Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yasasin yeni sloganimizz:lepi:
kac kilo verdin peki basladigindan beri

canim hic korkma niye böyle kasiyosun ki kendini...zatn sancin gelse bile hemen dogmuyolar ki en az 3 saat vaktin var ...gece de olsa gündüz de olsa yetismek icin yeterli bir zaman...zaten doktorun dogum yaklastikca seni bilgilendiricek..korkulari sil aklindannnsengözlerimebaksanab
ben hic korkmuyorum valla deli cesareti mi ne gayet rahatim sancim gelicek esim yoksa ya ambulans cagiricam yada kaynanamlari aricam zaten yolun bi basinda benim ev bi basinda hastane cok yakin yani..hersey güzel olucak diye düsünüyorum..insallah saglikla benim düsündügüm gibi gecer hersey

ayy canım maşallah çok yakışmış hamilelik sadece göbek var ne güzel...allahım inşallah darısı bizim başımıza...

canım bu kadar takma ama kendı kendını üzüyorsun inan ki anlamıcaksın bıle allah nasıl sana mucizenı verdıyse kucagına alma gücünüde vericek sen bol bol dua et yeter canım bbenım allah yardım edıcek ve oglunla mutlu sağlıklı bı hayatt gecıreceksın canım benım ....foto işinide bana bı ara yolla da ben koyarım canım ....bende cok merak edıyorum valla özledim senı ...
selamlar canlarım
nohutum hepinizi dudaktan öpüyo teyzeleri
senın nohut maşallah pek çapkınmış :))
bende onu cokk öpüyorum .....
göbegimin son hali bakin teyzeleri kizim nasilda büyüdü

canım maşallah ya bu ne güzel bi göbiş valla hatta göbiş değil bebiş :)) maşallah canım ....kaç kilo aldın ya sen hiç almamışsın 36 bedensin valla :))
ayy canım maşallah çok yakışmış hamilelik sadece göbek var ne güzel...allahım inşallah darısı bizim başımıza...
amin canım amin .....
inşallah .....

Son düzenleme:

CANIM HİÇ ÜZÜLME ÇOK ÇABUK GİDİYO KİSTLER ....BENDE DİVİNA KULLANDIM 1 AYDA GİTTİ ...SONUNDA İSTEDİĞİM OLDU İNŞALLAH ALLAH SANADA BEBEK BEKLEYEN HERKESE DE DİLEDİĞİNİ VERSİN KİB:içelim:

ArkadaŞlar ben dÜn kontrole gıtttım mutlu haber ıkız bebek beklıyorum ıkısıde ıyı gelıŞmıŞ ve ıkısınınde kalp atıŞlarını duydum annelık duygusunu ılk kez hıssettım Çok duygulandım ınŞallah hep bÖyle yolunda gıdır herŞey sızde dua edın
!!!!!!kızlar benıde hamıŞlere eklemıŞsınız gÖrÜnce Çok mutlu oldum teŞ.hepınıze selamlar!!!!!!!!!!!!!

Canım inşallah allah tamamına erdirsin.. Şimdi dinlenmene bak ikizler olunca artık dinlenemeyecen çünkü sositososito

Canım inşallah allah tamamına erdirsin.. Şimdi dinlenmene bak ikizler olunca artık dinlenemeyecen çünkü sositososito

TEŞEKKÜR EDERİM :Saruboceq:
AH CANIM ŞİMDİ DE DİNLENEMİYORUM ÇÜNKÜ ÇALIŞIYORUM MEMURUM!!! HAFTA SONLARIDA EHLİYET KURSUM VAR O YÜZDEN HİÇ DİNLENECEK VAKTİM OLMUYOR AMA AKŞAM YEMEKTEN SONRA UYUYORUM O DA YETMİYOR
NE YAPAYIM İDARE EDİCEZ.HADİ BAY BAY KİB :teytey::teytey:
HA BU ARADA BEBİŞLERİM 6 HAFTALIKLAR

rabbim ikinizede hayirlisiyla nasip etsin insallah
canım maşallah ya bu ne güzel bi göbiş valla hatta göbiş değil bebiş :)) maşallah canım ....kaç kilo aldın ya sen hiç almamışsın 36 bedensin valla :))

ayy tramissum nasil morel veriyosun böyle sagol canim benimŞenizseninde böyle göbis ekledigin günleri görücez allah in izniyle...
36 beden mi en son 19 yasindayken 36 bedendim benkaydirigubbakcemile3simdi göbegim 42 beden bazen 44 te oluyo aldigim pantolonlarda:kedi:12 kilo aldim bu zamana kadar ama orantili aldim kilomu heryerime esit dagildi...bazisi diyo göbegin cok kocaman bazisi diyo bu ne hic göbek yok herkes farkli acidan bakiyokafamçokkarıştı..

ikiz bebek mi geliyomuss:dance:
o kalp atislari sesi insanin kulagindan hic cikmiyo cok güzel bir mutlulukhihoyyyt
allah saglikla kavusmayi nasip etsin yavrularina

dün doktora gittim acilen çünkü idrar yollarımda çok fena iltihap oluşmuş öyle bi acıyla gittim ki anlatamam ama bu arada kistede baktı ultrasonda görünmedi kist.erimiş dedi doktorda ama tabi kutu bitene kadar kullanıcam hapı.inşallah canım fazla bekletmezde gelir benimde bebeğim.

