insallah bu duygulari sende en kisa sürede yasarsin
6 ay önce bu topikte herkesle derdimi paylasirdim, geriye kalan zamani bilmedigim icin ne zaman ne zaman derdim, simdi 6 aylik hamileyim..allah herkese nasip etsin insallah:Saruboceq:
Merhaba kızlar dün doktordaydım. Reglin 7. günydü. 4 gün bir klomen içtim. 7. gün gitiğimde yumurta 10 mm olmuştu. Doktor büyüuyor ama umduğum adar değil dedi. Klomeni gnde 2 ye çıkardı 10. gün tekrar bakacak. Klomeni ayda en fazla kaç gün kullanıyorsunuz. Ben sadece 4 gün kullanacağım sanıyordum.
Bende hep okuyorum ayda sadece 5 gün içiyorlar. Benimkinin sürüse uzayınca anlamadım. Birde ilk aydan artırdı dr.
canım birden bire dizlerime doğru su aktığını hissettim .ağrı sızı olmadı.hastaneye gittik doktorum geldi rahmimde açılma olmuş dikiş atıldı..şimdi iyiyim allaha bin şükür.kizima kismet mi cikti okadar cok taliplisi varki yani kismetli bebek olucak galibazemuszemus
canim gecmis olsun allah sag salim, ve vaktinde kavusmayi nasip etsin...
suyunun geldigini nasil anladin sanci falan mi yapti? cogunlukla idrarla karistiriliyo diye duymustum.....dayimin kizinada oldu suyu gelmis anlamamis 7 aylik dogum yapti simdi bebisi iyi sükür...
benim yarin kendi doktoprumla randevum var sonrada mobilyasini bakmaya gidicez..türkiye den birsürü esya aldim yerlestiremiyorum odasi olmadigi icin...
canım kolmen yerine femara adlı bir ilaç var onu kullanmanı tavsiye ederim .doktorunla konuş sor bir istersen .femara daha etkili klomendenMerhaba kızlar dün doktordaydım. Reglin 7. günydü. 4 gün bir klomen içtim. 7. gün gitiğimde yumurta 10 mm olmuştu. Doktor büyüuyor ama umduğum adar değil dedi. Klomeni gnde 2 ye çıkardı 10. gün tekrar bakacak. Klomeni ayda en fazla kaç gün kullanıyorsunuz. Ben sadece 4 gün kullanacağım sanıyordum.
canım birden bire dizlerime doğru su aktığını hissettim .ağrı sızı olmadı.hastaneye gittik doktorum geldi rahmimde açılma olmuş dikiş atıldı..şimdi iyiyim allaha bin şükür.
bebişinin cicilerini güle güle sağlıkla kullanın inşallah.bende aldım geçen hafta bu haftada yatağı gelecek kargoyla. sipariş verdik.
canım kolmen yerine femara adlı bir ilaç var onu kullanmanı tavsiye ederim .doktorunla konuş sor bir istersen .femara daha etkili klomenden
canım ya benım annemler yaz boyunca burdalar ramazandan sonra dönecekler ben yıne de gırırdeım nete ama kısa bı tatil yaptm annemlerle avşa adasına gittik çok güzeldi ve bu karışıklıkla da adet tarıhımı unuttum yazmışmıydım bılşmıyorum sana canım ya hatırlayamıyorum eskı yazdıklarıma bakıcam şimdi malum 16. gunu duphastona başlamam gerek tabı tarıhı hatırlayabıırsem ınsallah kacırmamısımdır oda bu gece geldı aklıma valla offf aklından cıkar dediniz bak herseyı cıkardık bısıy kalmadı valla tedavıye dair :))) öpüyorum cok bu hafta görüşürüz bol bol buralarda olucam canım öpüyorum .....tramıssu nerelerdesın gene kara kayıpplara karıstın annenler donmedımı arada gır canım ozledım
amin canım senınde geçmiş kandilin mübarek olsun canım öpüyorum .....canlarım hepimizin kandili mübarek dualarımız kabul olsun
valla canım ya o gunlerı cok cok ıyı hatırlıyorum ınsallah bende bı gun eskıyı düşünüpinsallah bu duygulari sende en kisa sürede yasarsin
6 ay önce bu topikte herkesle derdimi paylasirdim, geriye kalan zamani bilmedigim icin ne zaman ne zaman derdim, simdi 6 aylik hamileyim..allah herkese nasip etsin insallah:Saruboceq:
tramissu1986 .!.:valla canım ya o gunlerı cok cok ıyı hatırlıyorum ınsallah bende bı gun eskıyı düşünüp
ah ah neler cekmiştik diyebilirim bu arada da evıne hoşgeldin canım kızın bak sana turkıyede sürpriz yaptı:))) öpüyorum cokkcanim nerelerdesin sen yaaa diger kizlarda tatildeler galiba kimsenin sesi cikmiyo topikte
allah bize bu günleri gösterdi cok sükür darisi size olsun dertlendiginiz günleri gülümseyerek hatirlamak nasip olsun insallah..
