sürpriz yaşamışsın hem de hiç beklemediğin bir anda.Hem bebeğin hem de evin için tebrik ederim canım.Ben şimdilik eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum kendim klomen kullanıyorum diye herhangibir şey kullanmadım.Bu ay da adet olursam ben de başlıcam.Allahım hepimizi sağ salim mleklerine kavuşturmayı nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Tramusu hoş bulduk. Adını yanlış yazmış olabilirim kusura bakma. Artık burdayım bende sıkça görüşürüz.

uzun zamandır gelemedim asyacan7 ve beauty bebeklerini kuc aklarına almışlar.
allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah.
topiğimizin ilk bebkleri doğdu ne güzel.
darısı hamilelerin ve bebek isteyenlerin başına .

bu arada ben geçen hafta erken doğum tehlikesi yaşadım .suyum geldi aniden .2 gün hastanede yattım .dikiş atıldı .allaha şükür şimdi ben de bebeğimde iyiyiyz teyzeleri.
oğlumun gelmesine 2 buçuk ay kaldı.hayırlısısyla sağlıkla olur inşallah.
dostlar dua edin bize.
allahım en kısa zamanda sizlerinde meleklerini yollar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…