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............:Saruboceq:
--Parıl..................:Saruboceq:
--tramissu1986.....:Saruboceq:
--zeyhat.............:Saruboceq:
--ahsenecem......:Saruboceq:
--mişha..............:Saruboceq:
--idilengin...........:Saruboceq:
--canimdacan ....:Saruboceq:
--belya...............:Saruboceq:
--kadisim..........:Saruboceq:
--şimal82...........:Saruboceq:
--nergis55.......:Saruboceq:
--BEBEĞıMıZ..........:Saruboceq:
--kukuleta09............:Saruboceq:

HAMıŞLERıMıZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

2)EliFatihEFU.............kız :CüvCüv:22 kasım 2009

3) mevzey................... kiz:CüvCüv: 16 kasım 2009

4) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

4) hazanyagmuru......... :CüvCüv:

5) sadecesen21........... :CüvCüv::CüvCüv:

6) zeyhat.................:CüvCüv:

ÇıÇEĞı BURNUNDA ANNELERıMıZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- KAYRA SENA bebek :)) :ecrin_bebek:

Sezeryan---3350 gr --51cm

a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 -- HÜSEYıN EFE bebek :)) :ecrin_bebek:

sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm

a.s.a.s.a.s.

---BERYAL---5 EKıM 2009-- :ecrin_bebek: DORUK BEBEK :))

sezeryan-- 4540 gr-- 51,5 cm

Son düzenleme:
maşallah canım ya cok sevındım ben bayılrım ıkızlere ya ve bızım sülalede de ck var belkı bneımde ıkız olur tabı bu gıdışler tüp bebek yapıcam allahın izniyle ve ıkız şansım artmış olucaka ama inşallah dogal yolla olur tek ıkız kız erkek fgark etmez sağlıklı olsunlarda dimi ama canım ......evet canım ekledım şimdide ıkı hamiş resmi ekledım dualarımsasın ama dıkkat et dınlen allah korusun valla maşallah tekrar ....
çok iyi canım ya bu cok ıyı bi haber inşallah kıstelrın gıtmesıyle begın gelmesı bır olur canım allah dualrımızı lkabul etsin.....
ELİFCİM ..... moral vermek için yada ilktifat etmek için değil de gercklerı söölüyorum yalan dostlar zaten kusur bulurar canım benım ben gerceklerı gördüğümü söölüyorum canım maşallah gercektende her bayanın hamile olmak istediği şekilde bır hamilesin bence kimse tabııkıde 30 kilo almak istemz öyle değil mi canım tekrar maşallah nazar değinesin allahım korusun sizleri:.....

kendine ve bebişlerine iyi bak. Sütü ihmal etme sakın sabah aksam iç olurmuuuuu

İŞTAHIM YOK AMA ZORLA YİYİP İÇİYORUM DOKTOR ÇOK SU İÇ DEDİ SUYUDA ZORLA İÇİYORUM BİLMİYORUM BU DURUM NE ZAMAN SONA ERECEK İNŞALLAH KISA ZAMANDA GEÇER DOKTORUMA DA SÖYLEDİM YEMEK İSTEMEDİĞİN ZAMAN BEBEKLERİNE BAK(ULTRASYON GÖRÜNTÜSÜNÜ VERDİ) KİMLERİ AÇ BIRAKTIĞINI GÖR ONA GÖRE YE DEDİ
ÖNERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER CANIM İÇMEYE ÇALIŞICAM :gitme::teytey: SENDE KENDİNE İYİ BAK OK.?

AY VALLA SENİNLE NE ÇOK ORTAK YÖNÜMÜZ VAR BENİMDE ÖYLE BİR DURUMUM OLMUŞTU İNAN ÖYLE BİR ACI ÇEKMEMİŞTİM İDRARIMDA SİMSİYAH GELİYODU HER TAHLİLDE AĞLAYA AĞLAYA GİDİYODUM SERUM TAKTILAR,İĞNE YAPTILAR 1GÜN SONRA GEÇMİŞTİ..............ALLAH KİMSEYE GÖSTERMESİN

SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM SENİ ANLIYORUM NASIL ACI ÇEKTİĞİNİ ALLAH Bİ DAHA GÖSTERMESİN:Saruboceq:KİB

KIZLAR YAZILARINIZ VE İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM (EliFatihEFU, tramissu)
BEN MİDE BULANTILARIYLA BOĞUŞUYORUM DUA EDİN KISLAR ÇABUK GEÇSİN
TRAMİSSU İNŞALLAH ALLAH SANADA DİLEDİĞİNİ VERİR CANIM KİB
EliFFatihEFU CANIM SENİN DE DOĞUMUNA AZ KALMIŞ ALLAH HAYIRLISIYLA BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH DOĞUMUNDA ÇOK KOLAY OLUR.........CANIM SENDE KENDİNE VE BEBİŞİNE İYİ BAK

kizz benim resmimi de mi ekledin listeyekaydirigubbakcemile3
sen yokken ben listede birazcik temizleme yaptim birkac kisi vardi hamile kalmislarda haber vermemisler , hala listede isimleri yaziyodu ocak annelerinde gördüm bende sildim onlari

canim o bulantilar helede ikiz bebeklerde biraz daha yogun yasaniyomus....
benim 13.haftaya kadar sürmüstü sonra kendiliginden hafifledi gecti...
sende biraz sabrediceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…