cok uzun yazmısım valla haklısın kırptım bazılarını hevesle bayadır yazmadıgım için cok yazasım geldi :))))
saol cnm ya sevilmek cok guzel burda gercektende bı aile gibiyiz ve belkıde yanımızdakılerden cok sey paylaşıyoruz....
son sloganım bu olasun kilolar gidicek bebek gelicek :)))))
oh be yazın ıste bole azıcık canlansın sıte evet kızlar ya benı dogum korkusu sardı hıc alımdan cıkmıyo nasıl doguracam dıye psıkolojım bozuluyor kafayı kıtledım gecemı tutar sancım gunduzmu olur esım evdemı olur yanlızmı yakalanırım nasıl dah az panık yaparım nasıl sakın olmayı basarrırım kendımı nasıl rahatlatırım acabadıye kafayı kıtledım ya dogumu dusunmeden gun gecıremıyorum.hayırlısıyla bıde dogursam ultrasona gore tam bugun 2 ayımız kaldı kızlargerceten ne cabuk gecıyor zaman goz acıp kapayıncaya kadar bı gun dogum gunu gelecek sonra sunnet okul sonra askerlıklerı hıc anlamıyacagız vakıt carcabuk gecıyor.foto koyacagım sıteye ınsallah becerebılırsem 5 .ayımda cekındıgım foto var elımde hep daha koyacagım sıteye sonra sonra derken bı denıyeyeım bakalım olacakmı
ayy canım maşallah çok yakışmış hamilelik sadece göbek var ne güzel...allahım inşallah darısı bizim başımıza...
canım bu kadar takma ama kendı kendını üzüyorsun inan ki anlamıcaksın bıle allah nasıl sana mucizenı verdıyse kucagına alma gücünüde vericek sen bol bol dua et yeter canım bbenım allah yardım edıcek ve oglunla mutlu sağlıklı bı hayatt gecıreceksın canım benım ....foto işinide bana bı ara yolla da ben koyarım canım ....bende cok merak edıyorum valla özledim senı ...oh be yazın ıste bole azıcık canlansın sıte evet kızlar ya benı dogum korkusu sardı hıc alımdan cıkmıyo nasıl doguracam dıye psıkolojım bozuluyor kafayı kıtledım gecemı tutar sancım gunduzmu olur esım evdemı olur yanlızmı yakalanırım nasıl dah az panık yaparım nasıl sakın olmayı basarrırım kendımı nasıl rahatlatırım acabadıye kafayı kıtledım ya dogumu dusunmeden gun gecıremıyorum.hayırlısıyla bıde dogursam ultrasona gore tam bugun 2 ayımız kaldı kızlargerceten ne cabuk gecıyor zaman goz acıp kapayıncaya kadar bı gun dogum gunu gelecek sonra sunnet okul sonra askerlıklerı hıc anlamıyacagız vakıt carcabuk gecıyor.foto koyacagım sıteye ınsallah becerebılırsem 5 .ayımda cekındıgım foto var elımde hep daha koyacagım sıteye sonra sonra derken bı denıyeyeım bakalım olacakmı
senın nohut maşallah pek çapkınmış :))selamlar canlarım
nohutum hepinizi dudaktan öpüyo teyzeleri
canım maşallah ya bu ne güzel bi göbiş valla hatta göbiş değil bebiş :)) maşallah canım ....kaç kilo aldın ya sen hiç almamışsın 36 bedensin valla :))göbegimin son hali bakin teyzeleri kizim nasilda büyüdü
amin canım amin .....ayy canım maşallah çok yakışmış hamilelik sadece göbek var ne güzel...allahım inşallah darısı bizim başımıza...
canııım çok sevindim yaa.valla bende kist oluşmuş daha ilk aydan ama var ya ona bile sevindim dedim en azından yumurtlama olmuş.çatlamadığı içinde kiste dönüşmüş bu ay ara verdik anlayacağın kist erisin diye divina diye bir hap başladım.valla çok sevindim sana darısı bizim başımıza.
ArkadaŞlar ben dÜn kontrole gİtttİm mutlu haber İkİz bebek beklİyorum İkİsİde İyİ gelİŞmİŞ ve İkİsİnİnde kalp atıŞlarını duydum annelİk duygusunu İlk kez hİssettİm Çok duygulandım İnŞallah hep bÖyle yolunda gİdİr herŞey sİzde dua edİn
!!!!!!kızlar benİde hamİŞlere eklemİŞsİnİz gÖrÜnce Çok mutlu oldum teŞ.hepİnİze selamlar!!!!!!!!!!!!!
