Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar..nabersiniz.biz çok şükür iiiz..bebişim dünyaya geleli bugün tam 29 gün oldu...onunla geçiyo tüm zamanım.nolur kusura bakmayın.girip bişeyler yazamadım size..
biz çok mutluyuz ALLAHIMA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN....herşey yolunda.bebiş de ben de iiiz..bilyosunuz sezaryan yapmıştım.1 haftada kendime geldim.ilk 10 gün ablam vardı yanımda.sonra onlar gidince 1 hafta minik çekirdek aile olarak baş başa kaldık eşim ben ve minik kızımız...sonra diğer ablam,babam ve yeğenlerim geldiler..sağolsunlar yalnız bırakmadılar bizi.anlıycanız sürekli ev kalabalıktı ve ben de sizlere bi merhaba bile diyemedim.şu an da bebişim uyuduğu için girebildim.çok yaramaz değil Allahtan bebişim.:ecrin_bebek uyuyunca yapabiliyorum artık işlerimi.malum sürekli emiyo,altını kirletiyo ve uyuyo..:ecrin_bebek:sırnaşık şeyinanın hiç şikayetim yok.Rabbim sonunda meleğimi göderdi ya herşeye razıyım.Rabbim tüm isteyen herkese bu mükemmel duyguyu yaşatsın inşallah..
teyzoşları kızım çoooookkkkk tatlı yaaaa..ona bakmaya kıyamıyorum.içim gidiyo.kendi kendime nazar edicem diye korkuyorum..insana kendi evladı bir başka güzel geliyomuş gerçekten..hala inanamıyorum biliyomusunuz bugünleri gördüğüme..her an şükrediyorum ve hepinize dua ediyorum.ameliyata girerken de hep aklımdaydı isteyen tüm dostlarım.sizlere de hep dua ettim canlarım.Rabbim sizleri de güldürsün inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:
bu arada listeye yazmışsınız bizi çok mutlu oldum.bebişim 3350gr doğdu bu arada.boyu da 51 cm idi.şimdi büyüdü tabii..sanırım tiramisu yazıyodu..bilgi vereyim dedim...cumaya dr kontrolümüz var.inş.herşey yine normaldir..dua edin kızlar..bebiş 1 haftalıkken sarılık çıktı ama uzun dönmde atlatılan bişeymiş.tedavi olmadan geçecek dendi.inşallah bişeyi kalmamıştır..
eee...sizlerden naber.hep ben anlattım.kafanızı şişirmedim umarım.aklıma gelen şeyleri aceleyle yazıyorum kızım uyanmadan..sanırım elifin de kızı olacakmış.hayırlı olsun canım..demek ki senin için de kız evlat hayırlıymış.listede kızlar çoğaldı.bereket getirir kızlarımız inşallah da yeni arkadaşlar gelir listemizekaydirigubbakcemile2
canlarım benden şimdilik bu kadar..hepinizi çok öptüm.hepinizi çok merak ediyorum giren olursa bi meraba desin bana da...Allaha emanet olun...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benim allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

cicegi burnunda annemiz opuyorumnanaktancanim senin mutlulugunla bizde mutlu oluyoruz....
sen iyisin bebegin iyi saglikli, gerisi önemli degil siteye girmeye vaktin olmadigini biz cok iyi biliyoruz...sen burdakileri merak etme kendine ve bebegine iyi bak onu büyüt güzel günlerini gör insallah.....bi ara resmini eklemeye vaktin olursa cok seviniriz bebisini görmüs oluruz.....
öpüyorum seni canim sende kizini öp benim icin....

Allah analı babalı büyütsün. Bebişine hayırlı yazılar yazsın inşallah. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin banada :)

arkadaslar bende 4 aydır kolmen artı catlatma ıgnelerın den kullandım .bu ay progesteron hormon testı yaptıdım dun 3,97 cıktı ben de anlamıs deılım bu test ne ıse yarıyo.sızede yaptırdınız mı.dr mens olmayı bekle dedı
artık psıkolojı denen bııs kalmadı..alllah herkeı cocuk sahıbı yapsın....

progesteron olasi döllenmeyi desteklemek bebegin rahimde daha iyi tutunmasini saglamak icin yapilan bi hormon.....
3.97 de galiba gebelik olusmamis cünkü gebelikle birlikte bu hormon hizla üretilmeye basliyo
allah kolaylik versin insallah en kisa sürede kavusursun yavruna

Merak ettim şimdi prgeston reglin kaçıncı günü yapılıyor?

