Canım çok sağol. Ben bir tane iyi yumurtayı duyunca bozuldum tabbii. Orhan beyede dedim klomenle takipte bile iki iyi yumurtam oluyodu şimdi bir tanemi yani dedim.Aşılamanın ne farkı kaldı gibisinden. Oda bu iğneyle beklediğimiz bişeydi falan dedi. Bana en düşük dozda iğneler verdiği için böyle oldu biliyorum.(gonalf 37,5ml) Ama oda haklı bi yerde biliyorsundur doğallıktan yana.Neyse canım cumaya belli olur artık :kedi:
göbek deliğinin 4 parmak ilersinde istediğin bır yere batırıyorsun ve sonuna kadr bı kerede verıyorsun ilaçı ben yarısını soktum hepsını sokmadım sonucta deri altı olan bı iğne ve azıcıkda soksan cok fark etmez canım acı da olmuyor kolay gelsin ........Slm kızlar. Ovitrellei nerenizden yapıyorsunuz ben bu ay ilk kez ypacağım. Birde o iğnenin ucu 3 cm falan hepsinimi batırıyorsunuz yoksa ucunumu?
canım benım ya allah korumuş buı aralar hepinide ufak tefek seyler oluyor dıkkat edın kendınıze allah korusun sizleri canım inşallah bı daha bı sorunla karşılaşmazsın ilk ve son olur bundan sonrakı hastaneye yatman günün dolunca dogum için olsun inşallah tatlım öpüyorum cok....slm kizlar nasilsiniz
dün basima cok kötü bir olay geldi
sabah uyandigimda yatagimi bir parca islak buldum amniyo sivisi biraz sizmisti hemen hastaneye gittik,beni bir makineye baglayip bebegi dinlediler beni sirt üstü yatirinca bebek amniyo sivisindan biraz fazla yuttu bu seferde suyunuz az dediler normalde biraz daha fazla olmasi gerekliymis, defalarca ultrason yapildi,birsürü test yapildi rahim acikligina bakildi geceyi hastanede gecirdim.rahimde aciklik yoktu kesedende birdaha su sizmadi cok sükür simdi kizimda bende cok iyiyiz..öglen taburcu oldum.yatak istirahati verdiler dinleniyorum..
doktor bu haftalarda böyle seylerin olabilcegini söyledi devami gelmedigi sürece tehlike ortadan kalkti..
cok zor saatler gecirdim hatta bir ara eger sizinti devam ederse doguma kadar hastanede yatmaniz gerekli dediler moralim cok bozuldu...allaha sükürler olsun akinti 2 damlayla son buldu bizimde icimiz biraz rahatladi
canım benım sana iyi eglenceler bol bol gez toz eglen canım öpüyorum seni çokkk....selam kızlar ne yapıyosunuz ben hazırlıkla uğraşıyorum pazartesi tatile gidecem ailemin yanına artık bir ay yokum eğer girebilirsem oradan bir cafeden girerim am aklım sizde kalacak bundan emin olun.
canım benim çok geçmiş olsun .slm kizlar nasilsiniz
dün basima cok kötü bir olay geldi
sabah uyandigimda yatagimi bir parca islak buldum amniyo sivisi biraz sizmisti hemen hastaneye gittik,beni bir makineye baglayip bebegi dinlediler beni sirt üstü yatirinca bebek amniyo sivisindan biraz fazla yuttu bu seferde suyunuz az dediler normalde biraz daha fazla olmasi gerekliymis, defalarca ultrason yapildi,birsürü test yapildi rahim acikligina bakildi geceyi hastanede gecirdim.rahimde aciklik yoktu kesedende birdaha su sizmadi cok sükür simdi kizimda bende cok iyiyiz..öglen taburcu oldum.yatak istirahati verdiler dinleniyorum..
doktor bu haftalarda böyle seylerin olabilcegini söyledi devami gelmedigi sürece tehlike ortadan kalkti..
cok zor saatler gecirdim hatta bir ara eger sizinti devam ederse doguma kadar hastanede yatmaniz gerekli dediler moralim cok bozuldu...allaha sükürler olsun akinti 2 damlayla son buldu bizimde icimiz biraz rahatladi
canım ben hastanede doktora yaptırdım bence sende kendin yapma .bana sol koldan ve ilt altı yapıldı .ve ilk vuruluşumda geldi meleğim inşallah senin de bebişin tutunur.Slm kızlar. Ovitrellei nerenizden yapıyorsunuz ben bu ay ilk kez ypacağım. Birde o iğnenin ucu 3 cm falan hepsinimi batırıyorsunuz yoksa ucunumu?