Canım inşallah allah tamamına erdirsin.. Şimdi dinlenmene bak ikizler olunca artık dinlenemeyecen çünkü sositososito
ayy canım maşallah çok yakışmış hamilelik sadece göbek var ne güzel...allahım inşallah darısı bizim başımıza...
amin.....
canım maşallah ya bu ne güzel bi göbiş valla hatta göbiş değil bebiş :)) maşallah canım ....kaç kilo aldın ya sen hiç almamışsın 36 bedensin valla :))
ArkadaŞlar ben dÜn kontrole gİtttİm mutlu haber İkİz bebek beklİyorum İkİsİde İyİ gelİŞmİŞ ve İkİsİnİnde kalp atıŞlarını duydum annelİk duygusunu İlk kez hİssettİm Çok duygulandım İnŞallah hep bÖyle yolunda gİdİr herŞey sİzde dua edİn
!!!!!!kızlar benİde hamİŞlere eklemİŞsİnİz gÖrÜnce Çok mutlu oldum teŞ.hepİnİze selamlar!!!!!!!!!!!!!
CANIM HİÇ ÜZÜLME ÇOK ÇABUK GİDİYO KİSTLER ....BENDE DİVİNA KULLANDIM 1 AYDA GİTTİ ...SONUNDA İSTEDİĞİM OLDU İNŞALLAH ALLAH SANADA BEBEK BEKLEYEN HERKESE DE DİLEDİĞİNİ VERSİN KİB:içelim:
maşallah canım ya cok sevındım ben bayılrım ıkızlere ya ve bızım sülalede de ck var belkı bneımde ıkız olur tabı bu gıdışler tüp bebek yapıcam allahın izniyle ve ıkız şansım artmış olucaka ama inşallah dogal yolla olur tek ıkız kız erkek fgark etmez sağlıklı olsunlarda dimi ama canım ......evet canım ekledım şimdide ıkı hamiş resmi ekledım dualarımsasın ama dıkkat et dınlen allah korusun valla maşallah tekrar ....ArkadaŞlar ben dÜn kontrole gİtttİm mutlu haber İkİz bebek beklİyorum İkİsİde İyİ gelİŞmİŞ ve İkİsİnİnde kalp atıŞlarını duydum annelİk duygusunu İlk kez hİssettİm Çok duygulandım İnŞallah hep bÖyle yolunda gİdİr herŞey sİzde dua edİn
çok iyi canım ya bu cok ıyı bi haber inşallah kıstelrın gıtmesıyle begın gelmesı bır olur canım allah dualrımızı lkabul etsin.....dün doktora gittim acilen çünkü idrar yollarımda çok fena iltihap oluşmuş öyle bi acıyla gittim ki anlatamam ama bu arada kistede baktı ultrasonda görünmedi kist.erimiş dedi doktorda ama tabi kutu bitene kadar kullanıcam hapı.inşallah canım fazla bekletmezde gelir benimde bebeğim.
kendine ve bebişlerine iyi bak. Sütü ihmal etme sakın sabah aksam iç olurmuuuuu
dün doktora gittim acilen çünkü idrar yollarımda çok fena iltihap oluşmuş öyle bi acıyla gittim ki anlatamam ama bu arada kistede baktı ultrasonda görünmedi kist.erimiş dedi doktorda ama tabi kutu bitene kadar kullanıcam hapı.inşallah canım fazla bekletmezde gelir benimde bebeğim.
ELİFCİM ..... moral vermek için yada ilktifat etmek için değil de gercklerı söölüyorum yalan dostlar zaten kusur bulurar canım benım ben gerceklerı gördüğümü söölüyorum canım maşallah gercektende her bayanın hamile olmak istediği şekilde bır hamilesin bence kimse tabııkıde 30 kilo almak istemz öyle değil mi canım tekrar maşallah nazar değinesin allahım korusun sizleri:.....
KIZLAR YAZILARINIZ VE İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM (EliFatihEFU, tramissu)
BEN MİDE BULANTILARIYLA BOĞUŞUYORUM DUA EDİN KISLAR ÇABUK GEÇSİN
TRAMİSSU İNŞALLAH ALLAH SANADA DİLEDİĞİNİ VERİR CANIM KİB
EliFFatihEFU CANIM SENİN DE DOĞUMUNA AZ KALMIŞ ALLAH HAYIRLISIYLA BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH DOĞUMUNDA ÇOK KOLAY OLUR.........CANIM SENDE KENDİNE VE BEBİŞİNE İYİ BAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?