Birde çatlatma iğnesinin 11. günü kan testi yaptıracağım. O zaman kesin çıkar değilmi varmı yokmu?

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............
--Parıl..................
--tramissu1986.....
--zeyhat.............
--ahsenecem......
--mişha..............
--idilengin...........
--canimdacan ....
--belya...............
--kadisim..........
--şimal82...........
--ibem77............
--07HS07...........
--manolyaa.......
--nergis55.......
--BEBEĞıMıZ..........
--angel_eda.........
--sirinee.........
--inayet.........
--kukuleta09.............
--puduhepa.........

HAMıŞLERıMıZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

1)beryal..................... erkek:CüvCüv: 15 ekim 2009

2)EliFatihEFU.............kız :CüvCüv: 22 kasım 2009

3) mevzey................... kiz:CüvCüv: 19 kasım 2009

4) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

ÇıÇEĞı BURNUNDA ANNELERıMıZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- KAYRA SENA bebek :)) :ecrin_bebek:

Sezeryan---3350 gr --51cm

a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 -- HÜSEYıN EFE bebek :)) :ecrin_bebek:

sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm

a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:

canım ya nasıl tuaf oluyorum bunları okurken anlatamam valla olmuyor dıye neler düşünüp neler hissetmiştik ama allahın takdırı sonucta herseyın bı zamanı var senınde zamanın bu zamanmış iyikide ollmuş darısı başımıza canım allah analaı babalı saülıklı uzun ömür geçirmenizi naısp etsın inşallah arada gır ama özletme kendını bı arada foto istiyoruz ınuda unutmadık maşallah kızına cokda usluymus zaten erkekler daha yaramaz olur derlerdi yaramazda olsa annelerıne cokda cektırseler yorsalarda yınede cok şükür ki varlar canım ya öyle değilmi ....
sen sıranı savdın sıra geldi beryala oda inşallah hayırlısıyla dogum yapsın inşallah ....sarılık zaten her bebekte oluyor sakın üzülme takma kafana kızın maşallah gelebılmeyı başardı ya herseyın üstesinden gelmesinide başaracaktır canım ......çok öpüyorum seni ve kızımızı ikinizede maşallah

Bugün dr gittim tahlil yaptırdım. 11. gün 2 çıktı ( çok moralim bozuldu. ılk aydan yanilgi malesef. Şikayetlerimi dr a söyledim. Oda belki eç rahme düşmüştür diye beklemeye aldı. ılaçta vermedi. Regl olmazsan gel bir daha bakalm dedi ama benim hiç umudum

cnm ya ilk seferde olan yanılgıyı cok ıyı bılırım ama sonra insan alışıyor alıştırmadan bebişin sana gelir inşallah .......
hakkında hayırlısı olsun inş dr dediği gibidir de geç döllenme olmuştur benım sonuclarım hep 0.11 -- 0.50 falandı olsun ama sen moralını hiç bozma önünde daha cok aşaman var sabırla bekle canım olucak ama zamanı var işte kısmetımızde na zaman anna olmak varsa o zmn ollucak allahın takdırı olmadı diye üzülecegine bi sonraki aya daha umutlu daha iyi hazırlanman dileği ile.......

Ben ya öbür ayda aynı şeyi yaşarsam diye çok endişeleniyorum. Çok moralim bozuluyor.

hepimiz aynı endişeyi malesef ki yaşıyoruz sabretmekten başka çaremiz de yok sanırsam......

Benim bugün iğnenin 13. günü. İğneden bir kaç gün sonra bende mide şikayeti başladı halada geçmedi. Yanıyor sürekli. Kazıntıda var ama aç değilim. Çok rahatsız ediyor beni. Klomeni içerken böyle olmamıştım.

bende de olmustu canım ekşime gibi hatta ben tamam kesin oldu demiştim hani mide bulantıları sankı hemen başlıyrmuş gıbı ama iğnenin etkiside olabılır inşallah iğnenin etkisi değilde bebeğin etkisidir.....

zeyhatcım nasılsın :) esra ben .. dun senın mengüllüoğluna gıttım ıkı yumurtam vardı 12 ve 19mm bu gun catlama iğnemı oldum canım. senın bu ay tutmadığını sımdı bu topikten oğrendım ve uzuldum umutluydukkk... daha sonra msn de gorusuruz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…