kizim bana ne sürpriz yapti hemde varya cok saskindim ilk ögrendigim gün... herkes kiz olduguna daha cok sevindi ama ben sasirdim..dünde yine doktora gittim burdaki doktorda söyledi kiz diyezemuszemus
arasira ugra özletme kendini:1hug:a.s.
ıyıyım canım ya ne olsun napalım o kırmızlıar bızı yalnız bırakmıyorlar hiç malesef i napalım artık allah sabır versın bızlerde bende adet tarıhımı hatırladım cuma gunu düzenleyiciye başlayacagım yıne 5-10 gun içinde benımkılerde gelir canım :)))canlarım nasılısınız neler yapıyorsunuz tiramissucum sen nasılsın elifciğim sende döndün demek hadi bakalım birdahaki seneye bebğinle gelirsin inşallah kısmetse
hepinizi öptüm kızlarr bu arada bende yin rengl oldum bugün ne yazıkki
Kızlar ben aşılama tedavisindeyim bugün yumoşlara bakılda sadece bir tane yumoş 20mm diğer 3 tanesi 13mm de. Bu akşam çatlatma iğnesi vurulacağım Cuma günü aşılamam var. Aşılama gününe kadar o 13mmlikler büyürmü acaba
valla canım ya ebde olmasam bu topik kapatılırdı valla ilgisizlikten :)))merhaba kızlar bir bakım dedim ama pek bi yazan olmamış iiki tiramissum var oda olmasa artık yazışcak kimseyi bulamz dık öpüldünüz.
slm canım şimdiden hayırlısı olsun inşallah tutar aşılaman bol dua et o sırada ve beklerken allah kısmet ettıkten sonra 1 tane ile de olur canım üzme ve takma sakın ama sıkıntı yapma 13 mm lik yumosunda şimdiye kadar zaten 15 olmuştur ilaçların etkisi geçmiyor kolay kolay o yuzden buyur ve 18 mm de olsa çatlayabılır ama olmasada cok guzel bı boyutta yumoşun var maşallah hadi bakalım allah yardımcın olsun ....Kızlar ben aşılama tedavisindeyim bugün yumoşlara bakılda sadece bir tane yumoş 20mm diğer 3 tanesi 13mm de. Bu akşam çatlatma iğnesi vurulacağım Cuma günü aşılamam var. Aşılama gününe kadar o 13mmlikler büyürmü acaba
canım benimde senin gibi küçüktü 15 mm di ikisi ama iki gün içinde 22 mm e çıkmıştı hatta dr umutluydu tutmadığını öğrenince üzüldü bile neyse sıkma cannı o bitane tutsun yeterki
valla canım ya ebde olmasam bu topik kapatılırdı valla ilgisizlikten :)))
napalım herkes terketti bizi kaderimizle baş başa kaldık tatlım .....
allah nasıp etsın inşallahda bende şu listeyi güncelleme işini yeni gelen arkadaşlara bırakayım ve haişler topiği açayım kendıme ...ama nerde.....ama hamişte olsam bırakmam ben burayı ve sizleri canım sende olmasan kımse yazmayacak bana cevap valla tatlım ....öpüyorum cokkkkk
slm canım şimdiden hayırlısı olsun inşallah tutar aşılaman bol dua et o sırada ve beklerken allah kısmet ettıkten sonra 1 tane ile de olur canım üzme ve takma sakın ama sıkıntı yapma 13 mm lik yumosunda şimdiye kadar zaten 15 olmuştur ilaçların etkisi geçmiyor kolay kolay o yuzden buyur ve 18 mm de olsa çatlayabılır ama olmasada cok guzel bı boyutta yumoşun var maşallah hadi bakalım allah yardımcın olsun ....
Slm kızlar. Ovitrellei nerenizden yapıyorsunuz ben bu ay ilk kez ypacağım. Birde o iğnenin ucu 3 cm falan hepsinimi batırıyorsunuz yoksa ucunumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?