Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım bence benim yumurtam belli bir büyüklüğe kadar normal hızında büyüyor. Ama 10 civarı kalıyor. Aylardır ben hiç çatlama belirtisi hissetmedim. Yarın kontrol var bakalım ne diyecek dr.

canım gecmıs olsun suyun gelmıs bebegın hayatı tehlıkeye gırmedımı tekarar su olusuyormu ıcerde bı kere benımde basıma gelmıstıde kımseye soramamıstım alalah yardımcın olsun dualarımız senınle

amın ınsallah canım gercekten psıkoljık ya ne kadar uzak kalabılıyorsa kal bu konudan tatıle falan gıdecekmısınız ne bıleyım ıste allahım tum ısteyen arakadaslarıma nasıp et

kız beryal bebısınn dogum tarıhıne baktım sonra kendıme baktım anam bız gıttıkce ılerlıyoruz 2 bucuk ay var doguma yazmıssın benı cızık tuttu senden sonrada bıze pek bısı kalmıyor hayırlısı olsun hepımız ıcın

canım benim 2 gün hastanede yattım .
dikiş atıldı.allaha şükür iyiyiz şimdi bebişle.
canım ben eylül sonu doğum yapıcam allah izin verirse .
senin ne zaman?
allah sağlıkla kurtarsın hepimizi

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat.............
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim..........
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.......
--BEBEĞıMıZ..........
--angel_eda.........
--sirinee.........
--inayet.........
--kukuleta09.............
--puduhepa.........

HAMıŞLERıMıZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1)beryal..................... erkek:CüvCüv: 15 ekim 2009

2)EliFatihEFU.............kız :CüvCüv: 22 kasım 2009

3) mevzey................... kiz:CüvCüv: 19 kasım 2009

4) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

ÇıÇEĞı BURNUNDA ANNELERıMıZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- KAYRA SENA bebek :)) :ecrin_bebek:

Sezeryan---

a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 -- HÜSEYıN EFE bebek :)) :ecrin_bebek:

sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm

a.s.a.s.a.s.

Tramusu hoş bulduk. Adını yanlış yazmış olabilirim kusura bakma. Artık burdayım bende sıkça görüşürüz.
evet canım yanlış yazmışsınklava: ama önemli değil.....:teytey::teytey::teytey:
canım ya olsun bak bebişin senle cokda öenmli değil dikiş falan allah korusun bebeğinide senide cok az kalmış tatlım maşalallah hayırlısıyla bu gunlere geldın sonuda gelıcektır tatlım öpüyorum ....

biz geldik teyzeleri evimize döndük sonundahihoyyythihoyyythihoyyyt
türkiyeye oglan götürdüm kiz getirdim kaydirigubbakcemile3
güzel bi tatil gecirdik bebisimle ben, bu arada göbegide kocaman ettim...bu sabah tartildim 5 kilo 800gr almisim toplamda biraz fazla almisim :teytey:ama hic umursamiyorum valla karnim sivri sadece göbisim sisiyo, bide gögüslerimi bi ara kremlemeyi ihmal ettim hemen catlak yapti ..türkiye cok sicakti burasi bunaltici degil...
kizcem artik okadar hareketli ki hic rahat vermiyo yaramaz kizzemuszemus..uyku siarsinda sag tarafima dönersem hemen tekme atiyo, disardan da izlenebiliyo artik hareketleri....
sizler nasilsiniz canlarim zeynep ,tramissu , paril, eser26..cicegi burnunda anneler zaten firsat bulup giremez artik...beryalim de hafif bi tehlike gecirmis simdi iyiymis canim cok dikkat et kendine
ben döndüm topigimizi yeniden canlandiralim son girdigimden beri 3 sayfa yazmissiniz tembel karilar nerelerdesiniz

canım benim hoşgeldin evine.
bebişin iyiymiş maşallah.
kız olduğu için nohutuma alacam kızın. dünür olucaz.
erken doğum tehlikem oldu ama allaha çok şükür iyiyim şimdi.
dikiş atıldı.şimdi daha iyiyim tatlım .
bu arada bebişimin kıyafetleri de alındı .
beşiği de kısmetse bu hafta gelicek .sipariş verdik.
eylül sonu gibi doğacak allah nasip ederse.

sağol teyzesi .allahım sana da nasip etsin .öpüyorum .

maşallahhhhhhhhhhhh

kim ne yazmış bilmiyorum daha henüz okuyamadım ama asyacanım babanın vefatı beni çok üzdü başın sağolsun hemde bebeği göremeden olması cok acı ama takdiri ilahi Rabbim böyle olmasını istemiş.
Allah oğluna ve sizlere hayırlı uzun ömürler versin canım tekrar gözün aydın Allah analı bablı büyütsün öptüm.

canım benim 2 gün hastanede yattım .
dikiş atıldı.allaha şükür iyiyiz şimdi bebişle.
canım ben eylül sonu doğum yapıcam allah izin verirse .
senin ne zaman?
allah sağlıkla kurtarsın hepimizi

amın canım benımde aralık 17 hayırlısıyla bı dogursak sag saglım kucagımızada alsak ne mutlu bıze

kizima kismet mi cikti okadar cok taliplisi varki yani kismetli bebek olucak galibazemuszemus
canim gecmis olsun allah sag salim, ve vaktinde kavusmayi nasip etsin...
suyunun geldigini nasil anladin sanci falan mi yapti? cogunlukla idrarla karistiriliyo diye duymustum.....dayimin kizinada oldu suyu gelmis anlamamis 7 aylik dogum yapti simdi bebisi iyi sükür...
benim yarin kendi doktoprumla randevum var sonrada mobilyasini bakmaya gidicez..türkiye den birsürü esya aldim yerlestiremiyorum odasi olmadigi icin...

ne güzel ya valla imrendim doğrusu allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar bize de rabbim bir an evvel bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ne güzel ya valla imrendim doğrusu allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar bize de rabbim bir an evvel bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
insallah bu duygulari sende en kisa sürede yasarsin
6 ay önce bu topikte herkesle derdimi paylasirdim, geriye kalan zamani bilmedigim icin ne zaman ne zaman derdim, simdi 6 aylik hamileyim..allah herkese nasip etsin insallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…