selam kızlar ne yapıyosunuz ben hazırlıkla uğraşıyorum pazartesi tatile gidecem ailemin yanına artık bir ay yokum eğer girebilirsem oradan bir cafeden girerim am aklım sizde kalacak bundan emin olun.
canım benım ya allah korumuş buı aralar hepinide ufak tefek seyler oluyor dıkkat edın kendınıze allah korusun sizleri canım inşallah bı daha bı sorunla karşılaşmazsın ilk ve son olur bundan sonrakı hastaneye yatman günün dolunca dogum için olsun inşallah tatlım öpüyorum cok....
iyi tatiller canimselam kızlar ne yapıyosunuz ben hazırlıkla uğraşıyorum pazartesi tatile gidecem ailemin yanına artık bir ay yokum eğer girebilirsem oradan bir cafeden girerim am aklım sizde kalacak bundan emin olun.
canım benim çok geçmiş olsun .
allaha şükür sen vev bebişin de iyisiniz.
benimde olmuştu geçen hafta bende 2 gün kaldım hastanede benim rahimde açıklık vardı dikiş atıldı. bende sürekli yatıyorum evde.çok dikkat et tatlım yorma kendini.
canim ille 36 saat olmasi sart degil eger yumurtlama basladiysa ignenin etkisiyle hiz kazanicaktir ve daha erken catlicaktir..igne yapilmadan önce senden kan alip catlama durumuna bakmislardir herhalde...ama bence sen kendini bukadar kasma doktorada bakma caniniz istedigi gibi yapin yoksa görev halini alio bu durum...basari sansini düsürmesin..Bu arada aklıma takılan bişey var. Benim iğne bugün yapıldı dr bu akşama ilişki dedi ertesi gün yapmayın sonraki gün tekrar yapın gün aşırı olsun dedi. Ama benim 36. saatim boş geçecek öff sitrese girdim ya.
canim ille 36 saat olmasi sart degil eger yumurtlama basladiysa ignenin etkisiyle hiz kazanicaktir ve daha erken catlicaktir..igne yapilmadan önce senden kan alip catlama durumuna bakmislardir herhalde...ama bence sen kendini bukadar kasma doktorada bakma caniniz istedigi gibi yapin yoksa görev halini alio bu durum...basari sansini düsürmesin..
bol sans insallah tutar
merhaa kızlar bugün iğnemi yaptırdım.
Beryal bugün garanti olsun diye hastanede yaptırdım sol kolumdan aşı gibi yaptılar
bu arada aklıma takılan bişey var. Benim iğne bugün yapıldı dr bu akşama ilişki dedi ertesi gün yapmayın sonraki gün tekrar yapın gün aşırı olsun dedi. Ama benim 36. Saatim boş geçecek öff sitrese girdim ya.
aksilik iste canim gecti cok sükür artik cok dikkatliyiz hicbisey yapmiyoruz
iyi tatiller canim
canim sen gittin mi tekrar ölcüm yaptirmaya tamamlanmismiydi kaybettigin su
benim ertesi gün düzelmisti su olmasi gerektigi kadardi..bol bol sivi tüketiyorum
insallah biradaha böyle aksilikler yasamayiz
canım hayırlısı olsun
bana da koldan aşı gibi yapılmıştı.
Iğneden sonra 4 gün daha ilişki de bulunun ki garanti olsun .bir gün ara vermeyin 4 gün arka arkaya yapın sonra hiç yapmayın .
canım ben hadtaneden çıktıktan 5 gün sonra tekrar gittim kontorle ve bu hafta bir daha gidicem .
2 hafta olsu görmedim yaramazı
bakalım ne kadar olmuş.belki kiloya ulaşmıştır.geçen sefer 875 gramdı.
Bu arada bol su iç tatlım ve dinlen
canım illaki belirti vermesi gerekmez.Günaydın canım bana kalsada her gün olmalı. Ben o yüzden işi riske atmadım. Dünde bugünde olsun dedim :)
Şöyle bir durum var. İğneyi yaptıralı 25 saat oldu. Çok afedersin ama benden hala o meşhur yumurta akı gibi akıntı gelmedi. Sadece akşam su gibi yarım saat ara ara bişye geldi. Acaba çatlamamışmıdır. İlla yumurta akı gibimi olacak
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
insalallah suyun tamamlanmistir canim bidahada doguma kadar sorun yasamazsin...
benim birsonraki randevum 28 agustosta doktorum izine gidiyomus .....ama biz arada 3D yaptircaz orda görürüm cimcimemi artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?